Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, lehet futkározni is a városban, de nem hiszem hogy a szmoggal teli levegõt szívva túl sok értelme van sportolni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
1-miért engedik ki ezt a visszaesõ,tolvajt?
2-miért futtatja a média?
Igazából az egészséges életmódra nevelés egyik következménye a TB kassza részérõl lenne, elvileg több pénz maradna amibõl korszerûbb mûtéti eljárásokat és gyógyszereket lehetne TB támogatottá tenni. Tudom, hogy ez csak meseországban mûködik így, de jó lenne ha megvalósulna és aki tényleg beteg az a legmodernebb ellátást kaphatná. Talán majd egyszer a távoli jövõben.
Egy gyors példa. Visszérbetegség, öröklõdõ betegség, korral is járhat és sok esetben túlsúly mellett jelentkezik. TB támogatott mûtét esetén a lábadozási idõ 4-5 hét. Ez alatt az idõ alatt fáslizni kell folyamatosan a mûtött végtagot és természetesen nem dolgozhat semmit az ember. A legújabb mûtét az úgynevezett rádiófrekvenciás eljárás aminél a lábadozási idõ 1-2 nap, persze még utána 1 hétig nem szabad túlzottan terhelni a lábat, de mehet dolgozni az ember ha nem nehéz fizikai munkát végez. Nyilván ez a modernebb mûtét azért nem támogatott mert egy drága készülék kell hozzá, pedig a gazdaság érdeke az lenne, hogy minél kevesebb ideig betegeskedjen a dolgozó ember, az se utolsó persze, hogy a gyógyulási idõ sokkal rövidebb és kényelmesebb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mondjuk nálam a kövér gyerekek eddis is mindig kaptak felmentést valamilyen mondvacsinált okból..
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az elhízás egy népbetegség, rengeteg káros szövõdménye van, szív és érrendszeri panaszok, visszeres láb, cukorbetegség, esztétikai probléma, pl. bõrön piros csíkok jelennek meg a has és hónalj tájékon ami lelkileg is egy komoly teher mert szégyenlõs lesz az ember.
Én sok dologban nem értek egyet a fidesszel de ezt most támogatom.
Mike-nak: a megvalósítás rém egyszerû, mivel elõször a háziorvosodhoz kell menned ha valami bajod van és õ írja a receptet a gyógyszerhez, õ fogja megmérni a súlyod és megmondja, hogy túlsúlyos vagy-e.
A magyar ember gyorsan felejt, ha hagyják. Eddig Orbánék nem hagyták, a nép ott tart, hogy a mostani dolgokért is Gyurcsány a hibás.
Egy-két év múlva Orbánék levizsgáznak, utána kb. annyi hitele lesz a szavuknak, mint most Gyurcsányénak vagy éppen Gyõzikéének.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
és honnét tudják, hogy valaki dohányos?
le kell tüdõzni, és ha köhögsz, akkor nem vagy az?
Live for nothing or die for something.
Csak mert az ok, hogy szidjuk õket, de ha õk elmennek akkor kik jöhetnek a helyükre?
Jövõ év januárjától nagyjából minden zárt légterû helyen tilos lesz a dohányzás. Eszerint a munkahelyen, éttermekben és kocsmákban sem lehet majd rágyújtani. Csak szabad levegõn, illetve a bejárat elõtt engedélyezett a füstölés. Az Országgyûlés kedden 271 igen és 37 nem szavazattal módosította a nemdohányzók védelmérõl szóló törvényt.
nagyon helyes
Honnan fogják tudni, hogy valaki dohányzik??? Ez micsoda faszság, te jó ég. És ha iszik? Annak jár? Amfetaminosoknak jár? Esetleg gyógyszerfüggõknek?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az utolsó mondatod meg tényleg no comment.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ez most komoly, vagy megint nem értem az iróniát?
mert a hsz-ban az elején undorítóan radikálisan általánosítasz ugye, míg a végén már normálisan írsz, ellentmondásos.
De vége teljesen érthetõ, az tök mindegy ki honnan jött, mert a szarkeverõ az szarkeverõ.
de amúgy kik az erdélyi vagy délvidéki hõbörgök szerinted??
mondjuk az én számomra a konrád györgy meg csepeli györgy féle hõbörgést nem komálom.
hány akkor áttelepült erdélyi nyomult teljes elennál, mindenkin áttaposva?
mi nyugis nép voltunk mig ide nem jöttek hörögni erdélybõl, délvidékrõl
nézzétek meg a hõbörgõk között hány erdélyi van? hány magyarkodó, mentében flangáló mélymagyar!
és még ezek mocskolnak, mert nem vagyok annyira harcias, mint õk!
mert merem azt mondani, hogy a szekély himnusz nekem nem himnuszom!
pofáznak arról, hogy nem volt igazi rendszerváltás, persze itt is egymást kellett volna gyilkolnunk ahogy õk tették! hát nem
tehát ha valakiket rühellek, azok azok a határontúliak, akik idejöttek keverni a szart, szítani a békétlenséget, és pocskondiázni az anyaországi magyarokat
amíg tûrjük senki nem fogja a mi érdekeinket nézni, az a réteg aki dolgozik tartja el a keresésképtelen vagy munkaundorral megáldott embereket
ott a baj, hogy nem ciki nekik kihasználni minket
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Amúgy mit értesz az alatt hogy "nektek" ?
én meg a szar a gatyámban?
Ez csak nektek annyira fontos, hogy mindig kihangsúlyozzátok a(z ingyenélõ) cigányokat.
Persze soha nem gondolják át, hogy nem a banknak van pénze, hanem a betéteseknek, úgyhogy ha a bankoktól elveszi a kormány vagy simán eltörlik a hiteltartozásokat, akkor pont azokat szívatják meg, akiknek van megtakarításuk.
két adott szurkoló csoport, megbeszélt létszámmal, életkorral, egy általában lakott területen kívüli, vagy elhagyatott helyen összecsap fegyverek, ütõ és szúró szerszámok nélkül, a rendõrség és a "sima civilek" nélkül, úgyhogy még szokásos "tunkoló kívánó nézõsereg", lehetõleg járókelõ sincs.
Van akik külön a box ringben szeretnék ezt lebonyolítani 1 Vs 1 álásban, más régi hooliganok szerint ez már nem is igaz huliganizmus, mert hogy vannak szabályok, valójában szerintem ez egy normális, másokat nem zavaró vagy sértõ férfias küzdelem.
S azt ki kell hangsúlyozni, földön fekvõ ember mindig annyit kap az adott ellenféltõl, amennyit az õ ellenfele is elviselne más harcban.
A felvételen Ferencváros részrõl a Ligeti Egység szerepel pár Új Generációs taggal kiegészülve. Újpesten az Angol Brigád adja ezt a formát, emellett Pécs és Debrecen szurkoló is "adják" a balhénak ezt a formáját, de Gyõri ETO, ZTE, Haladás hooljai is volt már hasonló kisebb nagyobb "matekban".
TV2 interjú egy ÚjGeneráció taggal az ustawkáról
A cikkben szereplõ "matek" debreceni felvételrõl - hosszabb
Magyarországon is próbálnak vadászni a kékek (rendõrök) eme mûfaj kedvelõire, eredménytelenül😊.
Attól még hogy valamit tiltanak, nem szûnik meg, és attól még hogy valamit nem látok, létezik.
Szicília Kréta Berlin Konstanca Helsniki mi együtt egy csodaszép nagynagy unijjó vagyunk 😊))
..szóval csak fizessen szépen, katonásan a görögöknek, portugáloknak és utána a bolgároknak és románoknak is.
Magyarországára nem kell mert Viktor mindent megold, feltéve ha Lázár nem lesz addig még nagyobb pozícióba.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Úgy látom a hazai "értelmiség" nem tudja eldönteni, hogy mit is akar, a vastagbõrön Zéroék évek óta rinyálnak a velünk élõ langymeleg kádári szemét megreformálásáért, de az ezzel járó sokszor fájdalmas intézkedéseket elvbõl megtorpedózzák. "Komp-ország, Komp-ország, Komp-ország: legképességesebb álmaiban is csak mászkált két part között: Kelettõl Nyugatig, de szívesebben vissza."
s azok a magyar állampolgárok, akik szavazhatnak, de mindent Szlovákiában adóznak, õk sem zavarnak?