Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Édes istenem add hogy legyek halálos beteg.....könyörgöm! Utána tuti hogy jót fogok csak cselekedni!
MRTD....a rövidítés miatt büntiznének 😊)).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az meg nem mellékes, hogy a mai napig milliárdokat követelnek, mintha nem kaptak volna még eleget. Persze azon csodálkoznak, hogy ismét felkapta a fejét az antiszemitizmus...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Makó András aljegyzõ ismerteti következõ tárgyalandót: ingyenes ingatlanhasználat biztosítása a Hit Gyülekezete részére. Az aljegyzõ elmondta, a gyülekezet jelentõs átalakításokat végzett az egy évre megkapott ingatlanon, s további 99 évre szeretné megkapni."
Ez jó, kapok egy ingatlant egy évre, kifestem majd odaadják kb örökbe.
Lázárt börtönbe kell csukni ezért(is)!
Kíváncsi leszek, hogy az "öntött ólom" hadmûvelet parancsnokait pár év múlva bíróság elé állítják-e majd. (költõi kérdés volt)
csak annyit hogy: Simon Wiesenthal Központ és a vádlott 97 éves.... és még ki is röhögték mert nem érti amit mondanak neki...szánalmas pofán vágnám mindegyiket! Húú de felhúztam magam....
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.smart-bus.hu
Leírnám szerintem mi értelme van annak, hogy a Magyar mentalitásból átjött ide pár ember:
Az itteni jól összeszokott társaságnak nem volt aki ellenvéleményt nyújtson, lsd pl ezt:
Az is jól látható, hogy ezekkel az ellenvéleményekkel nem tudtak már nagyon mit kezdeni, inkább elkezdtek személyeskedni.
Kb ennyi a történet.
Hidd el te sem vagy a kedvencem, de amíg értelmesen fórumozol, addig részemrõl azt mondasz amit akarsz, még a mentalitás topikban is. Tegnap értelmes párbeszéd folyt...
A témát pedig ne ragozzuk tovább. A véleményemet kulturált keretek közt ezután is idefogom írni.
Szép estét.
www.smart-bus.hu
nem
masszívan törölni kell
én egyik topikomban sem engedek meg semmiféle flémet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ilyen rém egyszerû
el vagytok ti tévedve, hogy az sg-n demokrácia van
a hg a mod segítõje
ha neki vmi nem tetszik, akkor törli
lehet ez ellen pattogni, csak nincs értelme
ennyit rólad, meg a független HG-s tevékenységedrõl...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/05/05/durva_megszoritas_jon_portugaliaban/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A fejléc szerkesztése és a hozzászólások törlése nem igazán hatja meg a trollokat.
Pont ez a gond a Forma-1-es topikban is.(lassan az autó mánia topikban is)
Ha már házigazda valaki akkor legalább abban az egy topikban oszthasson büntetõpontot.
A Forma-1-es topikban is rend volt amíg Punker rendet tartott.
Alap,hogy független ország bíróságának kellene ítélkezni...
Szépen egyenletesen járatta le magát gyakorlatilag mindenki, akár lehetne zárni mindkét topicot, visszatérve a hivatalos "tilos a politika" állásponthoz.
Holnapig még gondolkodom rajta.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
kerülöd a köreimet
szépen felosztottuk magunk közt az sg-t
te nem irsz ide, én meg nem írok a magyarba
így szépen megvagyunk anélkül, hogy zavarnánk egymást
hidd el nekem, nem kellesz ebbe a topikba, nagyon szépen elvoltunk nélküled, meg a hõbörgéseid nélkül
hagyd a hg-t békén!
Csak vicc volt, nekem semmi bajom Hegivel.
ON
A kormány megmagyarázza, miért nem gond a táppénz felezése
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"A rendõrök éppen akkor értek a helyszínre, amikor a két 26 éves férfi és 18 éves társuk az elõzõleg értékesítési célból felszedett 65 kilogramm talpfacsavart, továbbá rögzítõlemezeket egy zsákba kezdte pakolni"
nah pont ekkor kellett volna kezüket,lábukat eltörni...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egy új regest is elzavarasz, ha más a véleménye? <#schmoll2>#schmoll2>
A rektor úgy tudja, felnégyelnék a Corvinust
A jövõre induló Közszolgálati Egyetem, az ELTE, a Mûegyetem és a Szent István Egyetem között oszthatják fel a Budapesti Corvinus Egyetemet - állítja az egyetem rektora. Mészáros Tamás szerint a felosztásról szóló terv már elkészült , de az egyetemet errõl hivatalosan nem tájékoztatták.
mindenki más szélsõséges....
http://hunszabi.wix.com/simoszabolcs
www.smart-bus.hu
Félreértés ne essék, ezzel nem kérdõjelezem meg a hozzászólásaid igazságtartalmát vagy azt, hogy jogod van itt lenni.