61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Ironman2
    Módosítattná a Magyar Alkotmányt az EP

Jönnek a pofonok
  • Atomreaktor
    Szárazság Afrikában.
  • zorovpeter
    Igen, sajnos. Úgy hallottam, hogy a hiányzó harmad 5/4-e(!!!) is afrikai. Az aljasak.

Úgy tűnik minden FAJTA ember haszontalan és rossz...
  • Vlala #47437
    Gratulálok a cikkírónak. 'A homokosok egy betegség'.
  • Atomreaktor
    vigyázz mit válaszolsz 47434-re :)
  • Solt
    :D Néha nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek némely hozzászólásodon...
  • Danny1987
    Afrikáról hallottál-e?
  • zorovpeter
    Nagyszerű, hogy ilyen alaposan összetudták gyűjteni az információkat, és ebből aztán írni is sikerült valamit. (Nem).
    De akkor a maradék kétharmad háromnegyede európai?! A szemetek!! Biztos a származás teszi...
  • Danny1987
    Kína választott az euró és dollár között
  • ManoNegra
    Itt van egy videó, ahol a cigány srác kicsit elgondolkodik, mi történne ha...

Most már tényleg az lesz? Halálért halál?
  • Danny1987
    Betegségnek nevezte az indiai egészségügyi miniszter a homokosokat
  • Danny1987
    http://szentkoronaradio.com/kulfold/2011_07_04_nagy-britanniaban-minden-negyedik-gyerekmolesztalo-azsiai-bevandorlo
  • Danny1987
    A sterilizálás a leghumánusabb megoldás.
  • csige791
    Hát nem tudom. Ismerek egy csajt (most már nő) aki a szüleitől elválasztva nőtt fel. Az okát pontosan nem tudom (gondolom meghaltak, vagy a szülők jól neveltek voltak és elhagyták) de amikor végzett a tanulmányaival az állam adott neki egy nagyobb összeget az élet elkezdéséhez, ezt össze dobta az egyik gyerekkori barátommal (ő a férje), belevágta egy ház vásárlásába, a hitel már lejárt van két gyerekük autójuk (azon még van hitel) mind ketten dolgoznak, a csaj valami boltos ha jól emlékszem Lidli-ben.

Persze más az ha elvesznek a szüleidtől mintha azok elhagynak.

DE. Úgy gondolom amelyik gyerek motorokat lop 6.-os korában nem jár suliba, stb... annál már kialakult a lenti cikkben említett "lelki sérülés" ami szellemi elmaradottsággal is jár. Ebben az esetben már csak az állam segíthet, mit segíthet, kutya kötelessége segíteni. Ha nem teszi tönkre megy a társadalom.
  • TheLostOne
    Igen, én is ismerek egy rendes cigány családot, 3 gyerek van náluk. A szülők tök normálisak, egyszer hallottam, hogy valami vállalkozót oktatnak ki arról, hogy be kell jelenteni mindent rendesen az APEH-nak, mert ilyesmibe csak teljesen tisztán szabad belevágni, ők csak akkor vannak benne a dologban.

A legidősebb gyereknek voltak hülyeségei régebben, de született neki egy fia, azóta mintha kicserélték volna. A középső gyerek az problémás, de szinte ki is tagadták a családból... A legfiatalabb meg sportoló, és nem egyszer hallottam, hogy szidja a nagyobb testvéreit a szemétségeik miatt, és hogy emiatt a szüleik szívnak sokszor.

Voltam náluk többször is, szinte tisztább körülmények között élnek, mint az átlag fehérek.

Az már más kérdés, hogy rajtuk kívül más cigányokat nem tudnék mondani egyelőre, akikre ezek a dolgok igazak....
  • Atomreaktor
    ez mondjuk elég rossz próbálkozás lehetett, miért kellett egy teljesen más országba vinni őket? és a koruk is elég idős volt már ahhoz, hogy ez így ne működjön.

szerintem ha a rendőrök betartatnák a törvényeket, mindenkivel, kivétel nélkül, akkor a problémás családoknál is megoldható lenne, hogy a gyerek hétvégenként hazajár a bentlakásos iskolából. de ha komolyabb rend lenne, akkor lehet, hogy nem is lenne szükség az "átnevelős" iskolákra. kicsit több börtön kellene, az igaz...
  • Ronny
    Gondolod hogy van gazdasági/pedagógiai kapacitás 200 ezer roma fiatal átnevelésére? Az eddigi próbálkozások a nálunk fejlettebb országokban is mind igazán csúfos kudarcot vallottak.

Kegyetlen dokumentumfilm kavarta fel Grönlandot

Stolen Generation
  • Vlala #47423
    Sajnálom, de úgy néz ki, még több adóforintot kell belefeccölniük a szocik elleni bosszúba.
  • Atomreaktor
    szerintem sem kellene több rendőr, arra bőven elég lenne a létszám, hogy betartassák a törvényeket, ha nagyon akarnák. lehetne itt rendet tartani, csak nem akarják.
  • csige791
    Pl az Itt szereplőknek az összes gyerekét elvenni azonnal.
  • csige791
    Szerintem ezt a gyerek elvételt nem bőrszín alapján kellene művelni. Volt olyan cigány osztálytársam (kb 2-3) akik néhány magyar társunknál különb nevelést kapott, de ezzel szemben volt olyan amelyik általános iskola 6. körül már motorokat lopott a lakótelepen, mindezt kb 1994-ben.

Ki lehetne alakítani erre szépen egy szabály rendszert ami nem a mi feladatunk, bár ötleteim lennének. Pl a gyerek sokat hiányzik a suliból/oviból már visszük is átnevelni.

A több rendőr nem megoldás, szerintem meg kell húzni egy határt hogy mennyi rendőr kell mondjuk 1 milla emberenként egy társadalomban. Ha ez a meghatározott fölé kell vinni a létszámot akkor ott már más gond van.
  • tviktor91
    Akkor mar csak eleg tehervonat kell.
  • Ulvar
    Már létezik, úgy hívják India.
  • Atomreaktor
    és az sem lesz jó megoldás sajnos. kellene nekik egy külön ország, lezárt határokkal és ott azt csinálhatnának amit akarnak.
  • Ronny
    Ezért lesz ennek a maszatolásnak egy magas fallal körülvett cigány gettó a vége.
  • arty
    nézd, én vonától teljesen függetlenül jutottam arra az eredményre, miszerint a gyerekeket el kéne venni a cigányoktól és ha pár generácio kiesne, talán lenne valami változás :)

ez viszont náci (gyere danikám, ostobázz le :D ) cselekedet lenne és pusztán elméletben látom megvalósíthatónak. pl elképzelem, hogy egy "rezsim" idejön és elviszi a gyermekemet, hogy hithű keresztényt neveljen belőle, mert hogy manapság elkurvult a világ és majd milyen jó lesz mindenkinek ez ... asszem fegyvert ragadnék :)

remélem érthető :)
  • csige791
    Budaházy György hírelemzései
  • Solt
    Álmatlan éjszakát nekünk? Én inkább úgy látom neked fáj, hogy bántjuk... :) Mellesleg, ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy jött szóba.
  • csige791
    Erre nagyon egyszerű a válasz.

Én pl nagy összeget mernék tenni arra, hogy Gy. Ferenc lesz még miniszterelnök. Kisebb összeget is mernék tenni arra, hogy O. Viktor után ő lesz a következő, esetleg közéjük furakodik valaki egy "idény" erejéig.

Na ez az amitől fosnak néhányan.
  • csige791
    ""cigányok lopnak. börtönbe minden cigánnyal, akkor nem lesz lopás." ideológiához."

Én úgy tudom ilyet soha senki nem mondott, ebben a formában.

Viszont kezdek beilleszkedni az új melóhelyemre és érdekes tapasztalatot szereztem a rasszizmus témában.

A munkatársaim között megtalálhatóak a föld minden részéről érkezett emberek (Londonban vagyok, buszsofőr). Beszélgettem néhányukkal (lengyel,néger,india, talán még zsidó is volt köztük) a téma pedig ki melyik busz vonalat szereti illetve melyiket utálja. A W8 jelzésűről mindenkinek egybehangzó a véleménye legyen akár néger vagy fehér az illető. Ez a járat átmegy egy néger negyeden ás mindenki azt mondja, hogy ott állandóan probléma van, az emberek felszállnak fizetés nélkül, ha szólsz neki visszaugat, fenyeget, még neki áll feljebb, stb... Érdekes módon a 7 vonal közül amin mi dolgozunk egyedül itt van kimagaslóan sok gond az utasokkal, a többit vonalat esetleg a nagy forgalom miatt nem szeretik, vagy mert nem jó a menetrend vagy ilyesmi.

Vajon a Buszsofőrök nagy része úgy született, hogy rasszista vér csordogál az ereiben? Vagy esetleg a tapasztalataik alapján döntik el, hogy mi a jó és mi a rossz.

Persze vannak erre is jó érvek, a kedvencem a több rendőr kell magasröptű elmélet. Persze abba már nem mennek bele, hogy ez mennyibe is kerülhet nekik. Tegyük fel, hogy havonta 200ezer huf/rendőr az összeg. (szerintem jóval több).
    Plusz 1000 rendőr:
    200000 X 1000 = 200000000/hó.

Tehát: Egyszer eltartjátok őket, és etetitek a nem kis számú gyerekeiket. Ezt most nem próbálom meg számszerűsíteni, mert így érettségi nélkül nem egyszerű ez számomra. (bár volt már hogy megtettem).
    Másodszor: Plusz milliárdokat dobáltok felzárkóztatásra (szavazatvásárlásra).
    Harmadszor: Pótoljátok amiket ellopnak. (Több milliárd évente csak a MÁV-nál).

Erre meg még jönnek az érvek, hogy még több rendőrt fizetnétek, akik vigyáznak rájuk.

Én még megpróbálnék valami hasonlót mint amit Vona vázolt fel, elvenni a gyerekeket, bentlakásos suliba rakni, megpróbálni megnevelni őket, általános értékekre tanítani stb...
    Ez egy 20 éves történet lenne, kb annyiba kerülnének mint most. Ha ez sem segít akkor vagy rabszolgaként tartani őket, vagy elűzni őket a hazából.

(Ne feledjétek, hogy az egyik Fideszes politikus azt mondta, hogy 2 választás múlva úgyis a cigány szavazatok lesznek többségben, szóval az idő szorít).

Mára eljutottam oda, hogy hiszem azt, hogy aki a cigányokat védi annak nulla élet tapasztalata van, és ezzel az érveléssel akar okosnak intelligensnek tűnni a többi ember előtt, érdekes módon legtöbbször ők használják a demagóg szót is, ráadásul úgy, hogy a jelentését sem tudják, legalábbis sokszor rossz szövegkörnyezetbe helyezik...

Hát hajrá fiúk.
  • ManoNegra
    Lehet, hogy a táncikálását nem hevertük még ki. :D
  • Lantee
    Húúúha, kicsit korán van még! Utolsó mondtatom nem ér, ott sincs, nem is írtam. :D
  • Lantee
    Hallod, áruljátok már el, hogy egy több, mint 2 éve megbukott ex-kormányfő, miért tud még mindig álmatlan éjszakákat okozni nektek?

Mást sem hallok, mint gyurcsány így, gyurcsány úgy!

Tényleg kíváncsi vagyok, mert én úgy gondolom, hogy ennyire max attól az embertől tartanak mások, akiktől tartanak.
  • Solt
    És akkor még ott van a dobrev klán... ha azt nézzük, hogy fecó most milyen családban van, hát azért az nem semmi kis brigád...
  • ManoNegra
    Így van. Már csak a titkosított mutyi kérdések sorozata van hátra, és már tiszta is a közélet. :D
  • trident
    Én asszondom, tartom magam az elsőhöz, ha ez annak idején nyilvánosságra van hozva, kibeszélve és megbeszélve, lehet tisztább lenne ma a közélet.
    (és nem -zsarolással- beszervezettekről beszélek első sorban ugyebár)

Lásd medgyesi is mekkorát bukott, pedig ha ez már a rendszerváltáskor kiderül, még előnye is származhatott volna belőle.
    Nem tudom mennyire valós ez a link. Ha a tizede is igaz, akkor ezek sem történnek meg. Már máshol tarthatnánk. De ez persze már csak naivitás és nem abban élünk.:)
  • Solt
    És miért szenvedjen egy egész ország? Pár tucat emberke eseteleges politikai karrierje fontosabb, vagy egy ország tisztasága?

Mint írtam, egy bizonyos szint felett. Tehát nyilván nem Mari néniről van szó, akit belökdöstek a pártba, és szerencsétlen nem mert nemet mondani. Azokról van szó, akik felelős posztot töltöttek be, vagy például kisz tagok voltak... az, ha jól emlékszem nem volt kötelező!

Tehát akkor még egyszer, mielőtt addig csúsztatjuk a dolgot, hogy én a fél országot kizárnám a politikai életből! Olyan, az előző rendszerben szerepet vállaló egyedekre és kölykeikre gondoltam, akik felelős, döntéshozó, önként vállalt pozíciókban voltak, és tevékenyen részt vettek a rendszer kiszolgálásában!

Mondjuk akinek az a szülei az Andrássy út 60 alatt tevékenykedtek... de lehetne még sorolni.

Hogy a kollektív bűnösségig, hogy jutottál azok alapján amit én mondtam, azt már meg sem merem kérdezni! :)
  • arty
    De miért szenvedjen egy fiu apja "bűneiért"?

És nem pár tucatról lehet szó, az ország harmada, negyede (tizede?) igy vagy ugy be volt szervezve - az egy következő generáciora számolva igen jelentős látszámot dobna ki :)

Meg ez már veszélyesen közel van a "cigányok lopnak. börtönbe minden cigánnyal, akkor nem lesz lopás." ideológiához. (irhattam volna mást, de asszem ez is érthető: nincs olyan, hogy kollektív bűnösség)
  • Solt
    Na azért álljunk meg! Attól, hogy valakit eltiltanak a politikai pályától, még nem pecsételik meg az életét... beszélje meg apucival, hogy miért művelte azt amit...

Azért pár tucat emberrel ne állítsunk már szembe egy országot!
  • arty
    Számomra - és remélem még sokak számára - ártatlanok megkülönböztetése elfogadhatatlan.