Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minusz egymillió szavazat a Fityisznek.Amúgy már kezd tele lenni a tököm ezzel a lázárral.Istennek képzeli magát vagy mi?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
Meglepõen pollkorrekt cikk a kuructól amerikai nagykovet gyongyospatan

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

L Viper
Na ha ezt elfogadják, lesz megint balhé.

Meg még több munkanélküli!
Gyönyörû... 😞

www.smart-bus.hu

L Viper
L Viper
Semmi. Volt róla tájékoztatás, hogy a közmûvek és szerelvények természetesen el lesznek bontva, arrébb lesznek pakolva.
Mondjuk lehetett volna hamarabb is, vagy egyszerre, de ahhoz már egyeztetni kéne. Addig lehet kerülgetni.
89
+1

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

kakimakifsz
De kár, hogy nem lehet like-olni<#help><#alien2>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Telenor-hálózat másnál sincs? <#nyes>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ulvar
Mi lesz az én szülõ városommal :'(....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Na igen... mert ennél már csak az lenne durvább, ha ezt át is vennék így!

www.smart-bus.hu

Ahogy a kommentekben is írják, a "not my job" tipikus esete. Abban csak reménykedni tudok, hogy ezt még nem vette át senki.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Arra nem is merek gondolni, hogy mérnök ember hibázik ekkorát. De tegyük fel igen... nem igaz, hogy ezt az építés vezetõ, vagy akárki aki ott van nem látja, és ezt nem jelzi... döbbenetes...

www.smart-bus.hu

Ehhez képest még egész jó...

Nem az neki a félelem keltõ ahogy habzó szájjal anyázik, hanem az, hogy teljesen normálisan viselkedõ emberek milyen pólóban vannak... 😄 Döbbenet milyen véglények vannak... bízom benne, hogy pénzt kap ezért, és nem ingyen ilyen retardált! 😄

www.smart-bus.hu

Ennek már tervrajz szintjén fel kellett volna tûnnie.

L Viper
Félelemkeltõ neki mindkét póló 😄
Mi ebben a kommunizmus? Kifejtenéd?

www.smart-bus.hu

Derék... csak tudnám, hogy úgy összességében, hogy a szarban nem tûnik ez fel annak az építés vezetõnek aki oda van rendelve. Vagy nincs ott senki, a droidok meg ahogy esik úgy puffan alapon garázdálkodnak? Esetleg a tervrajz volt ennyire "okos"?

Egy biztos, mindenkinek aki ebben vétkes, ráraknám az arcképét arra a szarra!

www.smart-bus.hu

Vége a privatizációnak

Éljen a kommunizmus!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én biztos, hogy lecsavartam volna...

www.smart-bus.hu

L Viper
Amikor elgurul a gyógyszer.
Még jó, hogy az öregúr és a srác nem válaszolt hasonló stílusban ennek az elmebasjosnak.
Az Egészségbiztosítási Alap kiadásai 2006: 1691 mrd
2011: 1459 mrd

Egy kis adalék az okokhoz:

"2006-ig munkáltatói nyugdbizt. járulék 18 %, egbizt. járulék 11 %

2007-tol nyugdbizt jarulek 21 %, egbizt jarulek 8 %

2008-tol nyugdbizt jarulek 24 %, egbizt jarulek 5 %

2011-ben nyugdizt jarulek 24 %, egbizt jarulek 2 %"

A mindent felzabáló kisgömbõc esete.

Igen,a Hentai<#idiota>

Ulvar
Vannak olyan animék amiket pont nem gyerekként kell nézni, és pár dologra rávilágít humorosan. De az más kérdés.

Engemet a rajzfilmek már nem érdekelnek,kinõttem belõlük.Ismeretterjesztõ csatornákat szoktam még nézni,de nagyon ritkán.Majd bepótolom

Nekem új volt! 😊

www.smart-bus.hu

Ja, hát úgy kb. 22 éves... -.-

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

banok
Volt má'. Régi.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mily ironikus...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ammá hír! <#wow2>
A nap híre!

A Birodalom végre elkapta Obi-Wan Kenobit

Úgy kell neki, Lázadó söpredék!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Én az asszonyt. 😊

Inkább nem írom le, amit gondolok.
135 év bant kapnék érte.

Grr1234
Én Discovery-t, de ezzel lehet egyedül vagyok...

www.smart-bus.hu

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Tökletes összefoglalása a világ mûködésének, by Index.hu

Nálunk is ez zajlott le, és zajlik most is bár most már csak az utolsó kincsünket a termõföldünket viszik Orbán "alkotmányos védelmet adunk a termõföldnek" Viktor közbenjárásával.

csige791
Elkaptak 3 disznótolvajt.
Mivel a úgyis csak felfüggesztettet kaptak volna a gazda és tsai kiosztotta a méltó büntetést.

Most fogadok, hogy súlyosabb ítéletet kap a meglopott mint a rabló.

csige791
De elolvastam és értem is amit mondasz. A lényeg, hogy ez megint egy kirakat per volt, hogy a zsidók egy része a holokauszt ipart reklámozza.

Ulvar
Te se olvastad el.

"Szabadon távozhat
A vizsgálati fogságban eltöltött két évre és elõrehaladott életkorára való tekintettel szabadlábra helyezték Demjanjukot. A bírói tanács indoklása szerint nem áll fenn a szökés veszélye, hontalan lévén Demjanjuk nem hagyhatja el az országot személyazonossági okmányok híján."

csige791
Szerintem az a vicces, hogy csak 5 év.
Leírom miért:
Két lehetõség van, vagy bûnös vagy nem.
Ha bûnös akkor jóval többet kellett volna kapnia, ha nem akkor semennyit.

Tehát nem bûnös, csak a zsidók nyomására kapott valamit. (Angliában ha közúti balesetben megölsz valakit és te vagy a vétkes akár 14 évet is kaphatsz)

Ulvar
😊)). Vicces ember vagy te, hogy még a cikket sem olvasod el és ítélsz 😊)).

polluxware
a maffia a belügyminiszterrel kezdõdik😉

eclips kft?

tart még a nyomozás?

<#whatever>

Atomreaktor
a bezárást még valahogy meg tudnák nekem magyarázni esetleg (pénzmosás, maffia-kapcsolatok), de azt, hogy az új alkotmánynak állítunk emlékmûvet, azt nem...

polluxware
nagyon jól haladnak.. a végén olyan szinten sikerül majd megutáltatniuk magukat a fiatalabb generációkkal, hogy öröm lesz nézni amint a sok kis lázadozó gyermek ezúttal a fityeszt köpködi majd😉

csak így tovább<#taps>