Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
nagyon egyszerû:

ide senki ne jöjjön ingyenélõsködni
fõleg adófizetés nélkül

nem egy erdélyit ismerek aki áttelepülés után fillérekért lakást kapott, mert szegény erdélyi, meg mit hagyott ott.

én mikor kapok kedvezményesen 10-20%-ért lakást? soha

én magyarként miért vagyok másodrendû a saját országomban?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Fájni fog a munkavállalóknak az új csomag

Nektek meg fájni fog a p.csánrúgás a következõ választáson.Szemét banda az egész!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mike
és ezt úgy mégis hogy gondoltad gyakorlatban kivitelezni?

a) az állam kifizeti a hiteled?
b) a télapóbácsi fizeti ki a hiteled?
c) a bank/részvényesek benyelik a hiteled?

nem kaptál pénzt anno a banktól? talán rákényszerítettek, hogy felvedd?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hegi90
"Álláspontja szerint a "botrányos szakmai bakit" mindenképpen orvosolni kell, így máris alkotmánymódosításhoz kell folyamodnia az Országgyûlésnek."

Nagy dolog, két kávészünet között megszavazzák. <#nezze>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Marci0115
Botrányos szakmai baki az új alkotmányban

A Népszabadságnak nyilatkozó alkotmányjogász arra mutatott rá, hogy a szövegben mindössze az szerepel, hogy az új alaptörvény 2012. január elsejével lép hatályba, ám az nem, hogy a jelenlegit ugyanezen aktussal egy idõben hatályon kívül helyezik.

desigo
25 éve történt a csernobili katasztrófa
1986. április 26-án hajnali 1 óra 23 perc
Hegi90
Ahj... fejezzétek már be, legalább ünnepnapkor. Senkit nem érdekel a ti kis vitátok.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csige791
Semmi. Csak próbáltam narxissal szellemi szintjén érvelni, hátha észbe kap. <#wink>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Sadist
Mi a baj azzal, hogy valakinek van topikja a saját fórumok témakörben?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

csige791
Gratulálok.

Ahelyett, hogy az országot kifosztók ellen próbálnánk valamit kitalálni, egymást fikázzuk. <#taps>

Egyébként amit fikázol azt nagyapáink használták mikor beszélgettek, az ilyeneket közmondásnak hívják.
Magyar közmondások (Az S betûnél megtalálod)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
Én mint focirajongó azt kell, hogy mondjam tényleg elképesztõ ami jelenleg zajlik az NB1-ben. Volt tavaly õsszel egy emlékezetes Gyõr-Videoton meccs ahol Bede játékvezetõ úr a búcsúmeccsét fújta, de valami elképesztõen egyoldalú módon. A gyõri csapat edzõje, Pintér Attila nem is volt hajlandó nyilatkozni a sport tv riporterének. Elképesztõen nyomják most a Vidit, holott választások elõtt egy szimpla középcsapat volt, komoly anyagi gondokkal.

Nem kell aggódni, átlépik a határt és megkapják a pofont valamelyik külföldi harmadrangú csapattól.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ezt tartogasd a jobbikos haverjaidnak.

Kifejtem itt is, az hogy megint megint a Videoton ami már Fideszton minden szrukoló szemében legyen Fradista, Újpest, ETo vagy ZTE drukker, mert ez az ügy tipikus Fidesz.

"A Magyar Fejlesztési Bank (amely kizárólag a Videotont támogatja), az OTP(amely kizárólag a Videotont támogatja, és a cég tulaja az MLSZ elnök) a MOL(amely kizárólag a Videotont támogatja), a Székesfehérvári önkormányzat évi 100millával való belépése után a magántulajdonban lévõ Videoton ládarugócsapata (amely az önkormányzati tulajdonú stadionban játszik) tulajdonosa ÁLLAMTITKÁR lett (ok, közlekedés fejlesztéséért felelõs államtitkár).

Innentõl egyértelmûen már a kormány és a Videoton jóváhagyásával is, ez a Fideszoton FC. És ez nem a magyar NBI-rõl szól, hanem a a Fideszotonról. Nem a magyar NBI kapja a támogatást és baráti puszit hanem kizárólag a Fideszoton."

akár a húsvétialkotmányba is lehetett volna venni, hogy az állandó magyar bajnok a Videoton 😊

Videotont el is verték 3-2-re! Amúgy mi a baj? Azt csinál amit akar husvétkor.Vagy álljon vigyázba? Õk már elvégezték a munkát.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

desigo
bohóckodásra és maguk futtatására mindig lesz pénz,idõ és energia <#levele>
clio1616v
így van, ha csinálsz valamit akkor az jól is elsülhet, de ha csak beszélsz róla nem történik semmi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

csige791
Segíts magadon, isten is megsegít.

clio1616v
nem tartom többre, csak akik hangoztatják, hogy õk aztán milyen nagy magyarok azoktól felfordul a gyomrom

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
hányok ettõl a saját néedtõl szövegtõl... undorító

Narxis
Valóban nagyon sokat segít egy egész ország lehülyézése.

Marci0115
szar volt....szar lesz

Valaki tud egy linket, vagy par sorba ossze tudja foglalni, h mi a lenyege az uj alkotmanynak?

Fabio Capello
trololol

csige791
Magyarországon nincs.

eksy
Egyszerû kritika, alapból elutasíthatod mert negatív (ez a jellemzõ), vagy elgondolkozol rajta és segítesz a magyarnak, hogy többször ne lépjen ugyanabba a sz.rba.

"...és...szerintem...bizony."

Sadist
Hagyd rá, kicsit többre tartja magát, mint a "csicska magyarokat".

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ha Magyarországon élsz vagy magyar állampolgár vagy, akkor tök mindegy, hogy érdekel-e, rád is vonatkozik 😊

Sadist
Sima 10/10, egyik felére kapásból lehet tudni a választ, ha az ember olvasott mostanában híreket, a többi meg kis logikával kikövetkeztethetõ.

banok
Ennek az alkotmánynak az igazi próbája akkor lesz mikor aprópénzre váltják. (Értsd: sarkalatos törvények, pl: jogos önvédelem) Mint ahogy a médiatörvényrõl is akkor lehet igazán véleményt mondani mikor a Médiahatóság alkalmazni kezdi azt. De tény, hogy nekem is bûzlik - mindkettõ.
Gyanúsan sûrgõs volt miközben nem volt alkotmányozási kényszer mint mondjuk egy harmadik világbeli országban. És ez a sebesség az ami jellemzi a Fidesz elmúlt 1 éves kormányzását, ami sokaknak ellenszenves mert sokak szemében ez arrogáns hatalomgyakorlásként hat.
Mint ahogy már korábban írtam, saját képére akarja festeni a Fidesz az országot ami nem rosszindulat, hanem küldetéstudat, vakhit. Ez a szemlélet irányítja õket (pontosabban Orbán Viktort és szûk körét) és nem tûrnek ellentmondást (Alkotmánybíróság, Földrajzi név bizottság...). Emiatt az arrogancia miatt buták el a 2002-es választásokat pedig tényleg tettek pozitív dolgokat a gazdaság terén de ezeket elnyomta a hatalalomgyakorlásuk és ezt nagyon jól lovagolta meg az MSZP-SZDSZ. És ha így folytatja tovább a kormány, ha OV és zenekara nem képes tanulni a korábbi hibáikból akkor ismét erre a sorsra fognak jutni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Ne szidd a saját néped, azért mindennek van határa.

eksy
<#eljen> Én is pont ezt akartam mondani. (csak nem használtam volna válasz erre gombot)

"...és...szerintem...bizony."

csige791
Nem érzitek szánalmasnak magatokat? Meglopnak titeket és nem a rablók eltávolításán dolgoztok, hanem azon vitáztok egymással, hogy melyik kifosztótok a jobb. Mindeközben a kirablóitok, tovább rabolnak és röhögnek rajtatok.

Szánalmas egy banda ez a magyar.

Hegi90
Ne etessétek a trollt, thx.

Amugy a Magyarok Világszövetségének elnöke kezdeményezte akkor a népszavazást.Maszop üldözte is érte a Patrubányit,szégyen volt akkor rájuk nézve,nem álltak ki a magyarokért,Fletóval az élen.

Olvasd el aztán egybõl megismered<#idiota>

Egy gesztus lett volna valóban,és nem is fognak ezért ideköltözni,csak jólesett volna nekik.

clio1616v
ha hiányozna az ismertete, akkor érdekelne, de nem érzem szükségességét, hogy megismerjem mi az az alkotmány

Narxis
Ha nem tudod mi az akkor nem tudhatod, hogy érdekel-e. Touché!

Narxis
Erre nem emlékszem, de így is szíven ütötte õket, interjúk voltak, fórumokon is beszélgettünk határon túli emberekkel. Nem esett jól nekik, na. Attól függetlenül, hogy a legtöbben csak egy gesztusnak tartották és tartják most is a könnyített/gyorsított magyar állampolgárság megadását. Nem özönlenek haza ezrével az emberek.

clio1616v
engem nem értint, ha érdekelne akkor tudnám mi az

<#banplz><#nezze>

Narxis
Akkor mehetsz is tanulmányozni. 😊

clio1616v
fogalmam nincs mi az az alkotmány

Willenbrock
Aki asszimilálódik hozzájuk annak nem baj hogy baszogatják a magyarokat,de aki csak magyarul tud és nem is akar asszimilálódni annak okozhatnak problémákat a kirekesztõ törvények,a megbélyegzés-holott joga lenne cseszegetések nélkül kizárólag magyarként élni.Emiatt-hogy elkerüljék a bajt sokan készek az asszimilációra és ez a tót politikusok fõ célja.Sokan azért tartanak az anyaország "kardoskodásától" mert újabb retorziókra számítanak,úgy vélik tovább romolhat a viszony ettõl,pedig ha mindent ráhagyunk a tótokra az hosszabb távon teljes asszimilációt,a csak magyarul tudók számára pedig élhetetlen körülményeket fog eredményezni.A politikának nincs joga egy nemzetiséget kormányzati eszközökkkel,büntetésekkel asszmilálni.

És a kutyát se érdekelte akkoriban,mert érvénytelen lett a népszavazás.Amugy az igenek voltak döntõ többségben

Narxis
Szerintem meg a 2004-es(nem vagyok biztos az évben) népszavazás miatt elég sok határon túli pikkel az mszp-szdsz-re. Ugye akkor azt kommunikálták Gyurcsányék, hogy nemmel szavazzunk különben ellepnek minket a határon túliak és elveszik a munkánkat, pénzünket stb. Én utálom mindegyik pártot, de ez a kommunikáció igen csak durva volt akkoriban.

Nem is nagyon akarnak beleszólni a másik ország dolgaiba.Jól érzik magukat kinnt azok.

Willenbrock
Ismerek elég sok határontúlit mert határ szlovák határ mellett lakom és közel sem olyan gyakori a jobboldali szimpatizánsok aránya ahogy az ember hinné.Igaz ez nem valami szignifikáns felmérés,de nekem ez a tapasztalatom.A többség talán nemzeti érzelmû de nem nagy fölénnyel.

Hát igen.Nem hiába nem szavazta meg a maszop!