Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Nem a szaros edzõcipõrõl van szó, hanem hogy kb. sehol nincs lehetõsége a fiataloknak sportolni. Iskoláktól lehet bérelni pályát óránként súlyos ezrekért, lehet járni az uszodába sokezer forintért, eljárni kondi vagy aerobik terembe szintén párezerért.
Persze, lehet futkározni is a városban, de nem hiszem hogy a szmoggal teli levegõt szívva túl sok értelme van sportolni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
Repülõs Gizi most Balatonbogláron bukott le

1-miért engedik ki ezt a visszaesõ,tolvajt?
2-miért futtatja a média?
A gondoskodó állam ezt is megoldja helyettünk. Nehogy már ne lehessen venni egy szaros edzõcipõt.

Narxis
Igen ez evidens, ez lenne az alapja az egésznek. Én nem tudom, hogy most mi van, mert ezt már tavaly is emlegették, hogy heti 5-6 óra testnevelés lenne.

Igazából az egészséges életmódra nevelés egyik következménye a TB kassza részérõl lenne, elvileg több pénz maradna amibõl korszerûbb mûtéti eljárásokat és gyógyszereket lehetne TB támogatottá tenni. Tudom, hogy ez csak meseországban mûködik így, de jó lenne ha megvalósulna és aki tényleg beteg az a legmodernebb ellátást kaphatná. Talán majd egyszer a távoli jövõben.

Egy gyors példa. Visszérbetegség, öröklõdõ betegség, korral is járhat és sok esetben túlsúly mellett jelentkezik. TB támogatott mûtét esetén a lábadozási idõ 4-5 hét. Ez alatt az idõ alatt fáslizni kell folyamatosan a mûtött végtagot és természetesen nem dolgozhat semmit az ember. A legújabb mûtét az úgynevezett rádiófrekvenciás eljárás aminél a lábadozási idõ 1-2 nap, persze még utána 1 hétig nem szabad túlzottan terhelni a lábat, de mehet dolgozni az ember ha nem nehéz fizikai munkát végez. Nyilván ez a modernebb mûtét azért nem támogatott mert egy drága készülék kell hozzá, pedig a gazdaság érdeke az lenne, hogy minél kevesebb ideig betegeskedjen a dolgozó ember, az se utolsó persze, hogy a gyógyulási idõ sokkal rövidebb és kényelmesebb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Esetleg indulhatnál Te is. A felsorolt kvalitásokat csípõbõl hozod😄

Sadist
Persze, aztán becsukjuk a mesekönyvet. A dohányzás betiltását is már most nyárra ígérték, de az utolsó pillanatban eltolták jövõre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hegi90
nem úgy volt, hogy általános-és középiskolában már naponta lesz egy tesióra kötelezõen?

mondjuk nálam a kövér gyerekek eddis is mindig kaptak felmentést valamilyen mondvacsinált okból..

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sadist
Ok, csak akkor az iskolákban is legyen rendes testnevelés óra, szabadidõben sportolási lehetõség és normális kaja a menzán. Mert azzal, hogy simán elveszik a gyógyszertámogatást a túlsúlyosaktól, nem oldanak meg semmit.

Narxis
Én magamat ajánlom, ígérem kevesebbet fogok lopni.

Narxis
Azért nem csak betegségbõl eredõ túlsúly van, minimum 50-50% lehet a betegség-lustaság aránya szerintem, de majd megmondják az orvosok. Azt én evidensnek tartom, hogy ha valakinek pl. pajzsmirigy problémája van(apukámnak volt, csak õ nem túlsúlyos hanem nagyon sovány volt) akkor nem fogják neki azt mondni, hogy fogyj le hanem elõször megpróbálják meggyógyítani.

Az elhízás egy népbetegség, rengeteg káros szövõdménye van, szív és érrendszeri panaszok, visszeres láb, cukorbetegség, esztétikai probléma, pl. bõrön piros csíkok jelennek meg a has és hónalj tájékon ami lelkileg is egy komoly teher mert szégyenlõs lesz az ember.

Én sok dologban nem értek egyet a fidesszel de ezt most támogatom.

Mike-nak: a megvalósítás rém egyszerû, mivel elõször a háziorvosodhoz kell menned ha valami bajod van és õ írja a receptet a gyógyszerhez, õ fogja megmérni a súlyod és megmondja, hogy túlsúlyos vagy-e.

Nyugi. Mire "ezek" végeznek, lesz rájuk igény.

A magyar ember gyorsan felejt, ha hagyják. Eddig Orbánék nem hagyták, a nép ott tart, hogy a mostani dolgokért is Gyurcsány a hibás.
Egy-két év múlva Orbánék levizsgáznak, utána kb. annyi hitele lesz a szavuknak, mint most Gyurcsányénak vagy éppen Gyõzikéének.

Willenbrock
Nem tudom hogy gondolták-nem én találtam ezt ki.

Mike
kb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

csige791
Akkor hát ennyi volt?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Ezt mondtam volna?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Sadist
Most már senkit, a normális jobboldalt sikeresen kigolyózták, a baloldal pedig megszívatta magát. Bajnai, Oszkó, Bokros alapíthatna pártot néhány hozzáértõ közgazdásszal és egyéb hozzáértõvel, csak ott a bökkenõ, hogy nem volna rájuk igény.

Sadist
A túlsúly azért nem olyan, mint a dohányzás vagy az alkoholizmus. Vannak, akik pont betegség miatt túlsúlyosak és ha meggebednek, akkor sem tudnak lefogyni, csak ha a betegségüket gyógyítják, pl. hormonzavart. A dohányzás és az alkoholizmus viszont választott dolog.

Bárki mást. Lehet vak, down-kóros, esetleg sültcsirke is.

Mike
aha, szal jó nekünk a szar is, mert nincs más, igaz?

Mike
és majd a patikában lesz egy mérleg?

és honnét tudják, hogy valaki dohányos?

le kell tüdõzni, és ha köhögsz, akkor nem vagy az?

Mike
de nekik majd szabad ezt is

Danny1987

Live for nothing or die for something.

csige791
Egyébként akik most olyan nagy elánnal szidják a Fideszt, õk kiket javasolnának a helyükre, ha mondjuk holnap lehetne újra választani?

Csak mert az ok, hogy szidjuk õket, de ha õk elmennek akkor kik jöhetnek a helyükre?

Mr_no_NaMe
Hálisten legalább a seggemet olyan wc papírral törölhetem még, amilyennel én akarom...de amint látom nemsokáig lesz ez.
desigo
végre <#eljen>
10 éve kellett volna már ez...
Narxis
Nagyon helyes, le kell fogyni.

Marci0115
Januártól tilos a dohányzás a munkahelyeken, a vendéglátóhelyeken és a vasúton

Jövõ év januárjától nagyjából minden zárt légterû helyen tilos lesz a dohányzás. Eszerint a munkahelyen, éttermekben és kocsmákban sem lehet majd rágyújtani. Csak szabad levegõn, illetve a bejárat elõtt engedélyezett a füstölés. Az Országgyûlés kedden 271 igen és 37 nem szavazattal módosította a nemdohányzók védelmérõl szóló törvényt.

nagyon helyes

SötétBarom
LOL.

Honnan fogják tudni, hogy valaki dohányzik??? Ez micsoda faszság, te jó ég. És ha iszik? Annak jár? Amfetaminosoknak jár? Esetleg gyógyszerfüggõknek?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mike
hát, néha én is lehet radikális 😄

Willenbrock
Most volt a Tényekben hogy olyan gyógyszertámogatási intézkedést terveznek hogy aki nem fogy le vagy dohányzik annak ne járjon gyógyszerár támogatás,vagy kevesebb.A dohányos esetében még csak megértem mert az akarat kérdése,de mivan ha a kövér éppen a betegségébõl kifolyólag kövér?

banok
Jézus Máriám, ennyi marhaságot még nem olvastam egy hsz-ban. Én ott voltam 2006-ban az utcákon és bizony rengeteg ismerõssel találkoztam akik bizony született pösti gyerekek. Mostanában a sajtószabadságos fácsé csoport rendezvényeire járok és ott sem tapasztalom az általad leírtakat.
Az utolsó mondatod meg tényleg no comment.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"mi nyugis nép voltunk mig ide nem jöttek hörögni erdélybõl, délvidékrõl"
ez most komoly, vagy megint nem értem az iróniát?

mert a hsz-ban az elején undorítóan radikálisan általánosítasz ugye, míg a végén már normálisan írsz, ellentmondásos.

De vége teljesen érthetõ, az tök mindegy ki honnan jött, mert a szarkeverõ az szarkeverõ.

de amúgy kik az erdélyi vagy délvidéki hõbörgök szerinted??

mondjuk az én számomra a konrád györgy meg csepeli györgy féle hõbörgést nem komálom.

Mike
õk nem sírták ki a cégtõl a szinte ingyenlakást, hogy õk mekkora sajnálatra méltó erdélyiek

hány akkor áttelepült erdélyi nyomult teljes elennál, mindenkin áttaposva?

mi nyugis nép voltunk mig ide nem jöttek hörögni erdélybõl, délvidékrõl

nézzétek meg a hõbörgõk között hány erdélyi van? hány magyarkodó, mentében flangáló mélymagyar!

és még ezek mocskolnak, mert nem vagyok annyira harcias, mint õk!
mert merem azt mondani, hogy a szekély himnusz nekem nem himnuszom!

pofáznak arról, hogy nem volt igazi rendszerváltás, persze itt is egymást kellett volna gyilkolnunk ahogy õk tették! hát nem

tehát ha valakiket rühellek, azok azok a határontúliak, akik idejöttek keverni a szart, szítani a békétlenséget, és pocskondiázni az anyaországi magyarokat

clio1616v
ennyi... nagyjából megfogalmaztad, amit gondolok

amíg tûrjük senki nem fogja a mi érdekeinket nézni, az a réteg aki dolgozik tartja el a keresésképtelen vagy munkaundorral megáldott embereket

ott a baj, hogy nem ciki nekik kihasználni minket

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ok értem, csak kérdeztem.

Amúgy mit értesz az alatt hogy "nektek" ?
én meg a szar a gatyámban?

Sadist
Vagyis ha valaki nem szereti az ingyenélõket, akkor az ingyenélõ cigányokat és szlovákiában adózó/adócsaló magyarokat sem.
Ez csak nektek annyira fontos, hogy mindig kihangsúlyozzátok a(z ingyenélõ) cigányokat.

vagyis?

Sadist
Részhalmaz reláció mond neked valamit?

Sadist
Az ilyeneknek úgysem fogod tudni megmagyarázni, hogy nincs ingyenebéd, és hogy bankok nélkül az egész gazdaság összeomlana. Csak azt látja, hogy a bankoknak milyen sok pénzük van, el kell venni tõlük.
Persze soha nem gondolják át, hogy nem a banknak van pénze, hanem a betéteseknek, úgyhogy ha a bankoktól elveszi a kormány vagy simán eltörlik a hiteltartozásokat, akkor pont azokat szívatják meg, akiknek van megtakarításuk.

A mûfajt ustawka-nak hívják, jelentõsen ez a mûfaj Lengyelországban, Oroszországban és Ukrajnában. Lengyelországban ennek külön bajnoksága is van, a törvény mindenhol tiltja, de mindenhol leszarják ezt természetesen.

két adott szurkoló csoport, megbeszélt létszámmal, életkorral, egy általában lakott területen kívüli, vagy elhagyatott helyen összecsap fegyverek, ütõ és szúró szerszámok nélkül, a rendõrség és a "sima civilek" nélkül, úgyhogy még szokásos "tunkoló kívánó nézõsereg", lehetõleg járókelõ sincs.

Van akik külön a box ringben szeretnék ezt lebonyolítani 1 Vs 1 álásban, más régi hooliganok szerint ez már nem is igaz huliganizmus, mert hogy vannak szabályok, valójában szerintem ez egy normális, másokat nem zavaró vagy sértõ férfias küzdelem.

S azt ki kell hangsúlyozni, földön fekvõ ember mindig annyit kap az adott ellenféltõl, amennyit az õ ellenfele is elviselne más harcban.

A felvételen Ferencváros részrõl a Ligeti Egység szerepel pár Új Generációs taggal kiegészülve. Újpesten az Angol Brigád adja ezt a formát, emellett Pécs és Debrecen szurkoló is "adják" a balhénak ezt a formáját, de Gyõri ETO, ZTE, Haladás hooljai is volt már hasonló kisebb nagyobb "matekban".

TV2 interjú egy ÚjGeneráció taggal az ustawkáról

A cikkben szereplõ "matek" debreceni felvételrõl - hosszabb

Magyarországon is próbálnak vadászni a kékek (rendõrök) eme mûfaj kedvelõire, eredménytelenül😊.
Attól még hogy valamit tiltanak, nem szûnik meg, és attól még hogy valamit nem látok, létezik.

Atomreaktor
Megint szurkolói verekedés volt. Elõre megbeszélt "harc" aa két tábor között...

mert errõl szól az EU 😊
Szicília Kréta Berlin Konstanca Helsniki mi együtt egy csodaszép nagynagy unijjó vagyunk 😊))

..szóval csak fizessen szépen, katonásan a görögöknek, portugáloknak és utána a bolgároknak és románoknak is.

Magyarországára nem kell mert Viktor mindent megold, feltéve ha Lázár nem lesz addig még nagyobb pozícióba.

Danny1987

Az index burkolt rasszizmusa😊

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Danny1987
SötétBarom
Csak adja a Jóisten, hogy összejöjjön amit tervezek. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

immovable
Szépet fognak bukni. Ezek után már az is elmegy ellenük szavazni, aki nem szokott.
Alkalmazotti szemlélettel nehéz átlátni a dolgot, de ez kivételesen jól is elsülhet. A munkavállalók jogai ellentétesen hatnak a foglalkoztatás bõvítésével.

Úgy látom a hazai "értelmiség" nem tudja eldönteni, hogy mit is akar, a vastagbõrön Zéroék évek óta rinyálnak a velünk élõ langymeleg kádári szemét megreformálásáért, de az ezzel járó sokszor fájdalmas intézkedéseket elvbõl megtorpedózzák. "Komp-ország, Komp-ország, Komp-ország: legképességesebb álmaiban is csak mászkált két part között: Kelettõl Nyugatig, de szívesebben vissza."

a cigányok nem zavarnak 😊 õk mennyit adót fizetnek??

s azok a magyar állampolgárok, akik szavazhatnak, de mindent Szlovákiában adóznak, õk sem zavarnak?

Punkerwork
az 20 éve volt, nem jönnek már õk se ide, minek is jönnének mikor otthon több lehetõségük van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.