Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar

Édes istenem add hogy legyek halálos beteg.....könyörgöm! Utána tuti hogy jót fogok csak cselekedni!

MRTD....a rövidítés miatt büntiznének 😊)).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

csige791
Az emberek alapesetben békésen gyászolnak ha valami szörnyûség történik valamilyen hozzátartozójukkal, minden népnek megvan a maga tragédiája mégis csak egy csinálja ezt a mûsort.

Az meg nem mellékes, hogy a mai napig milliárdokat követelnek, mintha nem kaptak volna még eleget. Persze azon csodálkoznak, hogy ismét felkapta a fejét az antiszemitizmus...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Újabb Gyilkosság Hajdúhadházon. (lehet sírni mert szerepel a cigány szó a cikkben)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ulvar
Rengeteg a kérdõjel, és hogy lehetne ilyet egyáltalán kideríteni. Valaki hamisít egy dolgot és arra épít és veri a farkát, hogy õ milyen ügyes, hogy egy 97 éves öreg embert, akinek ha volt is köze akkor se tudna már érdemben válaszolni, hisz úgy leépült. Csak ránézek a 90 éves nagymamára, azt elfelejtette hogy ÉN ki vagyok. Múltkor kérdeztem tõle hogy mi volt a háború alatt (1921 jan.-ban született) de össze vissza beszélt, mint kiderült. Mert még fiatalabb korában mesélt anyámnak, de mostanra össze vissza kavarodnak az emlékek. Ugyanez meg van a 97 éves bácsiban, és valaki azt mondja hogy ellentmond saját magának, ezért biztosan hazudik!... és mégis mi lenne a büntetése egy 97 éves öregembernek? Életfogytiglant kap? Teljes vagyon elkobzás? Mit akarnak? Ha a neoliberalizmus miatt nem kéne befognom a csõrömet leírnám ide is mit gondolok pontosan, de megkíméljük a társaságot a békéért. Maradjon egészséges vita a dolog.

Willenbrock
Hát ha rendes felhatalmazás nélkül végeztetett ki ártatlan civileket azért felelnie kellett volna.De nem most,nem így mikor már alig lehet megfelelõen bizonyítani bármit is.A dávid csillagos taknyosok pedig gusztustalanul viselkednek,többet nem engedném be õket a tárgyalásra.

L Viper
Ulvar
Lehet, de attól még igaz!

Narxis
Naaa, sok lesz ez már.<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csige791
Mondjuk én Képíró helyében nem nagyon védekeznék. Miután a bíró szót adna, felállnék, levizelném az a vádat képviselõ asztalát, kifele menet pofán köpném a lenti képen látható "kö**ögöt", majd az ajtóból visszaszólnék, hogy életfogytra ítéljetek senkiházi ge*ik, a folyosón meg szarrá röhögném az agyamat ezen a sok idiótán.

csige791
Lázár János ajándéka a hitgyülis szektának: ingyenes ingatlanhasználat 99 évre

"Makó András aljegyzõ ismerteti következõ tárgyalandót: ingyenes ingatlanhasználat biztosítása a Hit Gyülekezete részére. Az aljegyzõ elmondta, a gyülekezet jelentõs átalakításokat végzett az egy évre megkapott ingatlanon, s további 99 évre szeretné megkapni."

Ez jó, kapok egy ingatlant egy évre, kifestem majd odaadják kb örökbe.

Lázárt börtönbe kell csukni ezért(is)!

csige791
Látom a "belvárosi értelmiségiek" is képviseltették magukat. <#taps>

Kíváncsi leszek, hogy az "öntött ólom" hadmûvelet parancsnokait pár év múlva bíróság elé állítják-e majd. (költõi kérdés volt)

Ulvar
Komolyan mondom.....azért ez a pofátlanság határa! Kimondanám amit gondolok, de itt egybõl büntetnék!

csak annyit hogy: Simon Wiesenthal Központ és a vádlott 97 éves.... és még ki is röhögték mert nem érti amit mondanak neki...szánalmas pofán vágnám mindegyiket! Húú de felhúztam magam....

L Viper
Csodálatos <#eljen>
csige791

csige791
Nem voltam ma még a kurucon 😊

Bandee1987
Nesze, itt van egy

Pákó szerint VV Jerzy a rokona

<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tikal
Volt ma valami hír egyébként? <#idiota>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

csige791
ugye mondtam. <#nyes>

Hegi90
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bandee1987
Na, mondhatom szép kis csetepaté volt itt...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

A feszültséget oldandóan: Vad Magyarország

www.smart-bus.hu

csige791
Az tény, hogy a liberálisok és a szélsõjobbosok nem igazán tudnak egyetérteni sok mindenben, de ettõl függetlenül az utóbbi pár napban teljesen normálisan ment a beszélgetés, minimális szintû személyeskedéssel. Az elsõ nap után a "cigányozás" is abbamaradt miután Hegi figyelmeztetett erre embereket, pl engem is. (Utána ismeretlen tetteseknek neveztem minden elkövetõt).

Leírnám szerintem mi értelme van annak, hogy a Magyar mentalitásból átjött ide pár ember:
Az itteni jól összeszokott társaságnak nem volt aki ellenvéleményt nyújtson, lsd pl ezt:

Az is jól látható, hogy ezekkel az ellenvéleményekkel nem tudtak már nagyon mit kezdeni, inkább elkezdtek személyeskedni.

Kb ennyi a történet.

Mike, ha visszaolvasol, akkor megérted mi a nyûgöm, és nem csak nekem. Nem volt flém, nem volt személyeskedés...

Hidd el te sem vagy a kedvencem, de amíg értelmesen fórumozol, addig részemrõl azt mondasz amit akarsz, még a mentalitás topikban is. Tegnap értelmes párbeszéd folyt...

A témát pedig ne ragozzuk tovább. A véleményemet kulturált keretek közt ezután is idefogom írni.

Szép estét.

www.smart-bus.hu

csige791
Ezt egy kicsit erõsnek érzem. Olyan Orbáni média hatóságos, pedig te még pénzt sem kapsz érte. <#levele>

Mike
na annak mi értelme?

nem
masszívan törölni kell
én egyik topikomban sem engedek meg semmiféle flémet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
akinek hg ténykedése nem tetszik, az nem ír ide
ilyen rém egyszerû
el vagytok ti tévedve, hogy az sg-n demokrácia van
a hg a mod segítõje
ha neki vmi nem tetszik, akkor törli
lehet ez ellen pattogni, csak nincs értelme

L Viper
Ez is jó:
"egymás farkát már unjátok verni, kéne valami új is, mi?"
Nem ez a trollkodás?
89
"szerintem a mentalitás topikot meg lehetne hagyni a csimpánzoknak"

ennyit rólad, meg a független HG-s tevékenységedrõl...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

banok
Én nem igazán értem, hogy a tegnapi vitával mi volt a probléma. Én élveztem - jó értelemben.

http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/05/05/durva_megszoritas_jon_portugaliaban/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Lehetnél Te a házigazda, pár egy pár napos bezárás egyik topiknak se ártana.

desigo
Hiába kap bárki házigazda jogot ha nincs lehetõsége szankcionálni.
A fejléc szerkesztése és a hozzászólások törlése nem igazán hatja meg a trollokat.
Pont ez a gond a Forma-1-es topikban is.(lassan az autó mánia topikban is)

Ha már házigazda valaki akkor legalább abban az egy topikban oszthasson büntetõpontot.

A Forma-1-es topikban is rend volt amíg Punker rendet tartott.
desigo
Ez milyen,hogy versailles-i a bíróság ?
Alap,hogy független ország bíróságának kellene ítélkezni...
Efreet
Gratulálok a társaságnak, nem sikerült felfogni azt a pár mondatot, amit beírtam.

Szépen egyenletesen járatta le magát gyakorlatilag mindenki, akár lehetne zárni mindkét topicot, visszatérve a hivatalos "tilos a politika" állásponthoz.

Holnapig még gondolkodom rajta.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Narxis
Neeee

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mike
rém egyszerû
kerülöd a köreimet
szépen felosztottuk magunk közt az sg-t
te nem irsz ide, én meg nem írok a magyarba
így szépen megvagyunk anélkül, hogy zavarnánk egymást

Mike
eldöntöttem, hogy nem állok veled szóba többé, de most már a hg-t basztatod

hidd el nekem, nem kellesz ebbe a topikba, nagyon szépen elvoltunk nélküled, meg a hõbörgéseid nélkül

hagyd a hg-t békén!

Narxis
Válasszatok meg engem házigazdának, ígérem rend lesz 2 hét alatt. 😊)

Csak vicc volt, nekem semmi bajom Hegivel.

ON
A kormány megmagyarázza, miért nem gond a táppénz felezése

Nem te fogod megmondani arany apám, hogy én mit csináljak. Házigazdai ténykedésed pedig minõsíthetetlen. És mint ahogy látható, nem csak nekem nem tetszik.

www.smart-bus.hu

Azokat én sem! 😊

www.smart-bus.hu

immovable
+1
+ a kedves moderátor sincs a helyzet magaslatán
desigo
Vasúti pálya rongálóit érték tetten a rendõrök

"A rendõrök éppen akkor értek a helyszínre, amikor a két 26 éves férfi és 18 éves társuk az elõzõleg értékesítési célból felszedett 65 kilogramm talpfacsavart, továbbá rögzítõlemezeket egy zsákba kezdte pakolni"

nah pont ekkor kellett volna kezüket,lábukat eltörni...
trident
(+1, bár a hír topik már nagyon rég ki van véve a kedvencek közül)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

L Viper
Én oda sem írok, meg ide sem, de idõnként olvasom mindkettõt. Röhej amit itt mûvelsz HG-ként. Mi az hogy elõjöttetek? Ez egy nyilvános fórum, ahová bárki bármikor írhat, akár más véleményt is!
Egy új regest is elzavarasz, ha más a véleménye? <#schmoll2>
Akkor most offolok. <#idiota>

A rektor úgy tudja, felnégyelnék a Corvinust

A jövõre induló Közszolgálati Egyetem, az ELTE, a Mûegyetem és a Szent István Egyetem között oszthatják fel a Budapesti Corvinus Egyetemet - állítja az egyetem rektora. Mészáros Tamás szerint a felosztásról szóló terv már elkészült , de az egyetemet errõl hivatalosan nem tájékoztatták.
Hegi90
Ezt surgosen felejtsd el. A kis circlejerket meg lehet folytatni ott, ahonnan eljottetek.

az optimális intervallum pedig nagyon kicsi ugye? 😊
mindenki más szélsõséges....

http://hunszabi.wix.com/simoszabolcs

Narxis
Nem szeretik(szeretjük) a szélsõségeseket. 😊

Akkor most majd hozzászoknak. Az autista hasonlatot meg nem veszem analógiának. 😉

www.smart-bus.hu

Nézd, ez kicsit olyan ez, mint amikor az enyhén autista gyerek nem érti, hogy miért kerül minden közösségben a perifériára. Van itt egy többé-kevésbé összeszokott társaság, ami egy idõ után nem vevõ ezekre a témákra.

Félreértés ne essék, ezzel nem kérdõjelezem meg a hozzászólásaid igazságtartalmát vagy azt, hogy jogod van itt lenni.