Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20 év telt el a móccerváltás óta, fogadjuk már el, hogy a piacon verseny van. Egy ilyen móka könnyen csõdbe vihet egy mikrovállalkozást, ráadásul ez a szektor egyébként is a lét és a másvilág határán egyensúlyozik. Aztán lehet mérgesen toporzékolni, meg öklöt rázni, de ettõl még senki nem lakott jól a nap végén.
( persze most a gyogyszergyártok jutalmazzák õket, ha sok a beteg, én mondom beteg az egész társadalom hogy ezt megengedi, mindent eladunk még az egészséget is )
Ha jol tudom angliában ilyen bonus rendszer van, ha sikerül a dokinak leszoktatni x beteget egy évben a dohányzásrol pl akkor bonust kap.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Annyira oda vannak a politikusok ezzel a kkv szektorral. kkv-sok legtöbbje csak annyit számláz, hogy ne figyeljen fel rá az adóhatóság, ahol lehet adót csal. Kevesebbre jelent be, mint amit ad azt is igyekszik mindenféle juttatásban adni, nehogy teljesen adózott jövedelem legyen. Papíron elküld minden hónapban 10+ 300 km-re lévõ helyre, ezzel próbálja fehéríteni a neked adott fekete pénzt, ésatöbbi.
Ha felemelik 300 millióra 100 millióról a könyvvizsgálói kötelezettséget az is jó lesz, mert akkor a pénzügyi szigor még ennyi sem lesz.
vasárnap neked nem shopingolni kell egy mallban
hanem imádkozni a templomban
Gondolom tisztában vagy vele, hogy mekkora terhet jelent egy kkv-nak(a munkahelyek kétharmada)egy ilyen szülési szabadságra elpucolt anyuka?
így aztán tényleg lesznek új munkahelyek
és az új hajléktalanellátás is tetszik
kint alszol az utcán? 50k nincs pénzed? dolgozd le közmunkában, kinn alszol az utcán? ... modern kori rabszolgatartás
"kéred a jegyet?" majd furcsán néznek mikor mondom, hogy persze. 😊
te egy rohadék vagy aki élõsködik a nemzet testén
mit képzelsz dagatt disznó, majd mi vesszük neked a gyógyszert?
mostantól aki 50 kg felett van az annyival fizet többet ahány kiló
De biztos én vagyok az egészségtelen, trehány fiatal a 190/95 cm/kg-os méreteimmel, közben gyúrok 2 éve. Lehet fogynom is kéne, nem?
csak kérdés a 60 órás munkahét után van-e még kedved bármihez is
hogy lesz így egymillió új munkahely
kurvaanyjukat
de hallottam olyat is (nem olvastam) hogy többet fizet a magas vérnyomásos beteg, cukorbeteg?
mostani gazdasági helyzetben jó ha kajára futja 😞
Ez csak egy eset a lehetséges több 100 ok közül.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
illetve lehet sportolni, egészségesen élni, étkezni, ha van rá elég zséd
mert ha nincs, akkor bizony nem tudsz
85 éves
szerinted meg fog változni
láttad a Villa Negrát? (más a címe, de most nem jut eszembe)