61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Lteebee
    "Csak mert nekünk pont ugyan ez a véleményünk az idejáró bal-libeláris társaságról"
    "Ez a fenti megállapítás sajnos az egész magyar jobboldalra igaz, nemcsak itt az SG-n."

Remélem, van, aki érzi azt, hogy mindenekelőtt ezt kell megoldani.
    Addig nem változhat semmi, amíg "vak ordít vakkal, hogy miért nem bír látni".
  • csige791
    "Ha esetleg jön egy normálisabb hozzászólás, kérdés, amit nem tudtok, vagy nem akartok megválaszolni"

Mutass egy darab ilyet könyörgöm. (Csak mert nekünk pont ugyan ez a véleményünk az idejáró bal-libeláris társaságról). Szóval ha mutatsz egy ilyen kérdést és nem tudom megválaszolni akkor kinyitom a szemem és rájövök/elismerem, hogy nem mindent látok jól.

ui: Az utóbbi 1 hónapban azért tűntem el, mert a tiszteletre méltó Borgnak szóvá tettem, hogy másokat és munkájukat sértegeti, és abban a hozzászólásomban szerepelt a "parszt" kifejezés is. (bár belegondolva kicsit jobb volt az élet amíg banolva voltam)
  • Lteebee
    Azt olvastam, letett az asztalra egy adósságrendezési koncepciót.
    Leszavazzák.
  • Totti5
    Nem volt hajlandó >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> semmit sem tesz. Látnánk hogy tenne valamit, de csak celebpolitikát folytat, közben a város már teljesen leépült. Mondjuk maga alatt vágja a fát, már kevesen támogatják... nem lesz itt már sokáig.

Tejhatalmat arra értettem hogy leállíthat egy várost és zsarolhatja az embereket, a testületet a vezetőket, amúgy meg melyik városban nem a testület dönt?? azért vannak hogy döntsenek.
  • Ironman2
    Egyszer mi is visszaállunk a koronára!
  • Lteebee
    Oldalakon át lehetne Meggyes szarháziságait sorolni.
    Aki vele van, nem lehet rendes ember.
    Ettől még Tétényi nem biztos, hogy rendes, de kettejük közül egyikről bebizonyosodott, hogy tisztességtelen.
  • Narxis
    Ez nem jobb vagy bal oldalról szól hanem, hogy Meggyes és a sleppje alkalmatlan az együttműködésre. Ezért akarja Tétényi feloszlatni a közgyűlést.

Sokan képesek a helyi Fideszt az országos választmánnyal azonosítani holott azt kellene megérteni, hogy ég és föld a kettő. Van amikor a helyi "alakulat" tökéletesen alkalmatlan a városvezetésre. Ez azért van mert sokszor ütközik a város érdeke a párt érdekével. Ilyenkor derül ki, hogy ki van a városért és ki van a pártért. Láttunk már erre példát, pont Szeged esetében ahol Bartha polgármester úr örökségét nyögi a helyi Fidesz, gyakorlatilag az ő idejében volt az mint most Esztergom esetében, hogy nem fejlődött a város semmit és megállt az élet.

Pozitív példa Pécs polgármestere Páva Zsolt aki szerintem korrektül jár el a helyi ügyekben. De ez csak az én magánvéleményem.

Summa summarum szerintem Tétényinek nem a Fidesszel van baja hanem Meggyessel bár azóta a Fidesz is lejáratta magát, hogy Meggyes védelmére kelt és még csak meg se hallgatták Tétényit.
  • Narxis
    Őszintén szólva nem tudom milyen háttéralkuk köttettek, de nem történt az mint Esztergomban, van 1 jobbikos képviselő is a közgyűlésben ő se csinálja a fesztivált hanem dolgozik. Nem állt meg a városban az élet azért mert 3 pártnak kell összedolgozni. Voltak súrlódások, ez főképp annak tudható be, hogy kirugdosták az MSZP érdekeltségű cégeket a városházáról és jöttek a Fidesz érdekeltségűek.
  • arty
    "szinte tejhatalma van a polgármesternek"

vs.

"A testület dönt nem a polgármester"

most akkor ki dönt? :)
    én annyit látok, hogy örökölt egy szarráadósodott (=kezelhetetlen) várost és nem volt hajlando továbbra is a szőnyeg alá söpörni az ellehetetlenült helyzetet. csinálhatta volna ő is négy évig, hogy újabb hitelekből tovább vergődnek, de minek? szerinted ez lett volna a jó?!?!?!
  • Totti5
    "Nem hagyták" látható hogy szinte tejhatalma van a polgármesternek és megbéníthat egy várost a 0ára rombolhatja 1 ember. Tétényi fidesz közelinek vallotta magát úgy is kampányolt, erre mint kiderült már az első napokban nem hogy jobb hanem bal oldali, így az együttműködésnek abban a pillanatban lőttek hogy elkezde az egész helyi fidesz kinyírását. A testület dönt nem a polgármester, attól hogy 11 ember véleménye számára semmi és a kormány és a helyi többséggel szembe ment mindig arra nem lehet mit mondani. Amúgy a fidesz együttműködne, de azt ne várja már egy gyurcsányista hogy a seggét fogják nyalni. Ha nem bírja és nem tetszik neki akkor mondjon le és legyen olyan polgármester aki a testülettel együtt tud dolgozni.
  • Lantee
    Személyes tapasztalat mondatja velem. Természetesen itt is, mind minden hasonló esetben, maximális tisztelet a kivételnek!
  • Lteebee
    Szép általánosítás, köszönöm szépen az egész magyar jobboldal nevében.
  • Lantee
    Solt, ne haragudj, de kénytelen vagyok hozzádszólni.

"Ilyenkor nem tudom mi jön rád... hogy jutottál megint ide? Normálisan beszélek veled, erre zsidózással jössz? Ez megint egy övön aluli húzás volt... ha nincs válaszod, nincs ellenérved, vagy egyszerűen nincs kedved reagálni, akkor inkább hallgass... de ezek a kirohanásaid, meg öv alatti húzásaid... komolyan nem értem."

Egy ideje olvasgatom ezt a topikot, néha még hozzá is szólok...sajnos.
    Pont te írsz ilyeneket, hogy "ha nincs válaszod, nincs ellenérved..."?!
    Ha nem vennétek észre, pontosan te és társaid fórumoztok olyan formában, hogy mindenki, aki nem tetszik az zsidó+cigány+buzi+hazaáruló komcsi! Ha esetleg jön egy normálisabb hozzászólás, kérdés, amit nem tudtok, vagy nem akartok megválaszolni, akkor vagy eltűntök, amig aktualitását veszíti a kérdés, vagy benyögtök egy sima zsidó+cigány+buzi+hazaáruló komcsi kombót.
    Te még az átlagnál is rosszabb vagy, mert kérdésre kérdéssel válaszolsz, és egy darab érvet, véleményt, vagy SAJÁT gondolatot sem tudsz megosztani velünk.

Ez a fenti megállapítás sajnos az egész magyar jobboldalra igaz, nemcsak itt az SG-n.

Ajánlom magam!
  • Lteebee
    "mert rájöttek a fideszes csinovnyikok, hogy a városért vannak és nem a pártért"

Na, ennek a legkisebb a valószínűsége szerintem.
  • Narxis
    Erről van szó.
  • Narxis
    Próbált dolgozni, de nem hagyták. Milyen érdekes, hogy pl. Szegednek mszp-s polgármestere van de a közgyűlés fideszes többséggel bír. Ott is volt pár hete probléma amikor valamin összezördültek ami elég komoly dolog volt de csak megoldották és nem kellett új választást kiírni mert rájöttek a fideszes csinovnyikok, hogy a városért vannak és nem a pártért. Ennyit erről.
  • arty
    " A gyereket születésétől fogva a heteroszexualitásra kell nevelni, a homoszexualitást, mint valami normális dolgot, ki kell zárni, és eleve ki sem fejlődik, vagy már nagyon korán korrigálódik az egész szexuális elfajulás."

ilyen táborosdira gondolsz?

kicsit utánaolvasnék ennek a meleg témának, talán nem osztanád a hülyeséget ennyire.
  • arty
    ebből a cikkből is éppcsak a fehér felsőbbrendűség hirdetése hiányzik...
  • Lteebee
    "McDonald's Magyarországi Étteremhálózat Kft."

Láthatja mindenki, hogy magyar cégről van szó.
  • ManoNegra
    Ezt valahogy nem kifogásolja az eu? A magyar gazdaságba nem nagyon lehet eu-s pénzt tenni, mert az árt az "esélyegyenlőségnek". Tereket meg mittudoménmit lehet eu-s pénzből felújítani, meg a coca-colát támogatni...
  • Lteebee
    Uniós pénz uniós cégeknek.
  • ManoNegra
    Százmilliók a McDonald'snak - kiakadt az LMP

"Az LMP szerint a kormány értelmetlenül és rosszul járt el, amikor tavaly októberben több mint százmillió forintos európai uniós támogatást ítélt oda a McDonald's gyorsétteremláncnak. A Magyar Hírlap szerdai számában számolt be arról, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2010 őszén 132 millió forintot ítélt meg a McDonald's Magyarországi Étteremhálózat Kft.-nek munkahelyek megőrzésére és az alkalmazottak továbbképzésére. A lap szerint 2007-ben és 2008-ban a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. is hasonló uniós forrásból biztosított támogatást kapott összesen egymilliárd forintos összegben."

A multikat márpedig támogatni kell!
  • Lteebee
    Az esztergomi választóknak volt annyi eszük, hogy megválasztottak egy független polgármestert, mert elegük volt a fideszes kiskirályból.
    Annyi eszük sajnos nem volt, hogy ne rakják tele a közgyűlést fideszes csinovnyikokkal, akik pártpolitikai indíttatásból akadályozzák a polgármester munkáját.
  • ManoNegra
    Több milliárdot kereshet újabb állami megbízásaival Pintér Sándor excége
  • ManoNegra
    Azt hiszem ezen kívül még az abortusz elleneséget is kifogásolják...
  • ManoNegra
    Neked mindenről AZ jut eszedbe? Nézzük a cikk tartalmát, hogy mit kifogásol az EU:

„együttélésünk legfontosabb keretei a család és a nemzet”

„elismerjük a kereszténység nemzetmegtartó erejét”

„a Szent Korona megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét”

„Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját.”

Ezek azok amiket kifogásolnak a cikk szerint a nagy eu demokratái. Aki tud még kifogásolt részeket, nyugodtan linkeljen vagy írjon. Ezek közül mi elfogadhatatlan számodra?
  • Willenbrock
    Még a magyar hősi halottakat is szlováknak hazudják
  • Willenbrock
    Otthon már nem vágnak fel az eurójukkal sem(csak nálunk vásárláskor):koronára állnának vissza
  • polluxware
    jó éjt;)
  • polluxware
    övön aluli húzás..
  • Solt
    Ilyenkor nem tudom mi jön rád... hogy jutottál megint ide? Normálisan beszélek veled, erre zsidózással jössz? Ez megint egy övön aluli húzás volt... ha nincs válaszod, nincs ellenérved, vagy egyszerűen nincs kedved reagálni, akkor inkább hallgass... de ezek a kirohanásaid, meg öv alatti húzásaid... komolyan nem értem.

( megyek mielőtt vita lesz )
  • Willenbrock
    Megint támadnak a tótok:hazug felmérésekkel verik a mellüket
  • Solt
    Pupák, a hunhír minden csak nem orbánfan... akit meg mélymagyarnak hiszel, nevezel, azok meg főleg nem!

Csak ugye ez el sem jut hozzád, mert ahol meglátod, hogy "hun", ott már jön a mélymagyar jelző, meg a többi sablon, és ennyi is volt...

Ha valakit hülyére vesznek, akkor az minimum oldalfüggetlen történet kis hazánkban... aki bármely "oldal" mellett kizárólagosságot vall, az már önmagában megvezetett...

Na tényleg jó éjt...
  • polluxware
    remélem legalább megéri..
  • polluxware
    gyere már nekem a hozzáállással...

öööö

ööööööööö Zsidóóóóóóóóóóóóóó

ez megy nektek...
  • Solt
    Csak óvatosan pollux... majd csak "holnap" reagálok majd... :) Jó éjt...
  • polluxware
    annyira fáj ez a sok mélymagyar vikifan..

az hogy hülyére vesznek titeket az még hagyján, de hogy a szádat is alájuk tolod nehogy félremenjen az áldás

tünjön el a magyar nép a föld színéről.. megérdemelnénk
  • Solt
    Igaz, kulturált újságíró muosz elnök lesz, miután egy halott ember nevében ír levelet.

Én csak arra próbálok célozni, hogy a tartalomra kéne figyelni, és nem ürügyet keresni, hogy miért nem olvasod el, gondolod végig.

Így elkerülhető lenne az egyoldalú tájékozottság, ami úgy gondolom rád ( is ) igencsak jellemző. És itt jutunk el oda, hogy sok dologban a hozzáállással van a gond...
  • polluxware
    nem fura ,hogy gyakorlatilag jelenlegi formájában az új alapförmedvényt csak a fidesz fogadja el?

meg hogy azt hazudják, hogy ha erre kaptak 1milla !!!!vmilyen!!!! arányú véleményezést akkor annak már mindenkinek örülni kell?

köztársaság?

én magam vagyok a nép és vezető!

még a jobbik is köpött a dologra...

ki a franc itt a köpönyegforgató most?

• polluxware
    öregem ha a tartalomra célzol.. kultúrált művelt újságolvasó ember a címen se jut tovább

ennyit a tartalmadról