61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Solt
    A szokásos népszabis szint
  • Ulvar

Agent Orange...
  • polluxware
    hopika, a gülüszemű valamit elszámolt..
  • tviktor91
    Ez a baj a törpe emberekkel..
  • polluxware
    ezek az aljas esztergomi aktivisták...
  • Ulvar
    Hamarabb vinnének téged Guantanamoba az amcsik terrorizmus vádjával...érted ...
  • Atomreaktor
    Kína és a nyersanyagexport.
  • Atomreaktor
    aki ezt végrehajtja és aki ezt engedi azt is szibériába küldeném életfogytigra.
  • Tsol
  • Ironman2
    Ez a vicc nagyon jó,az egyik komentelő irta ott:

A három utolsó miniszterelnökünk elhalálozik és felkerül a mennyországba.

Kérdi isten az elsőt:
    -Te Gyurcsány fiam mit tettél az országodért?
    -Megpróbáltam jól kormányozni,amit tudtam adtam a népnek.
    -Jól van fiam ülj a bal térdemre.
    -Hát te Bajnai fiam?
    -Én megpróbáltam kivezetni az országot a válságból, ami sikerült is.
    -Jól van fiam ülj a jobb térdemre.
    -És Te Orbán fiam mit tettél?
    -Az nem lényeges,viszont Te a HELYEMEN ÜLSZ!)))))))
  • Narxis
    Orbán monoklival távozott Strasbourgból
  • Hegi90
    Az Agent Orange-ot használják az Amazon-esőerdők írtásához

ezek tényleg SEMMIBŐL nem tanulnak????
  • csige791
    Vala, te tényleg nem értesz Magyarul?

"Betegségnek nevezte az indiai egészségügyi miniszter a homokosokat

A homoszexualitás "betegség" és "teljesen természetellenes", jelentette ki az indiai egészségügyi miniszter, Gulam Nabi Azad egy AIDS-konferencián, amivel kiváltotta buzeráns aktivisták felháborodását. Gulam Nabi Azad azt is bátran ki merte mondani, hogy a homoszexualitást a nyugatiak terjesztették el Indiában, és sajnákozott amiatt, hogy ez a "betegség" hazáját is elérte.

Az azonos neműek közötti szex Indiában sokáig törvényellenes volt. A delhi felsőbíróság 2009-ben hatálytalanította azt a törvényt, amelynek értelmében az azonos neműek közötti szexuális együttlét akár tíz évi börtönbüntetéssel volt sújtható. Indiában jelenleg körülbelül 2,5 millió HIV-fertőzött él, egész Ázsiában itt a legnagyobb a fertőzöttek száma.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)"

Válaszod:
    Gratulálok a cikkírónak. 'A homokosok egy betegség'.

Azt értem, hogy minden egyes weboldal amin kint van a Magyar zászló vagy bármilyen Magyar érték van a nevében zavar téged, ezzel nem is nagyon lehet mit kezdeni. De ha már bele akarsz kötni akkor legalább ne ennyire szánalmas módon. (ha esetleg nem egy át: nem a cikk író szerint betegség, hanem az Indiai egészség miniszter szerint, ja és nem a homokosok egy betegség hanem a homoszexualitás, és szerinte ez teljesen természet ellenes is, ráadásul e két állítás közül az utóbbi 100%-ban igaz, még ha ez neked fáj is. )
  • csige791
    Ahogy dajcs tompikai, a vásárolt érettségiével.
  • arty
    a belga se. és itt véget is ért a hasonlóság... :))
  • Atomreaktor
    van egyfajta stílusa, de nem molesztál gyerekeket.
  • arty
    hogy oda is minden hülye bejuthat (ahogyan a magyar parlamentbe is)
  • ManoNegra
    Ez a cikk még a januári médiatörvénnyel kapcsolatos csörte miatt íródott, ilyen gyorsan azért nem reagálnak a HV-nál. Nem siették el ezt se.
  • Solt
    És mire szeretnél ezzel célozni?
  • Vlala #47461
    Morvai Krisztina is EP-képviselő...
  • Tsol
    Nagy általánosságban igen.
  • Atomreaktor
    nem semmi :)
  • Ironman2
    És EP képviselő az ilyen embernek nevezett állat
  • Narxis
    Vazze... :|
  • arty
    hetiválasz :)) ov "fogadatlan" prókátorai ...

(nem mellesleg a gyermekek valóban érdeklődők, de a pedofilia nem itt kezdődik...)

• Ironman2
    Miért? Lehet védeni egy olyan szövegen, ami minket se véd meg?
  • Tsol
    Naív -e vagy?
  • Tsol
    Persze nem Cohn bácsit () akarom védeni, de a HV miért nem inkább a mi csúcsszuper, überelhetetlen alkotmányunkat védi? Mert nem hinném, hogy most szúrt szemet nekik egy 7 éves ügy.
  • banok
    Nem lesznek tankönyvek Dél-Koreában
  • banok
    [url7http://index.hu/tech/2011/07/05/megszunnek_a_tankonyvek_del-koreaban/]Nem lesznek tankönyvek Dél-Koreában[/url]
  • Ironman2
    D
  • 89
    akik megreformálták a pedofíliát és ők kezdeményeznek...
  • Ironman2
    Ott reformgyerekek vannak..xD
  • ManoNegra
    Sosem dolgozttam reformóvodában. :D
  • ManoNegra
    Lehet. Nem voltam ott.
  • Tsol
    Ellenfél elhiteltelenítése. Régi jó recept.
  • ManoNegra
    Bazz....

"Daniel Cohn-Bendit egy frankfurti alternatív óvodában próbált meg „emancipálni" ötéves gyerekeket. 1972-től két évig dolgozott egy ilyen reformóvodában. A könyv, amelyben élményeiről, tapasztalatairól beszámol, már a hetvenes években jelent meg, de igazából csak 2001-re lett botrány belőle, amikor is a L'Express hetilap elővette ismét az ügyet, és a legpikánsabb részeket újrapublikálta.

Cohn-Bendit szerint a gyerekek sokkal érzékenyebbek és nyitottabbak, mint azt feltételeznénk róluk, és ennek megfelelően kell viszonyulni hozzájuk. Szerinte érezhető volt, ahogy a gyerekek erotikus értelemben is közelíteni akartak a felnőttekhez - mindezt Cohn-Bendit „flörtként" írja le.

„Többször is megesett, hogy néhány gyerek lehúzta a sliccemet, és elkezdtek simogatni engem. A körülményektől függően eltérően reagáltam minderre, de a vágyuk mindenképp problémát jelentett számomra. Miért nem egymással játszotok, miért engem választottak ki, és nem más gyereket? - kérdeztem tőlük. De ha kitartottak, én is visszasimogattam" - írja a zöldpolitikus a Le Grand Basar c. könyvben."

http://hetivalasz.hu/vilag/pedofil-e-daniel-cohn-bendit-36795/
  • arty
    jah, jól kiosztotta :D

két ripacs...
  • Ulvar
    A kis francia kecseg hogy vakerált :D

Inkább azon törje a kobakját hogyan ne szakadjon ketté belpolitikailag Belgium, és megkérdezném hogy Franca honban hogyan próbálnak a kisebbséggel elbánni (jogosan, csak akkor ne a mi belpolitikánkkal foglalkozzon a ződ gyerek, hanem a sajátjukkal először).
  • ManoNegra
    Láttam a híradóban Orbán reakcióját Cohn Bandita szavaira. Függetlenül a belpolitikai helyzettől, régóta vártam már ilyen kiállást ahogy kiosztotta a nagyszájú pedofilt!

Sajnos csak a tv2-es videót találtam.

http://tv2.hu/tenyek/video/vita-a-magyar-alkotmanyrol-tenyek-riport