Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Járhatsz vele, pont ez a baj. Ugyanis undorító dolognak tartom, és nem a szlovák rendszám miatt.
www.smart-bus.hu
"...és...szerintem...bizony."
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Kíváncsi lennék mennyivel támogatták ezek vikiék kampányát.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Live for nothing or die for something.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vízízû mûtrágyalén nevevelt, földet soha nem látott holland paradicsom meg felõlem rohadjon csak el a Tescoban. Annyit sem ér, amennyiért adják.
Egyébként is alapszabály: az a jó amit idényben lehet venni (a piacon).
Bizony én is ismerem az eladót és õk is ismernek engem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
akik nem vernek át,bõven többet adnak,külön elteszik a szép árut
inkább figyelmeztetnek,hogy mikor érik be egy adott zöldség és frissen szedve mikor lesz hozva a piacra
nagyobb mennyiségnél félreteszik neked és nem kell cipelni a piacon amíg nézelõdsz
még nagyobb mennyiségnél ingyen házhoz viszik...
talán azért, mert kiskoromban sokat jártunk oda
örökké ott kóvályogni, sorba állni, beleteszik az aljára a rohadtat, brrrr
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amikor még futott a szekér, én bizony mindent bedobáltam a kosárba, és szartam arra mennyibe kerül
www.smart-bus.hu
Amit a tescoban magyar árúként kapsz meg, az szintúgy 99%-ban kalap szar, ugyanis annyira leveri a beszerzési árat a tesco, hogy a termelõ mindent csinál, csak nem minõséget!
Mellesleg azért egyszer nézz körül, hogy milyen arányban vannak a magyar áruk.
"Próbáljunk már meg elszakadni az "azért szar a teszkó, mert a piacon szebb a csirke/tojás, meg finomabb a tej"."
Nem csak ezért szar, de ezért is. Ennél azért egy árnyalattal bonyolultabb a helyzet.
www.smart-bus.hu
u.i.: A tesco a náluk árult zöldség és gyümölcs egy jó részét Magyarországról szerzi be, úgyhogy ami ott szar, az magyar szar.
Másfélszeres ár? Mikor jártál te piacon utoljára? Tény, hogy drágábbak a magyar élelmiszerek, de a minõségük is jobb. Vegyél csirkét vagy tojást a piacon, aztán vegyél a tescoban és hasonlítsd össze.
Én inkább veszek kevesebbet, de az jó legyen.
www.smart-bus.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nekem küönnyû, mert kocsival 4 perc az auchan, Tesco, stb
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10