Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
De logikailag úgy is eljutunk oda, hogy megcsíp 1 darázs, aztán megint egy darázs aztán megint egy darázs, de negyedjére, ha jön egy cserebogár és egy darázs velem szembe, akkor a darazsat csapom agyon, mert tapasztalati úton ez a veszélyesebb számomra.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Sajnos a barbárok már itt vannak és a liberális baloldal erõforrást biztosít a szaporodásukhoz és a még több barbár behozásához.
Live for nothing or die for something.
www.smart-bus.hu
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Igen ez egy MTK focimeccs Magyarországon.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Manonegra:
ok. hajrá.
ezenkívül itt fejeztem be a flamet, igazatok van.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A kibicnek semmi sem drága...
A szólás eredeti tartalma valamikor a kártyázók játékába kéretlenül beleszóló, bámészkodó személy viselkedését minõsítette. Ma már nyelvünk számtalan területén használjuk olyan értelemben, hogy egy kívülálló kockázat nélkül mondhat véleményt bármely ügyben.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ebbõl nekem úgy tûnik, hogy nem lehetnek sokan. 😄
anno 1987
De engem is fikáznak sokan, sõt sokszor rágalmaznak is, igen itt az sg-n. Tõlem ilyet (rágalmazás) még nem igen hallhatot senki.
Nekem is sok mindenbõl elegem van, és sajnos azokra is ugyan ezt szokás mondani.
Az élet már csak ilyen.
vannak magyar de nem emberek? pl. marslakók?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mo a feljelentõk, besúgók országa
én bizony az ilyen embereket - bármi is vezérli õket - megvetem
sajnálom
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
semmi illegális nincs benne
jogod van hozzá
Kezd elegem lenni abból, hogy a magyar embereket fikázod!
Az szjpe nyilván úgy gondolta, hogy akik azt a sza*t nézik azoknak úgyis tök mind1, hogy helyesbítenek vagy nem, illetve mindenki tudja, hogy ezek a helyesbítések semmit sem érnek. Elég naponta 1x elmondani, hogy õk mennyire nácik, és az emberek sötétebbik fele ezt el is hiszi. Ezen semmilyen helyesbítés nem segít, a hülyeségre nehéz orvosságot találni. kihasználni annál könnyebb, csak meg kell lennie a megfelelõ eszközöknek.
élõ példa erre Magyarország és annak bölcs népe.
Én nem sok RTL Klubot nézek, szóval engem hidegen hagy, hogy mennyire korrektek vagy sem. Nem is lesznek azok sose, ahogy már leírtam. Magyarországon nincs független média.
Ha az érintett, a SZJPE nem tartotta lényegesnek a helyesbítést, akkor te miért ugráltál?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Azt azért megtippelem, hogy egyetlen egy fórumon sem hangzana el, egy amcsitól, hogy "ne kelts" hangulatot. Ehelyett esélyes, hogy az adott tv állomás elõtt 3 hetes tüntetés sorozat kezdõdne, és a nézettsége a nullát közelítené meg.
Én keltek hangulatot... besz*rok.
Egyébként már írtam a média hatóságnak egyszer, az ATV-t akartam felnyomni mert azt hazudták, hogy az szjpe igazoltatott embereket.
A válaszuk az volt, hogy csak az érintett élhet panasszal. (mind két levél be van másolva a magyar mentalitásba). Szóval a lényeg, hogy a mh egyenlõ a nullával, csak a pénzt viszi, meg viktorékat õrzi.
A vezekényi lacika tényleg kemény volt. <#bohoc>#bohoc> De úgy gondolom, hogy a nyíltan magyar ellenesség kicsit más kategória.
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A fõ kérdés jelen esetben inkább az szerintem, hogy MIÉRT tesznek ilyet?
Ha lenne pénzem, biztos, hogy létre hoznék egy alapítványt, ami csak azzal foglalkozna, hogy az ilyen eseteket perre viszi.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ez így semmi más mint hangulatkeltés, elérni nem ér el vele semmit, de legalább jól kiadhatta a dühét, hogy "szemétg*ci rtl klub".
Ha meg arra akart rámutatni, hogy a TV-ben látott riportok sokszor manipuláltak, hazugságokra épülnek vagy éppen rosszindulatúak akkor elkésett. Nem annyira rég még itt röhögtünk a TV2 Vezekényi Lászlós riportján, én speciel meg már sok-sok éve azt vallom, hogy Magyarországon nincs pártatlan média, mindegyik manipulál.