Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy épp pont fordítva: valakiknek az az érdeke, hogy csak errõl szóljanak a hétköznapok: így az embereknek nem kell gondolkodniuk, elég csak vörös fejjel üvöltve zsidózni/cigányozni/liberózni/pirézezni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

polluxware
deephungarianizmus😉

Nem én ( mi ) tehetünk arról, hogy a magyar hétköznapokat az általad soroltak alakítják.

www.smart-bus.hu

polluxware
aztán meg ne sértõdj, örülök hogy tellik rá😉 pííísz<#wave>

Amíg ezek a magyar hátköznapok, addig akinek ez érdektelen, ott hátsó szándékot kell feltételezzek. Érdektelennek neveznék mondjuk egy szdsz-rõl folytatott vitát.

www.smart-bus.hu

polluxware
ASUS Rampage III Extreme LGA1366, Intel Core i7-2600, Kingston 12GB DDR3 1333MHz CL9, Asus EAH6970 DDR5, SAMSUNG 2x5TB +1x500MB, Fujitsu-Siemens E22W-6SV 22". A zsidók hagyjanak békén engem!

ki zsidó baszod ilyen géppel?

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ja bocs, nem specifikáltam kellõen: átfogóbban a magyarkodásról van szó. Arról, amikor egyes kérdésekre, témákra, álláspontokra ráragasztják a "magyar" címkét, ezáltal hivatkozási alapot képezve arra, hogy aki nem ért egyet azzal az állásponttal, az a magyarság, opp, elnézést, a Magyarság ellen beszél.

Szóval kedves Ulvar, magyarnak tartom magam, csak nem vagyok hajlandó elviselni, hogy a "magyar" jelzõt holmi végsõ, megtámadhatatlan érvként használjátok az érvelésetekben. Ha az a magyar, amit te/ti annak mondasz/mondtok, amire rásütitek, akkor nagy valószínûséggel nem vagyok az. Én nem használom ezt a jelzõt a napi politikai vitákban érvem alátámasztására, mert alantasnak tartom.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

kakimakifsz
Inkább akkor Burkina Faso<#ticking>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Ulvar
A lehetõség arra is megvan hogy az emberek fellázadjanak és önmaguk változtassanak alapjaiban a dolgokon, mert 20 éve ugyanaz a szar megy, lassan rosszabb mint a gulyás kommunizmusban... ehhez képest itt ülünk és okosakat próbálunk írni egymásnak, különbözõ esetlegesen ritkán használt magyar/latin kifejezésekkel. Nem 300 embertõl kéne várni a dolgokat, akiket fikázol folyamat jelleggel, fel kell állni ki kell menni és ott ténylegesen tenni valamit, hogy valóban változzon az életszínvonal...de még mindig itt ülünk és írunk, hol nagybetûkkel hol kicsikkel, hol erõszakosan, hol kevésbé erõszakosan.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

polluxware
vagy szlovákiának<#zavart1>

ájjjjjj a nap mélyütése😉

polluxware
na megint ezt a ki a "goodandbad" magyar...

bakker ha végre jól menne itt minden, vagy legalább!!! lenne remény egy stabil jó irányba való indulásra

azt is leszarnám ha ezt az országot Burkinafaszónak hívnák...

polluxware
azzal remélem mindenki tisztában ,hogy ez a jövõ...

van egy olyan érzésem az egész mostani jobbik-fütyesz csörte egy nagy színjáték

perpill vitya azon mesterkedik, hogy aZembereket megmenekítse a nyugattól és egy önálló albánia2 jellegû országot hozzon létre, amiben a kisember nem mer pattogni az állását féltve..

ésakkor amikor már sem a nyugat sem senki más nem köpik rá hogyan fulladunk bele a taknyunkba nyálunkba, na majd akkor jön elõ megen a cigány és zsidó kérdés..

talán nem sokkal ezután a komcsi kérdés is

kérdés csak az, hogy a nép mekkora százaléka hajlandó ezt hagyni

az irány sztem így 1év kormányzás után tökéletesen látható

Ulvar
Miért nem így van? Én nem értem, te nem tartod magad magyarnak? 😊. Aztán saját magad népe ellen beszélsz? Még az Amerikai néger is jobban megbecsüli hazáját ha így gondolkodsz...remélem nem és csak direkt cseszekedés az általad igen "súlyosan szélsõ jobboldali személyek" elleni érvek.

Ha esetleg nem tartod magad magyarnak, akkor nem szóltam. Akkor írd nyugodtan.

w77d
sok sikert az oldalhoz XXXXD

Csak ennek tudom tekinteni, amikor gyakorlatilag mindent erre a néhány témára futtatnak ki. Nem tagadom, jelentõsen egyszerûbbé teszi a világ megítélését, amikor csak eme pár axiomatikus fogalomra való visszavezetést kell biztosítani.

polluxware
merész vagy öregem.. a TÉK majd viszi a kompúúteredet az anyóssal együtt😉

polluxware
szellemi sivárság😉

polluxware
annó volt rá példa..

de ma már azt látom ,hogy egyre kisebb a türelem

jobboldali táborban is látok erõs szakadásokat, és ez további feszültségeket jelent.. meg néhányszor "szereptévesztést, köpönyeg forgatást"

polluxware
ne haragudj, de nem hiszem el hogy nem jött át eddig neked hogy az eddig javarészt ide irogatók miért nem állnak le vitatkozni..

tisztellek, becsüllek.. ha nem errõl van szó hanem más normális életbeli témáról akkor biztosan vannak jó meglátásaid

Ja bocs, a "szegény magyarokat mindenki - fõleg a tuggyukkik - csak báncsa" témát kihagytam.

Mike
nemzetveszelytõ, magyar és egyházellenes kirohanásaimat mostantól itt olvashatjátok 😊

link

hozzá szabad szólni

persze csak addig, míg rá nem jövök, mekkora faszság az egész, és törlöm az egészet a francba

további kellemes magyarkodást

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

közben csak arról van szó, hogy elmenekültek onnan azok, akiknek egy idõ után nem voltak érveik, válaszaik a felvetéseinkre.

Amikor témától függetlenül elõbb-utóbb minden érv a zsidókra, a liberálisokra meg a cigányokra fut ki végsõ soron, az egy cseppet egyhangú, és erre a "radikális gondolkodásnak" becézett szellemi sivárságra nem mindenki nyitott.

Danny1987
Danny1987
Attól függ mirõl akarsz szólni.
Ha gonosz magyarok akkor azt mondasz amit akarsz.

Live for nothing or die for something.

Ulvar
Hát akkor tegyél be más híreket. Szólás szabadság van nem? 😊).

"Úgy mint innen is... ebbõl a szemszögbõl jogos az analógia."

Arra nem gondoltál, hogy egyszerûen érdektelenségbe fullad a dolog? Talán pont a témák állandóan ismétlõdõ jellege miatt(zsidó-cigány-libsi szentháromság)?

Ulvar
Értelmesen miért ne lehetne vitatkozni, ezt nem értem. Ha átmegy anyázásba, meg személyeskedésbe az már tényleg sok! De ha felnõtt ember vagy és nem egy kölök az "általában" tud értelmesen vitázni (vannak kivételek).

kakimakifsz
Liberális elveket vallók ne olvassák el!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A liberósok nagy része homoszexuális, vagy impotens+ hülye. Nem rosszindulatból hazudnak és lökik a szar dumát, hanem, mert elmekórtani esetek.

w77d
persze hogy nincs. A szóban forgó emberek már maguk sem hiszik el a sok hülyeséget 😄

Na igen. Elhangzottak a mindent elsöprõ érvek, csak mi olyan hülyék vagyunk, hogy nem értjük, így ránk hagyjátok... jól értem?

www.smart-bus.hu

polluxware
sztem csak annyi, hogy senkinek nincs kedve már vitatkozni..

értelmetlen

tipp<#unalmas>

polluxware
<#hehe>

csige791
Azért kíváncsi lennék, hogy az "libelárisok" mit gondolnak arról, hogy bármilyen kisebbség nyugodtan végigsétálhat bármelyik magyarok lakta utcában anélkül, hogy félnie kellene bármitõl is, ellenben egy magyar nem, hogy nem sétálhat végig fütyörészve élvezve a napsütést, de még a saját kertjében is megtámadják, híd pénzt szednek stb...

Arra is kíváncsi lennék, hogy a "libelárisok" miért nem fektetnek ingatlanokba a "nyóckerben" vagy gyöngyöspatán, hisz nagyon alacsonyan vannak az ingatlan árak, arról a szintrõl -amennyiben tényleg együtt lehet élni a cigányokkal ahogy õk mondják- csak felfelé mehetnek az árak.
Érdekes módon nem indult õrült ingatlan felvásárlás azokon a környékeken, sõt eladni sem lehet az ingatlanokat.

Az ilyenhez hasonló felvetések miatt, vagyis a válaszok hiánya miatt menekülnek ezek mindenhonnan.

Általában marad néhány hírmondó közülük, aki még próbálkozik a már jól kiismert "tegyétek õket nevetségessé, ha nem megy antiszemitázzátok le õket" módszerrel.

Hát hajrá, én drukkolok.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Övön aluli, csúsztató, provokatív megjegyzés, aminek semmi értelmét nem látom. Úgy állítjátok be a mentalitás topikot, mintha az valami szélsõjobboldali gyülekezõ hely lenne... közben csak arról van szó, hogy elmenekültek onnan azok, akiknek egy idõ után nem voltak érveik, válaszaik a felvetéseinkre.

Úgy mint innen is... ebbõl a szemszögbõl jogos az analógia.

www.smart-bus.hu

Úgy látom mostanra teljes az átalakulás: Magyar mentalitás 2...

<#idiota><#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kakimakifsz
PS<#schmoll2>

Nagy ökörséget mondtál, de sebaj.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Saját véleményed ne állítsd be ténynek, mert félrevezetõ.

Kérdõív...
1. Ki a példaképed?
2. Miért épp Orbán Viktor?

Fordítva ez nem igaz.
Minél jobban hangoztatja valaki, hogy útálja a romákat, annál kevésbé tûnik iskolázottnak.

Tikal
Kérdõiv az egyházi suliknál....

azért ez már túúúlzás 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
LOL, kurva....ját 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

berlinboy6329
2.mondat után el is vesztette a hitelességét..Annál elutasítóbb vki a cigányokkal minél nagoybb városban lakik?Azért lett akkor 15% az LMP BP-n a választások idején? -.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Danny1987
kakimakifsz
<#vigyor2>

Élelmiszert a piacon veszünk és nem a multinál. EZÉRT!

www.smart-bus.hu

Rage47
<#eljen>