Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mindegy? Most a nyugdíjunk van az államadósság csökkentésére elhasználva.

Ezt majd kifelejtik a következõ grafikonból, csak az lesz benne, hogy 2010-11-ben mekkorát csökkent...

Mi lehet annál rosszabb a kisember számára, ha az általa befizetett adóból felépített országot spekulánsok privatizáció címszó alatt fillérekért egymás kezére játsszák? Szerintem ennél rosszabb max a padlás söprés lehet, de tudtommal errõl nincs szó...

www.smart-bus.hu

2002 után ez igaz. 1994 és 1998 között viszont a privatizáció bevételei az államadósság törlesztésére lettek felhasználva, plusz a megszorítások ugye.
ITT a blog a videóhoz. Elég korrektül van adatolva...

www.smart-bus.hu

Dehogy, google. 😊

A privatizációnál csak egy rosszabb van. Az ellentéte, az államosítás.

Bajnai tisztességes iparosmunkát végzett, de itt most nem róla volt szó. Az elõdei rátettek még két lapáttal.

Ne csináld ezt velem! 😊 Tudom, csupán társ adatnak tettem ide a hiány mellé. Érdekes, hogy a legnagyobb privatizációs bevételek mellett is rendre baloldali kormányok generálják a legnagyobb hiányt. Ennyit akartam érzékeltetni..

www.smart-bus.hu

Gyönyörü.Most rajzoltad?<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"A 20/40 éve dagasztott rossz struktúrákat nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni. "

Éerdekes... tavalyelõtt még lehetett, sõt, követelték is.

Nem kell ez, ott a magyarázat, csak siettem.

www.smart-bus.hu

Bocs de alább nem a privatizációról volt szó.
Egy súlycsoport...

www.smart-bus.hu

Sebtiben kerestem, a lényege a privatizációból származó bevételek ciklusokra levetítve.

Privatizációs számok:

Elsõ ciklus: 279.17 milliárd forint

Második ciklus: 1164.59 milliárd forint

Harmadik ciklus: 354.29 milliárd forint

Negyedik plusz az ötödik ciklus fele: 1060.08 milliárd forint

Tehát összesen az egyik oldal: 633.46 milliárd forint

A másik oldal: 2224.67 milliárd forint

BÕVEBBEN

www.smart-bus.hu

Ezek a privatizációs bevételek.

Miez?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A 20/40 éve dagasztott rossz struktúrákat nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni.

Akkor lehetne visszamutogatni az elõzõ kormányra, ha bármi is javult volna azóta.

Nézd, én még emlékszem, hogy az utolsó utáni pillanatig kitartottál a Gyurcsibohóc mellett, szerinted még a teljen elkúrt gazdaságpolitika miatti kvázi államcsõd sem rontotta külföldön a renoménkat. Nekem kicsit furcsa ez a kettõs mérce.

Most lett olcsóbb 10 forinttal a gázolaj...

Szólásszabadság? Ez komoly? Ne már... ennél azért jóval értelmesebbnek tartalak!

Én is azt mondom, hogy ezekkel 7 év Isten ments, de ez igaz volt az elõzõekre is, és akkor meg csendben voltatok. Én csupán ezt róttam fel...

www.smart-bus.hu

Elég nehezen értelmezhetõ. Gondolom a hiány forintban. DE ez akkor sem plusz 300.
És akkor ehhez még:

www.smart-bus.hu

Most majd megvédik a devizahiteleseket. Egy éve ezt mondják...
Mindezt úgy, hogy a forinthitelesekkel és a hitel nélküliekkel fizettetik meg a különbözetet.

A kõolaj ára Osama lepuffantásakor jelentõsen esett. A dollár árfolyama gyengül a forinthoz képest.
A benzinár pedig tartja az orbáni "pofátlansági határ"-tól nyolvan forinttal drágább szintjét.
Miért is? A MOL így akarja megfizettetni velünk a különadót, amit tudjuk ki rótt ki rá.

Most még csak a szólásszabadságunk, a sztrájkhoz való jogunk és a nyugdíj ugrott. Ezekkel még hét évet? Kösz, nem...

*mondat
Uccsó modta.

http://outside.mfor.hu/mfor/images/hetidia_11xallam_460.jpg
Azért ez árnyaltabb. Nekem havi 250 ezer forintomba került a svájci frank mizéria. És ne gyere azzal, hogy nem õk tehetnek róla, mert már rég eurónak kéne itt lennie, amit ugye tudjuk ki miatt nincs...

Ha nem õk tehetnek róla, akkor a fidesz nyakába se varrd a kõolaj árakat...

A visszamutogatás akkor nem lesz jogos, ha 7 év múlva összevetjük õket. Úgy gondolom az egyenlõ feltételnek alapnak kéne lennie...

És akkor azt nem is említem, hogy anno megyóék plusz 300 milliárddal vették át az államkasszát, majd csinálták meg a 100 napos szarjukat...

És mindezeket úgy mondom, hogy nem a fideszre szavaztam, és én sem vagyok elégedett velük!

www.smart-bus.hu

Nem színjáték, a csalás része: az elõzõ kormánnyal számoltatják el az önkormányzatok sikkasztását, mulasztásait is.
Orbán Viktor 2006-os EP-beli javaslatát, miszerint az Unió ne adjon addig támogatást az országnak, amíg Gyurcsány a miniszterelnök, elég szépen elfelejtettük.

Arról, hogy ezzel egyidõben mit mondott az önkormánmyzati illetékes elvtársaknak, nem ismerjük. De könnyen ki lehet találni. Városomban elég látványos volt a hatása.

<#worship>
<#eljen><#taps><#taps><#taps>

Ulvar
És még egyszer: <#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Most sem fizetek kevesebb adót. Sõt. A bankszámlám költségei emelkedtek, a tejért, kenyérért és cukorért többet kérnek, a benzinért egy százassal többet fizetek, mint a rablókormány idején, amikor épp ezek hangoztatták, hogy a kormány csökkentse az üzemanyagárba integrált adótartalmat.

Akkor lehetne visszamutogatni az elõzõ kormányra, ha bármi is javult volna azóta.
De nem.

Na,ez az igazság.Más témát már nem is tudnak nyomni.Egy darabig még elment,de most már nem vagyunk rá kiváncsi hogy mit adtak el áron alul,meg milyen kára lett belõle az országnak,meg ki lopta el a közpénzt.Mi abból egy fillért nem fogunk viszontlátni.Úgy ahogy ez az államadósság hiánya feltáró bizottság is egy kész szinjáték.

Így már adom! 😊

www.smart-bus.hu

Kisfilm ide, vagy oda, úgy gondolom az ott elhangzottak igencsak ülnek.

A volt rá nyolc évük, kuss duma valahol jogos. Az aki a szart megkavarta, az most lapítson, ez a legkevesebb! Már az bicskanyitogató számomra, hogy egy fecó féle nagyság még szabadlábon van!

DE! Ez nem menti fel a jelenleg kormányzót a hülyeségei alól!

Hazánk külföldi megítélése érdekes módon mindig akkor rossz, ha jobb oldali kormány van. Még akkor is, ha az a jobboldali kormány abban az elsõ 4 évében gazdaságilag jelentõset alkotott. Tehát a külföldi megítélés számomra lényegtelen. Fõleg annak fényében, hogy jobban érdekel az, hogy az itt lakók mit és hogyan ítélnek meg...

Nálunk valóban nincs szubjektív vélemény... médiából legalábbis fix, hogy nincs.

www.smart-bus.hu

Nem értek veled egyet,de mindegy.

Volt nyugdíjad, ezért cserébe fizetted a világ legmagasabb járulékterheit, a kassza így is 900 milliárdos hiányt generált. Ehhez csak gratulálni tudok.

A Hír TV-nél kb. annyi az oknyomozás, mint Budainál az elszámoltatás: "csûrjük-csavarjuk úgy, hogy az õ hibájuk legyen"

Számok és tények egy erõsen ellenzéki hangvételû kisfilmben? Hû.
Ha most szól valamit az ellenzék, akkor jön a "volt rá nyolc évük, kuss" duma.

Magyarországon szubjektív vélemény nincs. Nézd meg hazánk külföldi megítélését akkor és most.

Akkor még volt nyugdíjunk. Most "Nyugdíj és Államadósságcsökkentõ Alap" van, ezen kívül létrehoztak egy perselymalacot az államadósság csökkentésére, ahová a magyar birka a maradék pénzét befizetheti.

A szocikhoz képest tiszta lappal persze. 😊
Elnézést, hogy beleokoskodok, de az oknyomozó riportok is a propaganda részei.
A tiszta lapot túlzónak tartom, meg némelyik sajtó hadjáratot is ellenük, de tény, hogy alaposan elbasztak jó pár dolgot. Ezért is mondom, hogy ez így nem kerek...

www.smart-bus.hu

Ne a Hirtv oldja meg a problémákat

Azért van egy igen markáns ellentmondás a civil társadalom iránti igényed és a hozzászólásaid tartalma között. A HírTv szar propagandát nyom, ettõl függetlenül elvitathatatlan érdemei vannak az oknyomozó riportok területén.

Mondtam egy szóval is, hogy ez rendjén van? Nem. Sõt említettem, hogy a jelenlegi szar is szar, de ettõl még az elõzménye létezõ történet.

www.smart-bus.hu

Jóval 300ezer felett keresek, de még így is kevés a kiadásaimhoz. Ezt add össze.

www.smart-bus.hu

1: Nem neked írtam!

2: Száraz fizikai tény, hogy ez az 1 év, és az elõzõ 8 nem összehasonlítható a szarságok terén! Csak nézd végig a videót, ha esetleg megfeledkeztél volna dolgokról. Vagy emlékezz vissza az egészségpolitikára, és az áldozatira...

3: Szintén száraz fizikai tény, hogy te is, és még sokan mások, a sok szar ellenére nem akartatok akkor változást, holott most meg már 1 év után elértétek a tûréshatárt...

4: Az elõzõ 8 évnek nincs vége! Itt kísért jelenleg is köztünk az a pusztítás, ráadásul elég derekasan megvan az esély arra, hogy a következõ választásokon majd vissza is köszön! Tehát NINCS vége! Itt él köztünk...

5: NEM MONDTAM, HOGY A fidesz GENYÓZÁSA JOGOS! EZ A TE FANTÁZIÁD SZÜLEMÉNYE AMIT KIKÉREK MAGAMNAK! ( kiemelés, nem kiabálás! )

6: Nincs de õk is, hanem tények vannak még akkor is, ha te ettõl láthatóan befeszülsz.

www.smart-bus.hu

Szerintem õ arányaiban érti. Orbánék egy éve viszonylag tiszta lappal indultak. Egy év alat mégis sikerült magukat ilyen helyzetbe lavírozni. Nem volt öszödi beszéd, kormányválság, székházgyújtás, nem volt muszáj a tehetõsek adóját lecsökkenteni, nem volt muszáj bedönteni a forintot. Egyvalami volt. Sok felelõtlen ígéret nyolc év alatt. Tényleg nem romboltak annyit egy év alatt, mint a szocik 8 év alatt, de ha ezt így folytatják akkor b@faszkodásban mindenkit überelni fognak.
Már lassan én se nézek,mert leragadtak az elszámoltatási témánál,meg az Mszp idejénél.Mindennap csak azt látni hogy ki lopta jobban a közpénzt az elmult 9 évben,meg kórházba mennek közszereplõk után,az is egy szégyen,meg mások magánéletében piszkálódnak.Ha valaki bünös akkor azért van a biróság,meg az ügyészség,majd az elrendezi(bár már kétlem én is hogy függetlenek lennének).Ne a Hirtv oldja meg a problémákat

polluxware
sunyi módon nem engedi tüntetni azokat, akiket elõtte õ fûtött?

hogy van ez?

Vrákosi elvtárs?

polluxware
te politikus vagy, vagy csak szimplán 300ezer felett keresel?

ha így van akkor nincs több kérdésem hozzád

Nem nézek hír tv-t már jó ideje. A szaron belül jobbak, mint az elõzõ 8 év, ez tény. Ettõl még nem lesznek jók, és a jelenlegi helyzet sem jó...

www.smart-bus.hu