Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt majd kifelejtik a következõ grafikonból, csak az lesz benne, hogy 2010-11-ben mekkorát csökkent...
www.smart-bus.hu
A privatizációnál csak egy rosszabb van. Az ellentéte, az államosítás.
www.smart-bus.hu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Éerdekes... tavalyelõtt még lehetett, sõt, követelték is.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Privatizációs számok:
Elsõ ciklus: 279.17 milliárd forint
Második ciklus: 1164.59 milliárd forint
Harmadik ciklus: 354.29 milliárd forint
Negyedik plusz az ötödik ciklus fele: 1060.08 milliárd forint
Tehát összesen az egyik oldal: 633.46 milliárd forint
A másik oldal: 2224.67 milliárd forint
BÕVEBBEN
www.smart-bus.hu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Akkor lehetne visszamutogatni az elõzõ kormányra, ha bármi is javult volna azóta.
Nézd, én még emlékszem, hogy az utolsó utáni pillanatig kitartottál a Gyurcsibohóc mellett, szerinted még a teljen elkúrt gazdaságpolitika miatti kvázi államcsõd sem rontotta külföldön a renoménkat. Nekem kicsit furcsa ez a kettõs mérce.
Szólásszabadság? Ez komoly? Ne már... ennél azért jóval értelmesebbnek tartalak!
Én is azt mondom, hogy ezekkel 7 év Isten ments, de ez igaz volt az elõzõekre is, és akkor meg csendben voltatok. Én csupán ezt róttam fel...
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Mindezt úgy, hogy a forinthitelesekkel és a hitel nélküliekkel fizettetik meg a különbözetet.
A kõolaj ára Osama lepuffantásakor jelentõsen esett. A dollár árfolyama gyengül a forinthoz képest.
A benzinár pedig tartja az orbáni "pofátlansági határ"-tól nyolvan forinttal drágább szintjét.
Miért is? A MOL így akarja megfizettetni velünk a különadót, amit tudjuk ki rótt ki rá.
Most még csak a szólásszabadságunk, a sztrájkhoz való jogunk és a nyugdíj ugrott. Ezekkel még hét évet? Kösz, nem...
http://outside.mfor.hu/mfor/images/hetidia_11xallam_460.jpg
Ha nem õk tehetnek róla, akkor a fidesz nyakába se varrd a kõolaj árakat...
A visszamutogatás akkor nem lesz jogos, ha 7 év múlva összevetjük õket. Úgy gondolom az egyenlõ feltételnek alapnak kéne lennie...
És akkor azt nem is említem, hogy anno megyóék plusz 300 milliárddal vették át az államkasszát, majd csinálták meg a 100 napos szarjukat...
És mindezeket úgy mondom, hogy nem a fideszre szavaztam, és én sem vagyok elégedett velük!
www.smart-bus.hu
Orbán Viktor 2006-os EP-beli javaslatát, miszerint az Unió ne adjon addig támogatást az országnak, amíg Gyurcsány a miniszterelnök, elég szépen elfelejtettük.
Arról, hogy ezzel egyidõben mit mondott az önkormánmyzati illetékes elvtársaknak, nem ismerjük. De könnyen ki lehet találni. Városomban elég látványos volt a hatása.
Akkor lehetne visszamutogatni az elõzõ kormányra, ha bármi is javult volna azóta.
De nem.
www.smart-bus.hu
A volt rá nyolc évük, kuss duma valahol jogos. Az aki a szart megkavarta, az most lapítson, ez a legkevesebb! Már az bicskanyitogató számomra, hogy egy fecó féle nagyság még szabadlábon van!
DE! Ez nem menti fel a jelenleg kormányzót a hülyeségei alól!
Hazánk külföldi megítélése érdekes módon mindig akkor rossz, ha jobb oldali kormány van. Még akkor is, ha az a jobboldali kormány abban az elsõ 4 évében gazdaságilag jelentõset alkotott. Tehát a külföldi megítélés számomra lényegtelen. Fõleg annak fényében, hogy jobban érdekel az, hogy az itt lakók mit és hogyan ítélnek meg...
Nálunk valóban nincs szubjektív vélemény... médiából legalábbis fix, hogy nincs.
www.smart-bus.hu
Ha most szól valamit az ellenzék, akkor jön a "volt rá nyolc évük, kuss" duma.
Magyarországon szubjektív vélemény nincs. Nézd meg hazánk külföldi megítélését akkor és most.
Akkor még volt nyugdíjunk. Most "Nyugdíj és Államadósságcsökkentõ Alap" van, ezen kívül létrehoztak egy perselymalacot az államadósság csökkentésére, ahová a magyar birka a maradék pénzét befizetheti.
www.smart-bus.hu
Azért van egy igen markáns ellentmondás a civil társadalom iránti igényed és a hozzászólásaid tartalma között. A HírTv szar propagandát nyom, ettõl függetlenül elvitathatatlan érdemei vannak az oknyomozó riportok területén.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
2: Száraz fizikai tény, hogy ez az 1 év, és az elõzõ 8 nem összehasonlítható a szarságok terén! Csak nézd végig a videót, ha esetleg megfeledkeztél volna dolgokról. Vagy emlékezz vissza az egészségpolitikára, és az áldozatira...
3: Szintén száraz fizikai tény, hogy te is, és még sokan mások, a sok szar ellenére nem akartatok akkor változást, holott most meg már 1 év után elértétek a tûréshatárt...
4: Az elõzõ 8 évnek nincs vége! Itt kísért jelenleg is köztünk az a pusztítás, ráadásul elég derekasan megvan az esély arra, hogy a következõ választásokon majd vissza is köszön! Tehát NINCS vége! Itt él köztünk...
5: NEM MONDTAM, HOGY A fidesz GENYÓZÁSA JOGOS! EZ A TE FANTÁZIÁD SZÜLEMÉNYE AMIT KIKÉREK MAGAMNAK! ( kiemelés, nem kiabálás! )
6: Nincs de õk is, hanem tények vannak még akkor is, ha te ettõl láthatóan befeszülsz.
www.smart-bus.hu
ha így van akkor nincs több kérdésem hozzád
www.smart-bus.hu