Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Köszönöm.
Ettõl kezdve akit lehülyéztem érvelhet, -ahogy én is tettem- az mellet, hogy õ nem hülye.
Csak úgy puszta kíváncsiságból: ha téged abszolúte nem érdekel, hogy másik mit mond, pusztán tényszerû kérdéstõl teszed függõvé, hogy más hülye vagy sem, akkor milyen ellenérveket lehet felhozni, hmmm?
U.i.: Ez a mentalitás nem ismerõs valakinek 2002-bõl? Tudjátok, "csaltak, csaltak, bizonyítsák be, hogy nem".
Ha nem tudod értelmezni a mondatokat akkor minek fórumozol?
(tippek a libelárisnak: vannak akik senkire sem szavaztak és vannak akik az lmp-re vagy a jobbikra)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Vagyis mindenki hülye, aki nem úgy gondolkodik, ahogy te.
Akkor nem lenne az, ha nem indokolnám meg a dolgokat. Mondjuk beszabadulnék ide életemben elõször és mondjuk ennyit írnék: A magyarok a legnagyobb hülyék a demokratikus országok lakói közül.
Majd ezek után többet nem látnátok itt.
Annyit elismerek, hogy kollektívan nem szabad lehülyézni egy népet ezért nyilvánosan bocsánatot is kértem mindenkitõl aki nem az mszmp/fidesz gazdasági körre szavazott.
Ettõl kezdve akit lehülyéztem érvelhet, -ahogy én is tettem- az mellet, hogy õ nem hülye.
Példa:
Pistike lehülyézi Józsikát mert az megkarcolta a homokozólapátját.
"Józsika, te hülye vagy mert megkarcoltam a homokozólapátomat."
Erre Józsika felsorolhat érveket az mellet, hogy miért nem hülye:
"Nem is vagyok hülye, mert az nem karcolás hanem valami kis kosz, csak le kell mosni és olyan lesz mintha új lenne"
Na most a "hülye" szót ma már nem hiszem, hogy káromkodásnak lehet nevezni, minden egyes hírportál, tv, rádió, 16-os karika nélkül használja.
Ettõl kezdve nem értem, miért nem kulturált amit írok.
A liberális értelmiség meg had magyarázkodjon, hogy milyen jó nekünk.
Az eredmény látható, érezhetõ.
Ezeknek elmentek otthonról, fejjel mennek a falnak. Azt hiszem nem kell ismertetnem a következményeket, mindenki tisztában van vele mire képes 25 ezer ember.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az igazság az, hogy a legtöbb esetben a reorganizációhoz szükséges összeg nagyobb volt, mint fedezetül szolgáló eszközök összértéke.
Be ne meséld már, hogy csupa jó üzlet volt.
Látszik milyen jól csinálták. Tényleg nem ártana szétnézned, hogyan él ma az emberek többsége.
Csak egy példa: milyen cukorkvóta az, ha a saját szükségletünk 1/3 -át állíthatjuk csak elõ, a többit külföldrõl kell megvennünk. Nem indíthatják be a Kapuvárra tervezett cukorgyárat, mert az 1 db. megmaradt gyárban le is termelik a kvótában megállapítottat.
2014-ben újratárgyalják, addig meg jó piac vagyunk ugye.
és ki tudja, lehet explortra is mehetett volna, ha van mibõl fejlõdnie a "gyárnak"?
Forza.
Live for nothing or die for something.
Tudod akkor adjanak mindenkinek lakást aki dolgozik.
Ja nem csak a cigányoknak jár faji alapon.
Bezzeg ha fehéreknek járna rasszizmus meg amnesty emberjogi barmok szörnyülködnének de így így tapsolni kell hogy a fehérek ellen irányul.
Antirasszizmus=anti fehér.
Pozítiv diszkrimináció= fehér ellenesség
Ez van ez a mai liberalizmus.
A sok retardált itt meg tapsol is hozzá.
Live for nothing or die for something.
mondjuk, ha kevés a gyermek, akkor mit lehet tenni? az viszont szép, hogy így eladósodott a város, mondhatni kilátástalan a helyzet.
Forza.
Szeretném én látni azokat a kurva versenyképes vállalatokat, a legtöbb világpiaci siker mögött(két kezemen meg tudom számolni)vastag állami dotáció állt(az élelmiszer exportnál - Bábolna - ez elérhette a 70%-ot is)
Az ötszázmilliós részvénypakett tavaly még háromszáznyolcvan millió volt.
Orbán egész kampánya szerint Magyarországnak NEM volt ötszázmilliója.
Annyira, hözben valahogy ugrott a nyugdíjunk is.
Ötszázmilliónyi hitelt elkótyavetyélni azért, hogy a végén visszajöjjön belõle százmilliárd - a bolondnak is megéri, nem? P****dent, ha csak egy kicsi hiányzik!
Lemondott posztjáról a kormány nyugdíjtervei miatt hetek óta tüntetõ fegyveres és rendvédelmi dolgozókat tömörítõ sztrájkbizottság elnöke. Kónya Péter arra hivatkozott, hogy Orbán Viktor az ígéretével ellentétben mégsem tárgyal hétfõn a szakszervezetekkel, a sztrájkbizottságban pedig olyan többségi vélemény alakult ki a kormány által ajánlott kompromisszumról, amit nem tud jó lelkiismerettel képviselni.
Az egész privatizáció egy szabad rablás volt. Van néhány nyertese, akik akkor a tûz közelében ültek és az egész ország annak a vesztese, hogy valós érték alatt szó szerint rablóprivatizáció történt.
Ami most zajlik Magyarországon (és Európa nem elit államaiban) az nem más mint gazdasági eszközökkel végzett gyarmatosítás.
Felesleges lenne felsorolni hány ágazatot, céget kótyavetyéltek el és most mindent külföldrõl kapunk, sokszor ócska minõségben.
Dolgozó tömegek a létminimum szélén és a rossz döntések sorozatát még mindig a legszegényebb rétegeken sarcolják be.
A metrógyártás sajnos nem volt ilyen versenyképes üzletág, nézd meg az utolsó G2-es típus történetét és vond le magad a konzekvenciákat.