Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Ha félreértettem akkor bocs.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Elõzõben szereplõ ajánlatom számodra is él.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Tikal
szerintem félreértetted amit irt...

tök mindegy hogy fehér vagy cigány, akik felgyujtanak valakit azok kapják a legsulyosabb buntetést.. az akkor rendelkezésre áló infok alapján ez történt, azota kiderült megrázta a nagyfesz...

egyébként lehet kábellopáson voltak 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

csige791
Én már felajánlottam neki, hogy költözzön le az általam kijelölt településre, állom minden felmerülõ költségét. Csak egy kikötésem van, bekamerázhassam a lakhelyét, egyetlen privát szoba kivételével.

Az lenne az igazi Való Világ, lehet még meg is gazdagodnék belõle, ha online streamelném a "mûsort". Bár gyanítom nem tartana sokáig.

csige791
Köszönöm szépen, hogy végre bizonyítékot adtatok a mellé, hogy nektek (pl gárfild) tök mindegy, hogy mit mond egy jobbikos az mindenképpen hülyeség.

Ezt írtam:
"Remélem az elkövetõk min. 20 évet kapnak, vagy életfogytot." Tehát a cigányt felgyújtó elkövetõkre gondolok akikrõl feltételezhetõ volt, hogy valami rasszista faszista emberek lehetnek. Legalábbis akkor ott úgy a rendelkezésre álló infók alapján ezt lehetett gondolni.

Ha bármilyen ember felgyújt egy bármilyen másik embert azt megvetem és a legszigorúbb büntetést kívánom neki ami lehetséges.

Személyeskedés: (Amilyen a fogadj isten....)
Az általános értelmi képességû olvasó hamar észreveheti, hogy az én hozzászólásom a témában kb 3 órával a kuruc cikke elõtt lett itt jegyezve, ebbõl kifolyólag nem onnan van volt az infóm. De elárulom a hírkeresõn akadtam az infóra.

Mindenesetre jól látszik a beszélgetéshez való viszonyulásotok. Szívbõl kívánom nektek, hogy arra a sorsa jussatok mint a Miskolc, avason élõ emberek. Más kárán sosem fogtok tanulni.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Atomreaktor
ha a technika adott, miért ne?

Mike
én azt gondolom, hogy nem baj, ha hangot is rögzítenek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
akár igen akár nem

Mike
miért van az, hogy a jobberek csak addig demokraták amik ez õket védi?

Mike
meg a multikultúra is kivitelezhetetlennek bizonyult

Mike
van probléma a cigányokkal

de az a baj, hogy nálunk nem csak velünk van baj, hanem másokkal is
mondhatni az összes bûnözõvel, korrupt politikussal
csak utóbbiak tevékenysége nem olyan kézzelfogható, mint az uborkalopás vagy késelés éjjel

Mike
nem gyújtották fel, hanem nem kell a nagyfesz közelébe mászni

Ulvar
Az más kérdés ha téged vernének agyon a semmibõl és nem tudnád kik voltak és senki nem látott semmit, de még hallani se...hát...na mindegy. Te tudod.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Nem kellett volna törölni Ironman 😊. Ahhoz írtam ezeket...

Ulvar
Körülbelül akkora, mint amekkora egy index, vagy egy origo olvasónak. A szakértelem ugyanakkora, a téves információk tovább adása. Ez beállítottság és politikai nézet kérdése, hogy ki mit olvas. Úgyis mindenki a saját igazát hangoztatja...mondjuk tenni kevesen mernek. Meg is értem.

Gondolom, itt "hallotta".

A színvonalért érdemes elolvasni a második bekezdést csak hogy lássuk, õk hogyan képzelik a tárgyilagos és korrekt tájékoztatást.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Megint a rémhírkeltés! Hozzáért szerencsétlen gyerek a felsõvezetékhez,attól gyulladt meg.Szerintem befejezhetnéd itt a cigányozást,már nagyon unalmas.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tikal
persze, az kéne még hogy hangot is rögzitsenek, welcome 1984...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Érdekes módon eddig egész jól eléldegéltünk hangot rögzítõ térfigyelõ kamerák nélkül. Szerintem ezután is menni fog.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Az amerikai gyurcsánybérencek nem hagyják abba.

Pedig jó lenne már, észre kellene venni, hogy már nem õk vannak kormányon.

A kuruc nem hazudik!
Ha bármely állításuk hamisnak bizonyul, azonnal kivezénylik a Gárdát és hozzáigazítják a valóságot.

Hajrá turbómagyarok! 😊

Erre mi szükség van azon kívül, hogy keresztbe tesznek a polgármesternek?

Ulvar
Na mielõtt bármiféle politikai zûrzavarba keverednénk, egyet jegyezz meg jól. Ha téged ruháznak meg (tegyük fel tök átlagosan mész a faluban, mondjuk egy borsodi faluban a sötétben) és ott egy térfigyelõ kamera, rajta a képekkel, de a fix kamera miatt azt nem látni hogy a kamera szegmensén kívüli területen mi történik, HANG SINCS, így nem lehet egyértelmûen bizonyítani a bíróságon azt, hogy ki mikor esetleg miket mondott, ezzel ejtik a vádat (csak azért mondom mert volt már rá példa), akkor te gondolom örülni fogsz, hogy szétvertek és az ellened követõk jót röhögnek rajtad...esetleg újra megruháznak, hogy most már csak börtönbe viszik õket ,hogy ne fagyjanak halálra, a kedves kollégák télen (ez is megtörtént).

Ja, és a beszûkült cigányozásra pedig tökéletesen csak egyet tudok mondani. Gyere el mondjuk Nyíregyházára, ott kiviszlek a Guszevbe, onnan átmegyünk Hajdúhadházra, majd a Tarcal melletti Prügyre, majd elmegyünk a nagyon ultra brutál magyar keresztény helyre, Vizsolyba, és annak környékére. Élvezetes lesz, ezt garantálom 😊.

Újabb szép példa a kuruc.info olvasóinak szellemi sötétségérõl: a kedvenc weboldaluk bármit behazudik, õk azt kritika nélkül elfogadják, és arra sem veszik a fáradságot, hogy elolvassák és értelmezzék a fikázott írást.

Kuruc.info:
"egyenesen a hangot rögzítõ térfigyelõ kamerák betiltását követelik"

TASZ:
"A térfigyelõ kamera kiszivárogtatott felvételének megtekintése alapján kiderül, hogy a rendõrség hangfelvételt is készít, holott erre nincsen törvényi felhatalmazása."
"A rendõrségi törvény kizárólag képfelvétel készítését engedélyezi a térfigyelõ kamerák használatakor."

Nomármost az átlagos szellemi képességû olvasó ebbõl megérti, hogy a TASZ a hangrögzítést kifogásolja és csak azt akarja betiltani, nem pedig a térfigyelõ kamerázást. ja, hogy a kamera tudna hangot is rögzíteni? Csakhogy azt nem muszáj. Ennyit. Na ez az, amit a kurucosoknak még magyarázni kell egy kicsit.

És a hab a tortán:
TASZ-közlemény:
"Nem mellékes szála a gyöngyöspatai felvételnek, hogy az jogellenesen került ki a rendõrségtõl, a felvételen szereplõ „Alex” garázda magatartásának nyilvánosságra hozatala személyiségi jogokat sért."
A Kuruc-nak és olvasótáborának annyi esze sem volt, hogy felfogja a fenti mondatot, amely szerint a nyilvánosságra hozatalnál a TASZ nem a cigányok, hanem a seggrészeg, "Szebb Jövõt Húgyozok" Alexet védi.

További szép, beszûkült cigányozást kívánok!

u.i.: Vajon itt mikor várható helyreigazítás, hogy hazudott a Kuruc?

csige791
A TASZ a hangfelvételt is rögzítõ térfigyelõ kamerák ellen lobbizik Vajon miért?

Ebben a cikkben nagyon sok érdekes info van például errõl a Field gyerekrõl is.

Csávesznek már alig fér ki az a sok cetli a szíve fölé...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
nesze neked spanyol paradicsom, remélem a földig perelik õket <#gunyos1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szennyezett paradicsom: egymásra mutogat a Tesco és beszállítói "szennyezett paradicsom az áruházlánc üzleteinek polcaira április 9-én." jókor szólnak<#zavart2>

Hiradókban meg azt mondták hogy elszállították a testet amerikába.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Grr1234
Nehogy feltámadjon... 😄

csige791

Sadist
Mert úgy fent lehet tartani a feszültséget, na meg nem is lehet rákeresni a dologra az adott ország médiájában.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Direkt nem kérdeztem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tviktor91
Elvandorolhatnanak akkor...
De azt sem bannam ha megis letrejönne az a kis tabor gyöngyöspata mellett,legalabb lenne mire celbalöni.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

És szerinted Bin Laden felelõs a WTC tornyokért?

Bár ehhez ugye kell a tárgyilagos magyar média is. :]
Danny1987

Amúgy miért nem mondja meg az illetõ alább, hogy melyik ország az?
Olaszország lehet. Berlusconi médiabirodalma nem sok infót engedhet át. :S
Danny1987
Hegi90
kb másodpercekre rá töröltem szerintem, hogy ezt elküldted 😊

csige791
99%, hogy Olaszország.

Hegi90
gondolom valamelyik németalföldi hercegség lehet.

csige791
Ez személyeskedés. (Hegi látod?)

Amúgy Angliában adózom és szakmunkás végzettségem van. Egyiket sem szégyellem, de büszke sem vagyok rájuk.

Danny1987

Danny1987
"azt mondja nincs semmi baja a cigányokkal"

majd lesz😊