Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a szememben az igazi liberális az, aki válogatás nélkül érzékeny minden ember problémájára. Azt hiszem ez rólatok nem mondható el.
Nem kívánom újra leírni...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tényleg? Hány százezer munkanélküli van jelenleg az országban? Azok vajon mindegyike cigány vagy semmirekellõ naplopó? Nem hiszem... De mennyivel egyszerûbb a megbélyegzés, ugye?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
kik? Konkrétan?
hogy van a zsidóságnak egy része, amely minden gátlást mellõzve anyagi érdekbõl átgázol mindenkin...
Kik? Milyen átfedésben vannak a bankok vezetõivel?
Konkrét ügyben milyen összefüggést tudsz kimutatni a zsidó mivolt és az események közt? Miért jön elõ rögtön a zsidó kártya a bankszektor kapcsán, mint szerintetek megfelelõ magyarázat mindenre?
Az égadta világon semmi konkrétumot nem írtok, csak a szokásos antiszemita toposzokat.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mellesleg a szememben az igazi liberális az, aki válogatás nélkül érzékeny minden ember problémájára. Azt hiszem ez rólatok nem mondható el.
www.smart-bus.hu
Látom figyeltél. Írtam már, hogy sikerült 18 évet egy putri mellett töltenem. Kívánom neked is, fantasztikus élmény volt.
Aki akar dolgozni, az talál munkát még akkor is, ha cigány. Arról pedig nem a munkaadó tehet, hogy a cigányok ilyen képet alakítottak ki magukról. Azon kéne elgondolkozni, hogy tudnak változtatni a róluk kialakult képen!
"Én is tudnám nektek ajánlgatni, hogy költözz ki közéjük, és próbáld közelrõl látni az életüket, ne pedig csak a kuruc/szentkoronarádió/hunhir szûrõjén keresztül. Csak én erre a szintre nem akarnék lesüllyedni."
Ez meg megint arról tanúskodik, hogy egyszerûen nem veszel tudomást arról amiket az ember ír. Arról, hogy én milyen szûrõn látom a világot neked fogalmad nincs. Merõ feltételezésbõl bemondasz valamit, majd vállon veregeted magad. Így nehéz.
www.smart-bus.hu
Épp a közelmúltból... ismerõs?
hogy ami számomra totál egyértelmû logikus érv, az számodra nem létezik.
Errõl van szó. Ami szerinted egyértelmû.
Egy pszichológus csípõbõl mondaná, hogy szembe kell nézni a problémákkal, és nem indokot keresni az elodázásukra.
Amikor viszont csak ugyanarról a maroknyi témáról szól egy topik, arra egy pszichiáter a monománia szót használná. Mindegy, én ezt tovább nem kívánom magyarázni, elég sokszor leírtam. Részemrõl a vita ezen része lezárva.
Erre az a reakció, hogy gondolkodás nélkül zsidózunk. És még te nevezed az én kommunikációmat papagájkodásnak.
Nem haragszom, tán egyszer eljutunk oda, hogy a tényekkel is szembenéztek.
www.smart-bus.hu
Ha pedig a gondolkozást terhesnek érezném, akkor inkább a homokba dugnám a fejem mint te, mert addig nem a gond a gond, amíg személyesen nem érint igaz?
Mesélj, hogy érint téged a cigányok sorsa közvetlenül? Honnan tudod, hogy élnek a putriban? Honnan tudod, milyen az, amikor még ha akarnál is dolgozni, de a bõröd színe láttán már betöltötték a pozíciót?
Én is tudnám nektek ajánlgatni, hogy költözz ki közéjük, és próbáld közelrõl látni az életüket, ne pedig csak a kuruc/szentkoronarádió/hunhir szûrõjén keresztül. Csak én erre a szintre nem akarnék lesüllyedni.
A kommentjeid olvasgatása erõs nosztalgiát ébreszt bennem.
Az észérvekkel meg az a gond, hogy ami számomra totál egyértelmû logikus érv, az számodra nem létezik. Most is azzal van a bajod, hogy egy tényt megemlítek, és nem azzal amirõl az a tény szól.
Egy pszichológus csípõbõl mondaná, hogy szembe kell nézni a problémákkal, és nem indokot keresni az elodázásukra.
www.smart-bus.hu
na, látod, errõl beszélek. Ez lehet, hogy külön szakmai érv nélkül számotokra megmagyarázza a nemzetközi vagy hazai bankrendszer defektusait, de számomra nem.
Egyébként ne haragudj, de ebben a papagájkodásban nem kívánok tovább résztvenni, mert gyakorlatilag ugyanazt leírod, mint a #43017-ben. Ha van valami új a tarsolyodban, majd szólj.
Ha pedig a gondolkozást terhesnek érezném, akkor inkább a homokba dugnám a fejem mint te, mert addig nem a gond a gond, amíg személyesen nem érint igaz?
www.smart-bus.hu
Egyébként kb hányszor mondtam el, hogy személy szerint nekem nem a komplett zsidósággal van bajom. Erre megint jön ez a zsidó világuralom duma... Továbbra is úgy gondolom, hogy nem én tehetek róla, hogy a döntõ pozícióban lévõ bankárok többsége zsidó.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Látod, pont errõl beszélek, ezt nem vagy képes megérteni.. Számodra csak ez a téma létezik: egyszerû, mert elég csak habzó szájjal köpködni a cigányokra, nem kell hozzá gondolkodni. Lehet, hogy számodra a hétköznapok kizárólag vagy legalábbis túlnyomórészt a cigányokkal szembeni, túlélésért vívott harcról szól csak, de számomra nem.
De mondom, linkeld be ami téged bánt, vagy zavar, és beszéljünk arról is. Csak ne ezt a süket mellé dumát kelljen olvasni, hogy jaj már elegünk van belõletek csúnya szûk látókörû rasszista turbó magyarok...
www.smart-bus.hu
Azért, mert szerintetek ezek a legnagyobb problémák, nem biztos, hogy mások is csak a zsidó világuralom leküzdésében látják a legnagyobb problémát, horribile dictu nem is biztos, hogy egyetértenek a zsidó világuralomban.
olvass már vissza..
lusta az ember belekezdeni.......... 1000x-re
nincsenek érveink, ti vagytok a tuti megmondók
így jó?
(pedig alapvetõen értelmes manusz vagyol sztem)
Én lennék a legboldogabb, ha a hétköznapok legnagyobb vitáját az szülné, hogy milyen térkõvel legyen lerakva a deák tér...
www.smart-bus.hu
képtelen vagyok elmagyarázni ezt neked sztem...
ez már neveltetés és történelmi szemlélet
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Te így látod, mi nem.
ott van ez a lézer is...
az elnyomott kulák létben, hogyan szedték össze magukat?
kockáról kockára?
www.smart-bus.hu
egyszerûen nem fogod fel mit találnak rasszistázni valónak az itteniek
és hidd el megértem😞 ti is éltek egy világban meg mi is
www.smart-bus.hu
De tényleg.
de ha viszont valami tünci zsidózással kezdi az ember.. akkor kutya segge szaguli, és kész a barátság😉
www.smart-bus.hu
Ha ez zavaró tényezõ, akkor sajnálom. Én születtem rossz helyre.
www.smart-bus.hu
Nem hiszem el, hogy normális párbeszédre ne lenne igény. Részemrõl van, és amíg valaki hozzám értelmesen szól, addig szívesen beszélek is vele.
www.smart-bus.hu
vagy csak annyi hogy vitya hogyan dekázik a parlament elõtt?