Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
persze, hogy undorito, de ez mar evek ota nem ujdonsag.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Undorító dolog, hogy az állam milliókkal akar megvágni regisztrációs adó címén.

Gonosz? Ez, hogy jött ki?

Járhatsz vele, pont ez a baj. Ugyanis undorító dolognak tartom, és nem a szlovák rendszám miatt.

www.smart-bus.hu

eksy
A poén pedig az, hogy mennyien "rokkantak" is közülük. Szerencsétlenekre rájár a rúd.

"...és...szerintem...bizony."

L Viper
Nem mellesleg gusztustalanul kivágták miért éppen a Szózat és a Himnusz sorait faragta rá.
Mike
miért, ha pénzed van, akkor te gonosz vagy? miért ne járhatnál szlovák rendszémú autóval? abszolút legális

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Báncsa a szemüket... csak tudnám miért. Na jó tudom...

www.smart-bus.hu

Végre!

www.smart-bus.hu

Narxis
Nem kell szítani a feszültséget...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
Irigylem a gondjaidat néha.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csige791
Õsi magyar jelképet takar ki az a magyarországi rtl klub. Érdekes õsi izraeli jelképet még sosem takartak ki...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Totti5
Helyes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Attól még, hogy valakinek van pénze nem lesz fejõstehén.

csige791
Meg az is vicces, hogy a baumgartner féle gazdakok kéréseit "pillanatok" alatt teljesíti a gazdagok kormánya, ezzel szemben a dolgozó/termelõ emberek le vannak sz*rva.

Kíváncsi lennék mennyivel támogatták ezek vikiék kampányát.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ja!

Bayer Zsotyesz, höhöhö <#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

kifli
inkább a vicces az, hogy nem azok járnak külföldi rendszámos autóval, akiknek nincs pénzük, hanem akik luxusautóval járnak...
"Ez a folyamat azzal járt, hogy az 1200 kereskedõbõl több mint 300 csõdbe ment, további 300-400 van még csõdveszélyben."---A szívem szakad meg.

Mike
vicces

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Még mindig ez a szar(és drága)technologia.Mi a helyzet a Virgin ürhajójával?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

desigo
5 perc és kilövés
NASA Shuttle Launch of Endeavor

100 ezer nézõ
Gondoltam hogy valamelyik párt készitette a videót.Arról nincs szó benne hogy õk hogyan csinálták volna?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szerencsére még nincs :-D

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bandee1987
android marketben nincs? XD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Danny1987
A fidesz 1 éve

Vajon meddig húzza még?

Live for nothing or die for something.

Mike at home
ez rengeteg energiámba kerülne, én meg nem szeretek bratyizni az árusokkal

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

L Viper
Zöldség, gyümölcs csak piac.
Vízízû mûtrágyalén nevevelt, földet soha nem látott holland paradicsom meg felõlem rohadjon csak el a Tescoban. Annyit sem ér, amennyiért adják.
Egyébként is alapszabály: az a jó amit idényben lehet venni (a piacon).
Bizony én is ismerem az eladót és õk is ismernek engem.
Zöldség. Összehasonlithatatlan a teszkós meg a piaci, bárhonnan is legyen a teszkós...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

desigo
ha rendszeresen járnál akkor kialakulna az állandó,korrekt eladói kör
akik nem vernek át,bõven többet adnak,külön elteszik a szép árut
inkább figyelmeztetnek,hogy mikor érik be egy adott zöldség és frissen szedve mikor lesz hozva a piacra
nagyobb mennyiségnél félreteszik neked és nem kell cipelni a piacon amíg nézelõdsz
még nagyobb mennyiségnél ingyen házhoz viszik...
Mike at home
én röühellem a piacot
talán azért, mert kiskoromban sokat jártunk oda
örökké ott kóvályogni, sorba állni, beleteszik az aljára a rohadtat, brrrr

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csak ha nincs elég pénzed

amikor még futott a szekér, én bizony mindent bedobáltam a kosárba, és szartam arra mennyibe kerül

Willenbrock
A nagyipari kaja mindíg szar marad függetlenül attól hol készül.De én is sokszor vagyok kénytelen marketekbe venni kaját mert piac csak bizonyos idõpontokba van,sokszor messze a lakóhelytõl.Meg egyszerûbb mindent egy helyen megvenni-akinek kevés a szabadideje az nem mászkálhat mindenért külön boltokba,piacokra.A részleges önellátás lenne talán a legjobb megoldás,amit lehet meg kell termelni egy kiskertben.

Én úgy szoktam, hogy amit beteszek a kosárba/kocsiba, azt automatikusan számolom. 279... meg 449... meg 2x115... A pulthoz érve pontosan tudom, mennyi lesz a végösszeg. Ha nem annyi, akkor rákérdezek. Akkor is, ha tízen állnak mögöttem a sorban.

Nem a tesco hibája... nem kötelezõ oda menni, így aki mondjuk húst ilyen helyen vesz meg, az csak egye. Most abba bele sem megyek, hogy maga alatt vágja a fát aki odahordja a pénzét ilyen termékekért...

www.smart-bus.hu

Élelmiszert írtam, tehát a mosópor és társai nem tartozik ide! De megismétlem, aki a tesco vagy társaiban ÉLELMISZERT vásárol, az megérdemli.

Amit a tescoban magyar árúként kapsz meg, az szintúgy 99%-ban kalap szar, ugyanis annyira leveri a beszerzési árat a tesco, hogy a termelõ mindent csinál, csak nem minõséget!

Mellesleg azért egyszer nézz körül, hogy milyen arányban vannak a magyar áruk.

"Próbáljunk már meg elszakadni az "azért szar a teszkó, mert a piacon szebb a csirke/tojás, meg finomabb a tej"."

Nem csak ezért szar, de ezért is. Ennél azért egy árnyalattal bonyolultabb a helyzet.

www.smart-bus.hu

Igen, vannak olyan termékek - jellemzõen az friss élelmiszerek - melyeket a piacon jobb minõségben meg lehet kapni, de ez csak részben jelent versenyt a tesconak.

Egy a gond: a Tesco nemcsak csirkérõl, tojásról, zöldségrõl, gyümölcsrõl szól. Mosóport, ásványvízet, macskakajét, kakaót, mirelit zöldborsót, ételes dobozt, stb. nem piacon fogok venni, márcsak azért sem, mert nem is kapni. (Olyan apróságokról nem is beszélve, minthogy nemcsak csirkén meg tojáson él az ember.) Próbáljunk már meg elszakadni az "azért szar a teszkó, mert a piacon szebb a csirke/tojás, meg finomabb a tej".

u.i.: A tesco a náluk árult zöldség és gyümölcs egy jó részét Magyarországról szerzi be, úgyhogy ami ott szar, az magyar szar.

Nem kell azt lejáratni, lejáratja magát. Aki ott vesz élelmiszert, az megérdemli.

Másfélszeres ár? Mikor jártál te piacon utoljára? Tény, hogy drágábbak a magyar élelmiszerek, de a minõségük is jobb. Vegyél csirkét vagy tojást a piacon, aztán vegyél a tescoban és hasonlítsd össze.

Én inkább veszek kevesebbet, de az jó legyen.

www.smart-bus.hu

csige791
<#eljen>

Az ilyen mentehetetlen esetekre találták ki a halálbüntetést...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

banok
A csávó nagyon nem tud megmaradni a bõrében ugyanis ez már nem az elsõ eset nála.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Élelmiszerre értettem.Az meg is érdemli aki müszaki áruért megy a Teszkóba,meg a CBA-ba.Arra ott van az Euronics

Mike at home
vegyél tõlem notebookot, légyszi!

Nem drága a CBA

Mike at home
szerintem a sapr elég drága

nekem küönnyû, mert kocsival 4 perc az auchan, Tesco, stb

Totti5
CBA mocsok drága, Spar elmegy, de a Tesco olcsóbb ugyan az termékek mellett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem járok már évek óta oda.Kint van a város szélén minek gyalogoljak odáig,mikor CBA,meg SPAR itt van a belvárosban.Ugyanolyan árak vannak itt is.

Mike at home
nem kötelezõ oda járni
menj inkább a kisboltba, ahol ugyanaz a tescos cucc van, de lagalább dupla áron

hogy miért nincs belõletek több?
a többség sajnos abszolút árérzékeny