Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mai világban ezt tûzzel vassal irtják, hisz gondoljatok bele, a vallás arra tanít, hogy ne légy mohó. Ha ezt mindenki betartaná le állna a gazdaság. Nem venne Pista bácsi 2 évente tv-t mert a régin nincsen usb csatlakozó.
Nem hiába megy már évtizedek óta a vallás lejáratása. Én nem vagyok egy vallásos ember, de a lényegével tisztában vagyok.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A reklámok is erre épitenek, remélem vágod mire gondolok.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Elmondom neked, hogy reformatus kollégiumba járok és idén végzek de a nagyon laza. Az egyik leglazább és legjobb sulija. És nem téritgetnek ahogyan sokan azt képzelik.
a tankolás is durva, de a bánatpénz plusz az ujra szerzõdés még durvább. és ilyenek számolatlanul vannak az országban...
" A 2003 és 2009 között született gyerekek holttesteit négy bõröndben találták meg tavaly, a nõ házának padlásán. Még a gyerekek apja sem tudott a táskákban oszló tetemekrõl"
Minden esetre ha nem tudsz adni barmifele bizonyitekot akkor elkonyvelem, hogy hagytad magad atverni. En kerestem de nem talaltam bizonyitekot.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
én nem vagyok birka
ellenben tenni nem sokat lehet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Összefoglalhatjuk úgy, hogy azért, mert birkák vagyunk?
"a Nemzetközi Valutaalappal nem lehetett volna használni a bankadót, a válságadókat, nem tudtuk volna a nyugdíjrendszer reformját folytatni"
ebben azért igaza van
tényleg nehezebb lett volna átverni az államosítást, meg az extra zabrát
Ha a forint a dollárral szemben erõsödik, és a kõolaj világpiaci ára esik OBL halálhíre miatt, akkor nálunk miért drágább a benzin?
Mivel nem tudta, hány T a Köztársaság, inkább átnevezték az országot (Showder Klub).
Desigo: Aha, mint Gyõzikénél, diszlexiája, diszgráfiája, vagy diszperzitje vagy mi a fenéje van.
Ez a hivatalos kifejezés az dinkaságra, mint a búzákra a "meleg"?
inkább hagyjuk egymás köreit, mint állandósuljon a flém
továbbá ez a topik nem csak magyar dolgokkal foglalkozik
4. csak saját nevemben nyilatkozhatok: nem is akarok
többi pont lásd 1.
én spec nem megyek oda, és elvárom, hogy õk se jöjjenek ide
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"A tanulmány számításai szerint az elektromos autók üzemeltetéséhez évente átlagosan 56.575 megawattóra elektromos áramra van szükség, ami Köln esetében például 10 százalékos jármûaránnyal a lakossági áramfogyasztás 3,2 százalékának felel meg. Ezt a többletfogyasztást a meglévõ elektromos áramellátó hálózat kapacitása teljes mértékben fedezni képes."
Live for nothing or die for something.
"Afrika népessége a jelenlegi 1,02 milliárdról csaknem 3,6 milliárdra fog nõni 2100-ig"
Európának bealkonyodott.
Live for nothing or die for something.
facebook.com/csige791 A címem nem biztos, hogy ott van. Megyek melózni, most nem tudom megnézni.
Itt ahol élek, a FIRST UK (ez egy angol busz vállalat cég) Buszain kép és hangrögzítés is van.
Az emberek örülnek, mert sok rablás történik a buszokon. Ha nem történne lehet nem örülnének neki.
1: Vajon miért van két hasonló témájú topic az SG-n? (gyk.: hír + mentalitás, ráadásul egy olyan témában, amely hivatalosan tiltott az egész fórumon)
2: Miért nem véletlen, hogy a két topic állandó tagsága alapvetõen különbözõ, az átjárás általában rendkívül ritka.
3: Miért nem véletlen, hogy (kevés kivételtõl eltekintve) ahányszor csak átjárás történik a kettõ között, finom vagy kevésbé finom hangnemû anyázás, beszólogatás lesz az eredmény újra és újra?
4: Miért nem tanulnak ebbõl az anyázás-beszólogatás résztvevõi?
5: Annyira összetett feladat távol tartani magát az embernek attól a témától, embertõl, akinek a stílusa, nézetei, hozzáállása nekem nem szimpatikus? Megvan rá az egyértelmû, tiszta lehetõség (lásd elsõ pont).
6: Ha már átjárás történik, akkor el kellene fogadni a másik stílust, hozzáállást, és ha valaki vitatkozni (nem veszekedni) szeretne, akkor azt tegye úgy, hogy azzal ne a másik személyt, hanem a véleményét, az általa képviselt álláspontot vegye célba értelmes, átgondolt érvekkel, lehetõleg adatolva. Ez az alapvetõ, és minimálisan elvárt vitakultúra elsõ szabálya, amit nagyon sokan sorozatosan elfelejtenek. Pedig annyira nem nehéz feladat.
7: Röviden: Amikor Rómában vagy, viselkedj úgy, mint a rómaiak.
Remélem sikerül mindenkinek elgondolkodnia egy picit ezen, és sikerül visszaterelni a beszélgetéseket a normális kerékvágásba, és az embereket az õ gondolatviláguknak megfelelõ témába. Nem szeretném, ha újabb panaszok jönnének, és esetleg el kellene kezdenem kiosztani néhány büntetõpontot, ennél sokkal intelligensebbnek tartom a jelenlevõket.
Köszönöm a figyelmet, remélem nem kell visszatérnem a topicba.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Amennyiben a sûrûn bekamerázott területeken ilyen színvonalú technikai eszközökkel figyelnek meg bennünket, akkor teljes magánéletünket – amely nem csak a lakásunkban zajlik – nyomon követheti a rendõrség.
<...>
Az elektronikus megfigyelés alkalmas arra, hogy intim élethelyzeteket rögzítsen. A magánszféra a közösségi élet során is védendõ érték, az emberi méltóság és az információs önrendelkezés a az utcán, a vonaton és a buszon is megilleti a polgárokat.
Ismerõs? Nem? Nem csodálom. Az általad belinkelt, a Kurucon szétfikázott TASZ állásfoglalásból idézek. A TASZ-nak egyébként pedig a kettes számú problémájája pont az volt, hogy a térfigyelõ kamera felvételét nyilvánosságra hozták, pedig nem lett volna szabad. Nosza, mégsem áll tõled annyira távol a TASZ, mint hinnéd?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az erõszakszervezetek pedig az állam monopóliuma
innentõl kezdve meg jogosa kemény büntetés, amikor valaki magát hatóságnak titulálja, amikor nem az
egyébként meg Mo-n egy dolog a törvény, és más dolog, hogy be is tartatják-e
csak az ország neve változott, államformája nem
én meg megígérem, hogy megszervezem, hogy minden lépésedet figyelje valaki
esetleg bõröd alá beteszünk egy chipet, és akkor azt is látjuk, hogy merre járkálsz
hiszen neked nincs félnivalód
ip címet is add meg, meg ugyan kapcsold már be a gépeden a távoli elérést, így sokkal kényelmesebb, és ígérem megfigyelünk téged
a magyar ember gerinces! nem kell titkos szavazás
ott is álltak a csendõrök hátul a teremben
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S