Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az életveszélyt vagy halált okozó súlyos testi sértés büntetésének felsõ határa – 8 év. Ha a súlyos testi sértés maradandó károsodást, súlyos egészségromlást okoz, illetve ha a súlyos testi sértést különös kegyetlenséggel követik el, a büntetési tétel felsõ határa – 5 év. Könnyû testi sértés esetén a kiróható büntetés – maximum 2 év. S most tegyük ehhez hozzá a Navracsics által javasolt 217. § (2) bekezdését, mely szerint ha egy polgárõr a törvényben meghatározott együttmûködési kötelezettségét nem teljesíti – tehát például nincs írásos megállapodása a helyi polgárõrségnek a rendõrséggel, mert mondjuk a rendõrség ettõl elzárkózik -, akkor szegény polgárõr cselekményének büntetési tétele 2 év. Még akkor is, ha semmi rosszat nem tesz, és együttmûködési megállapodás nélkül is bûnözõket ad át a rendõrségnek."
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
(mintha ezt kérdezte volna már valaki itt, vagy máshol, de lemaradtam a téma kitárgyalásáról).
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Jó ez a SchmiT...analfabéta a k.elnökünk yeah
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
De ha esetleg fel is veszik ahogy az asszony nyög, lesz*rom, csak ne tegyék fel youtube-ra illetve az esti hiradoba. Az ,hogy két rendõr arra recskázik a monitor elõtt pont lesz*rom.
Ismétlem, nekem nincs rejtegetni valóm nem vagyok bûnözõ.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Magánszféra:
lakásom, és az azon belül található dolgok, pl a gépem.
közterület:
gyöngyöspata. (pl)
Nem azt mondtam ,hogy a hálószobámba tegyenek mikrofont és kamerát, hanem azt, hogy az utcákra. Most sincs semmi ellenvetésem.
Azzal már lenne, ha mondjuk közterületen mondanám a csajomnak/feleségemnek, hogy este milyen pózban és melyik helyiségben szeretnék vele szeretkezni, majd ezt az arcommal és a hanggal bemutatná az RTL Klub.
Ez csak bûncselekmények esetén fordulhat elõ, pl ha azt súgom neki, hogy raboljunk el egy 8 évest és vegyük be a játékba.
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem zavar, sõt örülök ha ilyenek vannak az utcákon. Ha megtámad egy bûnözõ horda, majd azt mondják, hogy azért tették mert mondjuk "há azt mondta, hogy büdös cigányok", a kamera bizonyíthatná az igazamat.
Ha az nincs, akkor 40 ember szava van az enyémmel szemben, és még én kerülök rácsmögé rasszizmusért.
Elég volna csak végignézni a gépedet, vagy egy átlagos napodról hangfelvételt készíteni, és te is bûnözõ lennél.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Van aki elolvas pár kuruc cikket, és többet soha nem teszi.
Valaki így van az index-el.
Valaki meg az USA filmekkel.
Nem azt mondom, hogy nem nézek amcsi filmeket, nagyon is sokat nézek, de komoly témában nálam azok nem játszanak. Ku*va jó a 24 ahogy Jack Bauer megmenti a hazáját, izgalmas meg minden, szeretem is, sõt imádom, nagyon jó a Másnaposok, szarrá röhögtem rajta magam. De ezek komolytalan filmek, talán a 24 az amerikaiak számára jó példával szolgál hazafiasságból, nekünk is hasonlóakat kéne készítenünk, bár az már nálunk szélsõséges/rasszista lenne.
A lényeg, hogy elvekben vannak példamutató filmjeik de azok a valóságtól többnyire nagyon messze vannak.
"...és...szerintem...bizony."
Country: USA
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
+
aki még egyszer belekezd valamilyen személyes vitába, azt szó nélkül jelentem a modi topikban, nem igaz, hogy több ember nem ért se a szóból, se a törlésbõl.
Hány olyan eset van amikor 10-20 fõs bûnözõ bandák, levernek 2-3 fõs baráti társaságokat, majd a rendõrségen azt mondják, hogy a 2-3 fõs társaság tagjai kötekedtek.
erre jó megoldás a hangrögzítés. Enyémet nyugodtan rögzíthetik, nincs rejtegetni valóm. Egyébként néhány helyen a sima kamerák felhelyezése ellen is tiltakoztak kisebb emberi csoportok. Vajon miért?
Döntsd már el végre 😄
Tudom, hogy használnak gépjármûkövetõ rendszereket, de fõleg cégek, akiknek gépjármû flottájuk van és pontosan tudni akarják, hogy az autójuk mikor merre járt, így az alkalmazottnak eszébe sem jut kicsit kölcsönvenni a járgányt, vagy egy kis benzint/gázolajat vételezni a tankból. És ez ilyenkor mind szépen le is van írva a munkaköri leírásban, hogy a céges autót megfigyelik, ellenõrzik.
Elhiheted, hogy amint láttam a hírt azonnal mentem a kurucra megnézni õk mit tudnak. Nem volt ott semmi akkor. Ha lett volna nyilván azt linkelem, nem a hazug indexet.
Akkor úgy példálózok, hogy egy TASZ kollégát kérdeznék meg errõl. Szerinte nem segítene? Amúgy a Kurucz.info-t nem egy ember szerkeszti, akárcsak más hírportálokat sem!
A körutazás példa, hogy egyes emberek miért cigányoznak "beszûkülten". (ahogy én is 95%ban).
u.i.: Az Alex nevû garázda, azért garázda mert részegen hugyozott az utcán? Hát akkor a Keleti pályaudvar környékére már mehetnek a roham rendõrök XDDD.
A TASZ két dolgot kifogásolt:
a) a képfelvétel rögzítésén túlmenõen a hangrögzítést, mivel nemcsak holmi szabadságjogok sérülnek, hanem maga a jogszabály explicit módon megfogalmazza, mit rögzíthet a térfigyelõ kamera; szó nincs sehol holmi cigányvédelemrõl, hanem mivel most derül ki, általános jelleggel kifogásolják a hangrögzítést;
b) a felvétel nyilvánosságra hozatalát.
Erre a kuruc reakciója a szokásos liberálisozós-jogvédõs-cigányozós sápítozás, egy csipetnyi, a kurucon szokásos zsidózással fûszerezve úgy, hogy a közlemény még csak távolról sem utal a cigányokra, amivel szemben az "írásban" azon picsognak, hogy szemét TASZ a cigányokat védi megint (Lásd ezzel szemben a külön kiemelt részt úgyos Alex kapcsán.)
Átlagos szövegértés mellett egyértelmû, hogy a Kuruc a TASZ közleményét kiforgatva azt arra használja fel, hogy cigányozzon és liberálisozzon megint egy jóízût. Ezek után én teljesen jogosnak érzem, ha ezt a fajta újságírást beszûkült cigányozásnak tartom.
U.i.: Arra azért kíváncsi lennék, hogy a hangfelvétel rögzítésével kapcsolatos tiltakozás kapcsán te vajon miért akarnál kis körutazásra vinni, gondolom túlnyomórészt cigánylakta helyekre? Esetleg valahol azt olvastad tõlem, hogy bárhol is tagadtam volna a cigányokkal kapcsolatos problémákat? Ha nem, akkor mi is a célod ezzel?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Kérlek, mutasd meg, hogy a hír kapcsán tett hozzászólásom mely része érintette a hír kapcsán kifejtett álláspontodat. Ellenkezõ esetben nem tudom másként értékelni a megjegyzésed, mint hogy megint csak személyeskedésre futja.
Az általános értelmi képességû olvasó hamar észreveheti, hogy az én hozzászólásom a témában kb 3 órával a kuruc cikke elõtt lett itt jegyezve, ebbõl kifolyólag nem onnan van volt az infóm. De elárulom a hírkeresõn akadtam az infóra.
Az általános értelmi képességû olvasó észreveheti, hogy a hír 17 óra után jelent meg mindenféle, amelyet folyamatosan frissítettek itt-ott. Van, ahol a frissítés idõpontja látszik, van, ahol a közzétételé. Lásd még #42282
Ja, és az általam választott nicknév: Garfield.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"és senki nem látott semmit,"
Erre van ugyebár a térfigyelõ kamera. Még mindig nem sikerült megérteni, hogy csak a hangrögzítéssel van baja a TASZ-nak?
tegnap 17:26 | privát | válasz erre | #42211
Idézet a kuruc.infós "írásból":
18:20 A legfrissebb információk szerint a rendõrség új nyomon indult el a megégett fiú ügyében.
<...>
17:10 A szolnoki Hetényi Géza megyei kórházban megtudtuk, hogy a fiú súlyos, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett. A sérült fiút altatásban továbbszállították a budapesti Bethesda kórházba, ahol ezekben a percekben is folyik az ellátása.
Szóval szerinted 19:04-kor írták vagy módosították?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''