Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tartsd nyugodtan, pont errõl beszéltem, nem kívánom magam újra ismételni. Csak azt nem értem, ha tudod, mirõl van szó, minek kérdezel rá?

Mellesleg a szememben az igazi liberális az, aki válogatás nélkül érzékeny minden ember problémájára. Azt hiszem ez rólatok nem mondható el.

Nem kívánom újra leírni...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aki akar dolgozni, az talál munkát még akkor is, ha cigány. Arról pedig nem a munkaadó tehet, hogy a cigányok ilyen képet alakítottak ki magukról. Azon kéne elgondolkozni, hogy tudnak változtatni a róluk kialakult képen!

Tényleg? Hány százezer munkanélküli van jelenleg az országban? Azok vajon mindegyike cigány vagy semmirekellõ naplopó? Nem hiszem... De mennyivel egyszerûbb a megbélyegzés, ugye?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ezen bankok vezetõinek a jó része zsidó.

kik? Konkrétan?

hogy van a zsidóságnak egy része, amely minden gátlást mellõzve anyagi érdekbõl átgázol mindenkin...

Kik? Milyen átfedésben vannak a bankok vezetõivel?

Konkrét ügyben milyen összefüggést tudsz kimutatni a zsidó mivolt és az események közt? Miért jön elõ rögtön a zsidó kártya a bankszektor kapcsán, mint szerintetek megfelelõ magyarázat mindenre?

Az égadta világon semmi konkrétumot nem írtok, csak a szokásos antiszemita toposzokat.

Megnyugtat, hogy nem csak én látom így.

www.smart-bus.hu

Mike. Az a blog téged minõsít. Ezek után a te szádból minden szélsõséges jelzõvel való dobálózás vicc kategória.

www.smart-bus.hu

w77d
ez így van. Aztán jön valaki aki máshogy látja a dolgokat, az nem normális és megy a sértõdés meg a kollektív kivonulás a topicból 😊

A liberális homokozót tartom most is. Azt értem ezalatt, hogy a liberális(?) gondolkodású emberek egymásra licitálva pörögnek témákon... szelektíven. Milyen érdekes, hogy neked az szúrja a szemed, hogy mi csak adott témákon pörgünk, míg amíg nem jöttem ide, másról sem szólt szinte a topik, csak az orbánozásról...

Mellesleg a szememben az igazi liberális az, aki válogatás nélkül érzékeny minden ember problémájára. Azt hiszem ez rólatok nem mondható el.

www.smart-bus.hu

"Mesélj, hogy érint téged a cigányok sorsa közvetlenül? Honnan tudod, hogy élnek a putriban? Honnan tudod, milyen az, amikor még ha akarnál is dolgozni, de a bõröd színe láttán már betöltötték a pozíciót?"

Látom figyeltél. Írtam már, hogy sikerült 18 évet egy putri mellett töltenem. Kívánom neked is, fantasztikus élmény volt.

Aki akar dolgozni, az talál munkát még akkor is, ha cigány. Arról pedig nem a munkaadó tehet, hogy a cigányok ilyen képet alakítottak ki magukról. Azon kéne elgondolkozni, hogy tudnak változtatni a róluk kialakult képen!

"Én is tudnám nektek ajánlgatni, hogy költözz ki közéjük, és próbáld közelrõl látni az életüket, ne pedig csak a kuruc/szentkoronarádió/hunhir szûrõjén keresztül. Csak én erre a szintre nem akarnék lesüllyedni."

Ez meg megint arról tanúskodik, hogy egyszerûen nem veszel tudomást arról amiket az ember ír. Arról, hogy én milyen szûrõn látom a világot neked fogalmad nincs. Merõ feltételezésbõl bemondasz valamit, majd vállon veregeted magad. Így nehéz.

www.smart-bus.hu

Nem tetszik. Szépen megmutatkozott amit eddig is mondtam. Igazi liberális kis homokozó... ha nektek ez jön be, lelketek rajta.

Épp a közelmúltból... ismerõs?

hogy ami számomra totál egyértelmû logikus érv, az számodra nem létezik.

Errõl van szó. Ami szerinted egyértelmû.

Egy pszichológus csípõbõl mondaná, hogy szembe kell nézni a problémákkal, és nem indokot keresni az elodázásukra.

Amikor viszont csak ugyanarról a maroknyi témáról szól egy topik, arra egy pszichiáter a monománia szót használná. Mindegy, én ezt tovább nem kívánom magyarázni, elég sokszor leírtam. Részemrõl a vita ezen része lezárva.

Mike
most miért?
felségsértés ma már nem büntetendõ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Adott egy gazdasági válság, amit a bankok idéztek elõ. Ezen bankok vezetõinek a jó része zsidó. Mi megemlítjük, hogy van a zsidóságnak egy része, amely minden gátlást mellõzve anyagi érdekbõl átgázol mindenkin... hozzátesszük, hogy nem a Kohn bácsival van bajunk a sarki közértben.

Erre az a reakció, hogy gondolkodás nélkül zsidózunk. És még te nevezed az én kommunikációmat papagájkodásnak.

Nem haragszom, tán egyszer eljutunk oda, hogy a tényekkel is szembenéztek.

www.smart-bus.hu

Ezért említette neked Csige, hogy költözz oda közéjük, hogy megértsd mirõl van szó. Nem habzó szájjal köpködök még akkor sem, ha neked könnyebb ezt a látszatot kelteni. Tényekrõl beszélek még akkor is, ha ez neked láthatóan nem tetszik.

Ha pedig a gondolkozást terhesnek érezném, akkor inkább a homokba dugnám a fejem mint te, mert addig nem a gond a gond, amíg személyesen nem érint igaz?

Mesélj, hogy érint téged a cigányok sorsa közvetlenül? Honnan tudod, hogy élnek a putriban? Honnan tudod, milyen az, amikor még ha akarnál is dolgozni, de a bõröd színe láttán már betöltötték a pozíciót?

Én is tudnám nektek ajánlgatni, hogy költözz ki közéjük, és próbáld közelrõl látni az életüket, ne pedig csak a kuruc/szentkoronarádió/hunhir szûrõjén keresztül. Csak én erre a szintre nem akarnék lesüllyedni.

Volt itt anno egy Sodi nevû személy...szerettük...nagyon.
A kommentjeid olvasgatása erõs nosztalgiát ébreszt bennem.
Tökéletes önámítás. Mutass nekem egy olyan hozzászólást mondjuk tõlem, ami megalapozza a kijelentésedet.

Az észérvekkel meg az a gond, hogy ami számomra totál egyértelmû logikus érv, az számodra nem létezik. Most is azzal van a bajod, hogy egy tényt megemlítek, és nem azzal amirõl az a tény szól.

Egy pszichológus csípõbõl mondaná, hogy szembe kell nézni a problémákkal, és nem indokot keresni az elodázásukra.

www.smart-bus.hu

Továbbra is úgy gondolom, hogy nem én tehetek róla, hogy a döntõ pozícióban lévõ bankárok többsége zsidó.

na, látod, errõl beszélek. Ez lehet, hogy külön szakmai érv nélkül számotokra megmagyarázza a nemzetközi vagy hazai bankrendszer defektusait, de számomra nem.

Egyébként ne haragudj, de ebben a papagájkodásban nem kívánok tovább résztvenni, mert gyakorlatilag ugyanazt leírod, mint a #43017-ben. Ha van valami új a tarsolyodban, majd szólj.

Ezért említette neked Csige, hogy költözz oda közéjük, hogy megértsd mirõl van szó. Nem habzó szájjal köpködök még akkor sem, ha neked könnyebb ezt a látszatot kelteni. Tényekrõl beszélek még akkor is, ha ez neked láthatóan nem tetszik.

Ha pedig a gondolkozást terhesnek érezném, akkor inkább a homokba dugnám a fejem mint te, mert addig nem a gond a gond, amíg személyesen nem érint igaz?

www.smart-bus.hu

Pont ez a lényeg. Szerintünk ezek a legnagyobb problémák. Ha szerinted nem, akkor te linkeld be azt, ami téged a legjobban foglalkoztat. Beszéljünk arról...

Egyébként kb hányszor mondtam el, hogy személy szerint nekem nem a komplett zsidósággal van bajom. Erre megint jön ez a zsidó világuralom duma... Továbbra is úgy gondolom, hogy nem én tehetek róla, hogy a döntõ pozícióban lévõ bankárok többsége zsidó.

www.smart-bus.hu

Leírom neked kb. huszonnyolcadszorra, és UTOLJÁRA: nem a linkelésekkel van bajom, hanem azzal, amikor néhány hozzászóláson belül mindenféle észérv helyett szimpla liberálisozásba/zsidózásba megy le, hogy ez úgymond mindent megmagyaráz. Ez nem vita, ez szimplán radikáls f@szverés, amiben nem kívánok résztvenni.

Nem. Ha jól tudom, közülünk itt senki nem annyira tájékozott, hogy kisujjból kirázza a frankót. Az ember mondja amilyen infó éri, és aztán várja, hogy mondjuk egy olyan aki a véleményével nem ért egyet, cáfolja azt másik irányból. Csak az ilyen ugye elég ritka bizonyos témákban...

www.smart-bus.hu

amikor mondjuk magyarok támadnak cigány öregekre.

Látod, pont errõl beszélek, ezt nem vagy képes megérteni.. Számodra csak ez a téma létezik: egyszerû, mert elég csak habzó szájjal köpködni a cigányokra, nem kell hozzá gondolkodni. Lehet, hogy számodra a hétköznapok kizárólag vagy legalábbis túlnyomórészt a cigányokkal szembeni, túlélésért vívott harcról szól csak, de számomra nem.

<#eljen>

A napi fontos hírek jó része errõl szól. Nyilván van más is ami említésre méltó, de a cigány gyilkosságok, vagy a bedõlt hitelek eléggé napi problémák. Ezek a problémák pedig elég égetõek, és sokrétûek.

De mondom, linkeld be ami téged bánt, vagy zavar, és beszéljünk arról is. Csak ne ezt a süket mellé dumát kelljen olvasni, hogy jaj már elegünk van belõletek csúnya szûk látókörû rasszista turbó magyarok...

www.smart-bus.hu

Azért, mert szerintetek ezek a legnagyobb problémák, nem biztos, hogy mások is csak a zsidó világuralom leküzdésében látják a legnagyobb problémát, horribile dictu nem is biztos, hogy egyetértenek a zsidó világuralomban.

polluxware
szíp napot, és jó étvágyat! (mindenkinek😊

polluxware
akkor csak zsidó szeretne lenni titkon😉

polluxware
még ennyit és befejeztem..

olvass már vissza..

lusta az ember belekezdeni.......... 1000x-re

nincsenek érveink, ti vagytok a tuti megmondók

így jó?

(pedig alapvetõen értelmes manusz vagyol sztem)

pszt...az Intel Core i7-2600 az LGA1155-ös foglalat. Tehát ez egy kamukonfig. 😊
Nem csak azt akarom meglátni, de én valahogy ezeket vonzom be. Ha te más híreket vonzasz be, tedd be. Mutasd meg nekem, hogy vannak olyan hírek is, amikor mondjuk magyarok támadnak cigány öregekre.

Én lennék a legboldogabb, ha a hétköznapok legnagyobb vitáját az szülné, hogy milyen térkõvel legyen lerakva a deák tér...

www.smart-bus.hu

polluxware
<#eljen>

polluxware
nekem alapvetõen igen is tetszik az hogy a jobbik szóba hoz bizonyos témákat... csak a módszer, meg az a milljõõõ ami körbe lengi ezt a bagázst

képtelen vagyok elmagyarázni ezt neked sztem...

ez már neveltetés és történelmi szemlélet

Ulvar
Beszéljünk akkor gazdaság politikáról...
Infláció

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A gond ottvan, hogy nemcsak errõl szól az élet, és a magyarázatok nem olyan egyszerûek, hogy ez azért van, mert a pirézek/cigányok/zsidók. Ez nem más, mint egyszerû magyarázat, egyszerû embereknek.

Ha te csak a norvég cserediákos híreket akarod meglátni, akkor rengeteg ilyet fogsz találni.

Hát ezért kéne beszélni róla. Csak ugye ilyenkor szokott az jönni, hogy eltûntök, mert a konkrét vitához elég hamar elfogynak az érvek, és jön a minõsítés.

www.smart-bus.hu

Hogy mire hivatkoznak az átjön. Nektek nem megy át az, hogy eleve a hivatkozási alapotok hibás. Nem arra kell haragudni aki a problémát szóba hozza.

www.smart-bus.hu

Azt hiszem, hogy amit mi ténynek neveztünk, az elég böcsületesen alá is lett támasztva.

Te így látod, mi nem.

polluxware
arról mééér nem megy riport film, hogy hány fideszes új kiscsillag apukája volt a párttitkár a kommunizmusban

ott van ez a lézer is...

az elnyomott kulák létben, hogyan szedték össze magukat?

kockáról kockára?

Beszélhetünk a norvég cserediákokról is, meg a dakota indiánokról, csak ezekbõl viszonylag kevés alakítja a magyar hétköznapokat.

www.smart-bus.hu

Ulvar
Pedig még a 90 éves nagyanyám tanította hogy "egy szem dió, két szem dió ..... " aki ismeri úgyis tudja 😊)).

polluxware
sztem nem jött át...

egyszerûen nem fogod fel mit találnak rasszistázni valónak az itteniek

és hidd el megértem😞 ti is éltek egy világban meg mi is

Te jó helyre születtél, csak van pár vendég, aki nem tud viselkedni.

www.smart-bus.hu

Ulvar
Hír TVn egy dolog megy komolyabban. Mely volt vagy létezõ MSZP/SZDSZ politikus lopott, csalt hazudott, lopott, lopott lopott, csalt...stb...

De tényleg.

Normális párbeszédre lenne. Csak ebbe nem tartozik bele az, hogy minden a zsidókról meg a cigányokról szól. Lehet, hogy ez számodra a normális párbeszéd, de más számára nem.

polluxware
ez sajnos ül.. ha az ember hozzászólna is néha, jön a mély hozzászólások hada

de ha viszont valami tünci zsidózással kezdi az ember.. akkor kutya segge szaguli, és kész a barátság😉

Te így látod, mi nem. Azt hiszem, hogy amit mi ténynek neveztünk, az elég böcsületesen alá is lett támasztva.

www.smart-bus.hu

Ulvar
Az van. De nem a csûrhe fajtából, és engem sem kéne összekeverni azokkal akik direkt csak a balhé miatt csinálják (láttam ilyet is, haver közt is van). Ezt meg sokan elfelejtik, tehát keverik a dolgokat újfent és ez engem zavar.

Ha ez zavaró tényezõ, akkor sajnálom. Én születtem rossz helyre.

Ebben is van valami.

www.smart-bus.hu

De lejött. Azért mert nincsenek érvek. Figyeld meg, ahogy úgy érzik, hogy valamibe bele lehet kötni, vagy lehet rasszistázni, magyarkodózni, akkor egybõl elõkerülnek. Egyébként meg megy a lapítás, amit azzal indokolnak, hogy elegük van...

Nem hiszem el, hogy normális párbeszédre ne lenne igény. Részemrõl van, és amíg valaki hozzám értelmesen szól, addig szívesen beszélek is vele.

www.smart-bus.hu

polluxware
nem szoktam nézni a hírtévét... ott egyáltalán van még valmi aktuál politikai hír?

vagy csak annyi hogy vitya hogyan dekázik a parlament elõtt?

Ugye már párszor idéztem neked azt a viccet, aminek az a poénja, hogy "Éééén, doktor úr, maga rajzol állandóan pinákat"? De a szólásmondások szintjén maradva jöhetnék az "akinek kalapács van a kezében, mindenhol szöget lát" bölcsességgel is. Namármost a mentalitásos topikban ilyen spéci kalapácsos emberek jöttek össze, és ez bizony nem mindenkit érdekel hosszabb távon.