Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért csak 5 évet kapott mint bûnös?

Mike
én nem azért nem nézek vmit, mert jaj népbutítás, hanem mert nem érdekel
leszarom, hogy másnak mi a véleménye, vagy mit gondolnak a népek, hogy hû én most Gyõzikét nézek vagy Mónika Show-t
csakhogy ezeket én nem nézem (max mert arra sz9rföltem, vagy ismerõsöknél, mert éppen azt nézik) mert szerintem mind nyomorékság

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szoktam

leginkább rajzfilmcsatornákat, mert fél órás, és az nekem pont elég
plusz, egy-egy epizód között nincs reklám

ezen felül pedig AXN, és Comedy, de ezekben van reklám dögivel

Tikal
van ennek értelme? az is csak túl akarta élni azt a szart, ha meg tagadja a parancsot akkor meg lelövik õt is... akkor most boldogabb lenne a zsidóvilág? azokat a zsidókat megölték volna enélkül a faszi nélkül is... pont a legalja embert kell ezért megbüntetni, akinek semmi döntése nem volt ebben az egészben??? mikor lesz már ennek vége? attól tartok még 2050-ben is elõfognak citálni valakit, mert 3 éves korában egyszer elhalatt egy haláltábor mellett 44ben és nem tett semmit...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

erõsen köztudott volt a 11ben hogy a ZP szoci a Rio meg szadesz igenközeli. Ez nyilván a hentes munka része.

zsííííír, marad az A38 😊)))))))))))))<#eljen>

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Igénytelen volt a müsor,az nem vitás,de mégis volt rá vevõ látod

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tikal
90%?
nálam ez a comedy central 😊 na itt kikapcsolodom, de az rtl, tv2 pároson nem igazán, ott max csak felhuzzák az agyam.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Arra próbálunk itt rávezetni páran, hogy a nézõk számától függetlenül is lehet valami végtelenül igénytelen. A többség azt is élvezettel nézné, ha egy építési területre telepített Toi-Toi wc-t kameráznának be.

w77d
én õszintén és büszkén megvallom egyet sem láttam. A szereplõket ismerem mert minden kibaszott újság elején ott virítanak akárhova megyek. Egy nagy szar népbutítás az egész, nagyon nem egészséges.

Ok.Ez is egy felfogás,de nálam nem jön be

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"Amúgy alap a 2 csatorna,többmillió ember is nézi,csak nem tévedek"

Örök klasszikus: egyél szart, több milliárd légy nem tévedhet.

Annak idején a Gyõzike show is megnevettetett,láttam az összes adását,nagyon sokan nézték,mindenki az utcán arról beszélt hogy fúj,mocskos c....,mit baromkodik ott a tv-ben,de azért alig várták hogy megnézzék este a következõ epizódot.<#vigyor4>
Szóval a vv4 is ilyen volt.Izlések és pofonok kérdése az egész.Sokan elhatárolódnak tõle,de este már ott gubbasztanak a tv elött hogy nézzék az idegbeteg Éva mit müvel az Alekosszal.

Az, hogy valamit sokan csinálnak, egyáltalán nem garancia arra, hogy az jó dolog. Sõt...

Ettõl függetlenül ízlésen vitatkozni totál felesleges. Ha tetszik, nézzed... bár személy szerint nekem ez jutna a legeslegutoljára az eszembe.

www.smart-bus.hu

Nem vagyok szegény<#vigyor4>
Amúgy alap a 2 csatorna,többmillió ember is nézi,csak nem tévedek.Amúgy te mit szoktál nézni,ha hazamész fáradtan,és szórakozni akarsz?

Mike
"Mi 90 százalékban a TV2-t,meg az RTL-t nézzük odahaza"

Te szegény

Ulvar
Hát bizony nem, hanem elmennek billiárdozni, bowlingozni, sétálni, kocsmázni, bulizni, barátokhoz, rokonokhoz...Nem a TVt bámulom meló után kikapcsolás címszó alatt...de persze mindenki úgy gondolkodik és cselekszik ahogy akar. Én csak a véleményemet mondom, meg arra cseszi el a pénzét amire akarja.

Ja amúgy a VV miatt nem kell TV, ott az internet, ingyenes adás! 😊.

Atomreaktor
épp ez a baj, hogy ennyi embernek ezt jelenti a "szórakozás".

Szerintem többmillió ember igy van vele.Ha szórakozni akar,akkor biztos nem a spektrumra kapcsol át.

Atomreaktor
az is persze, de ez elég összetett probléma, ezt megoldani évekbe telne akkor is, ha meglenne rá az akarat. máshol pl. egy orvos nem is merne elfogadni pénzt, mert azonnal bejelentenék és búcsúzhatna a praxisától, el lenne tiltva örökre.

Köszönöm.
....meg a kapzsiság,meg a bunkóság! Mert aki nem ad hálapénzt,az le van szarva,nem is foglalkoznak vele.Vagy lekezelõen bánnak az illetõvel.Kismillió példa van rá az országban.Kórházak vannak olyanok,ahol nem fizetsz,ott megdöglesz!

A Gyurcsány-kormány, 2007-2008-ban.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Atomreaktor
de miért is teszik a hálapénzt zsebre? elõbb ezt kellene kideríteni, viszont az alacsony fizetés szerepet játszik ebben, az biztos.

Atomreaktor
vannak jó sorozatok, vannak jó ismeretterjesztõ filmek is, stb. ettõl függetlenül nem baj, ha vki vv4-et néz, ebbõl nem lehet senkit megítélni. viszont emiatt sajnállak: "Mi 90 százalékban a TV2-t,meg az RTL-t nézzük odahaza,és elvárjuk hogy szórakoztassanak".

szerintem amúgy nem az egyes emberekkel van baj, hanem ezzel a mostani világgal, ami tényleg felgyorsult és annyira nem tudjuk jó dolgunkban, hogy mit is kellene csinálnunk, mi az ami helyes lenne és mi nem. kicsit kezd összeroggyanni az emberiség a súly alatt, amit saját maga készített.

Nem kell sajnálni õket.Mennyi hálapénzt raknak zsebre 1 évben.

" A Magyar Rezidens Szövetség honlapja szerint ma egy orvos nettó 80 ezer forintot keres"

Ezt a baromságot honnan vették?

Nincs igazad,de mindegy.Show kell a népnek,mert ezt akarják.Hazamegyek a munkából,ne már a hirmüsorokat kell néznem a tv-ben,meg az idióta sorozatokat,azért mert van 2 vezetõ kereskedelmi tv-nk,és végre megéri fizetni a havi 2000 ft-os díjat emiatt,különben le is mondanám az egészet.Mi 90 százalékban a TV2-t,meg az RTL-t nézzük odahaza,és elvárjuk hogy szórakoztassanak,és igenis fél évig nagyon jó volt a VV4-et nézni mindennap.Azt hogy a gyerekek nézik az a szülõ felelõssége.Minden tv-n van már szülõi felügyelet beállitás,hogy véletlenül se kapcsoljanak oda.
Amugy Narxis-nak,és Chalezlopeznek igazaz adok.

Nem ugrik be. MElyik volt?
Speciel a leszerepelt párt egyik kormányához fûzõdik, hogy az egészségbiztosítási jogosultságok teljeskörûen felülvizsgálatra kerültek és a potyautasok szépen helyre lettek téve.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Az elmúlt évek elhibázott egészségpolitikájának eredményeként felgyorsult a magyar orvosok, nõvérek pályaelhagyása, külföldre vándorlása. 2006 óta mintegy 2500 orvos és 4000 szakdolgozó távozott a hazai egészségügyi ellátásból. A társadalmi elvárások és az egyéni felelõsség tekintetében az egészségügyben dolgozóknak kiemelt szerepük van: a forráshiányos rendszert szinte már csak az õ áldozatos munkájuk tartja életben. Több orvosra és több nõvérre van szükség. El kell érni, hogy külföldre távozó orvosaink és szakdolgozóink hazatérjenek, a külföldre készülõk pedig hazánkban maradjanak. Orvosaink Magyarországon tartását nem szankciókkal kell megoldani. A széles körû egyeztetéseken alapuló életpályamodell kidolgozása elengedhetetlen. Az egészségügyi oktatást új alapokra kell helyezni, és biztosítani kell a szükséglethez igazodó képzést. A rezidensképzés egészét újra kell gondolni.

Az ágazat egyik legsúlyosabb gondja a hálapénzrendszer. Ennek fokozatos felszámolása csak a kiváltó okok megszüntetésével képzelhetõ el. Célul tûzzük ki a szellemi szabadfoglalkozású státusz megteremtését. Kiemelten fontos, hogy a szakellátásban a szakdolgozói kompetenciák növekedjenek. Orvosainknak és szakdolgozóinknak megfelelõ társadalmi és anyagi megbecsülésre van szükségük: méltó munkakörülményeket, méltó bérezést kell számukra biztosítani.

Totti5
Mindenki álljon le, mindenki követeljen... ezek hol voltak az elmúlt 8 évben? miért nem álltak le akkor? miért most kell pattogni, amikor éppen a romokból szeretnénk faházat építeni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
a dánok meg azt hiszik hogy ettõl majd változik valami? az arabjaikkal van már ki a faszuk, azzal kéne valamitr kezdeni, nem a néhány ezer bevándorlo munkással europábol, ez látszat tevékenység, értelme nulla.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tikal
nem tudom miért agyrém... nekem kényelmesebb az utazás határ ellnõrzés, sorban állás nélkül... oda megyek ahova akarok...

Ulvar
Végül is mi büntettük õket ugye... 😊. Ne nekünk mond, az ORTTnek, hogy hogy lehetett ekkora szemét mocsok disznó hogy megruházta õket, szegény RTLt 😊. Úgy sajnálom õket...

chalezlopez
Jajj skacok, már megint ez a VV4 téma...
Helyükön kéne már ezeket a mûsorokat kezelni. Van kismillió másik csatorna, pl Spektrum, Discovery stb stb. NEM KÖTELEZÕ este 7-tõl nézni az RTL Klubot! Ha meg anyu és apu együtt nézi a 8-10 éves gyerekével, akkor ott szerintem a szülõkkel van gond, ismét nem az RTL-el.
Amúgy Alekosz párkeresõ mûsora egy jó kemény melós nap után igazi agykikapcsolás, én is nézem, igen jókat derülök pár jeleneten...
De a lényeg, hogy amíg van választási lehetõség, addig nem hiszem, hogy gond lenne...

Vamos Argentina!

Ulvar
<#eljen>

Igen ez a szülõk felelõssége is...de ez mindenre ki tud terjedni.

Narxis
Én nem sajnálom az RTL Klubot, de azokat se akik nem tudnak más csatornára kapcsolni vagy a TV-re akarják bízni a gyerek nevelését. 😊

Amúgy meg lehet tiltani a nem kívánatos csatornákat, aztán ha a gyerek lefeküdt 2 gombnyomás feloldani, majd késõbb újra letiltani.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

89
Egyébként ne haragudj, tényleg nem bántásból, de aki ilyen mûsorokra van rászorulva annak vagy nincs élete vgy értelmi fogyatékos ;-)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ulvar
Figyelj, nem én nézem. Ezt is írtam.

2, vannak szabályok, amit direkt emiatt hoztak. Délután 7 órakor kezdõdött a show, és szaros 8-10 éves gyerekek is nézték a mûsort (csúcsidõ, még pont lefekvés elõtt). Hiába van ott 12es karika, anyu nézi, apu nézi, gyerek is nézi. És akkor sírnak rínak, káromkodnak benne...tegyék. Csak ne 7kor hanem 11kor. Ez meg akkora baromság, hogy "lejáratjuk magunkat a világ elõtt" ugyan ki a tökömet érdekel külföldön, hogy megbüntették a csatornát? Fel kell Hans, megnézi a reggeli index híreket és sikítva megy a konyhába felvágni az ereit a cikk elolvasása után...vagy mi?

Hogy mit nézz este? Ne TVt 😊. Olvass könyvet, vagy netezz és ott olvass híreket, vagy kockulj bármi...Én elmondhatom, házban TV nincs. Amit megakarok nézni azt neten is megtudom. De ez én vagyok.

89
Kikérem magamnak 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hogy mit nézzünk, az már egyéni ízlés kérdése. Én nagyon ritkán tv-zem otthon... mindig találok számomra jobb elfoglaltságot.

www.smart-bus.hu

Mondjuk a 19 órai kezdés tényleg korai volt,ebben igazatok van,de akkor mit nézzünk este? Speciel én pont ezért néztem TV-t megint,kikapcsolódásra,és nevetésre vágytam.

Így van, nem kötelezõ. Ebben igazad van. De ettõl még a büntetés jogos. Tegyék késõ estére az egészet, és megvan oldva a kérdés.

www.smart-bus.hu

És miért nem kapcsoltál el akkor? Ja.Azért mert te is nézted! Itt mindenki nézte a VV4-et,de mégis fikázza! Gratulálok!

VV4-et nem kötelezõ nézni,egyébként durvának és felháborítónak tartom a büntetést.ismét lejárattuk magunkat az NMHH miatt.Nembaj hadd röhögjön rajtunk a világ! Ezentúl majd nézhettek este B-kategoriás filmeket,meg szar sorozatokat.

csige791
A Magyarországi kisebbségek folyamatosan azt szeretnék, hogy egyenrangú állampolgárként kezeljük õket. A legjobban a zsidók és a cigányok hallatják a hangjukat, míg érdekes módon az ultra rasszistanacionalista Magyaroknak semmi gondjuk nincs pl a szlovák, sváb, stb kisebbségi csoportokkal.

Felmerül akkor a kérdés, hogy ha valaki Magyarnak tekinti magát akkor miért Izrael himnuszával tiszteleg egy fontos rendezvény megnyitóján?

Mielõtt antiszemitizmussal vádolna bárki is leírom miért kérdezem ezt:
Én Angliában élõ Magyar vagyok, ha bármilyen rendezvényt szerveznék magyaroknak akkor ott Magyar himnusz szólna, de én nem is várom, el, hogy az Angolok engem angolnak tekintsenek, sõt még egyenrangúnak sem kell tekinteniük. Én magyar vagyok, õk angolok. Ha azt szeretném, hogy angolnak tekintsenek, akkor elõször is esküt tennék az angol királynõre és eszembe nem jutna Magyar himnuszt játszani.

Ráadásul ezek a zsidók elvileg azt hangoztatják, hogy az õ családjuk már évszázadok óta itt él, nagyapáinkkal egy oldalon harcoltak 48-ban stb... Tehát még azt sem lehet mondani, hogy Izraelbõl jöttek ide vendégmunkásnak.

Esküszöm nem értem.

Az izraeli himnusszal és Simon Peresz izraeli elnök elõzõ napi ünnepi beszédének felolvasásával kezdõdõ procedúra így nem sok izgalommal szolgált: miután hetekkel korábban sikerült megakadályozni az ellenjelölt Heisler András indulását, az egyetlen igazán fontos pozíció, az ügyvezetõ igazgatóé a szavazás elõtt eldõlt.

ui:
Ha azt szeretném, hogy elfogadjanak egy idegen közösségben, az az elsõ, hogy alkalmazkodom a szokásaikhoz. Ha ez nem történik, meg akkor 100%(!), hogy nem a beilleszkedés a célom, hanem bármi más.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .