Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
pedig ez kell a népnek, elég megnézni itt a TOP10-et...agyhalottak országa leszünk lassan

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Kiváló kérdés!

www.smart-bus.hu

kakimakifsz
Kérdéssel válaszolok.
Miért van az, hogy radikális kérdéseket tesz fel az emberek 90%-a, de választáskor liberós ,vagy rég leszerepelt pártra szavaznak?<#nemtudom>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Mert 7 millió polgártársad ingyen használja.

desigo
gyors kérdés
Minek fizetem a TBt ha egy tüdõröntgenért is pénzt kérnek?
Még jó hogy megvárták míg befejezik azt a szart... Felõlem már vagy ötvenszer büntethették volna.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

w77d
vééégre valami értelmes lépés... én úgy tiltanám be azt az egész szart ahogy van hogy csak úgy csattanna...

Ulvar
Szerintem jogos a büntetés. Az én fülemet rohadtul bántotta pedig 21 vagyok...ez a trágár beszéd, pedig én se vagyok kutya...asszony nézte én hallgattam, de ez is sok volt...meg tényleg a hisztéria...áhh mindegy kár beszélni róla..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

TV-t úgy ahogy van... támogatom! 😊

www.smart-bus.hu

csige791
Vagy csak tegyuk oket kesobbi idopontra... A korai hiradokban pedig ne legyenek veres kepek stb...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

banok
Az NMHH megbírságolta az RTL Klubot a ValóVilág miatt

...A médiatanács álláspontja szerint káros hatással volt a kiskorúak személyiségfejlõdésre a villában nagy mértékben elfogyasztott alkohol és cigaretta látványa, a szexuális töltetû jelenetek, a szereplõk közötti intrika és a hisztéria, a trágár beszéd, a fizikai és verbális agresszió....

ok akkor tiltsuk be a Híradót, a parlamneti közvetítéseket és az összes akciófilmet-sorozatot.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csige791
Mondott már le más is, ha jól emlékszem fideszes, de az már nem most volt hanem még az mszmp-s rombolás elõtt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Eszem ágában sincs isteníteni. Nemes egyszerûséggel ez lenne a minimum, de sokan még erre sem képesek. Elég baj, hogy ilyet egyáltalán ki kell emelni.

www.smart-bus.hu

Ebben egyetértünk.
De isteníteni nem kell, mert nem volt más választása.

Ez ami feltételezés, az, hogy önként lemondott pedig a tény. Azt hiszem példaértékû lehet a lemondása sokak számára.

www.smart-bus.hu

A végkielégítés összegét pedig nyolcvan évre titkosítják, a közvéleményben pedig az a kép marad benne, hogy õ volt az egyetlen bûnös...

"szerinte a rendõrség jogszerûtlenül lépett fel a tüntetõkkel szemben"
Ha sokat ugrál, hozzácsapják az önbíráskodást is, és egykettõre vége lesz a próbaidõnek.

Elrettentõ példa kell a népnek.
Így uralkodik a rezsim.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Danny1987
Heccfalu

"- Ön idejáratja majd óvodába, iskolába a gyerekeit?

- Épp most kell döntenünk az óvodáról. Ha a feleségemnek lenne autója, lehet, hogy átvinnénk a fiunkat Gyöngyöstarjánba.

- Ott jobb a helyzet?

- Színmagyar település, Patán viszont a cigányság aránya 18 százalék. Az iskolában már ötven. Az óvodának azért adunk egy esélyt. Az iskolának nem hiszem. Ami tragédia, mert remek felszereltségû intézmény, tanuszoda is van, de fabatkát nem ér mindez, ha rettegnem kell, hogy a gyerek hazajön-e épségben. Márpedig kell, hiszen a tavalyi elkövetõk is itt vannak. Nem hiszem el, hogy egy ilyen cselekedet után nem történik semmi, nincs hivatal, amely intézkedjen.

- Gyámhivatalnak hívják, amelynek kellene, nem?

- Pontosan. Itt járt nálunk Érpatak polgármestere, és elmondta, hogy nem ördöngösség ám ez. A jelenlegi jogszabályok is lehetõséget adnak a problémák kezelésére, csak ki kell hajtani a hivatalokból, hogy cselekedjenek. Érpatakon megtették, és csoda történt. Patáról húszan el is mentek megnézni az ottani állapotokat, és azt tapasztalták: lehet sétálgatni a faluban, a cigánysoron is, nem vesznek körbe százan, ha betévedsz oda, ahogy Patán."

Live for nothing or die for something.

w77d
engedelmeddel beraktam a humoros topicba olyan marha jó XD

w77d
bááázz mekkora XXXXXXXXXD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
tok felesleges mar magyozkodni a garfild es hasonlo gondolkodasu embereknek. Aki az eddig latottak alapjan meg mindig az o allaspontjan van az akkor sem fog maskent velekedni ha a sajat gyereket es nagymamajat meszarolja le par ismeretlen elkoveto. Ok maskent gondolkodnak mint pl en.
Ez a sivar gondolkodas szoveg meg baromsag, a vilag egyszeru, csak egyesek tul bonyolitjak mert igy at hiszi az egyszeru ploretar, hogy o nem ert hozza es hagyja
Hogy a iranyitsak.
Egyszeru kerdes:
Menyi olyan utca van az orszagbzn ahova kisebbsegiek felve mehetnek be?
Menyi ilyen falu van?

A cigányok jó része nem akar dolgozni. Nem az összesrõl beszélek, hanem a egy jelentõs részükrõl. Ez ellen nem lehet mit tenni.

Ezzel akkor szembesültem, mikor Bt-nk teljesen befuccsolt, semmilyen lehetõségünk nem volt, azonnal kellett a pénz,a sok fizetni valóra. Munkahely válogatásra 0 idõ volt.
Így elmentünk egy gyárba, összeszerelõ munkásnak (betanított meló), ahova azonnal fel is vettek, és már lehetett kezdeni, folyamatos mûszakba.
A felvételizõk kb (50 ember) 90% cigány volt, voltak komplett családok is. Mindenkit felvettek! Mert kellett a sok ember az év végi hajtásra. Na meg senkit nem érdekelt a származás, a bõrszín, az iskolai végzettség, fiatal vagy idõsebb, semmi! Hiszen itt egy biorobot az ember, monoton dolgozik mindenki a kijelölt helyén. Gyakorlatilag az emberi mivoltodnak sincs jelentõsége, ennél egyenlõbb bánásmód már nem létezik. 😊

Bent a gyárban azt veszem észre, a cigányok és nem cigányok aránya, már közel sem olyan, mint a felvételinél (kb 8%-uk volt az). És akik felvételiztek 2-3 napon belül már sehol se voltak. Mit 2 nap, 1 nap után is. Egyszerûen eltûntek, nem jöttek be dolgozni, mert dolgozni is kellett (tény, hogy kemény meló, de hát akkor is, akkor mirõl is beszélünk). Aztán az összes felvételiztetéskor ez volt. Volt lemorzsolódás, persze a magyarok között is, akik rájöttek, hogy õk ezt nem bírják, kb negyede. De ez a cigányoknál mondom 90%-os volt. Akik viszont maradtak, azok rendesen, szorgalmasan, fegyelemben dolgoztak. Semmi probléma nem volt velük.

kakimakifsz
<#puszis><#whatever>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Egy ember nyilván nem attól jó vagy rossz, hogy milyen a származása. Viszont azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a népeken belül jelentõs különbözõségek vannak azon a téren, hogy a rossz emberek miképpen aránylanak a jókhoz...

www.smart-bus.hu

Ulvar
Vót má, de sose elég! 😊

89
javaslom megtekintésre elég csak a nevekre figyelni...amúgy ezek olyan dolgok amikkel mindenki tisztában van, még ha tagadja is

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ulvar
jah, azt elfelejtettem mondani, hogy nagymuterom azon rész (sõt az ország) elismert pedagógusa volt, õ rengeteg cigányt, magyart tanított, és az egyik õsrégi tanítványa járt elõször hozzánk neki segíteni (begyújtani, kaját hozni stb...fehér, magyar emberrõl beszélünk). Úgy meglopott minket mint a szart, szóval az éremnek két oldala van. Úgy kibasztuk apámmal, miután kiderült, hogy csak úgy repült.

Ezt csak azért mondtam el, hogy legyen ellenpélda is az etnikai hova tartozást illetõen. Persze ne legyen bátorítás ez se, mert még mindig a cigók vezetik az ország azon részének bûnözési listáját.

L Viper
A múltkor hátha lemaradt volna róla, ezt most külön Garfieldnek szeretettel !
Én igyekszem úgy vizsgálni a dolgokat, hogy a másik helyébe képzelem magam. Ha így járok el, mindkét félnek igaza van. Én is félnék egy cigányt felvenni, mert rengeteg személyes negatív tapasztalatom van velük.

Viszont, ha én egy normális munkára vágyó tisztességes cigány lennék, ugyanúgy szarul esne, ha csak azért nem vennének fel, mert cigány vagyok, és ez látszik is rajtam.

Kurva nehéz igazságot tenni, ha az ember objektív akar maradni.

Itt kell a számokhoz fordulni...

www.smart-bus.hu

Ulvar
Nah, amint mondtam, gyere szépen el hozzánk. Nagymuteromhoz 2 cigány jár dolgozni. (Borsod megye!!! Abaúj rész). Õk segítenek neki, van munkájuk és meg is fizetjük õket sõt... SÕÕt, a falu bolond cigánya (Gyulu) nálunk vágta össze a több mázsa fát!!! Nálunk etettük itattuk kapott cigit minden, direkt nem adtunk neki pénzt mert a saját családja ellopta volna tõle! És ez barátom már élet tapasztalat...És ez nem egyedi eset ott a környéken. De ahogy mondani szokás, a Rózsa dombi villából, biztos szép az élet!

Hogy milyen szerepet játszik? Erre a vallásuk tökéletes választ ad. Ha ismernéd, nem kérdeznél ilyet.

De ismétlem, én nem világ vagy goj ellenes zsidó összeesküvést vizionálok. Életszerûbbnek tûnik, hogy szimplán mohóságról van szó.

"Az miért nincs, hogy katolikus vallásúak esetében a vallással sosem próbálják meg magyarázni a tetteket..."

Mi az, hogy ilyen nincs? Tucatszor leírtam már, hogy pont a vallásuk miatt magyarázhatóak például a keresztes hadjáratok, vagy éppen az, hogy a mai napig nélkülöznek minden vallási toleranciát, ha a valódi keresztény ( Jézus tanításait követõ ) vallásokról van szó.

Számomra a katolikus vallás egy dekával nem különb a zsidó vallásnál, vagy az iszlámnál. Milyen véletlen, hogy ennek a háromnak közös az alapja.

Jó lenne, ha oda is figyelnél arra amit írok...

www.smart-bus.hu

w77d
igaz amit a hírértékrõl mondasz, ezt tudom, nyomtatott sajtós diplomám van aminek egyik fõ eleme a hírszerkesztés. Én a véleményemet saját sok éves tapasztalatra ültetem. Nem kevés cigányt ismerek a környékrõl meg egyébb helyekrõl, a 99%-uk nem dolgozik, eszük ágában sincs, helyette kibasszák az út közepére a mercedest és azon táncoltatják a kis gádzsókat.
Életemben engem idáig 4x támadtak meg, 3x ki is raboltak, mindegyik esetben romák voltak az elkövetõk. Édesanyám tanár, 1x megverték 2x megfenyegették az iskolába, de nem a magyar gyerekek vagy azok szülei... ezek valahogy azért hatással tudnak rám lenni, meg ugyebár amit leírtam az iskolai jelenlétükkel kapcsolatban is...

Csak tudod, az nem mûködik, hogy a cigányokat elküldöd dolgozni, amikor pedig nem veszik fel a cigány mivoltja miatt, akkor sajnálkozva széttárod a kezed, hogy sajnálod, de ez van.
De igazán a hab a tortán az, amikor ilyen esetben, ha a munkavállalóról kiderül, hogy ezért nem vette fel a jelentkezõt, és az EBH megbünteti, akkor pedig beindul a vadliberális jogvédõzés.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Persze, a segélyért verekedõ mennyivel érdekesebb, ugye?

Tudod, errõl az jut eszembe, hogy egyszer, régen valami kabaréban vagy hasonló vicces(kedõ) mûsorban parodizálták az Aktív/Fókusz típusú mûsorokat. Az egyik bejátszás így szólt:

Kovács Józsefné vagyok, a férjemmel élek, van két gyerekünk, egyikük 9, a másik 7 éves, mindketten kitûnõ tanulók.

Ez ugyebár sosem lesz hír.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Azt nem értik meg, hogy a számok nem hazudnak. Én sajnálom azt, akit mondjuk csak azért nem vesznek fel valahova, mert cigány, és tartanak tõle... de ettõl még a többségük nem lesz jó ember... errõl pedig nem mi tehetünk.

www.smart-bus.hu

Pont, hogy nem azt kérem, hogy írd össze, hanem vezesd le, hogy konkrét esetekben milyen szerepet játszott a pontosan megjelölt személyek állítólagos zsidó mivoltja. Enélkül az ember még azt gondolná, hogy legközelebb a szemszínbõl vontok le messzemenõ következtetéseket.

Az miért nincs, hogy katolikus vallásúak esetében a vallással sosem próbálják meg magyarázni a tetteket...

Nem mondtam ilyet. A tõlem pár száz méterre lévõ autókereskedésben egy cigány srác dolgozik... mossa a kocsikat... reggel kilenctõl este hétig. Szinte a végére sem ér, kezdheti elõröl. Ismerem a tulajt... azt mondta bejött a gyerek, és megkérdezte van-e munka. Mondta neki, hogy csak kemény fizikai munka, kevés pénzért... az volt a válasza mikor jöhet. Ennyi...

www.smart-bus.hu

w77d
nagyrészük. Nem igazán találkoztam még munka után síró cigánnyal. Segélyért verekedõvel annál inkább....

Nem, nem errõl beszéltél. Ahogy te felfogod, lefested, abban a tekintetben sértésnek fogod fel. De én nem sértésnek szántam. Legalábbis nem értem, hogy az általam vázolt formában mi a sértõ a liberális homokozóban.

www.smart-bus.hu

És mekkora részük is az, aki nem is akar dolgozni?

Mellesleg aranyos az is, hogy ha a cigány nem dolgozik, azért is õ a hibás, illetve ha akar dolgozni, de nem kap, azért is.

És az összes akar dolgozni igaz? Nem azt mondat, hogy mindenki olyan munkát talál amilyet szeretne, hanem azt, hogy aki igazán akarna dolgozni, az tudna. Más kérdés, hogy a fizikai munkához keveseknek füllik a foga...

www.smart-bus.hu

Összeszedjem neked? Csak aztán ne az jöjjön utána, hogy a Solt már összeírja a zsidókat!

Komolyan úgy gondolod, arra célzol, hogy a bankszektor vezetõi rétegének zsidókkal való azonosítása csak sztereotípia?

www.smart-bus.hu

w77d
amúgy ez már kölyök korukban kiütközik, érdemes megfigyelni hány cigány fordul meg felsõoktatási intézményekben. Gimi alatt 1-el sem találkoztam (pedig szép nagy Gimnáziumba jártam) sõt a testvérgimiben sem volt egy sem. Fõsulin meg pláne nem láttam cigányt, de akkor sem találkoztam egyel sem amikor más egyetemre mentem kurzusokra.

w77d
meghatározó többségük cigány, ez tény...