Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

Ami feltûnõ volt, az a tv székháznál tapasztalható szakszerûtlenség volt. Legalábbis annak, aki volt már Fradi vs Újpest meccsen.

www.smart-bus.hu

Valamit nem értek. Itt mi az elfogadott fórumozási menet? Második napja vagyok itt, nem személyeskedem, nem flémelek, nem offolok, mégis sokaknak szúrom a szemét. Miért? Hogy szoktatok itt fórumozni?

www.smart-bus.hu

Egyébként ha már okt 23, elképesztõ volt amúgy a precizitás. Elõtte soha nem szorítottak ki ilyen mértékben tüntetõket a Mûveleti térrõl (Kossuth). Ráadásul egyenesen át a Deákig-Astoriáig. Ahol aztán lehetett lõni a népet.
Csak a hülye nem veszi észre az elõre eltervezettséget.
Állítom, ha egy rendõr nem lett volna a Kossuth térnél, semmi nem történt volna, de ezek készültek rendesen.

Egyébként miért menne haza egy férfiember, aki elmegy a Fidesz nagygyûlésére és látja, hogy a deáknál lövik az embereket?

http://hunszabi.wix.com/simoszabolcs

Mondod ezt azután a 8 év után? Javaslok én neked olyan országot ahol diktatúra van, szerintem nem szívesen költöznél oda.

www.smart-bus.hu

Ehhez jogod van, mint ahogy nekem is az enyémhez.

www.smart-bus.hu

Ha leteszed egy pillanatra a szemellenzõt, akkor át fogod érzeni a különbséget a 2/3 és az esetleges kormánybuktatás utáni kormányzás közti különbséget. Jé, hogy a 2/3 jóval nagyobb hatalom? Ráadásul önként és dalolva? Na ugye...

A látszatra meg adni kellett, mivel fideszesek is a szemére rótták, hogy miért nem áll a tüntetések élére. Jó reggelt.

www.smart-bus.hu

Semmi gond a véleményeddel. Csak arra akartam utalni, hogy a Garfield kontra Solt véleményütköztetést folytassátok a szaktopikban.

Akkor értened kell, miért ajánlottam.

Jogállamnak hazudott diktatúrában hiteles bizonyíték bármire is?

Látod, az ilyen hozzászólásokat tartom ostobának és parttalannak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ugyanis, ha akkor hatalomra kerül, akkor folyamatosan az lett volna a fejéhez vágva, hogy erõszakkal kormányt buktatott.

És ekkor, a kritikákon elgondolkodva, azokat megfontolva, morális indíttatásból, fél év múlva lemondott volna a hatalomról és örök életre visszavonul a politikától, ugye?

De arról szó sincs, hogy a fideszesek direkt maradtak az Astoriánál és a kezdõdõ események után annyira nem akaródzott hazamenni? Jó dolog mártírt játszani, klassz politikai hozadékkal jár, ahogy azt láthattuk tavaly tavasszal.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Kedves vagy, de koromból adódóan alapmû.

www.smart-bus.hu

Bizonyíték?
Ajánlom figyelmedbe az A tanú címû filmet.

Ennyi. 😊

www.smart-bus.hu

az, hogy nem egyezik meg a sajáttal 😊

Látod ezek azok a momentumok, amiért liberális(?) homokozónak tekintem ezt a topikot.

www.smart-bus.hu

Mi a baj az ellenvéleménnyel?

www.smart-bus.hu

Unalmas volt az eszmecsere, hiányzott az ellenvélemény. <#eplus2>

Tényleg. Ugyanis, ha akkor hatalomra kerül, akkor folyamatosan az lett volna a fejéhez vágva, hogy erõszakkal kormányt buktatott. Õ a kivárásra játszott, mert a 2/3-kellett neki. Ezt már akkor mondtam, mondtuk.

Ellenben fecó érdeke az volt, hogy az ellene hõzöngõ tömeget csürhének lehessen beállítani, így azt pár száz õrjöngõt össze lehetett mosni az egész fidesz táborral. Tessék ezt végig gondolni.

www.smart-bus.hu

az okt 23-án volt...

Üdv a magyar mentalitás topikban. Amúgy miért volt szükség erre az exodusra?

ha ov érdeke lett volna, kiáll a tömeg elé és forradalmat csinál, nem pedig beül a páncélautóba és hazamegy...

A Máriusz gyerek is éppen arra sétálgatott,teljesen véletlenül

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

eheheh

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Amely vízágyú volt olyan hülye, hogy a saját maga által feláztatott területre ráhajtott, majd ott elakadt. Persze a leglelakottabb szart küldték oda... kellett az új...

www.smart-bus.hu

Logikailag? Értem. Tehát bizonyítékod nincs.

Segítek, nem ov érdeke volt.

Tényleg? Ekkor nyerte meg a 2010-es választásokat, az azt követõ 3,5 fél évben csak az lehetett kérdéses, hogy egyszerû vagy 2/3-os többsége lesz.

mocskos dolgok voltak/vannak itt a háttérben...csoda hogy ebben a kurva országban még egyáltalán megszólalhat egy olyan féreg mint fletó

A gúnyolódás és a csúsztatás nem viszi elõrébb a vitát.

Mondva lett nekik nem egyszer, hogy nem eszik olyan forrón azt a kását, de azt a pár száz, tán pár ezer embert, aki valóban szélsõségesnek tekinthetõ, ez nem érdekli.

www.smart-bus.hu

arról nem szól a fáma, hogy a "csürhe" kimenekítette a szétvert vízágyúkocsiból a rendõröket és nem húzták fel õket az elsõ fára

Én pedig a saját szememmel láttam, hogy a Toroczkait rendõrautó hozta a térre... De millió dolog van, ami nem úgy történt, ahogy az a médiában megjelent. Ezeket csak az tudja, aki ott volt.

www.smart-bus.hu

A szélsõjobb azért szélsõjobb, hogy szélsõséges legyen. Benne van a nevében, így az ember tudja, hogy mit várhat tõle.

Azért védik õket, mert hisznek bennük, és sokan a mai napig nem látják, hogy a tv székháznál történtek milyen szépen kivitelezett provokációk voltak.

Volt kb 50 ember, aki megcsinálta a cirkuszt, majd eltûnt. A többi már a feldühödött tömeg "dolga" volt. Majd amikor ezek az emberek szembesültek a dolgokkal, segítettek a tûzoltóknak oltani...

Nem kell link ahhoz, hogy ki pénzelte a provokátorokat, elég megnézni, hogy kinek az érdekében állt az ilyen elfajult tüntetés. Segítek, nem ov érdeke volt.

www.smart-bus.hu

Persze. A West Balkánban pedig tucatnyian látták a saját szemükkel, ahogy a cigányok késeltek.

Egyébként meg akkor nem kéne szólni a (szélsõ)jobbnak, hogy a rendõrségi provokátorokat nem kellene forradalmároknak tekinteni?

Nem link kell, hanem ott kellett volna lenni és jobban lennél informálva. A saját szememmel láttam egy mellékutcában mikor kigyúrt kopaszok harcos/warrioros pólóban másztak be egymás után a rendõrségi kisbuszba...

Logikailag? Értem. Tehát bizonyítékod nincs, csak az ironikus viselkedés azzal szemben, aki többet szeretne puszta vélekedéseknél. Részemrõl ennyi.

www.smart-bus.hu

Az akkori ellenzék.

Már csak akkor az a kérdés, hogy a (szélsõ)jobb miért tekint rájuk szabadsághõsökként és védi ilyen nagyon a kormány által állítólagosan pénzelt csürhét? Meg sápítozott, amikor a bíróság elítélte õket?

U.i.: A kormány általi pénzelésre szeretnék kérni egy linket, köszönöm.

Errõl van szó. Többmillió ember csalódott. Ahogy 2006-ban is.

Nos, ki is áll a 2006-os tüntetéssorozat mögött?

89
nagyonhelyes...a corvinusos ficsúrok meg fizessenek csak

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Mivel csak logikailag tudom alátámasztani a #42538-at, hiteles, Kétfélharmad és Tákolmánybíróság által is elfogadott bizonyítékkal nem, ezért pontosítottam a 41-ben. Tudod, a szólásszabadság és a Nemzeti Együttmûködés hazájában van, amit nem lehet kimondani.

Így már jó, vagy tovább játsszuk az orbánbirkát és hiszünk a NÉPakaratban?

89
azt várhatod, max 80ezren ha lesztek

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tarlós elképedve hallgatta az Alstom vádjait

Ez is csak velünk történhet meg

Többmillió ember csalódott most,de attól még nem rendezünk balhét az utcán.Tüntetni lehet demokratikusan ha nem értesz egyet a kormány munkájával,de csak ugy ha legalább 8 millio ember az utcára vonul,különben semmit nem ér az egész.

Jaj... ez ötletes volt, de ettõl még a helyzet nem változott. 😉

www.smart-bus.hu

Nem, azt mondhatjuk, hogy hazudtam reggel, hazudtam este, ekkora böszmeséget még fórumozó nem csinált.

Tehát akkor mondhatjuk, hogy a #42538-ban valótlant állítottál?

www.smart-bus.hu

Valahogy így. Bár a Kosi-csürhe sem a kormánytól kapott, hanem épp az ellenségtõl.

Kossuth tér, 2006. szeptember 19.
Pontosítok, hiányzott egy enter.

Csak az "Összefogva..." kezdetû mondatot mondta ki, a többire csak "nyomatékosan" utalt... egy-két számlára .

Emlékszel?
"Negyvennyolc órát kap a kormány!"
"Na jó, még negyvennyolcat!"
"Addig maradunk, amíg le nem mondanak!"
"Kezd hideg lenni, menjetek haza... de majd tavasszal lesz nemulass!"

Ez az egy bevált. Most nemulass van.

Atomreaktor
forrás? nem a kötekedés miatt, hanem tényleg érdekel, hogy mikor mondta és hol, ez is egy jó szembesítõ szöveg lehetne (a többi néhány tucat mellett) 😊

Mert nem kaptok pénzt érte a kormánytól.

www.smart-bus.hu

Mike, Ironman: És miért nem vagyunk a Kossuth-téren, miért nem gyújtogatunk autókat és dobálózunk kockakõvel? Félpályás útlezárásokat kellene rendezni, polgári engedetlenségi mozgalmat hirdetni és ott tenni keresztbe az államnak, ahol cvsak lehet. Összefogva kipenderíthetjük a kormányt, ha nem tetszik!

Tudjátok, ki mondta ezt?
Orbán Viktor!

Két eset lehetséges.
Vagy mi vagyunk birkák, vagy a miniszterelnök szája a legnagyobb hátsófertály Magyarországon, belrértve Geronazzo Máriát is.