Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sport és egyéb szakkörök már alig vannak, mert azt nem fizetik ki a tanároknak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Csak nehogy westbalkankés cikk legyen.
Arról nincs valami új hír? Bocsánatkérés a megtévesztésért, hazugságért? Esetleg mert hagyták hogy fészbúk gyerekek felültessék a nagy kurucot.
"...és...szerintem...bizony."

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Live for nothing or die for something.
Az eunek meg ideje félredobni a négersimogatás maszkját és fontosabbnak tartani a saját népét mint az idegeneket.
Live for nothing or die for something.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Inkább leszek Ausztriában cseléd, mint itthon rabszolga."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A dolgos eszkimok 😄
-azert megneznem, hogy milyen az a karorvendo nezes 😄😄 Szerencse, hogy a media a cigok mellett van, mert ha nem igy lenne mar szeginyek rendet tanultak volna...
"Magyarország sorsa bárhogy alakuljon is, bármilyen kalandor kerüljön valamikor az ország élére, nem vehet föl nyakló nélkül olyan megahiteleket, mint Gyurcsány, mert az alaptörvény ebben megakadályozza,"
Sok igazság van benne
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez a shit pali meg egy szimpla köpönyeg. Minden rendszerben megtalálta kinek a seggét kell kinyalni.
Szeretett Vezérünk ténylég kaphatna már egy lovas szobrot!
ezen felröhögtem:
"ha két hete mindennap krumplileves a vacsora, akkor az nem javít a helyzeten, ha folyamatosan a Burgonya Diadalmas Visszatéréseként konferálják fel. "
forrás
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De úgy tudom nem kell számlával igazolnia semmit. Útnyilvántartás, átlagfogyasztás, km, x pénz, szevasz.
kb éhen lehet halni
mondjuk lehet, hogy én is béna vagyok
eredetileg szépen megéltünk volna, de jött a válság, és bedõlt minden
ma már szinte bármit vállalunk, amiért fizetnek (persze btk megsértése nélkül!)

akkor az orvos abban érdekelt, hogy ne legyen betege
olyan lenne mint a Theme Hospitalban 10 éve, amikor a gyógyíthatatlan betegeket hazaküldtem, ne rontsák a kórház statisztikáját