Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bízom benne én is, hogy látjuk valami hasznát is, és nem csak egy újabb mutyi... Jobban örültem volna, ha a makói gázmezõre csúsznak inkább rá.

www.smart-bus.hu

Úgy gondolom tudok, de, ha szóba hozom, tuti, hogy páran begörcsölnek! 😄

Egyébként pedig, ha tudok, ha nem, úgy gondolom, hogy, ha valami nem mûködik, akkor megpróbálok helyette mást kitalálni, nem pedig arra hivatkozva, hogy nem tudok jobbat, maradok a langyos vízben... 😊

www.smart-bus.hu

Atomreaktor
csige791
Ez az a temakor melyrol a zsidoktol kellene tanulnunk.

Penzugyekben "ovatosan" bannak egymassal, de ha hazajukrol Izraelrol van szo akkor nem szaroznak. Naluk a leg enyhebb part is nacionalistabb mint nalunk a jobbik valaha is lesz. Ekozben itt szelsosegezik a pl jobbikot. egyutt harcolnak ugyanazert a celert.
Sajnos el kell ismerni, hogy jelenleg sok erdek a magyarok butasagat hasznalja ki.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

kakimakifsz
Sanda gyanúm, hogy romának vallom magam nemsoká<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Agyrém.
Pénzügyileg nem jár jól az állam a Mol-papírokkal

Szigorúan pénzügyi szempontból nem várható, hogy jó befektetés lesz a Mol-részvénypakett megvásárlása a magyar állam számára. A részvények után járó osztalék ugyanis várhatóan alacsonyabb lesz a kamatnál, amelyet a vásárláshoz igénybe vett IMF-hitel után kell fizetni. Az Orbán-kormány az ügylethez azt a hitelt vette igénybe, amelynek maradékát még Bajnaiék hagyták hátra.
Ezt nevezik végjátéknak...

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

arty
a portfolio-t elismerem és reményt ad, hogy talán tényleg van valami racionális oka a vásárlásnak, nem pedig a zsebek tömködése...

Forza.

arty
"A demokráciáról nekem is lesújtó a véleményem... "

tudsz jobbat? 😊

engem is irritál, ami a világban a demokrácia név alatt fut, de sajnoe erre a kérdésre nem tudok mit válaszolni 😞 az ok: emberi gyarlóság 😞

Forza.

Tikal
akkor csak kéne valami szövetkezet féle.. de azt nem lehet mert az olyan mint az átkosban.. ojaj, akkor mi legyen.. hát semmi...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Erre gondoltál? <#hehe>

Ész nélküli pénzkidobásnak tartja a Fidesz, hogy az állam 1,88 milliárd euróért visszavásárolta az orosz Surgutneftegas 21,2 százalékos Mol-tulajdonrészét.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivõje kedden újságíróknak azt mondta: az állam mintegy 40 százalékkal drágábban vásárolta meg a részvényeket, mint amennyiért az oroszok megvették õket. Szavai szerint ezért, és mert a 21,2 százalékos részesedés még ahhoz sem volt elég, hogy az oroszok részt vegyenek a Mol közgyûlésén, a döntés felesleges, felelõtlen, "a bûncselekmény határait súroló, ész nélküli pénzkidobás".

Hozzátette: mivel a Mol-pakett megvásárlását a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) felvett hitelbõl finanszírozza a kormány, azt az adófizetõknek kell visszafizetniük, miközben a kormány különbözõ megszorításokkal hasonló összeget "présel ki" az emberekbõl.

Szijjártó Péter arról is beszélt: egyelõre nem ismert, hogy a részvényekért a kormány mit adott még, "hol árulta el Magyarországot, a magyar gazdaság érdekeit". Azt ugyanis az oroszok az elsõ perctõl világossá tették, hogy pusztán pénzért nem adják el a pakettet, így a kormánynak más stratégiai vállalásokat kellett tennie - mondta.
Szijjártó Péter közölte: GYurcsány a hibás.
TheLostOne
Igen, kb ez az a (probléma)gyökér, amirõl Solt beszélt...

Egyszerûen nem bíznak egymásban az emberek amikor kéne.

Ha valakinek elhagyja valami meggondolatlan szó a száját, akkor utána akármit mond az már biztos támadás.
Ha valakirõl terjesztenek valami rosszindulatú pletykát, az csakis igaz lehet
Ha valaki megváltozik, az biztos csak álca, és aljas indok áll a háttérben.

És végül ha valaki közös érdekre hivatkozva össze akar fogni, azt is csak aljas, önzõ indok vezérelheti, kizárólag a saját érdekét nézi, másét leszarja, az meg ugye ki van zárva, hogy a világon több személyes érdek egyezzen, a közös érdek elnevezéze is csak véletlen egybeesés, semmi köze a közös szóhoz, ami többek között egyezõt jelent, sokkal inkább az nyugat-ópiréz "khôz" szóból ered, ami kihasználást jelent. Ilyen tehát nem létezik, ha valami egy ember érdeke, az másé biztos nem lehet, teljes mértékben ki van zárva.

Természetesen nem kell komolyan venni a fenti állításokat, de sajnos sokan tényleg így gondolkodnak, és ezért nincs összefogás illetve összetartás.

A megoldás nagyon egyszerû egyébként: bízzunk is meg mindenkiben, meg ne is bízzunk meg senkiben. Igen, mint minden paradoxonnak tûnõ állításnak, ennek is egy plusz dimenzió hozzáadása ad magyarázatot: ne csak azt nézzük kiben bízunk meg, hanem azt is milyen témában. Aki jó emberismerõ annak nem nagy erõfeszítés, ezer konfliktus, kételkedés, pofáraesés elkerülhetõ vele, amik nélkül marad hely az összefogásnak.

Gondoljunk csak bele, például miért ne foghatnánk össze valakivel, aki ugyan a kérésünk ellenére kikotyogott valami titkot korábban, de ahogy mi, õ is azt szeretné, hogy kék maradjon az ég, és ne legyen piros. Hülye példa, de lényegretörõ, legfeljebb titkokat ne bízzunk többet arra az emberre, de attól még melléállhatunk a kék ég érdekében, ha mi is azt szeretnénk.

Remélem képesek lesznek az emberek ilyen nyílt szemekkel is gondolkozni, és nem ragadnak le annál az ártalmas szemléletnél, hogy ami a farkánál bûzlik, az biztos a fejénél is.

A TV2-n (!!), a hírekben megszólaltatott szakértõ ( portfolio.hu ) szerint a MOL részvénycsomag visszavásárlása pozitív stratégia lépés volt, ami hosszú távon elõnyös lehet.

A szanyi szerint meg bûncselekmény.

www.smart-bus.hu

Nem is meggyõzni akarom, csak kíváncsi lennék az érveire... arra, hogy a véleménye min alapszik.

www.smart-bus.hu

csige791
szerintem is hagyd. "sz*rd le". Nem egyezik a látásmódotok, ezen semmilyen érv nem segít.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Miért?

www.smart-bus.hu

Mike
hagyjuk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

csige791
Feloldotta a facebook a kuruc.info tiltását.

Sírhatnak az idióta ballibek, ismét nyertünk egy csatát!

""Diadalt arat, gyõz az igaz szó"
Facebookos rajongói oldalunkon a "tetszikelõk" száma már a 30.000-et is meghaladta, rengeteg tiltakozó visszajelzés érkezett tõlük a Facebookhoz, sõt, a Jobbik két európai parlamenti képviselõje is felemelte a szavát a tiltás ellen. Szegedi Csanád hétfõn írt nekik levelet a szólásszabadság védelmében, és Morvai Krisztina is tiltakozott, aki ma délelõtt jelezte nekünk: kapcsolatba tudott lépni Richard Allannel, a Facebook európai irányelveiért felelõs igazgatójával."

Csak ez olyan gyerekes... ha habzana a szám, és ezért kerülne, azt mondom jogos. De ez így ebben a formában... na mindegy õ tudja.

www.smart-bus.hu

csige791
Segítek:
Rasszistanácifasisztavagy. <#bohoc>

Viccet félre téve, nem szereted az mszmpt azaz az egyik ellenséges "focicsapat" drukkere vagy, így csak támadólag léphetsz fel egy mszmp drukkeral szemben.

Támadólag reagáltam? Magyarázd meg nekem légy szíves, hogy a két mondatból melyik értelmezhetõ támadásnak.

Valaki más is segíthet, hátha én értelmezek rosszul valamit...

www.smart-bus.hu

Mike
emlékszel, én nem beszélek veled
szal ezért kértem elnézést, mert ugye nem fogok neked válaszolni

de megint támadólag reagáltál, szal ez továbbra is így marad

A Te döntésed, így téged minõsít. Magadtól kérj elnézést...

www.smart-bus.hu

Narxis
R.I.P. Európa. 😞 Irány Amerika!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mike
arra várhatsz
sry

<#wow3>
csige791
De én csak azt nem értem, hogy hogy lehet valaki ennyire nácirasszistafaszista szélsõséges, demagóg, focihuligán, mint te. Nem szégyenled magad? Sõt az egész magyar társadalom nem szégyenli magát a hozzád hasonlók miatt?

Nem tudom mennyire hiteles, de azért:

Orbánék 500 milliárddal növelték az államadósságot
Danny1987
Sarkosan fogalmazva

"A szerzõ szépen sorra veszi az európai országok népesedési adatait és a várható változásokat 2050-ig, s a konklúzió leegyszerûsítve annyi, hogy addigra a jelenleg még létezõ európai kultúra, civilizáció és a kereszténység nemcsak kisebbségbe szorul, de meg is szûnik létezni. "

"Spengler egykori víziója a Nyugat alkonyáról beigazolódni látszik, a balliberálisok álszent hazugságai már régen nem fedik el a problémát."

Sajnos addig fenntartották a sok hasznos idiótával eggyüt amíg sikerült megölni európát.
Gratulálok a hülyéknek.

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Narxis
Tök mind1, hogy demokrácia vagy diktatúra. Egyszerûen csak normális, nem a saját zsebét gazdagító vezetõkre lenne szükség, olyanokra akik jót akarnak az országnak és a lakosainak. Amíg nincsenek ilyen emberek addig cseszhetjük. 😞 Sajnos nekem az a magánvéleményem, hogy bárki kerül is hatalomra, a (köz)pénzek közelébe, egyszerûen megrészegül tõle.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A demokráciáról nekem is lesújtó a véleményem...

Eddig is ez volt, csak nem tûnt fel az embereknek, mert olyanok gyakorolták, akiknek már évtizedeken át kiépített hálózatuk volt ehhez.

A bókot meg köszönöm, de szerintem sok ilyen emberke van itt... 😊

www.smart-bus.hu

Andr0
Hát ez így igaz:9 örülök hogy találtam egy értelmes embert is az országban (no offense a többiekkel szemben😄)

Én amondó vagyok hogy a demokrácia elavult intézmény(amugy sosem létezett soha demokrácia csak annak mondták...) De az baromi nagy tirpákság, hogy Diktatúrát csinálni Demokrácia leple alatt (Orbán). Diktatúra alatt talán lehetne valamerre fejlõdni.

Armin & Ayu fan

Atomreaktor
Régebbi cikk, de jó:
http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=&AN=orban&MN=Fooldal&LN=Hungarian

Ennek az utolsó oldalát is nézzétek meg:
http://www.orbanviktor.hu/gallery/kozlemenyek/Levai_vagyon_2009.pdf

😊

Rengeteg olyan probléma van, aminek a gyökerét nagyon mélyen kell keresni, és, ha azokat nem tudjuk, könnyen elhamarkodott jelzõkkel illethetünk olyan embereket, akik ezt nem érdemlik meg.

www.smart-bus.hu

Andr0
jaja a 90es visszaszolgáltatásról nekem is vannak érdekes történeteim...

Armin & Ayu fan

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Itt jön képbe a földek visszaadásánál történt szándékos darabolás. Kizárólag azt nézték kinek mennyi jár, de azt már valamiért nem, hogy azt úgy kéne vissza adni ahogy volt, egyben. Rengeteg parlagon heverõ föld ezért mûvelhetetlen... aztán majd jön valaki, aki jó levert áron felvásárolja a töredékeket...

www.smart-bus.hu

Andr0
Hát igen elég kockázatos lenne, de a magyarral az is a baj, hogy azért nem fejlõdik, mert kis földje van és nem érdemes drága gépet venni, de ha esetleg 5-6 gazda összefogna...

"Áhh én a Bélával nem közösködöm múltkor is letaposta a málnásomat..."

Ezen a problémán kéne átesni, összefogni és együtt fejlõdni.

Armin & Ayu fan

oks 😉
Ne viccelj! 😊 Csupán kíváncsi vagyok Mike indokaira. 😉

www.smart-bus.hu

sorry :|
Én Mike válaszát várnám inkább.

www.smart-bus.hu

Nézd meg mit mondott Szanyi és képzeld oda Szijjártó fejét.
Miért?

www.smart-bus.hu

Mike
ha maszoposok csináltak volna hasonlót, most itt lenne a világvége