Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Litvánia? Észtország? Lettország? Netán Lengyelország?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hegi90
ja, így már oké 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TheLostOne
Nem, ott állítólag Albánok vannak sokan, akiket nem szeretnek.

Kicsit lejjebb, de úgy sem találjátok ki, mondom elõször az ismerõsömtõl hallottam az egészrõl, a médiában és a köztudatban soha.

Nincs igaza? Különben meg tök mindegy, hol adózik, hisz szinte mindenhol ez a helyzet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Skandinávia?

TheLostOne
Nem Franciaország amúgy, ha arra gondoltál.

Úgy kell neki, a többi is mászhatna utána.

na mivan, amint kiderül a felgyujtott cigányról hogy igazából õ mászott fel a vonatra, máris elcsendesedünk?

Sadist
"A nem jobbikos polgárõrség is hivatalos szervhez hasonlóan intézkedik, õk is robin hoodnak képzelik magukat."

Látod ez a baj az egybites gondolkodásoddal. Sehol nem írtam olyat, hogy ha nem jobbikos a polgárõrség, akkor igazoltathat kedvére.

"Neked azzal van gondod, hogy cigányoznak, korcsoznak benne."

Megint súlyosan tévedsz <#szomoru2> Nekem azzal van bajom, hogy bizonyítékok nélkül rögtön ítéletet mondanak, nem csak beszámolnak a történtekrõl. A bûnösség megállapítása a rendõrség és a bíróság dolga.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a cigány egy vándornép, s az urbánus dolgok messze állnak tõlük, s franciák szeretik õket, s Franciaországban minden szebb és jobb........

TheLostOne
Kicsit visszatérve a cigány témára, egy külföldi ismerõsöm (nemzetközileg elismert gazdasági szakértõ) mondta, hogy náluk odakint (egy elég fejlett európai, EU alapító ország) mostanában elszabadult a pokol, volt már rá példa, hogy többezres cigánytömeg vonult lõfegyverekkel. Az állam országszerte 8-9 városrészt épített nekik támogatás címén, mire õk kitalálták, mindig egy helyre mennek mindannyian az országból, és hõbölögnek majd, hogy ott nem férnek el egyszerre. Ezt egy ideig tûrte az állam, és épített még 1-2 ilyen "lakóparkot", de továbbra is azzal szórakoztak, hogy mind ugyanoda akartak többezren beköltözni, csak hogy így még többet ki tudjanak sajtolni az államtól, úgyhogy betelt a pohár, állítólag most nagyon bekeményítenek, és súlyos hibának tekintik a korábbi cigánytámogatási programjukat.

Emellett a közbiztonság is hatalmas mélyponton van miattuk, állítólag még durvábban nyomják, mint itt Magyarországon.

Nagyon érdekes, hogy errõl a hazai médiában a téma aktualitása ellenére abszolút nem hallani, pedig ki van zárva, hogy az ismerõsöm hazudott volna, mert a véleménye ellenére nem rasszista, azt mondja nincs semmi baja a cigányokkal, csak ezt fejezzék be de sürgõsen. Egyébként meg egy teljesen békés, hihetetlenül nyugodt természetû, optimista, jóindulatú ember, meg is lepõdtem rendesen, amikor ilyen nyíltan kezdett beszélni a cigány problémáról, én elõször elég óvatosan közelítettem meg a témát, véletlenül sem szerettem volna rasszistának tûnni, mert ugye mint mondtam õ külföldi, én meg magyar vagyok.

desigo
"a fiú egy társával a közeli vasúti töltésen, az úgynevezett gurítón játszott amikor isr úgy döntöttek, hogy felmásznak az ott lévõ leselejtezett vasúti kocsik tetejére. Azonban egy véletlen folytán a fiú hozzáért kocsik felett futó nagyfeszültségû felsõvezetékhez, és megrázta az áram. Ennek következtében keletkeztek a súlyos, életveszélyes égési sérülései."
HöfEE
Szemet szemért, fogat fogért. Ugyanezt nekik.

Tikal
Nem hiszem el hogy ilyen megtörténhet, ezek állatok, megérdemelnék hogy le is vágják õket...Nappal, az utcán?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Willenbrock
Most majd fokozódni fognak a CIA által megrendezett iszlámista terrorcselekmények-mintha ezek Bin Laden megölésére adott reakciók lennének,ezzel lesznek újabb ürügyek a további amcsi-NATO terjeszkedésekre.

DaemoonHunter
Valami ilyesmi történt majdnem nemrégiben kazincbarcikán, támogatnám az ítéleted.

csige791
Felgyújtottak egy 14 éves fiút (úgy halottam, hogy cigányt)

Remélem az elkövetõk kapnak 20 évet fejenként minimum. De inkább életfogytignak örülnék.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

GregSB

A holtestét tényleg "tengerbe temették"? WTF.

A fotó. De szerintem a halála is.

Tikal
a foto vagy a halála? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A neten kering egy fotó bin laden szétlõtt fejérõl, néhány tévé csatornán is bemutatták... EGYÉRTELMÛ FAKE.

Tikal
ceausescu holttestével meg senki nem fényképezkedett... lehet egy hét mulva majd jönnek a a fotok amin amerikai katonák épp osamat csépelik miközben zsák van a fején...

csige791
Nem érted?

Mindkét esetben minimális a hivatalos esetek száma. Mégis amikor a Magyarok ellen irányultakról van szó akkor nem jegyzik meg, hogy " de azért jól tudjuk, hogy ez a szám jóval több"

Amikor meg a cigányok ellen irányulókról van szó akkor megjegyzik.

Ez félrevezetés, ferdítés.

Szerintem.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Tehát egy falu magyar idõs lakossága azért hívta oda a gárdát, mert 5 darab bûncselekményt történt a faluban, 5 hónap alatt? Értem.

csige791
...ha nem számoljuk a milliárdokat amit évente rájuk költünk.

csige791
Teljesen igaz.

HöfEE
Egyébként amikor arról a bin laden családról, és annak egyik tagjáról beszélünk akiknek részesedése van több amerikai megavállalatban, és az arab világ (különösen szaud arábia) egyik legbefolyásosabb családnak tekinthetõ az arab világban, én simán el tudom képzelni az általad említett "has süttetõ" elméletet.

HöfEE
Csak egy példa a történelembõl: Che Guevara holttestével több százan fényképezkedtek mikor közszemlére tették, miután elkapták és kivégezték.

De hogy ne olyan távoli eseményt mondjak, Szaddam Huszein elfogásáról is közöltek képeket, a kivégzésérõl készült videó is kiszivárgott.

Mike
szerintem meg megérdemelte hogy megdögöljön

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ezek megint csak feltételezések

Mike
nyugodtan

bár nemtom mit fosol azon az 50 méteren 😄

Mike
az, hogy inkább földig rombolta

Mike
és te ezeket honnét tudod? ott voltál, vagy a szomszéd öccse hallotta a huga barátnõjétõl? kész ténynek állítod be a saját feltételezéseidet

Tikal
Csak hogy eddig nem állt ki az USA elnöke a népek elé és mondta, hogy igen , megöltük... ezek után ha Osama elõállna valahol elég nagy blama lenne, vagy azt gondolod hogy ezek lepaktáltak egymással és most osama valami szigeten sütetti a hasát élete végéig? ez már öszeesküvés elmélet szagú 😊

Mike
nem a cigányok miatt élsz szarul, hanem az elszemtelenedett bûnözõk miatt, akik bármit megtehetnek következmény nélkül

gondold csak végig, mennyire igaz amit írtam

HöfEE
Igen én is olvastam, és hát ha összegezzük a dolgokat, akkor oda jutunk ki, hogy végülis semmi bizonyíték az égegyadta világon nincs arra, hogy Osamát valóban megölték. 10 évig nem találja egy teljes hadsereg, aztán mikor már kezd kínos lenni az ügy, hirtelen nagy hanggal bejelentik hogy likvidálták.. hagyjuk már. Holnap én is összehívom az összes tv-t és más médiumot, és bejelentem, hogy rátaláltam a rák ellenszerére ami segítségével az összes beteg 2 nap alatt meggyógyul, bizonyítani persze nem fogom, minek azt.

Hegi90
most ezen mi a ferdítés? Akkor legalább úgy fogalmazad meg a mondandód, hogy ne lehessen belekötni: nemhivatalos esetekrõl nem készítenek bûnügyi statisztikákat.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csige791
Emlékeztek?
Amikor a Gyöngyöspatai bûnügyi statisztikákat hozta fel az index. Verték a mellüket, hogy 5 bûncselekmény történt ebben az évben a faluban. de nem tették hozzá, hogy nem hivatalosan jóval több, napi szinten történnek.

ebben a videóban meg pont azt hozzák fel, hogy hivatalosan csak 10-12 történik évente, de jól tudják, hogy ennél jóval több.

Na így ferdít az index.

(Amúgy szegény rasszista romákért majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet, fõleg azért amelyik az ingyenes oktatásban ahol ingyen kaját, tankönyvet, meg a tököm tudja még mit kapnak az én adómból három(3) általános osztályt sikerült elvégeznie.)

csige791

csige791
Már tudjuk mit csinált az utóbbi egy évben Jack Bauer. <#worship>

Mekkora Fail lenne,ha holnap meg videóban cáfolná a saját halálhírét.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

2009-es ez a fotó.Az Indexen is irják.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hegi90
ilyen ez a háború, mindig is ilyen volt

csige791
Ide is leírom:

"who's responsible for the murder of thousands of innocent men, women and children"
- Azért ez minimum csúnyán hangzik az Amerikai Egyesült államok elnökétõl. Ha összevetnénk ki öletett meg több ártatlant szerintem Osama egy anagyal lenne az utóbbi pár év USA elnökeihez képest.

A különbség:
1. USA az erõs kutya.
2. USA járulékos veszteségnek nevezi ezeket az ember életeket.

Hegi90
az lehet, de hogy ez tuti nem egy hivatalosan kiadott fotó, az 100%

Tikal
például hol??

HöfEE
Ezt a régi fake fotót mutogatják mindenhol a tv-kben a világon, csak hogy tudd.

Tikal
ez egy régi fake foto!