Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakimakifsz
Ja igen: számít.<#hawaii>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

kakimakifsz
Egy kicsit "furának" találom, hogy valaki lát egy videót, amiben eszméletlenre rugdosnak egy nõt és a videót kommentáló 1 db szón lovagol. Sose fogom ezt érteni.... Ha pl.: 2 környezetvédõ megrugdos egy delfinhús-evõt, akkor biztos nem a környezetvédõ szót emelné ki, hanem reflexbõl elítélné a látottakat. Csak ma megy ez a divatliberális vagyok dolog, meg gondolatbûnözés, meg kimondaniseszabadsemmit dolog.
De logikailag úgy is eljutunk oda, hogy megcsíp 1 darázs, aztán megint egy darázs aztán megint egy darázs, de negyedjére, ha jön egy cserebogár és egy darázs velem szembe, akkor a darazsat csapom agyon, mert tapasztalati úton ez a veszélyesebb számomra.

Számít?
kakimakifsz
Gondolom a 4-bõl legalább 1 az telitalálat volt, hogy ilyen érzékenyen reagáltál.<#rolleyes><#kerdes>

Mindennapi liberálisozásunkat/bevándorlózásunkat/cigányozásunkat/zsidózásunkat (a kívánt rész aláhúzandó) add meg nekünk ma.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
római birodalom vagyunk.
Sajnos a barbárok már itt vannak és a liberális baloldal erõforrást biztosít a szaporodásukhoz és a még több barbár behozásához.

Live for nothing or die for something.

Maga a jelenség elgondolkoztató számomra függetlenül attól, hogy én sem tisztelem meg õket a figyelmemmel.

www.smart-bus.hu

Ma rendezi meg a HP Digitális majálisát. http://www.facebook.com/event.php?eid=214688875217126 További infokat az oldalon találtok. Szuperjó lesz, gyertek!
89
én nem értem miért nem lehet nyilvánosan akasztani?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

kakimakifsz
Még meg sincs a jogszabály, már meg lehet kerülni<#hawaii>

kakimakifsz
1 lövés, 1 halál legyen nekik<#eplus2><#eplus2><#nevetes1><#hawaii>

Narxis
Szerintem meg nem gond. Én nem nézem az említett csatornát. Miért kellene akkor, hogy érdekeljen?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

No, hát a gond ott kezdõdik, hogy ilyen dolgok nem érdekelnek. Szerintem...

www.smart-bus.hu

Narxis
Nem-nem, az szimplán csak nem érdekel. Hõbörgés az, hogy ide jön vele panaszkodni, holott mi nem tehetünk semmit, ja igen, de azt tudjuk, hogy mit várna el, hiszen leírta az amerikai hasonlatával, hogy ott már tömegek tüntetnének(ja persze), gondolom ezt várja tõlünk is, csak itt a többséget nem érdekli.

csige791
"imigránsok" berlinben. Köszönjük meg a libelárisok.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

L Viper
Neked a "hõbörgés" tûnik fel, nekem az, hogy ilyen dolgokat ki tudja milyen alapon csak úgy kivágnak...

www.smart-bus.hu

Narxis
Ezt tõlük kérdezd. Ezért mondtam, hogy semmit nem ér ha itt hõbörög. Legalább kérdezze meg és aztán a válaszuk alapján lehet ítélkezni.

Nem tetszett? Egy nemzeti jelkép kivágásához ennyi elég?

www.smart-bus.hu

csige791
elõzõ narxisnak ment.

Manonegra:
ok. hajrá.

ezenkívül itt fejeztem be a flamet, igazatok van.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Szerencsére egyre többen és többen vannak. Elég csak körülnézned az országban.

Erre gondolom Te is tudod mit szoktak mondani...

A kibicnek semmi sem drága...

A szólás eredeti tartalma valamikor a kártyázók játékába kéretlenül beleszóló, bámészkodó személy viselkedését minõsítette. Ma már nyelvünk számtalan területén használjuk olyan értelemben, hogy egy kívülálló kockázat nélkül mondhat véleményt bármely ügyben.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
"akiket nem azok tudják magukról"

Ebbõl nekem úgy tûnik, hogy nem lehetnek sokan. 😄

jhetedikj
csige791
annyit még hozzá tennék, hogy nem minden magyart "fikázok", akiket nem azok tudják magukról.

De engem is fikáznak sokan, sõt sokszor rágalmaznak is, igen itt az sg-n. Tõlem ilyet (rágalmazás) még nem igen hallhatot senki.

csige791
Egyéni szoc problem.

Nekem is sok mindenbõl elegem van, és sajnos azokra is ugyan ezt szokás mondani.

Az élet már csak ilyen.

Halgatlak

csige791
Gondolom tudod mit szokás erre mondani. 😄

Te bazeg tutira a marson élsz

mivan?

Mike at home
magyarokat
vannak magyar de nem emberek? pl. marslakók?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
gratulálok

Mo a feljelentõk, besúgók országa

én bizony az ilyen embereket - bármi is vezérli õket - megvetem

sajnálom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tévedésben vagy
semmi illegális nincs benne
jogod van hozzá

csige791-nek

"élõ példa erre Magyarország és annak bölcs népe."

Kezd elegem lenni abból, hogy a magyar embereket fikázod!

Narxis
Miért? Tippelni tudok csak. Nem tetszett a fõszerkesztõnek?

csige791
Csak egy teszt volt részemrõl, már régóta ki akartam próbálni az MH-t az egy jó alkalom volt.

Az szjpe nyilván úgy gondolta, hogy akik azt a sza*t nézik azoknak úgyis tök mind1, hogy helyesbítenek vagy nem, illetve mindenki tudja, hogy ezek a helyesbítések semmit sem érnek. Elég naponta 1x elmondani, hogy õk mennyire nácik, és az emberek sötétebbik fele ezt el is hiszi. Ezen semmilyen helyesbítés nem segít, a hülyeségre nehéz orvosságot találni. kihasználni annál könnyebb, csak meg kell lennie a megfelelõ eszközöknek.
élõ példa erre Magyarország és annak bölcs népe.

Narxis
Írhatsz az RTL Klubnak is, már csak kíváncsiságból, de tényleg azt vártad, hogy majd itt mindenki felháborodik és azonnal törli az RTL Klubot a tv csatornái közül? 😄

Én nem sok RTL Klubot nézek, szóval engem hidegen hagy, hogy mennyire korrektek vagy sem. Nem is lesznek azok sose, ahogy már leírtam. Magyarországon nincs független média.

csige791
Hupsz, tényleg. Na jó befejezem a hangulat keltést.

A válaszuk az volt, hogy csak az érintett élhet panasszal. (mind két levél be van másolva a magyar mentalitásba).

Ha az érintett, a SZJPE nem tartotta lényegesnek a helyesbítést, akkor te miért ugráltál?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A fehér fejû rétisast mint szimbólumot mikor használták fel az amerikai történelemben olyan eszme szimbólumaként, melyre az amerikaiak nagyobbik része finoman szólva nem büszke?

desigo
Én is szemét dolognak tartom ezt az egész trükközést a külföldi rendszámokkal de azt még nagyobb szemét dolognak,hogy az Európai Bizottság felszólítása ellenére vígan szedik a sarcot a kedves vezetõink.
csige791
Szerintem nem én keletek hangulatot, hanem az rtl és tsi. Azért megnézném mi történne, ha mondjuk egy amcsi tv-ben kitakarnák a fehér fejû rétisast.

Azt azért megtippelem, hogy egyetlen egy fórumon sem hangzana el, egy amcsitól, hogy "ne kelts" hangulatot. Ehelyett esélyes, hogy az adott tv állomás elõtt 3 hetes tüntetés sorozat kezdõdne, és a nézettsége a nullát közelítené meg.

Én keltek hangulatot... besz*rok.

Egyébként már írtam a média hatóságnak egyszer, az ATV-t akartam felnyomni mert azt hazudták, hogy az szjpe igazoltatott embereket.
A válaszuk az volt, hogy csak az érintett élhet panasszal. (mind két levél be van másolva a magyar mentalitásba). Szóval a lényeg, hogy a mh egyenlõ a nullával, csak a pénzt viszi, meg viktorékat õrzi.

A vezekényi lacika tényleg kemény volt. <#bohoc> De úgy gondolom, hogy a nyíltan magyar ellenesség kicsit más kategória.

Az tuti! Bezzeg a Simon Wiesenthal.. Na azok mögött aztán a világ minde pénze ott van (a miénk is) õket nem fenyegeti ez a veszély <#schmoll2>

Miután megnyertem a pereket, a lóvét úgy is elosztogatnám! 😊 A fele menne Erdélybe magyar iskoláknak, a másik fele meg itthon a beteg gyermekeknek... 😊

www.smart-bus.hu

banok
Azt a pénzt inkább add a szegényeknek majd. Mert az a rengeteg pereskedés mind anyagilag, mind szellemileg, mind fizikailag tönkretenne.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sok mindenben egyetértünk jelen esetben. A hangulat keltés meg nézõpont kérdése. Ha innen nézem teljesen jogos a felháborodás, ha onnan nézem hangulat keltés...

A fõ kérdés jelen esetben inkább az szerintem, hogy MIÉRT tesznek ilyet?

Ha lenne pénzem, biztos, hogy létre hoznék egy alapítványt, ami csak azzal foglalkozna, hogy az ilyen eseteket perre viszi.

www.smart-bus.hu

Így van! De ettõl még undorító az is, hogy akik itt szedik meg magukat sokszor úgy, hogy pont az adórendszert kerülik meg, azok még ilyenkor is azt nézik, hogy mi hol olcsóbb, és az égvilágon semmi más nem számít nekik, csak az, hogy lehet minél többet harácsolni... ebbõl az országból élnek, és még azt a minimális adót amit befizetnek, azt is máshova...

www.smart-bus.hu

banok
Csak szimpla adóelkerülés. Amit a törvény egyébként büntet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Sokkal hasznosabbnak tartottam volna ha ír egy levelet az RTL Klubnak és a választ bemásolja. Ha meg nem válaszolnak vagy egy semmitmondó választ adnak akkor ír egy levelet a médiahatóságnak vagy tudom is én minek hívják manapság és az õ válaszukat is bemásolja, esetleg panaszt tesz és így kivizsgálják az esetet.

Ez így semmi más mint hangulatkeltés, elérni nem ér el vele semmit, de legalább jól kiadhatta a dühét, hogy "szemétg*ci rtl klub".

Ha meg arra akart rámutatni, hogy a TV-ben látott riportok sokszor manipuláltak, hazugságokra épülnek vagy éppen rosszindulatúak akkor elkésett. Nem annyira rég még itt röhögtünk a TV2 Vezekényi Lászlós riportján, én speciel meg már sok-sok éve azt vallom, hogy Magyarországon nincs pártatlan média, mindegyik manipulál.