Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
de bzd már meg az elmúlt 8évedet..

vége van!!!

itt mondom3xra hogy valmi más kell

erre jössz azzal hogy ami elõtte volt az is genyózással volt tele ,és ezért a fidesz is megérdemli hogy ezt csinálja..

mindig ez az "DE õk is"

Amit mondtam, abba mi a rombolás? Komolyan nem értem ezeket a kirohanásokat. Elolvastad amit írtam?

www.smart-bus.hu

Mit gondolsz, egy tízmilliós "kis szar" ország fogja fújni a passzázsszelet? Haladni kell, az áramlatokat kihasználva, mint ahogy a szlovákok tették.

polluxware
nem engedik õket tüntetni, de azért amikor nekik tetszett akkor nyugodtan gyújtogathattak???

milyen értékrended van neked?

végre egyetértünk valmiben hogy valmi új kell!

erre jössz azzal hogy vityáék sokkal jobbak............

nézzél már hírtv-n kívül mást is

Hûûû... nyugi bogaram. Picit tekints vissza az elmúlt 8 évre, hogy kikkel lett összerúgva a por. Emlékezz például az egészségügyre. Ha azt állítod, hogy a szart tekintve ez az 1 év túl tesz az elõzõ 8 éven, akkor nem én vagyok a vak...

www.smart-bus.hu

Ebben igazad van.Tényleg egy civil tömörülés,vagy mozgalom simán le tudná õket váltani.Már csak az kell ide.Más megoldás nincs

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

polluxware
romboljál le mindent ami az elmúlt 50évben épült..

polluxware
te vak vagy baszod?

kivel nem rugták még össze a port?

vagy a tanároktól kezdve a tûzoltókig mind tetüláda komcsi buzi???

csak felbaszod az agyamat...

Erre a sztyeppés dologra nem reagálnék, de azzal egyetértek, hogy valami új kell. Mondjuk indításnak egy népszavazás, ahol megszavazzuk, hogy bárki aki az elmúlt 50 évben bármilyen politikai tisztséget betöltött, az a büdös életben nem mehet többé semmiféle pozíció közelébe...

www.smart-bus.hu

Ulvar
Az a baj hogy a mi kormányunkat a nyugati nagyhatalmak ugyanolyan báb ként kezelnek, mint anno a drága nagy SZU...

Ahogy Hofi mondta: "Itt mindenki csak nyalt nyalt nyalt, mi történt? Közben új lett a segg!"

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

polluxware
gondolkodó, emberi, közös célú

"ugyanakkor egy balos/jobbos bukás után végre látja mindenki hogy milyen a két ideológiára épülõ gazemberek gyülekezete"

<#eljen>

Bár ezeknek a balhoz meg a jobbhoz nem sok közük van...

www.smart-bus.hu

polluxware
valami új kell..

ami okosan képes lavírozni a nyugati tõke gödrei között, és hogy ne vezessen vissza minket a keleti sztyeppék sátraiba sem

ész kellene ebbe az országba

most jön a Görög csõd is.. már nem is kérdés hogy lesz, csak az hogy pontosan mikor

Ulvar
És mégis milyen kormányt szeretnél az ország élére. Vegyes? Legyen balos és jobbos köztük, vagy ne legyen nézetük vagy milyen egy jó kormány / parlament?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mindenféle flémkeltési szándék nélkül, de a véleményem szerint az ELÕZÕ 8 ÉV sokkal tragikusabb és szarabb volt, mint a mostani fidesz éra 1 éve. Ráadásul ez az 1 év egy ilyen 8 év után olyan amilyen!

Viszont nem emlékszem rá, hogy a szokásos vitapartnerek közül bárki is egyetértett volna velünk abban anno, hogy az elõzõ kormányt el kell takarítani... tûrtünk 8 évig, és amikor felemeltük a szavunkat, vagy tüntettünk, akkor kaptuk a jelzõket... Mindig az volt a reakció, hogy: "és kit akartok helyettük?"

Most meg 1 év után kormányt akartok váltani... Nem igazán értem ám ezt...

www.smart-bus.hu

polluxware
ahogy jobboldali úgy baloldali embernek sincs már türelmem ezen végigmenni...

aki nem érti mire gondolok, azt nagyon sajnálom.. csak abban reménykedem hogy a következõ generációk már nem ebben a komcsi/nyilas témában fognak forogni

bárrrrrrrrr erre most nagyon kicsi az esély

ugyanakkor egy balos/jobbos bukás után végre látja mindenki hogy milyen a két ideológiára épülõ gazemberek gyülekezete

A fiatalság azt is látta, hogy mit csináltak az Elvtársak '98 és '02 között.

Csak szépen elfelejtették.

Má' mér voltak kirekesztve? Mert igazságos SZJA volt?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De van,köszi jól van,és õ is lassan nyugger lesz<#vigyor4>

polluxware
nyugger...

neked nincs anyád?

másrészrõl, nem a nyugdíjasok szavazata fog akkorát a latba nyomni sztem..
a fiatalság meg látta a palettát ezalatt a pár év alatt

én nem hiszek egy mszp gyõzelemben, és értelmetlennek is tartanám hogy megint az ország fele kirekesztve érezze magát

Ez most vicc? DDD Nagyot nevettem

Ja, Baja, Puch, Lampert, Szekeres, Szanyi, Lendvai... <#vomit>
A fiatalok imádni fogják õket.
Túl kicsi.

polluxware
Tétényi féle civil kezdeményezés? õk példul szót értenek jobbikkal, szocikkal egyaránt..

valmi ilyesmi kéne

Az lesz a legjobb ha már most lemondanak.Ha OV igazi demokrata,akkor lemond.Egyébként az õ szájából hangzott el a multkor hogy a hatalomhoz való ragaszkodás kommunista szokás.Nem én mondtam hanem OV.

Így van, nehéz lesz, de legyünk optimisták. 😉
Ez egy kamu.

smitpali egy z-vel írta volna.

Szerintem meg pont a szociknak lesz nagyobb esélye megint.Ha Gyurcsány mégis pártot alapit,akkor az összes nyugger oda fog szavazni,mert imádják a Ferit.Mesterházy meg felkarolja az ifjuságot,és máris meglesz a baloldal gyõzelme.LMP-vel együtt,akár 2/3-ad is.

polluxware
én is ettõl félek... sztem a kormány k.-ra nincs tisztában azzal, hogy mi az amikor a rendõrség sztrájkolni akar vagy éppen parlament felé CSAK egyáltalán elindulni...

állítólag forrró õszünk lesz..

Más meg nincs.

Ezeket viszont el kell innen tüntetni villámgyorsan.

Ugyanarról az almafáról nehéz lesz más ízû almát szüretelni...

www.smart-bus.hu

polluxware
nem akarom bántani õket.... ezért nem is mondok semmit

de ezagész egy rossz dráma

polluxware
hát azt kell mondjam én is ebben reménykedem...

mondjuk annak az esélye hogy a mostani szocik nyerjenek hihetetlen csekély az esélye

nem is lenne értelme... valmi teljesen új kell

de ez se nem retronyilasmdf, senem jobbik, se nem lmp ne legyen...

Három év... addigra itt a német lesz a hivatalos nyelv.
Vagy az orosz.

Nem "valakiben", hanem "ezekben". És a válasz igen.

Ebben a garázdasági helyzetben egy olyan bandának kétharmados többséget adni, amely egymillió új munkahelyet, adócsökkentést és emellett az államadósság csökkentését ígéri, enyhén szólva is túlzott naivitásra vall.

Szar helyzetet kreálnak 89 óta folyamatosan...

www.smart-bus.hu

Nem illem kérdése.Amugy szar helyzetet kreál a mostani kormány,mert utána egyik sem tudja visszacsinálni az elötte lévõ állapotokat.

Ugyanabba a gödörbe akkor sem illik kétszer belelépni...

www.smart-bus.hu

kakimakifsz
Ha hamarabb jön, majd lehet halászni a zavarosban.<#eplus2><#hawaii>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

3 év múlva majd megint véleményt mondanak az emberek.De félek hogy az hamarabb eljön.

Miért,szerinted birka az aki megbízott valakikben? Akkor ezentul el se menj szavazni,mert birka vagy!

Fura a helyzet, mert két magyar haláláról van szó, tehát a kísértés ellenére sem szívesen viccelõdnék, vagy szemétkednék a tragédiával kapcsolatban.
Teljesen értelmetlen volt...

...ezért kimenni, amikor stólbuci itthon, ingyen elvégzi a melót.

desigo
Plusz elõzés közben,közlekedési balesetben veszti életét.
vicc

Hozzátartozók,családtagok milyen juttatásokat kaphatnak ilyen esetben?
Esetleg külön biztosítást kell kötniük vagy,hogy megy ez?
Szolgálatteljesítés közben haltak meg.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hõsi halott az, aki a hazáját védi, nem aki pénzért megy ki hõsködni olyan háborúba, amihez semmi köze.

Mi változott? A szólásszabadság hiánya, a magasabb adók és árak, a kevesebb nettó fizetés és a nyugdíjunk elhappolása, a kormány és az önkormányzatok most már együttmûködnek ellenünk, tüntetni pedig ne merészeljen senki, mert könnyen egy levágott lófejjel ébredhet.

Meg az, hogy egy írástudatlan idióta lakik a Sándor-palotában.

Ki okozta ezt?

Köszi, birkák! <#wave>

desigo
Hõsi halottá nyilvánították a két katonát egyébként.
Mondjuk nem értem,hogy mire fel?
Aki tervezte, teljesen képben volt, ugyanis az alvázkialakítása olyan, hogy alulról is véd (valamennyire) a robbanások ellen.

Elég kellemes terepjáró tulajdonságokkal rendelkezik.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Más választás nemigen van.
Sajnos.
Mi, birkák, újra el fogjuk játszani azt, amit eddig minden választáson: bedõlünk.