Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gyanús volt bin Laden rejtekhelye
máj. 2. 11:58
A helyiek szerint nagy Landcruiserek és más drága autók jártak ki-be Oszama bin Laden rejtekhelyére, pedig az épület egy szokványos középosztálybeli városrészben van Abbottabadban. Salman Riaz, egy színész azt mondta, hogy öt hónapja forgattak volna egy jelenetet a ház közelében, de két férfi kijött és elküldte õket. Egy másik helyi csak két férfit látott rendszeresen a házból, néha gyerekek is voltak velük.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
De ha másért nem akkor ezért: A kép a holttestrõl amit mindenhol mutogatnak annyira gyalázatosan van ps-elve, hogy az összes grafikus a világon ezen röhög. Kb 5 perces kutatómunkámba tellett megtalálni az eredeti fotót amin a fej alsó része rá lett illetve a másik képre.
Beszúrom a képet linkben mert lehet 18+nak számít: Osama kamu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
WikiLeaks: „atombombát rejtett el Európában az al-Kaida“
<...>A Telegraph az általa csokorba szedett új információk közül kiemelte, hogy az al-Kaida egyik meg nem nevezett parancsnokának állítása szerint a terrorhálózat elrejtett egy atombombát Európában, és a szerkezetet akkor robbantaná fel, ha Oszama bin Ladent, az al-Kaida vezetõjét elfogják vagy megölik.<...>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
OsamaBinLadent mintha elvtársai kicsinálták volna
Barack Obama amerikai elnök a Fehér Ház elõtt helyi idõ szerint este fél 11-korbe Az amerikai elnök élõben jelentette be: megölték Oszama bin Ladent
Ilyen gyorsan nem gondoltam,hogy nyerni fog Kunkli.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
amúgy sapp inkább showman, mint K1-es 😄
<#worship>#worship>
Amúgy kapja be az összes magyar tv...hogy nem voltak képesek élõben adni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
mitõl más kategória? Talán a turbómagyarozás nem személyeskedés?
3: Ha figyelmeztetsz valakit egy hibájára mást meg nem figyelmeztetsz hasonló hibáért akkor számíts rá, hogy esetleg kettõs mércével vádolnak, ha tartozol magyarázattal ha nem.
De ha már ha magyarázatnál tartunk, én sem tartozom neked magyarázattal, hogy miket írok, fõleg ha nem neked írtam. Ha következetesen figyelmeztetnél embereket egyformán személyeskedésért elfogadtam volna, a figyelmeztetésed, mert igaz volt (személyeskedtem). Így viszont marad a kettõs mérce vádja.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Másrészt a kettõ teljesen más kategória.
3: egyébként se tartozom magyarázattal
Írtam ilyet?
Ezt írtam:
"Nekem viszont elsõsorban azzal, hogy megint megöltek egy nagymamát. Másodsorban azzal, hogy errõl még sem az indexen sem az origon nem olvastam. (jelen pillanatban)"
Tehát vannak dolgok amit csak a szemét kurucon lehet olvasni, ezért cserébe viszont el kell tûrni a paraszt stílusukat. Én eltudom viselni a hírekért cserébe valaki nem. Nem vagyunk egyformák, én ezt eltudom fogadni. Valakik szerint mindenki egyforma, nincs felesleges élet. <#worship>#worship>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Tényleg? Csak néhány órával ezelõtt linkeltem. (ha már szövegértés)
"De nagyon tudod, hogy mi az én gondom 😄 A polgárõrséggel nincs semmi bajom. Azzal van bajom, ha néhány maskarás, magát Robin Hoodnak képzelõ kitalálja, hogy hivatalos szervhez hasonlóan intézkedik, ne adj isten még erõszakszervezetbe is tömörül."
Hazudsz és ferdítesz.
A nem jobbikos polgárõrség is hivatalos szervhez hasonlóan intézkedik, õk is robin hoodnak képzelik magukat.
Sorold fel a magyar gárda vagy a szjpe erõszakos cselekedeteit, vagy ismerd el, hogy más emberek lejáratása érdekében hazudtál és ferdítettél.
"Fel tudod fogni mi a különbség ez és a kuruc cigányozása között? Segítek, nem a cigány szó leírásával van baj."
Egy példa.
Neked azzal van gondod, hogy cigányoznak, korcsoznak benne. Nekem viszont elsõsorban azzal, hogy megint megöltek egy nagymamát. Másodsorban azzal, hogy errõl még sem az indexen sem az origon nem olvastam. (jelen pillanatban)
Wow. Igazi példakép a csávó. Pofa maxi, tehetség mini.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"A támadók a Független Hírügynökség beszámolója szerint cigányok voltak."
Fel tudod fogni mi a különbség ez és a kuruc cigányozása között? Segítek, nem a cigány szó leírásával van baj.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hazudik? Jelentsd fel, pereld be, kérj nyilvános helyreigazítást, megvan rá a lehetõséged. Ott a szerkesztõség címe mindegyiknek.
"A gondod az, hogy ez nem a mszmp vagy fidesz esetleg szdsz pártlapja, hanem a jobbiké, ugyanígy a polgárõrséggel is annyi a bajod(tok), hogy az jó reklám a jobbiknak, le se szarod a rettegõ cigányokat."
De nagyon tudod, hogy mi az én gondom 😄 A polgárõrséggel nincs semmi bajom. Azzal van bajom, ha néhány maskarás, magát Robin Hoodnak képzelõ kitalálja, hogy hivatalos szervhez hasonlóan intézkedik, ne adj isten még erõszakszervezetbe is tömörül.
"A magyaroknak olyan a politika mint a foci. Mindenkinek van egy kiválasztott csapata aminek drukkol, és ha kell egymást is ütitek értük, képletesen értve."
És mi van, ha nincs kiválasztott csapat? Critcal error? 😄 Az ostobaság és a vakhit pártsemleges.
"Tök mind1, hogy a fidesz-mszmp-szdsz/lmp nagykoalíció szarrá lopja az országot, nektek a lényeg, hogy nehogy a másik oldal gyõzzön inkább a ti választott csapatotok lopjon és ne a másiké."
Lásd föntebb, nincs kiválasztott csapat. Ezzel mit kezdesz?
"Nem tetszik, ne olvasd."
Nem is szoktam. Te tolod ide folyton a kurucos irományokat.
Nem én kezdtem el mások belinkelt cikkeit "fikázni" az alapján, hogy melyik portálról származik. Vagy már nem is védekezhetek, mert egy jobbios lap híreit osztom meg veletek ahelyett, hogy mszmp/fidesz/lmp-szdsz híreket hoznék?
Érdekes módon senki nem fejezte ki a nem tetszését az általam linkelt ATV-s hazugságok miatt. (csak megjegyzem ha ezt még szabad.)
Többet nem fogod olvasni?
Vagy egy nem jobbikos lapnak elnézed ezt az undorító rasszista általánosító nácizmust?
<#bohoc>#bohoc>
A lényeg a feltételes módban van.
A probléma az, hogy nem veszed észre, hogy ha mondjuk hazudik az index vagy az atv a jobbikról biztos, hogy nem fogják megbüntetni. De tegyük fel, hogy megbüntetik õket. Ez esetben keress rá, hogy mennyit kapnak ezek ilyen-olyan párt alapítványoktól ilyen olyan indokkal. Hidd el az egyenleg közel nullán lesz, de az biztos, hogy ezek a "médiumok" nem fognak mínuszba kerülni, pl a lentebb linkelt atv-s hazudozások miatt.
A gondod az, hogy ez nem a mszmp vagy fidesz esetleg szdsz pártlapja, hanem a jobbiké, ugyanígy a polgárõrséggel is annyi a bajod(tok), hogy az jó reklám a jobbiknak, le se szarod a rettegõ cigányokat.
A magyaroknak olyan a politika mint a foci. Mindenkinek van egy kiválasztott csapata aminek drukkol, és ha kell egymást is ütitek értük, képletesen értve.
Tök mind1, hogy a fidesz-mszmp-szdsz/lmp nagykoalíció szarrá lopja az országot, nektek a lényeg, hogy nehogy a másik oldal gyõzzön inkább a ti választott csapatotok lopjon és ne a másiké. <#taps>#taps>
"Jé, és megint eljutottunk oda, hogy a kuruc azért névtelen, külföldi, mert különben elhallgattatnák, a kör bezárul, kész a logikailag kikezdhetetlen Möbius-szalag..."
Nem tetszik, ne olvasd.