Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
www.smart-bus.hu
Miért van az, hogy radikális kérdéseket tesz fel az emberek 90%-a, de választáskor liberós ,vagy rég leszerepelt pártra szavaznak?<#nemtudom>#nemtudom>
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.smart-bus.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
...A médiatanács álláspontja szerint káros hatással volt a kiskorúak személyiségfejlõdésre a villában nagy mértékben elfogyasztott alkohol és cigaretta látványa, a szexuális töltetû jelenetek, a szereplõk közötti intrika és a hisztéria, a trágár beszéd, a fizikai és verbális agresszió....
ok akkor tiltsuk be a Híradót, a parlamneti közvetítéseket és az összes akciófilmet-sorozatot.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
www.smart-bus.hu
De isteníteni nem kell, mert nem volt más választása.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha sokat ugrál, hozzácsapják az önbíráskodást is, és egykettõre vége lesz a próbaidõnek.
Elrettentõ példa kell a népnek.
Így uralkodik a rezsim.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"- Ön idejáratja majd óvodába, iskolába a gyerekeit?
- Épp most kell döntenünk az óvodáról. Ha a feleségemnek lenne autója, lehet, hogy átvinnénk a fiunkat Gyöngyöstarjánba.
- Ott jobb a helyzet?
- Színmagyar település, Patán viszont a cigányság aránya 18 százalék. Az iskolában már ötven. Az óvodának azért adunk egy esélyt. Az iskolának nem hiszem. Ami tragédia, mert remek felszereltségû intézmény, tanuszoda is van, de fabatkát nem ér mindez, ha rettegnem kell, hogy a gyerek hazajön-e épségben. Márpedig kell, hiszen a tavalyi elkövetõk is itt vannak. Nem hiszem el, hogy egy ilyen cselekedet után nem történik semmi, nincs hivatal, amely intézkedjen.
- Gyámhivatalnak hívják, amelynek kellene, nem?
- Pontosan. Itt járt nálunk Érpatak polgármestere, és elmondta, hogy nem ördöngösség ám ez. A jelenlegi jogszabályok is lehetõséget adnak a problémák kezelésére, csak ki kell hajtani a hivatalokból, hogy cselekedjenek. Érpatakon megtették, és csoda történt. Patáról húszan el is mentek megnézni az ottani állapotokat, és azt tapasztalták: lehet sétálgatni a faluban, a cigánysoron is, nem vesznek körbe százan, ha betévedsz oda, ahogy Patán."
Live for nothing or die for something.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez a sivar gondolkodas szoveg meg baromsag, a vilag egyszeru, csak egyesek tul bonyolitjak mert igy at hiszi az egyszeru ploretar, hogy o nem ert hozza es hagyja
Hogy a iranyitsak.
Egyszeru kerdes:
Menyi olyan utca van az orszagbzn ahova kisebbsegiek felve mehetnek be?
Menyi ilyen falu van?
Ezzel akkor szembesültem, mikor Bt-nk teljesen befuccsolt, semmilyen lehetõségünk nem volt, azonnal kellett a pénz,a sok fizetni valóra. Munkahely válogatásra 0 idõ volt.
Így elmentünk egy gyárba, összeszerelõ munkásnak (betanított meló), ahova azonnal fel is vettek, és már lehetett kezdeni, folyamatos mûszakba.
A felvételizõk kb (50 ember) 90% cigány volt, voltak komplett családok is. Mindenkit felvettek! Mert kellett a sok ember az év végi hajtásra. Na meg senkit nem érdekelt a származás, a bõrszín, az iskolai végzettség, fiatal vagy idõsebb, semmi! Hiszen itt egy biorobot az ember, monoton dolgozik mindenki a kijelölt helyén. Gyakorlatilag az emberi mivoltodnak sincs jelentõsége, ennél egyenlõbb bánásmód már nem létezik. 😊
Bent a gyárban azt veszem észre, a cigányok és nem cigányok aránya, már közel sem olyan, mint a felvételinél (kb 8%-uk volt az). És akik felvételiztek 2-3 napon belül már sehol se voltak. Mit 2 nap, 1 nap után is. Egyszerûen eltûntek, nem jöttek be dolgozni, mert dolgozni is kellett (tény, hogy kemény meló, de hát akkor is, akkor mirõl is beszélünk). Aztán az összes felvételiztetéskor ez volt. Volt lemorzsolódás, persze a magyarok között is, akik rájöttek, hogy õk ezt nem bírják, kb negyede. De ez a cigányoknál mondom 90%-os volt. Akik viszont maradtak, azok rendesen, szorgalmasan, fegyelemben dolgoztak. Semmi probléma nem volt velük.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
www.smart-bus.hu
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ezt csak azért mondtam el, hogy legyen ellenpélda is az etnikai hova tartozást illetõen. Persze ne legyen bátorítás ez se, mert még mindig a cigók vezetik az ország azon részének bûnözési listáját.
Viszont, ha én egy normális munkára vágyó tisztességes cigány lennék, ugyanúgy szarul esne, ha csak azért nem vennének fel, mert cigány vagyok, és ez látszik is rajtam.
Kurva nehéz igazságot tenni, ha az ember objektív akar maradni.
Itt kell a számokhoz fordulni...
www.smart-bus.hu
De ismétlem, én nem világ vagy goj ellenes zsidó összeesküvést vizionálok. Életszerûbbnek tûnik, hogy szimplán mohóságról van szó.
"Az miért nincs, hogy katolikus vallásúak esetében a vallással sosem próbálják meg magyarázni a tetteket..."
Mi az, hogy ilyen nincs? Tucatszor leírtam már, hogy pont a vallásuk miatt magyarázhatóak például a keresztes hadjáratok, vagy éppen az, hogy a mai napig nélkülöznek minden vallási toleranciát, ha a valódi keresztény ( Jézus tanításait követõ ) vallásokról van szó.
Számomra a katolikus vallás egy dekával nem különb a zsidó vallásnál, vagy az iszlámnál. Milyen véletlen, hogy ennek a háromnak közös az alapja.
Jó lenne, ha oda is figyelnél arra amit írok...
www.smart-bus.hu
Életemben engem idáig 4x támadtak meg, 3x ki is raboltak, mindegyik esetben romák voltak az elkövetõk. Édesanyám tanár, 1x megverték 2x megfenyegették az iskolába, de nem a magyar gyerekek vagy azok szülei... ezek valahogy azért hatással tudnak rám lenni, meg ugyebár amit leírtam az iskolai jelenlétükkel kapcsolatban is...
De igazán a hab a tortán az, amikor ilyen esetben, ha a munkavállalóról kiderül, hogy ezért nem vette fel a jelentkezõt, és az EBH megbünteti, akkor pedig beindul a vadliberális jogvédõzés.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tudod, errõl az jut eszembe, hogy egyszer, régen valami kabaréban vagy hasonló vicces(kedõ) mûsorban parodizálták az Aktív/Fókusz típusú mûsorokat. Az egyik bejátszás így szólt:
Kovács Józsefné vagyok, a férjemmel élek, van két gyerekünk, egyikük 9, a másik 7 éves, mindketten kitûnõ tanulók.
Ez ugyebár sosem lesz hír.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
www.smart-bus.hu
Az miért nincs, hogy katolikus vallásúak esetében a vallással sosem próbálják meg magyarázni a tetteket...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Komolyan úgy gondolod, arra célzol, hogy a bankszektor vezetõi rétegének zsidókkal való azonosítása csak sztereotípia?
www.smart-bus.hu