61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Solt #47360 Nem gondoltam volna, hogy ilyeneket magyarázni kell. Vlala tett egy kijelentést, én NEKI(!) feltettem egy kérdést! Mivel ő már konkrétan állást foglalt, én rákérdeztem, hogy miért biztos ebben, illetve, hogy az ellenkezőjét el tudja-e képzelni.
Ennél konkrétabb meg nem tudok lenni:
"Ezen túl pedig, hogy mi az igazság, azt jelen pillanatban kétlem, hogy bármelyikünk tudná..."
Úgy érzem ebben benne van, hogy mivel fingom nincs a háttérről, ezért állást sem foglalok. Ha idáig elolvastad volna, akkor nem kéne egymás idejét rabolnunk.
Remélem ez mindkét hozzászólásodra kielégítő válasz. ( Tényleg jó lenne, ha nem csak egy-egy kiragadott hozzászólásra reagálnál, hanem összességében tennéd fel a kérdésed. Nézd azt is, hogy egy-egy válasz mire, kinek, és milyen előzménnyel megy. )
-
Garfield #47359 "Nem tudod elképzelni, hogy akár igaz is lehet?"
Úgy láttam, elképzelések is felmerültek a kérdés kapcsán... -
Garfield #47358 Elolvastam, köszönöm. Egyikben konkrétumok iránt érdeklődsz, a következőben pedig nem zárod ki annak a lehetőségét, hogy akár igaz is lehet.
Sokadszorra mondom már el, hogy próbálj pontosabban fogalmazni, és akkkor nincsenek ilyen problémák: nem várhatod el, hogy minden egyes hozzászólásodnál rákérdezzen az ember, hogy akkor ugye most arra gondoltál, hogy?... -
Solt #47357 Ha elolvastad volna, akkor fel sem tetted volna a kérdésedet ennek tükrében:
"Ezen túl pedig, hogy mi az igazság, azt jelen pillanatban kétlem, hogy bármelyikünk tudná..."
Ne csak azt olvasd el, amibe úgy érzed bele lehet kötni. -
Garfield #47356 Kedves Solt!
Elolvastam az előzményeket, és az általam olvasott hírforrások szerint mind a mai napig nem ismert, hogy milyen bűncselekmény(ek) elkövetésével vádolják azt a 3 személyt, csak annyi ismert, hogy állam elleni bűncselekmény(ek) elkövetésével vádolják őket, amely a jelenleg hatályos Büntető törvénykönyv szerint 9 darab bűncselekmény bármelyike lehet.
További kérés, óhaj, sóhaj, búbánat? -
#47355 Fasza egy személyije lehetett.... -
Solt #47354 Kedves Garfield! Ha hosszabb ideig nem nézed a fórumot, akkor próbáld meg elolvasni a teljes lemaradásod, és utána reagálj arra amire úgy érzed, hogy feltétlen muszáj. Így elkerülhető, hogy olyan kérdéseket tegyél fel, amelyek pár hozzászólással feljebb már okafogyottá válnak.
( plusz próbálj meg arra reagálni ami oda van írva, és ne arra amit belelátsz ) -
Ironman2 #47353 De szép neve volt neki:
Franz Joseph Otto Robert Maria Anton Karl Max Heinrich Sixtus Xavier Felix Renatus Ludwig Gaetan Pius Ignatius von Habsburg-Lotharingen
Ilyen néven anyakönyvezték -
Solt #47352 Értelmezd a mondatot kérlek. -
Ironman2 #47351 Akkor most ki lesz a király? -
G_ArchAngel #47350 Meghalt Habsburg Otto -
#47349 ez jogos, de én annyiból nem jó az ilyen hasonlítás, hogy ez Budapest és Magyarország és nem Chicago. Egyébként Chicago-ban mostanában csökkenőben van a bűnözés: http://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Chicago
Viszont Chicago 10 milliós város, Bp. meg 2 milliós. Tehát ha Bp. 75 gyilkosságát beszorzom 5-el, az 375, Chicago-ban meg 2010-ben 435 gyilkosság volt.
lehet azt is mondani, hogy milyen jól élünk itt, hiszen nézzük meg dél-afrikát, vagy más afrikai országokat. de én nem akarom hozzájuk hasonlítani magunkat, itt vagyunk európa közepén, tessék összeszedni magunkat és nem lefelé gurulni a lejtőn, hogy úgyis vannak bőven, akik lejjebb vannak nálunk. felfelé mászni és nézni is nehezebb, de muszáj.
egyébként negatív is leszek, amíg azt látom, hogy a rendőrök bp-en nem éppen a bűnüldözéssel foglalkoznak. -
#47348 Ez nem csak Budapest...azért ne legyünk ennyire negatívak, mert akkor mit szólnánk egy Chicagohoz? :D. -
#47347 Budapest Te csodás... -
#47346 Grat! -
#47345 Kíváncsi leszek, remélem nem folytatják a "80 évre titkosítjuk" hagyományt.
-
#47344 Ereccsegin nalunk muveszet megbukni. -
cargame #47343 Romaniaban minden idok leggyengebb erettsegi eredmenyei szulettek a mai nap. 44% os az atmenesi arany. Olyan megye is van, h 27 en mentek at 100 bol atlag....en meg atmenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :D:D:D
-
#47342 Az egészért Tétényi Évát okolják... -
#47341 Lelőttek egy nőt a főváros XIII. kerületében -
Garfield #47340 Pontosan mi is a bűncselekmény, amivel vádolják? Mert egyelőre még ezt sem lehet tudni, de bezzeg a bűnösséget azt meg elképzelhető? -
Garfield #47339 Azért ugye te is érzed, hogy a "Rendelkezésedre áll valami konkrétum?", illetve a "Nem tudod elképzelni, hogy akár igaz is lehet?" mintha kissé ütné egymást: akkor most van konkrétum, vagy el kéne képzelni? -
Garfield #47338 mert az önkormányzat három éve 112 millió forinttal tartozik vállalatnak
Erről is az a szemét Tétényi Éva tehet. -
Garfield #47337 Ugye most ugyanarról az ügyészségről beszélünk, amelynek az élén ugyanaz a személy áll, aki ugyanezen kormány korábbi ciklusában is vezette azt, mindkét esetében ugyanazon színezetű kormány által kinevezve?
Lejáratás? Az már tavaly megtörtént, Polt Péter ismételt kinevezésével. -
#47336 Hétfőtől leáll a tömegközlekedés Esztergomban. -
Ironman2 #47335 A hidrogén-szulfid mérgező, színtelen vegyület. A megzápult tojás nagyon tipikus szagával rendelkezik, és akár az alacsony 0.5 ppb koncentrációban is kiszagolható. Azonban 100 ppm koncentráció felett leblokkolja az orrban a szaglóidegeket, vagyis már nem érzékelhető. A H2S 500 ppm-nél magasabb koncentrációjának belélegzése már néhány lélegzetvétel után is halálos lehet. A H2S időnként igen magas koncentrációban van jelen vulkanikus gázokban, meleg forrásokban és a földgázban. Emberi és állati maradványok lebomlása illetve ipari tevékenység során szintén termelődik. Ez utóbbira példa a műselyem- és papírgyártás, a kőolaj finomítás illetve a földgáz feldolgozás.
-
Ironman2 #47334 Már tök mindegy. -
#47333 egyébként a mészből meg a sósavból (Ca(OH)2+HCl) hogy jött ki nekik a kén-hidrogén (H2S)? -
#47332 én Banok Pártra gondoltam. -
#47331 Alapítsunk SG pártot... -
#47330 Ja ideje lenne pártot alapítanom :) -
Ironman2 #47329 Mehet az összes mindenhonnan! Új arcok kellenek már! -
#47328 Majd ha Gyurcsányt is viszik el, én csak akkor hiszek ebben az elszámoltatásban. Nem csodálkoznék azon se ha itt most az MSZP belső harcának feláldozható elemeit lökték volna le a sakktábláról. Akár azért is, hogy az egyik csoport megmutassa az MSZP-n belül a másiknak, hogy mi vár rájuk ha ellenkeznek... -
#47327 Erről van szó. Semmit sem tudunk azon kívül, hogy 3 ember előzetesben van kémkedés vádjával. De a reflexek beindultak sok embernél. -
Solt #47326 Maradjunk annyiban, hogy neked ez a verzió jobban tetszik. Ezen túl pedig, hogy mi az igazság, azt jelen pillanatban kétlem, hogy bármelyikünk tudná... -
Vlala #47325 Akár
igaz
is
lehetne.
Háromszoros feltételes módban.
CSak épp sokkal valószínűbb, hogy kormányék a jelenlegi (nagy MOL-visszavásárlási akció) tevékenységüket akarják ezzel palástolni. -
Solt #47324 :D -
Solt #47323 Honnan tudod? Rendelkezésedre áll valami konkrétum? Nem tudod elképzelni, hogy akár igaz is lehet? -
Vlala #47322 Mi lenne?
Koholt vád.
-
ManoNegra #47321 hazafias népfront!