Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem sokan ráébrednek, és nem az lesz a vége, hogy most meg majd megint jön a vörös köd.

www.smart-bus.hu

polluxware
és még csak közelben sem volt az ellen.. mondjuk az is képben volt a tervezõasztalnál aki egy ilyen magas súlypontú cuccot küldött abba fosóhomokba, meg a meredek sziklapárkányokra

de egy értelmetlen dolog ez az egész afgán misszió

polluxware
gyakorlatilag mi változott? az ideológia, meg a zászlók..

2011 május 18.

polluxware
ez csak elõjáték😉

következõ húzás az leszen, hogy zárt ajtók megett majd megbeszélik a libsis csatornákkal hogy nem kell fizetni, de akkor a hiradóban tilos lesz tüntetésekrõl anyagot leadni..

nem védem én a retek klubbot.. (fõleg a nyalóvilla miatt is)

de biza erre fog haladni a dolog

éljen éljen, sokáig Vrákosi elvtárs! <#taps>

...Lekapcsolták a Radiocafét

baromira nem értem...
fõleg mert csekély az összeg

Willenbrock
Hát igen ez is olyan mint a cigányproblémák megoldása:gyorsan takarítsuk el ami zavarja az átlagember szemét,fülét-a lényeg hogy a rend látszata meglegyen.Ahelyett hogy az ország leszakadt régióit,az elszegényedõ rétegeket felemelnék stabil munkahelyek megteremtésével.Tüneti kezelést alkalmaznak mindíg a mélyebb összefüggésû szociális problémákra,aztán megveregetik saját vállukat.Mindemellett nehéz lehet csak úgy hipp-hopp tömegesen új munkahelyeket teremteni és addig is gátat kell szabni az ilyen jelenségeknek,de ez amit terveznek önmagában nem megoldás.

Erre van eszük meg idejük a narancsosoknak.Szegényeket,rokkantakat,hajléktalanokat cseszegetni,de az ország fejlõdésnek álljon....ááááá
Jövõ hónapban kapjuk a nyaklevest az Uniótól.Egybõl elfelejtik a hajléktalanokat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Népszavazás Józsefvárosban a hajléktalanok kapcsán

A harmadik kérdés még értelmes, de az elsõ kettõ...
- komolyan mondom, ha ott laknék, az ilyen idióta kérdés olvastán csakazértis behúznám a "NEM"-et a kukák kiborogatását tiltó rendelet támogatása kapcsán; ha szellemi fogyatékosnak néznek, akkor legyen meg számomra is a szórakozás;
- a 2. kérdés kapcsán vajon a kedves szövegezõk valami extrém sportnak tekintik az utcán "lakást", amelyet pusztán felvágásból meg vagánykodásból ûznek egyes emberek? Vagy arról van szó, hogy betíccsák az utcán élést, de hogy a hajléktalan akkor hova menjen, azt oldja meg maga?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ha valakinek azt külön magyarázni kell, hogy a piroson nem megyünk át, akkor valahogy nem tud érdekelni, hogy szegénynek mennyi marad a kasszában büntetés után. Erre akkor kellett volna gondolni, amikor lelépett a járdáról.

Tény, hogy az igazán hatékony az lenne, ha az elkövetést akadályoznák meg, és akkor elég lenne az alacsonyabb büntetési tétel. Ezt a nagy büntetést én üzenetértékûnek érzem, hogy hahó, innentõl kezdve ti sem lófrálhattok büntetlenül; figyelemfelhívásra tökéletes volt, az illetõ meg így járt, hogy õ szaladt bele, az élet bizony pofoz.

Mit keresünk még ott egyálntalán?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

desigo
egy ezekhez hasonló M-RAP MaxxPro-val borultak fel

Pedig a kezünkben van a hatalom,csak sokan nem tudják...

csige791
Amikor "mi" a gyakran elõforduló kis értékû rablások, lopások azaz a "megélhetési" bûnözés büntetési tételeinek drasztikus növelése mellet érvelünk akkor az a válasz, hogy ez önmagéban nem old meg semmit. Több rendõr kell akik ezeket az ügyeket meg is oldják. (talán pont te írtál hasonlót, de az biztos, hogy egy hozzád hasonló gondolkodású)

Na most. Ha 10 piroson átkelõ gyalogosból megbüntetnének 5ezer forintra 8-at, akkor elég lenne az 5ezer, de ha 100-ból büntetnek ,meg 1-et 18ezerre akkor az lószart nem fog érni. (érdekes, hogy amikor a cigányoknak rosszul esõ dolgokról van szó akkor az hülyeség, de ha egy - nagy valószínûséggel- nem cigányról akkor, had fizessen a jómunkás ember, mert kell fizetni valamibõl a segílyeket.

Nem mellesleg egy egyszerû dolgozó 75ezer nettójából nem mindegy, hogy 70ezer marad vagy csak 57ezer. Az elsõ esetben esetleg csak az internetet nem tudja kifizetni, utóbbi esetben viszont már komoly gondjai lehetnek az alapvetõ villany-gáz-víz szolgáltatással is.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Én is kíváncsi lennék a konkrét magyarázatra! 😊

( katonák: 😞( )

www.smart-bus.hu

És annak milyen elrettentõ ereje van? Évrõl-évre probléma a gyoshajtás az autósoknál, érdemben akkor kezdett el javulni a helyzet, amikor bevezették a sokkal szigorúbb közigazgatási bírságot. Tetszik vagy sem, a kedves magyar állampolgár már csak a pofonból ért, a szép szóból nem. (Mellesleg az vicces, hogy külön fel kell hívni az emberek figyelmét, hogy nem megyünk át a piroson?...)

TheLostOne
Amikor tanultam vezetni, egy elég forgalmas osztottpályás út középsõ elválasztósávjából hirtelen elkezdett szinte kiugrálni elém egy nyugdíjassereg, akik az út túloldalán megálló buszról szállhattak le elõtte, és a zebráig valszeg lusták voltak elmenni.

Kiakadtam a dolgon, szerencsére még jó messze voltam tõlük, az oktatóm csak annyit fûzött hozzá, hogy majd leszoknak egyszer errõl, ha elüti õket valaki, de ha lehet ne én legyek az 😊

A durva az, hogy ha jól emlékszem az elválasztósáv 40-50cm magasra emelt zöldterület, bokrokkal és egyéb gyalogosálcázási rendszerekkel, szóval még akkor sem biztos, hogy a gyalogos észlelhetõ az autós számára, amikor már lelépett onnan.

Szerencsére azóta ilyen nem volt, igaz nem is gyakran járok arra felé.

Egy bevásárlóközpönt parkolójában szoktam inkább mostanában identitás-zavaros, magukat gépjármûnek képzelõ gyalogosokkal találkozni, akik simán végigmennek az úttesten, majd a kanyarban a járdára érkezve azt hiszik emiatt vonatkozik rájuk a "kanyarodó jármûvel szemben elsõbbsége van a gyalogosnak" szabály, és sorban satuztatják az autósokat...

Mondjuk az a hely annyira nem veszélyes, senki nem megy nagy sebességgel, de sokszor olyan lassan vánszorognak a gyalogosok, hogy teljesen meg kell állnom különben elütném õket, utána pedig kinyomott kuplung mellett adott határozott, ingadozó alapjáratot imitáló gázfröccsökkel vagyok kénytelen bátorítani õket a minél hamarabbi továbbhaladásra.

Az volt még amúgy szép, amikor szintén egy forgalmasabb úton mentünk, egy haverom kocsijával. Egy szabálytalanul parkoló autó mögûl kilépett elénk egy öreg bácsi a zebrára, de olyan lendülettel, hogy ha van neki rokkantigazolványa simán be kéne vonni. Erre még azt mondom jólvan, de felénk sem nézett. Pedig a KRESZ kimondja, hogy amennyiben akármilyen tárgy korlátozza az zebrára lépõ gyalogos úttestrõl való láthatóságát, akkor csak alapos körültekintés után léphet le, miután megbizonyosodott róla, hogy nincs keresztezõ forgalom, vagy ha van akkor arról, hogy a közlekedõk egyértelmûen észlelték a jelenlétét, és áthaladási szándékát. Szerencsére távolság az volt itt is elég, úgyhogy a haverom ki is használta a helyzetet, a tripla satuzás (csak a poén kedvéért) végül sikeresen felénknézésre bírta a bácsit, aki így 6 méter zebrán megtett út után végre rájött, hogy elfelejtett körülnézni.

Hozzáteszem sajnos még sokszor rá vagyok kényszerülve a gyalogosközlekedésre, viszont ilyenkor is ott a kép elõttem, hogy egy gyalogos mennyire idegesítõ tényezõ tud lenni, úgyhogy 100x körülnézek mindenhol, és nem élek a gyalogosoknak biztosított önkényes elsõbbségszerzési lehetõségekkel (zebrára lelépés közeli autók esetén, kanyarodó jármû elé lépés, stb).

csige791
Azt elég lett volna bemondani az esti híradóban, hogy mostantól emelik a tétet.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Csak itt szerintem példát akartak statuálni, és nemcsak az adott személy szabályszegését büntették, hanem üzentek a kedves állampolgároknak, hogy bizony innentõl kezdve a gyalogosok is jobban figyelhetnek.

csige791
Ezzel egyet is értek, a probléma a mértékkel van. A bírság célja az ilyen esetekben, hogy megvédje az elkövetõt önmagától, kapjon észbe, hogy a lámpa nem dísznek van.
Ezt 5ezert forintból is megérti, aztán ha visszaesõ akkor lehet emelni a tétet.

Nem is kell. Ez a munkájuk, amelyhez hozzátartozik, hogy munkavégzés közben meghalhatnak.

Nagyon helyes, tudom támogatni. Fõképp gyalogosként azt mondom, hogy elképesztõ, ahogy az emberek gyalogosként közlekednek: a piros lámpa leszarása ipari méretekben zajlik, és szó nincs arról, hogy "jaj, izé nekem rohannom kell, mert elkések", hanem egyszerûen "mi az, hogy engem itt most megállásra köteleznek???". És nem, nem érdekel, hogy de bezzeg a biciklisek/autósok/motorosok...

csige791
Azt megértem ,hogy a "kiskatona" kizárólag a pénzt nézi amikor kimegy, és nem tudja, nem érdekli, hogy egy megszálló háborúban vesz részt, mely más népek javainak a megszerzésére irányul.

De ettõl még nem sajnálom õket.

Hidd el, jól fog még jönni a NATO.

A NATO-s rész általánosságban értettem.
Ne felejtsük el, hogy sem Te, sem én nem vagyunk Afganisztánban.
Miért is?

Nem a NATO a baj.

birság
érdekes

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

<#hehe>
csige791
Fideszes káosz: egyetlen polgárõr szervezet sem mûködik törvényesen jelen pillanatban

Az Országgyûlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának keddi ülésén a bizottság meghallgatta Túrós Andrást, az Országos Polgárõr Szövetség (OPSZ) elnökét. Túrós András végig negatív színben tüntette fel az Szebb Jövõért Polgárõr Egyesületet annak ellenére, hogy az érezhetõ féltékenységen túl nem tudott választ adni arra a kérdésre, hogy miért hoz jobb eredményeket ez a szervezet mint az OPSZ - írja közleményében Németh Zsolt, a Jobbik országgyûlési képviselõje.
A bizottsági ülésen a legfontosabb téma a helyi rendõrséggel megkötendõ együttmûködési szerzõdések kérdése volt. Arra kérdésre, hogy milyen objektív szempontok szerint kell megírni és megkötni egy ilyen szerzõdést, az elcsépelt közhelyeken kívül semmilyen konkrét válasz nem érkezett. Túrós András kérdésre válaszolva elismerte, hogy jelenleg egyetlen helyi polgárõr szervezetnek nincs írásban megkötött együttmûködési megállapodása. Ebbõl az következik, hogy ma Magyarországon egyetlen polgárõr szervezet nem mûködhet törvényesen. Ezt megerõsítette a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, Eiselt György is, aki kijelentette: az együttmûködési megállapodást a polgárõrségnek kell kezdeményeznie.
A konkrétumok nélküli jogi szabályozás felveti annak a lehetõségét, hogy szubjektív, politikai szempontokat érvényesítsenek az egyes rendõri vezetõk az együttmûködési megállapodás aláírásakor vagy épp elutasításakor. Arra a kérdésre, hogy elutasítás esetén milyen jogorvoslati lehetõsége van a polgárõrségnek, szintén nem érkezett válasz, hiszen a jogalkotó errõl "elfelejtett" rendelkezni.
A polgárõrségrõl szóló törvény új szabályozása a pongyola kormánypárti jogalkotás újabb ékes bizonyítéka - áll a közleményben.

😞
Ki kellene lépni a NATO-ból. Ha Amerika harcolni akar a terrorizmus ellen tegye. Nem hinném, hogy mi kellünk a sikerhez.
kakimakifsz
Szerinted mi a megoldás? Tarkón lövés, akasztás, kövezés????
Bírná a gyomrod?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Pontosan errõl van szó!

Totti5
Ez ott bukik hogy a cigány soha az életbe nem fogja ezeket az állatokat felnevelni és eltartani, mert ha lenne annyi eszük akkor már rég azt csinálnák, de soha az életbe nem fognak ezek az állatokra költeni. Inkább adták volna a pénzt árváknak, vagy fordították volna a beteg gyerekekre, de így felesleges pazarlás csak, ami annyiban kimerül hogy ezeket a dolgokat a cigók most szépen pénzé teszik és el van felejtve a dolog.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kakimakifsz
A kongói lakosok életét a gyengeség menti meg. Egész Afrikát rég le kellett volna permetezni valami idegméreggel.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Narxis
Egyébként én nagyon kíváncsi lennék a magyarázatra, az alapján jobban tudnék azonosulni csige felháborodásával. Anélkül viszont számomra csak egy jelentéktelen kereskedelmi adó ami csak a nézettségre hajt. Annak idején engem az dühített, hogy közvetítették a magyar focibajnokságot és a Himnusz lejátszásának idejére(azzal kezdik a meccseket ma is) bevágtak még reklámokat. Na az zavart, de ott a Napnál is világosabb volt, hogy nem magyar gyûlölet miatt csinálják hanem az extra profitért, mégis zavart, bár nem sok helyen adtam neki hangot, baráti társaságban szóba került, mérgelõdtünk egyet rajta és kész.

Más, szomorúbb hír:

Meghalt 2 magyar katona

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

desigo
tiszta szégyen
pár nap alatt eladják a nagy részét,hogy legyen pénzük piára meg cigire <#levele>
Danny1987
A napi rutin része a nõk megerõszakolása Kongóban

"Mit láttok, amikor rám néztek? Egy állatot? Csak mert hagyjátok, hogy állatok állatként bánjanak velem. Ti ott a kormányban, ha a ti gyerekeitekrõl lenne szó, megállítanátok ezt? Ti, ti fehér emberek, ha ez az erõszak a ti országotokban történne, véget vetnétek neki?"

Persze a fehér ember a hibás.
Amerikában is a niggerek ahm bocsánat az afroamerikaiak követik el a nemi erõszakok jelentõs részét.

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Szegény ember nincs, csak olyan aki panaszkodik.

Az az igazság, amit elhiszel.

"nekem 5 gyerekem van"-és csókolom,az 5 gyerek után mennyit tetszik kapni az államtól?

L Viper
Gondolod, ha a #43342-ben látható rikácsolókkal kampányolnak össszejön ennyi?
Ki van ez találva rendesen. Média...

Amugy itt a kampányfilm is,amit akkor leadtak.Lehet összehasonlitani

Cigaretta meg ott lapul a zsebükben

Ulvar
"Valaki csomagtartóban". Ahha... hogy is volt a szöveg? Mély szegénység? Benzinre meg futja?

Nagymuteroméknál is már osztották a mélyszegényeknek. El is adták az egészet úgy ahogy van másnapra...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ehhez inkább nem fûzök kommentárt

Hatalmas magmaóceán és vulkánkitörések a Jupiter holdján

Ebben talán nem találtok liberálisokat.
<#szomoru1>
tomsolo
Nem ez az elsõ ilyen arra fele. Pár éve volt egy másik video München ott a sínekre dobtak a helyes kis négerek egy fószert.

Meg is van:

http://www.youtube.com/watch?v=3kQIoPOO2tw

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo