Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiváncsi lennék, mi a f*szt csinálnának ezek az orbáncfélék, amikor a magyar lakosság elérné a 700 milliót (mert mindenkinek lenne 12 gyereke) és már élhetetlen lenne az ország
Forza.
Ha meg becsuszik akkor is ott az abortusz.
Live for nothing or die for something.
Jobb lenne ha többet b*sznánk, mert 57 óta nem születik ölég gyerek.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A mi korosztályunk bassza el azt ami 1000évig létezett. Rabszolga csicskák leszünk. (már aki otthon marad)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
mégpedig, hogy a dolgait úgy csinálja, hogy "Úristen-mekkora-demokráciát-csinálok"... Egyszer meg kéne neki mondani, hogy "Figyu, ez diktatúra."
Cigányok meg... rabszolgaként kéne bánni velük, ha nem tetszik el lehet menni. Élõsködök.
Armin & Ayu fan
1. van egy soha nem hazudó orbánviktorunk
2. egyedülálló módon sikerült találni egy kimosakodott cigányt,
aki ugyanúgy nem hazudik, mint kenyéradói.
Hátradõlhetünk, elvtársak!
1, Megjelenik a sajtóban, hogy Farkas Flórián a tenni akaró (dolgozó, gyerekét óvodába/iskolába járató) romák saját jogon lakáshoz juttatásáról beszélt Brüsszelben.
2, A kormány megcáfolja õt.
3, Õ megcáfolja a kormányt.
4, Majd kicsit késõbb saját magát.
5, Másnap Balogh Zoltán államtitkárral nevetgélve és vállvetve tagadnak, magyarázkodnak a köztévében.
6, Elõkerül az eredeti videó, amibõl a hír ered, és lám-lám.....Farkas Flórián szájából ezek a szavak hangzanak el (magyarul, tehát félrefordítás kizárva): "...Szociális lakhatási feltételeket biztosítani, amely komplex kérdésként vetítõdik elénk, és azt mondjuk, hogy a család egész ügyét kezeljük. A gyermeket iskoláztatjuk, óvodába járatjuk, a két szülõbõl legalább egynek munkát adunk, és garantáltan már látjuk, tudjuk, hogy dolgozik, valamit termel, fenn tudja tartani a lakását, azt saját jogon juttatjuk lakáshoz."
- demagógia: Illés nem volt hülyegyerek, rátapintott a lényegre és önmagában az egyszerû fogalmazással nem is lenne gond, csak amikor ugye nincs mögötte semmi, na az a probléma. arra akkor mi a jó szó, ha nem a demagógia?
Tsol: a jobbikos részt nem konkrétan neked írtam, sry 😊
Forza.
Az ésszel pártot választó Magyarság szépen lassan elveszíti mindenét, de a lényeg, hogy õket senki nem nevezheti hülyének. Szerintem meg Európa legnagyobb hülyéi vagyunk.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Egy friss felmérés szerint állítólag soha nem látott mértékben kívánják elhagyni az országot a magyarok:
Írtam már róla nem egyszer, hogy a rendszerváltás után a szabadság lehetõségének az elsikkasztása, meg a társadalmi szintû katarzisélmény állandó megakadályozása szükségszerûen vezet pszichésen ide. Mint ahogy egy ilyen országnak az EU-ba rossz feltételekkel való, teljesen felelõtlen beléptetése is, ahol közvagyonunk ellopása után most már népünk genetikai állománya értékesebb részének ellopása van napirenden. Valamit azonban tisztán kell látnunk: ilyen vérveszteség – a háborúkat és levert szabadságharcainkat leszámítva – utoljára az elõzõ századfordulón ért minket. A „liberális Nagy-Magyarország” idejében (jellemzõ, hogy a mai politikai elit minden tagja oda próbálja magát gyökereztetni, ki Kun Bélához, ki Károlyihoz, ki Deákhoz), amikor óriási tömegek vándoroltak ki nyugatra. Csakhogy akkor még egy magyar családban 3-4-5 gyerek született átlagosan, nem 1 (!), mint ma. Akkor még volt valami utánpótlás, de ma NINCS! (Ráadásul a két legkártékonyabb fajta, a segélyen élõsködõ kisebbség és a tolvaj politikus banda nem akar menni, az marad.) Ha nem történik valami gyorsan, ezt nem fogjuk tudni már kiheverni. Ezt felfogta mindenki?
Az Afganisztánban közlekedési balesetben felborult katonai jármûben meghalt magyar katonákat hõsi halottá nyilvánították:
Egy másik ország megszállásában részt vevõ magyarok hõsök, míg a hazaárulás ellen itthon küzdõk „terroristák”. Az embernek megbomlik az agya. Persze részvétem a meghaltak hozzátartozóinak, de akkor is.
Ha rosszul gondolom elnézést, de nekem ez így jött most le, és sajnos sok emberben látom mostanában. Rendkívül hátráltató gondolkodásnak tartom. A realitás a világ jelenlegi állapota, így a jövõvel kapcsolatos gondolatoknál el kell tõle szakadni kissé, különben nem lehet tudni merre induljon el az ember a jelenben, csak egy helyben áll majd. Merész gondolatok nélkül egyszerûen nincs jövõ. Ha valami most rossz, akkor a rendelkezésre álló megoldások egyike sem elég jó, így újra van szükség, ami új realitás megteremtését vonja magával, és anélkül nem is lehetséges.
<#eljen>#eljen>
Abból, hogy egy ország szellemi hangadói évente hányszor használják a demagógia szót, pontosan meg lehet állapítani, hogy milyen mértékben tartják mûveletlennek azokat, akikhez szólnak.(Illyés Gyula: Demagógia Nyugat 1937.5.szám ÕRJÁRAT http://epa.niif.hu/00000/00022/00616/19613.htm
"A kifejezést manapság elsõsorban a politikai ellenfél lejáratására használják"
by wikipedia
Elõzetesben a Jobbik keszthelyi vezetõje
Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság csütörtökön Zalaegerszegen a Jobbik keszthelyi szervezetének elnökét. A férfit több millió forintos csalás gyanúja miatt vette õrizetbe a rendõrség. A párt keszthelyi elnöke bilincsben érkezett a zalaegerszegi bíróságra csütörtökön, majd másfél órás tárgyalás után úgy is távozott. A tárgyalóterembe egyébként nem engedték be a sajtót.
A Független Hírügynökség korábban hírül adta, hogy a férfit ingatlanforgalmazással és -közvetítéssel foglalkozó cége kapcsán gyanúsítják a rendõrök csalással. A férfi egyébként a keszthelyi önkormányzatban bizottsági feladatokat is ellát - külsõ tagként.
Az immár elõzetes letartóztatásban lévõ férfi ellen etikai és fegyelmi vizsgálatot indít a Jobbik, és tagságát a pártban a vizsgálat idejére felfüggesztették.
Gondolom a pirossal szedett részt elfelejtette megemlíteni a fõsodratú média.
Nem tudom mi lett az ügy vége egy de "nemzeti" blogon olvastam ,hogy 3 nap után hazaengedték.
"Somlyai Szilárd-ot a Jobbik Zalamegyei alapítóját, Keszthelyi alapszervezet elnökét a Jobbik Z-megyei 3-as választókerület kampányfõnökét helyi kampánya elõtt 3 nappal õrizetbe vették, majd a választás után 3.nappal szabadon bocsájtották.Vád nem született."
Na most ez hasonló színvonalú oldal mint amilyenre lentebb hivatkozott pl Vala, de én az ilyenekben nem bízom, szóval lehet, hogy kamu a hír. Ha nem akkor meg úgy látszik errõl már elfelejtettek beszámolni az index.hu-n. (a goolge szerint legalábbis)
"ugyanis nehéz megfelelõ döntéseket hozni, ha nem vagyunk tisztában a számokkal, akár az igazságszolgáltatásban, akár az oktatásban vagy az egészségügyben."
Ehelyett kormányzati szinten megy a kozmetikázás, a liberális hírportálokon szintúgy.
Teljes cikk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Biztos összebeszéltek a Gyöngyöspatán élõkkel. Mocsok rasszista magyarok ugye???
Elég megnézni az adatlapját. Roppant gyermeteg.
elég szépen el is küldték a kommentelõk a sunyiba.
mostanra persze a civilmozgalmat is bánnám, hiszen azóta teljesen eltûntek, nem csinálnak semmit - nyilvánvalóan az 1% küszöb elérése vagy bejutás volt a céljuk az akciójukkal, nem pedig valódi, civil megmozdulás.
a jelenlegi választási rendszerben NINCS és nem is lehet jó döntés, hiszen aki nem "rossz" (vagy lesz rossz a kampánytámogatásokért cserébe), annak nincs pénze politikusnak menni, választáson indulni.
Forza.
---
a jobbikról (1 percet gugliztam utána):
õk lennének a "nagyon más" párt? röhögnék, ha tudnék, de a bõrünkre megy :/
Forza.
A demagógia nem program.
Forza.
Hülyék vagytok!
Mind.
Tehát nem biztos, hogy õk hülyék, de szerintem azok. Az is lehet, hogy gyurcsány ártatlan mint a ma született bárány és õ az egyetlen aki jót akart ennek az országnak. Csak szerintem ez nem így van.
Vannak olyan esetek amikor egy értelmes ember is hülyeséget csinál, pl ha szerelmes vagy nem szakértõje egy témának. Ettõl még nem lesz teljesen hülye szerintem mert mindenki követ el hibákat.
De az mszp/fideszre szavazás nem ez a kategória, mindenki láthatta már legalább egyszer, hogy ezek az emberek mit csinálnak, mégis rájuk szavaztak. Nálam ez a hülyeség netovábbja.
Lhet a szavakon lovagolni ahelyett ,hogy leírnád, hogy szerinted miért nem hülyeség erre a két párta szavazni. Ha leírnád nagyon hamar vége lehetne ennek a flémnek. De ahogy látom ez nem akaródzik, vagy csak nem megy. (nem csak neked)
A zsideszt nem részletezem, sajnos buták a választók és nem tudják vagy nem akarják tudni, hogy ugyan ez ment 8évvel ezelõtt, mint most. Haveroknak mindet, másoknak semmit elv játszik.
Az LMP örök életére elásta magát nálam (bár amúgy sem vagyok liberális) amikor krékert meg kekszet osztogattak a genetikai fostömlõknek, holott egy idõs néninek elvágták a nyakát. (ott voltam nem monitorharcos vagyok)
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Amennyiben mszmp/fidesz szavazó vagy hülyének tartalak mint a segg. Ha lmp akkor kicsit enyhébb a dolog.
Te azért tartasz hülyének mert jobbik szavazó vagyok.
Kettõnk között az a különbség, hogy én ki is mondom te pedig magadban tartod. Mindenki döntse el melyik a jobb.
A többiektõl meg elnézést kértem nyilvánosan.
Részemrõl Ennyi.
A jobbik 100x több javaslatot nyújtott be a roma témában mint bármelyik más, és ezek hosszútávon mind a romáknak mind a magyaroknak jó lett volna. Pl a bentlakásos iskolák az egyik ilyen, abban nem vagyok biztos, hogy be is nyújtották, mert nem nézem 24/7-ben az országgyûlést, de végûlis tök mind1 mert a fidesz úgysem szavazza meg.
Ha az összes pártot nézzük, a jobbik 1000-szer többet tett a cigány magyar együttélésért mint bármelyik párt. Ha pedig ezt összehasonlítjuk a lehetõségeikkel (2/3 vs kb10%) akkor kiemelkedõ amit csináltak.
(fidesz/MSZP: adjunk nekik pínzt a magyarok adójából, aztán akkor majd ránk szavazank, ezzel pedig lassan polgárháborús övezetet csinálnak az országból) Ha nem így gondolod nem baj, csak akkor tudd miért tartlak annak amit korábban írtam az mszmp/fidesz-es bagázsról.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
... és még inkább az a bicskanyitogató képmutatás, amivel tisztára akarod sikálni?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Eddig fordítva volt, a fidesz/mszmp-sek voltak a hülyék, és az lmp-sek az idióták (lásd a hivatkozott hozzászólásod). Akkor most ki micsoda?
Tényleg nem veszed észre, hogy nem az általad használt konkrét, a veled egyet nem értõkre használt jelzõ a probléma gyökere, hanem maga a használat?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha lett volna akárcsak egyetlen egy is, már örömünnepet járnál, és úton-útfélen ezt hoznád fel hivatkozási alapnak. De egyet sem tudsz mondani. Ezzel szemben szerinted vegyünk komolyan a pártvezérnek egy választási kampányban ellõtt, finoman is megkérdõjelezhetõ állítását.
Viccelsz?
A fidesz/mszmp-sek a totál idióták, az lmp-sek jóval okosabbak náluk, mert õk legalább megpróbáltak valami újat, és lehet nem is tudták, hogy lmp=szdsz. A lényeg, hogy megpróbáltak nem ugyanabba a szarba lépni, csak mert ugye ebbõl indultunk ki, de te már megint nem tudom hol jársz.
A programjuk szerintem a legjobb, szerinted nem, ezen nem kell tovább rágódni.
Szerinted én vagyok a hülye ez miatt szerintem meg te, ez ugyanaz a kategória mint egy mondattal feljebb.
Szájbarágáshoz mosz nincs energiám.
Megvolt.
Jópárszor leírtad már, hogy mindegyik párt ugyan olyan. Most miért véded a Jobbikot? (ha közvetetten is)