Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Remélem Jack Bauer benne lesz. <#bohoc>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csige791
Semmiféle bizonyítékot nem találtam arra vonatkozóan, hogy a szjpe tagjai bárkit is igazoltattak volna.

A polgárõr intézkedési köre

igazoltattak a polgárõrök (google keresés)

Igazoltató polgárõrök (google)

Ha bárki talál valami bizonyítékot az igazoltatásról elfogadom.

De addig az a tényállás, hogy az index, az origo, az atv, az rtl klub a tv2 és még sokan mások, bizonyítékok nélkül írnak le és ténynek állítanak be dolgokat.

Kérdés, hogy sokan ezt miért csak a kuruc.infon ellen hozzák fel érvként?

Az ilyen apró hazugságokkal feketítenek be ezek a "médiumok" embereket és sajnos jól láthatóan erre a mai társadalomban rengeteg vevõt találnak. Ráadásul ezek a vevõk büszkék is erre.

Ez kb olyan, mint kinevetni azt aki nem "intelligens mosóport" vásárol.

Nem mellesleg, ezzel el is fogytak az érvek az szjpe ellen, hisz mindent úgy csinálnak mint a többi polgárõr, csak más színû a ruhájuk.

<#idiota><#hehe><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mike
áh, szóval Kálmán Olga terjeszti ezt

nem néztem, olvastam pár helyen

gondolom mindenki hazudik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

csige791
Statisztika-hamisítás miatt tett feljelentést Hatala

Hatala József országos rendõrfõkapitány egy budapesti és egy Pest megyei rendõrkapitányság illetékesei ellen feljelentést tett az ügyészségen statisztika-hamisítás miatt - értesült a Népszabadság.
A lap szerint az Országos Rendõr-fõkapitányság országos ellenõrzést végez, s ha valótlan adatszolgáltatásra bukkannak, ugyancsak büntetõeljárást kezdeményeznek. A lap emlékeztet arra, hogy Kovács Tamás még legfõbb ügyészként levélben kérte Pintér Sándor belügyminisztert, tegye világossá munkatársai elõtt, hogy a hamis statisztikai adatszolgáltatás miatt a büntetõjogi felelõsségre vonás elkerülhetetlen. A Legfõbb Ügyészség korábbi országos vizsgálata ugyanis tízezres nagyságrendben tárt fel hibákat, hiányosságokat és szándékos torzításokat.
A Népszabadság a tipikus trükkök közé sorolja, hogy ha valakinek a sérelmére több hasonló bûncselekményt is elkövetnek néhány napon belül, akkor a nyomozásokat egyesítik abban az esetben is, ha nincs bizonyíték arra, hogy a különféle bûntényeket ugyanazok követték el. Így ha az egyesített ügyben a nyomozás sikerrel jár, akkor az "statisztikailag nagyobb súllyal esik latba", mintha külön oldották volna meg az ügyeket.
(MTI)

Ja, hogy ez itt így mûködik. Oké, vettem, nincs több kérdésem!

www.smart-bus.hu

Hegi90
Mert én vagyok itt a HG, és én így döntöttem. További információk: #42517

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tikal
ez nem neked akart menni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Már ugy is épp meguntam 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát én komolyan nem értem az itt végbemenõ moderálási elvet! Nem flémelünk, nem személyeskedünk... sõt, végre normális a hangnem, erre minden következetesség nélkül eltûnnek hozzászólások.

Egész délután szinte kihalt volt a fórum, páran beszélgettünk. Új téma nem jött be azóta, de a régit nem lehet befejezni? Miért?

Szívesen válaszolnék mindenkinek, de ezek után minek?

www.smart-bus.hu

csige791
Ahol nem a vallás miatt kell másik iskolába járni, hanem mert azt elhordták ismeretlen tettesek. <#worship>

Tatabánya: az iskola után a mûvelõdési házat is széthordták

Hegi90
Solt, Garfield, nem lesztek többet figyelmeztetve.

eksy
fidesz = iskola
Erre utaltam én is, csak nem ért célt.

"...és...szerintem...bizony."

Hegi90
Oké, akkor a demokráciáról és vallásról folytatott vitát innentõl be lehet fejezni, az egész átment offba, újra és újra elkezditek. A topik nem errõl szól.

Pillanat! Én hitrõl beszéltem, és nem elvakult hívõkrõl. Van különbség. Én is katolikus nevelést kaptam, de volt szemem észrevenni, hogy valami nem stimmel...

De mint lentebb írtam, mindhárom ( iszlám, judeo-krisztián, zsidó ) világvallás a kukába való... nélkülük szebb lenne az életünk.

www.smart-bus.hu

Mondtam, hogy nem? Szólás szabadság is van, ergo nyugodtan kifejezheted a nem tetszésed. Ettõl függetlenül még a végeredmény ugyanaz marad. Nekem azzal volt problémám, hogy sokan az emberi jogok megsértésérõl, meg diszkriminációról beszéltek itt, holott ilyenrõl szó sincs.

www.smart-bus.hu

Szerintem emlékszel még a véleményemre a demokráciát illetõen. Zsákutcának tartom, de jelenleg ez van.

A vallás kontra ateizmus dologhoz annyit, hogy részemrõl mindenki abban hisz, vagy nem hisz amiben akar. Engem az érdekel, hogy rám nézve ne legyen káros, vagy kötelezõ mások vallása, hite. Ettõl függetlenül van egy 1000 éves "keresztény" államunk, amit az õseink alapítottak. Mi ebbe születtünk bele, így ezt tiszteletben tartva a katolikusokhoz alkalmazkodom, mivel õk vannak többségben.

Én személy szerint vallásosnak tartom magam, hiszek egy "magasabb rendezési elvben", minden este imádkozom, de nem járok templomba, nem kérkedek ezzel, stb. Nincs olyan templom, ahol otthon érezném magam... illetve van, de az messze van... ( Velemér )

www.smart-bus.hu

Tikal
Ugyanakkor egy demokráciában arra is vannak eszközök hogy egy létezõ döntést megváltoztassunk, szóval...

És lám lám, te sem járatnád katolikus suliba a gyermeked... akkor talán éthetõ az ottani emberek felháborodása. nem kell mindent elfogadni amit egyszer leirtak, ez igaz erre a döntésre is meg a tanokra is.

És az egyházak minek köszönhetik a létezésüket, ha nem az elvakult hívõknek? Na akkor kivel is van gond?
Tikal
ezt mindenki érti. a döntés helyességérõl attol még vitatkozhatunk nem? de helyesled, én nem. most le ne ird megint hogy de demokrácia, meg döntöttek...

banok
Nekem a hittel, a vallásal és az egyházzal is gondom van de ez messzire vezet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Demokráciát azóta kétségek övezik, mióta csak létezik. Had ne idézzem Churchillt 😊
A vallás meg félelemre épül. Bizonytalanság, sorstalanság, reménytelenség, TUDATLANSÁG -> menekülés a vallásba, ahol van közösség, ahol lehet valahova tartozni. Nem racionalitásra épül semmi sem, ami vallással kapcsolatos.
Azt sem kell felhozni, hogy a vallást nem a templomba járás jelenti... nem a fenéket nem. Egy ateista ember is tud akármilyen társadalmilag elfogadott értékrend szerint élni, anélkül, hogy azt valami felsõbbrendû dolognak tulajdonítaná. Vallásosnak azt mondjuk, aki ezzel nyíltan hadonászik, templomba jár, meg mindenféle õskori tradícióknak, és megalapozatlan tekintélyeknek hódol miatta. Az iskola ide tartozik? Ide.
De egyébként jogos. Ha ennyire vallásos az iskola, akkor nem járatom oda a gyereket. Pont.
Nem a vallással, hittel van a gond, hanem az egyházakkal. Ettõl függetlenül, ha a többségnek ez kell, akkor ennyi. Örülök, hogy egyetértünk.

www.smart-bus.hu

azért én valamit tanulnák a régebbi ügyeimbõl.

Azért ismétlem, mert a lényeget nem látod. Van egy rendezõ alapelv, ezt demokráciának hívják. E szerint az alapelv szerint megkérdezték az érintett embereket, hogy mit akarnak. Õk döntöttek. Az, hogy ez nektek nem tetszik, az egyéni szociális probléma.

És ismétlem, mondom ezt úgy, hogy én sem járatnám katolikus iskolába a gyermekemet. ( jelenlegi világlátásom alapján )

www.smart-bus.hu

csige791
<#eljen>

remélem,de attól félek kimossák az ügyvédei<#levele>

Tikal
sajnos csak 3 év mulva lesz lehetoséged rá, addig is a farkasok mondják meg mi legyen a vacsora 😊

banok
Lehetne a címe: Beismerõ vallomás

eksy
Én nem a fideszre szavaztam. Most hol kérjem ki magamnak, amit "velem csinálnak" a nevemben?
(Soha nem imádkoztam, nem is tudok, nem is érdekel)

"...és...szerintem...bizony."

csige791
ok.

banok
Te is ezt tennéd, bárki ezt tenné. Ki az a kretén aki sittre akar menni?

csige791
Hát ha ez leír mindent magáról akkor sittre vágják, drog kereskedelemért. <#bohoc><#bohoc>

Tikal
Hiába ismételgeted, ez nálam nem jön be, csak a hitgyüliseknél 😊

Hegi90
privben küldtem.

Tikal
ebben az esetben? nem. és tudod miért? mert hétvégén mehet a templomba, meg reggel is eltudja engedni a kölykét egy miatyánkkal anélkül hogy másoknak is ezt kéne tenni, azoknak akik ezt nem akarják.

banok
Én meg az összes vallásnak mutatok irányt - > kijárat.

A történet tekintetében Solnak van igaza. A többség döntött, akinek meg nem tetszik az mehet másik iskolába.
De alapvetõen ez a nagy egyház iskolásdi ami eluralkodik az országon az nekem nagyon büdös.

Ne kavarjunk! Hova ez a kalandozás?

A szitu adott. Egy iskola van, arról kellett dönteni, a többség pedig megtette. Akinek ez nem tetszik, az a demokrácia alapjait vonja kétségbe.

www.smart-bus.hu

Hegi90
Nem azért kaptad, hanem azért mert már olyan köröket akartál lefutni, amikre megkapod a választ az oldal alján.

10 milliót kaszálhat legújabb ötletével Stohl ...mindenre képes,csakhogy ne legyen neki letöltendõ<#boxer>

Tikal
Melyiket?

Pontosan ezért kérdezem, illetve kérdõjelezem meg ezt a "Nagy Keresztény Állam" mizériát.
Elõször tartson mindenki önvizsgálatot, és ha mindent rendben talál, na akkor majd beszélünk...
csige791
A tóra említéséért törlés jár? Akkor a biblia említéséért is annak kéne járnia. Ráadásul nem negatív színben tüntettem fel a Tórát. Ezt nem értem....

Tikal
És hullára nem mindegy hány suli van, mert ez olyan mintha egy éttermeben csak egy fajta étel lenne, és nem azt választanád hogy mit eszel, hanem hogy eszel e egyáltalán!!! Van különbség.

Az meg hogy mehet egy több kilométerre lévõ helyre nem megoldás, mert nem ezért fizetik az emberek az adojukat, amibol az egyház is kap, az meg sulira költi. Hát akkor miért nem az állam költi azt a pénzt az iksolára?

Nem. A fordított eset az, hogy akkor is ilyen lelkes lennél-e, ha a vallásos réteg marad alul? Akkor is ilyen bõszen védenéd az érdekeiket?

A szituáció adott. Egy iskola van, arról kellett dönteni. Döntöttek. Ennyi.

www.smart-bus.hu

Hegi90
Tikal!

Légyszi nyugodj meg egy kicsit, és úgy fogalmazd át a hsz-ed!