Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leszarom, hogy másnak mi a véleménye, vagy mit gondolnak a népek, hogy hû én most Gyõzikét nézek vagy Mónika Show-t
csakhogy ezeket én nem nézem (max mert arra sz9rföltem, vagy ismerõsöknél, mert éppen azt nézik) mert szerintem mind nyomorékság
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
leginkább rajzfilmcsatornákat, mert fél órás, és az nekem pont elég
plusz, egy-egy epizód között nincs reklám
ezen felül pedig AXN, és Comedy, de ezekben van reklám dögivel
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
zsííííír, marad az A38 😊)))))))))))))<#eljen>#eljen>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nálam ez a comedy central 😊 na itt kikapcsolodom, de az rtl, tv2 pároson nem igazán, ott max csak felhuzzák az agyam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Örök klasszikus: egyél szart, több milliárd légy nem tévedhet.
Szóval a vv4 is ilyen volt.Izlések és pofonok kérdése az egész.Sokan elhatárolódnak tõle,de este már ott gubbasztanak a tv elött hogy nézzék az idegbeteg Éva mit müvel az Alekosszal.
Ettõl függetlenül ízlésen vitatkozni totál felesleges. Ha tetszik, nézzed... bár személy szerint nekem ez jutna a legeslegutoljára az eszembe.
www.smart-bus.hu
Amúgy alap a 2 csatorna,többmillió ember is nézi,csak nem tévedek.Amúgy te mit szoktál nézni,ha hazamész fáradtan,és szórakozni akarsz?
Te szegény
Ja amúgy a VV miatt nem kell TV, ott az internet, ingyenes adás! 😊.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
szerintem amúgy nem az egyes emberekkel van baj, hanem ezzel a mostani világgal, ami tényleg felgyorsult és annyira nem tudjuk jó dolgunkban, hogy mit is kellene csinálnunk, mi az ami helyes lenne és mi nem. kicsit kezd összeroggyanni az emberiség a súly alatt, amit saját maga készített.
" A Magyar Rezidens Szövetség honlapja szerint ma egy orvos nettó 80 ezer forintot keres"
Ezt a baromságot honnan vették?
Amugy Narxis-nak,és Chalezlopeznek igazaz adok.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az ágazat egyik legsúlyosabb gondja a hálapénzrendszer. Ennek fokozatos felszámolása csak a kiváltó okok megszüntetésével képzelhetõ el. Célul tûzzük ki a szellemi szabadfoglalkozású státusz megteremtését. Kiemelten fontos, hogy a szakellátásban a szakdolgozói kompetenciák növekedjenek. Orvosainknak és szakdolgozóinknak megfelelõ társadalmi és anyagi megbecsülésre van szükségük: méltó munkakörülményeket, méltó bérezést kell számukra biztosítani.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Helyükön kéne már ezeket a mûsorokat kezelni. Van kismillió másik csatorna, pl Spektrum, Discovery stb stb. NEM KÖTELEZÕ este 7-tõl nézni az RTL Klubot! Ha meg anyu és apu együtt nézi a 8-10 éves gyerekével, akkor ott szerintem a szülõkkel van gond, ismét nem az RTL-el.
Amúgy Alekosz párkeresõ mûsora egy jó kemény melós nap után igazi agykikapcsolás, én is nézem, igen jókat derülök pár jeleneten...
De a lényeg, hogy amíg van választási lehetõség, addig nem hiszem, hogy gond lenne...
Vamos Argentina!
Igen ez a szülõk felelõssége is...de ez mindenre ki tud terjedni.
Amúgy meg lehet tiltani a nem kívánatos csatornákat, aztán ha a gyerek lefeküdt 2 gombnyomás feloldani, majd késõbb újra letiltani.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
2, vannak szabályok, amit direkt emiatt hoztak. Délután 7 órakor kezdõdött a show, és szaros 8-10 éves gyerekek is nézték a mûsort (csúcsidõ, még pont lefekvés elõtt). Hiába van ott 12es karika, anyu nézi, apu nézi, gyerek is nézi. És akkor sírnak rínak, káromkodnak benne...tegyék. Csak ne 7kor hanem 11kor. Ez meg akkora baromság, hogy "lejáratjuk magunkat a világ elõtt" ugyan ki a tökömet érdekel külföldön, hogy megbüntették a csatornát? Fel kell Hans, megnézi a reggeli index híreket és sikítva megy a konyhába felvágni az ereit a cikk elolvasása után...vagy mi?
Hogy mit nézz este? Ne TVt 😊. Olvass könyvet, vagy netezz és ott olvass híreket, vagy kockulj bármi...Én elmondhatom, házban TV nincs. Amit megakarok nézni azt neten is megtudom. De ez én vagyok.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Felmerül akkor a kérdés, hogy ha valaki Magyarnak tekinti magát akkor miért Izrael himnuszával tiszteleg egy fontos rendezvény megnyitóján?
Mielõtt antiszemitizmussal vádolna bárki is leírom miért kérdezem ezt:
Én Angliában élõ Magyar vagyok, ha bármilyen rendezvényt szerveznék magyaroknak akkor ott Magyar himnusz szólna, de én nem is várom, el, hogy az Angolok engem angolnak tekintsenek, sõt még egyenrangúnak sem kell tekinteniük. Én magyar vagyok, õk angolok. Ha azt szeretném, hogy angolnak tekintsenek, akkor elõször is esküt tennék az angol királynõre és eszembe nem jutna Magyar himnuszt játszani.
Ráadásul ezek a zsidók elvileg azt hangoztatják, hogy az õ családjuk már évszázadok óta itt él, nagyapáinkkal egy oldalon harcoltak 48-ban stb... Tehát még azt sem lehet mondani, hogy Izraelbõl jöttek ide vendégmunkásnak.
Esküszöm nem értem.
Az izraeli himnusszal és Simon Peresz izraeli elnök elõzõ napi ünnepi beszédének felolvasásával kezdõdõ procedúra így nem sok izgalommal szolgált: miután hetekkel korábban sikerült megakadályozni az ellenjelölt Heisler András indulását, az egyetlen igazán fontos pozíció, az ügyvezetõ igazgatóé a szavazás elõtt eldõlt.
ui:
Ha azt szeretném, hogy elfogadjanak egy idegen közösségben, az az elsõ, hogy alkalmazkodom a szokásaikhoz. Ha ez nem történik, meg akkor 100%(!), hogy nem a beilleszkedés a célom, hanem bármi más.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .