Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OMG. Ezért tart MO ott, ahol...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Atomreaktor
Itt a baj.

Ezek tényleg el is hiszik, hogy minden szép és jó...

"A miniszter erre úgy reagált: 1921 óta folyamatosan évente 300 körül van az emberölések száma, és nem értik miért, de nem sikerül érdemben csökkenteni."

Erre meg csak a bicska tudna kinyílni a zsebemben, ha lenne bicskám. Neki az lenne a feladata, hogy legalább törekedjen arra, hogy egyetlen egy gyilkosság sem legyen. Tettekkel nem tesznek semmit, ezt már tudjuk, de hogy még a látszatát sem akarja ennek fenntartani?

De megérte,mert az gyõzött akit én akartam.<#vigyor4>
Inkább költök sms-re,mint az állambácsi zsebét tömjem.Õk meg szépen zárolni fogják a számlát még a választás elött.Szevasz!
Én most garantálom hogy abból egy fillér nem kerül az államadósság csökkentésére.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

w77d
Nyertél valami ilyen "kisorsoljuk a beküldõink közül" dolgot? másért nem bírom elképzelni hogy megérte...

OFF:Amugy köszi hogy népszerüsíted a topikomat.Bevallom sok sms-t küldtem a játékba,és nem sajnáltam,mert megérte! Errõl ennyit.ON

Ennek mi köze az államadósság csökkentéséhez?

w77d
azért szépen lassan az összes zsidó nevében elvárnék egy baszott nagy "elnézést kérünk a hülyeségünkért" kiírást valahová...

Atomreaktor
a baj az, hogy továbbra is az a politika, hogy seperjünk a szõnyeg alá amit csak lehet, aztán majd pár év múlva vagy megoldja valaki, vagy nem. kifelé mutassuk a biztos, erõs, okos párt képét, közben szedjük meg magunkat, a jövõ meg kit érdekel.

Atomreaktor
igen, ez nagyon jogos, hogy támogatni kellene a munkahelyeknek a babavállalást. jelenleg nagyon sok nõ nem meri bevállalni, mert utána ugrik a munkahelye, nem normális világ ez.

Ulvar
1-0.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

89
2011. 02. 24. - Alekosz FUN CLUB

ilyen topiccal ki gondolta volna?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ulvar
Narxis
Elõbb vagy utóbb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ki az aki befizetett már az államadósság csökkentõ alapba? Én egy fillért sem.

Narxis
Ami még eszembe jutott, hogy egy érdekbõl szült gyermek talán nem kap olyan nevelést és annyi szeretet mint egy önként vállalt.

Illetve még itt van a munkahelyek teremtésének problémája, ha jól emlékszem a Fidesz-KDNP 1 millió új munkahelyet ígért. Ok, nyilván nem egyik napról a másikra, de ha jól számolom jelenleg nem, hogy új munkahelyek nem lettek hanem mínuszban vagyunk. A kecskeméti Mercédesz gyár ha felépül akkor az ad +5000 új munkahelyet, illetve beszállítók és egyéb kapcsolódó munkák révén 15 000 embernek adhat munkát, legalábbis ezt olvastam már nem tudom hol. Szóval nem merek megesküdni ezekre a számokra, de én így emlékszem. 😊 Ebbõl vagy hasonlóból kellene sok, hogy legalább a látszatát tudja tartani Orbán annak amit ígért.

A Jobbik majálisos rendezvényén hallottam azt, hogy a pályakezdõ fitalok, tehát akik kiszabadultak az iskolából, egyetemrõl... 20%-a munkanélküli. Ez se tudom mennyire igaz, de az biztos, hogy egy fiatal huszonéves nõ, férfi nem fog családalapításon gondolkozni amíg nincs munkája, és ez nem karrierista gondolkodás. A munka még ha szar is vagy alulfizetett, ad egy biztonságérzetet.

Na asszem mindent leírtam amit errõl a témáról gondolok. 😊 Én ritkán vitázok, mert lusta vagyok regényt írni. Igazából abban egyetértek Solt-tal, hogy tenni kell valamit mert a demográfiai adatok nem valami jók és ez a nyugdíjrendszer összeomlásához vezethet, én csak a módszerrel nem értek egyet.

Mr_no_NaMe
mindmeghalunk
Narxis
Ez kemény lesz: késõbb mehetsz nyugdíjba, ha nincs két gyereked

Visszatérve az elõzõ vitára, a plakátolási pénzt(ami szerintem semmit nem ér, de egy fidesznyik jól jár majd vele) nyugodtan fordíthatnák tankkönyvtámogatásra. Ha jól emlékszem az elõzõ kormány ezt a támogatást csökkentette. Persze szigorúan csak az kaphatna ilyen támogatást aki bejár rendszeresen az iskolába és nem melegedni hanem produkál egy jó eredményt is(nem összekeverendõ az ösztöndíjjal, amit nálunk gimiben 4,5-ös átlaghoz kötöttek).

Azt is tisztázni kellene, hogy kikrõl vitatkozunk? Huszonéves nõk? Harmincas nõk? Tizenéves tinik ahol a felvilágosítás hiánya és a felelõtlenség miatt "becsúszik" egy baba?

Én azt mondom legyen egy kiszámítható jövõkép, és aki akar az vállalhasson gyermeket, de azt semmiképp se támogatom, hogy ha nem vállal akkor büntessék. Például lehetne úgy ösztönözni, hogy megszüntetnék a negatív diszkriminációt a kismamákkal szemben a munkahelyeken és állásinterjúkon. Távmunka ösztönzése is jó lenne.

A másik probléma jelenleg a bölcsõdei és óvodai férõhelyek száma. Borzalmasan kevés és jó elõre be kell íratni a gyereket. Ezen mikor akarnak változtatni?

Van itt tennivaló bõven, de egyszerûbb elvenni mint adni.
Négynapos iskolahetet vezetnek be az általános iskolákban

Tikal
harmadszor is megszavazták 98%os különadót

😄 ez már vicc

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

89
Miért ne tudná mi a gyerekvállalás? Akinek van gerince az jól tudja. 😊

Atomreaktor
én csak azt tudom, hogy az a magzat, amit összeroppantanak már egy élõ, érzõ lény.

Ez nagyon jó hasonlat! <#taps><#taps><#taps><#eljen>

Jön még rájuk dér! Kitartás emberek! Nagyon megkeserülik ezt még...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Crokin
Sajnos a reakciómat nem bírná el a nyomdafesték... és még hány ilyen van... szomszéd házban is így szereztek kérót, láttam hogy megy ez.

Repatarurgyán

Ebben totálisan egyetértünk, de most nem is ezen megy a vita.

www.smart-bus.hu

csige791
Szeretem az egyensúlyt, ezét mivel ma már volt szó cigánybûnözésrõl, hoztam egy kis egyenruhás bûnözést.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

banok
De egy férfi nem tudhatja mi az az abortusz, nem tudja mit jelent az egy nõnek, Nem tudja mi az a gyerekvállalás, nem tudja milyen szülni.
Én errõl beszélek.
Kibicnek semmi sem drága...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ezzel a stílussal csak feszültséget fogsz generálni.

Normális esetben egy baba sorsáról egy pár dönt, és nem csak egy nõ, vagy csak egy férfi.

www.smart-bus.hu

Ne gonoszkodj! Pont ezért nem ténynek írtam, hanem csak egy hírnek ami vagy igaz, vagy nem!

18 évig a XIII.-kerületben laktam egy putritól pár méterre... azok alapján amit ott láttam, el tudom képzelni, hogy igaz az állítás. Ettõl függetlenül ugyanúgy lehet szarkeverés is...

www.smart-bus.hu

banok
Imádom amikor az abortuszról férfiak okoskodnak...

Ez egy nagyon kényes kérdés, rengeteg szempontot kell vizsgálni...

És csodálkozunk rajta, hogy fogyunk... ha ehhez hozzáveszed a kivándorlásokat, illetve a 2.VH veszteségeit, akkor tragikus számok jönnek ki... ehhez képest a mostani 10 millió környéki létszám Isteni csoda!

www.smart-bus.hu

banok
Látom az eszedbe sem jut, hogy semmi probléma nem volt ott akkor. <#rolleyes>

w77d
egyetértek!

Atomreaktor
én mondjuk ebben a kérdésben szigoróbb lettem volna, abortusz csak a legszükségesebb esetekben. persze helyette kellene valamilyen ellátó és segélyrendszer (nem anyagi, hanem információs, lelki, stb. támogatásra gondolok).

Wikipediáról:

"1956 és 1990 között megközelítõleg 4,5 millió abortusz, terhességmegszakítás történt. Az azóta eltelt közel 21 évben újabb megközelítõleg 1,2 millió, ami persze csak a „legálist" jelenti. Óvatos becslések szerint is, 1956 óta a mai napig, az „illegális" úton elvégzettekkel együtt immár 6 millió terhességmegszakításról van szó. Az abortuszok száma csökkenést mutat ugyan, de ugyancsak csökkenõ népesség mellett. Az abortuszon egyszer, vagy többször átesettek gyakrabban vetélnek el, hoznak halott magzatokat világra. A mûvi terhességmegszakítások aránya a teljes népesség tükrében Magyarországon az egyik legmagasabb a régióban."

2009-ben 43 200 abortuszt hajtottak végre. mi ez, ha nem "népírtás"?

Atomreaktor
pont ugyanezt akartam én is írni 😊

Interjú... Ha lett volna gond, gondolod elmondta volna úgy, ahogy ott szerepel? Nem hiszem...

Nem tudom, hogy mennyire igaz az a levél, de egy biztos, ha igaz, akkor azt nem fogod viszont hallani semmilyen fõsodratú médiában... fõleg nem az intézmény vezetõjétõl.

www.smart-bus.hu

Lehet, nekem új volt, és jót röhögtem rajta! 😊)

www.smart-bus.hu

banok
Én meg kb. 2 hete hallotam a rádióban egy interjút a csillerbérci ltesítvény vezetõjével aki elmondta, hogy semmi probléma nem volt.

Nem, egy fideszes honatya volt! 😊

www.smart-bus.hu

Szerintem nem az. Nem egy olyan nõi ismerõsöm van, akiket valamilyen sokk ( nem kell nagy dolgokra gondolni ) ébresztette rá arra, hogy mit jelent egy gyermek mondjuk a csili-vili új autó, a méregdrága ruhák, és egyéb anyagi, tárgyi dolgokhoz képest.

Õk régebben olyanok voltak, akik kerek perec kijelentették, hogy azért nem kell nekik gyermek, mert rontana az életkörülményeiken.

Ha csak 1 ilyen nõ tér észhez ezektõl a plakátoktól, már megérte... szerintem.

www.smart-bus.hu

89
<#eljen>

Narxis
Butaság. Ez nem egy olyan kérdés, hogy hány cukorral kérem a kávét. Aki nem akar gyereket az nem is fog vállalni mert elhatározta. Mindegy, hogy van-e rá jó oka vagy sem.

Persze. Nem megy egyik napról a másikra, ezt mondják már 20 éve.

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Amúgy valaki a parlamentben ezt tavaly nyáron mondta már.
Oltári! 😄 Vona? Nem lepõdnék meg. 😊

Mi háromszáz egynehányan és a párezer haverunk...

Így talán jobb lenne. Amúgy tényleg találó. 😄
Nem jutok kávéhoz, így helyette parlamenti közvetítést nézek... mindkettõ egyformán emeli a vérnyomást, bár a kávé azért gyengébb. 😄

Ami a lényeg, nem szó szerint idézve az alábbi mondat hangzott el jobbról balra:

"Egy autós hasonlattal élve, önök kilopták a motort az autóból, és most a hátsó ülésrõl azt kiabálják, hogy induljunk már"

Zseniális! 😄

www.smart-bus.hu

"Csillebérc a cigányjárás után

Tisztelt szerkesztõség!

Olyan információhoz jutottam melyet érdemesnek találok megosztani.
Házunkban lakik egy kertész végzettségû ember, aki parkok, telkek gondozását végzi.
A minap érdekes munkára kérték fel.
Rendet kellett tenni a cigányok után Csillebércen.
Ugyan csak egy-két napot tartózkodtak ott, az egész területet fertõtleníteni kellett.
Az épületek között, ahol éppen rájuk jött a szapora ott végezték el a dolgukat, a környék az ürülékektõl bûzlött.
A kertészek is csak különleges ruhában mehettek oda, és elõttük végezték el a fertõtlenítést.

A lakóépületekben a párnákat el kellett tüzelni a tetvek miatt, nem is vegy-tisztították õket, az ágyakat fertõtlenítõ szerrel mosták át.

Az egész költséget a vöröskereszt fizette!

Kérem tegyék ki az oldalra, hogy más is láthassa, milyen kisebbségrõl beszélünk, kikhez akarnak minket lealacsonyítani, ha már õket nem lehet felemelni hozzánk!
Az információt személyesen kaptam.

A vöröskereszttõl bizonyosan utána lehet érdeklõdni hitelességének, bár én hiszek a barátomnak, régóta ismerem.

--------------------------------------------------------------------------------

A Magyarország felszámolását végzõ pusztító világerõ, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz,
a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.
A globális SZDSZ lokális terrorosztagai lassan harminc éve zajló ultraliberális diktatúrájukkal elõször minden elképzelhetõnél mélyebb lelki,
erkölcsi, szellemi, fizikai és anyagi nyomorúságba lökték a magyarság jelentõs részét és a cigányság egészét.
Majd az így elõálló, spontán polgárháborús gyúanyaghoz most elkezdik adagolni a szikrákat.
Végtelen cinizmusukkal mindeközben még arra is ügyelnek, hogy önmagukat - "jogvédõknek" álcázva -
úgy tüntessék fel, hogy éppen õk azok, akik a helyzet rendezésére egyedül képesek.

Természetesen az is nyilvánvaló, hogy gyõzhet itt akár száz százalékkal is egy politikai erõ, a forgatókönyveket egyelõre akkor is ez a pusztító erõ írja.
És ez egészen addig lesz így, amíg hagyjuk.

Bogár László"

A levél hitelességét nem garantálom, én is e-mailben kaptam. Bogár szavai meg eléggé ülnek...

www.smart-bus.hu

Inkább mindkettõ...

Az élhetõbb ország nem fog menni egyik napról a másikra, a plakátok meg talán sokkolják azokat, akik kizárólag a karrierjük, vagy az anyagi jólétük esetleges csorbulása miatt nem szülnek gyermeket.

www.smart-bus.hu