61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • polluxware
    a lényeg hogy szíjgyártóék jól éljenek..;)

imádkozom értük..
  • Tsol
    Egy újabb rapid módszer, amit most még el sem tudunk képzelni. Hogy nem fenntartható? Hát igen...
  • Hegi90
  • Atomreaktor
    Hiány. Mi lesz itt jövőre, mikor nem tudják beleszámolni az ellopott nyugdíjpénzeket?
  • Solt
    Hogy csinálod? Most nézd meg ezt a jó embert. Fogalma nincs, hogy kitől mit idéz, csak gerjeszti a feszültséget... irigylem a türelmedet.
  • Lantee
    Illetve még valami:

Miért csak a vérmagyar/viktornyaló gondolkodik úgy, hogy aki nem velünk, az ellenünk (sőt, az egész magyar nemzet ellen)?
  • Lantee
    "Vörös csillagos ballibsikkel nem vitatkozom, mert fölösleges."
    "Mert indokolatlanul sértő, és van amikor nem tudom elviselni."

Ilyen érvek előtt kénytelen vagyok meghajolni, és szíves elnézését kérni minden sértettnek!
  • Lteebee
    Emelkedj felül.
    Marha jó érzés ám, ha sikerül.
  • Pares
    Te oltári nagy tévedésben élsz, de hát a Te bajod.
  • Solt
    Mert indokolatlanul sértő, és van amikor nem tudom elviselni.
  • banok
    Nagytakarítás a közmédiában

Szerelmes lettem Weiszer Alindába. :)
  • banok
    Önérzet.
  • banok
    A kettőnek mi köze egymáshoz? Hülyeségeket ne írjunk már...
  • Pares
    Vörös csillagos ballibsikkel nem vitatkozom, mert fölösleges.
  • Narxis
    Ti nem vagytok általános példa, hozzátok dől a pénz a foci miatt is...
  • Narxis
    Közmunkaprogram.
  • Lteebee
    Azt nem értem, minek kell reagálni a sértésekre.
  • Ronny
    Ez a fenti megállapítás sajnos az egész magyar jobboldalra igaz, nemcsak itt az SG-n.

A jobboldalt kiemelni elég nagy botorságra vall, össznépileg vagyunk ilyen hülyék.
  • Solt
    Te keversz minket magatokkal. Nézzen tükörbe Uram. Az általánosítást meg kikérem magamnak. Eltűnni sem én szoktam, de még a kedvedért sem mondanék neveket...

Az az állítás, hogy nekem nincsenek érveim, gondolataim, pedig már túl megy egy bizonyos határon. Értem, hogy, ha valakinek nem tetszik a véleménye, akkor az csúnya és rossz, ellene pedig minden módszer megengedett, de azért ekkorát hazudni... azért ehhez pofa kell, már ne is haragudj.

Isten áldjon.
  • 89
    11
  • ManoNegra
  • DaemoonHunter
    nem úgy volt hogy a hambiadót a hambikra csak később terjesztik ki?
  • TheLostOne
    Képzeld igen, ha valamit nagyon látni akarsz, akkor az valóra válik, de most nem erről van szó szerintem.

Az utóbbi időben az emberek szembe lettek állítva a tényekkel, komolyabban veszik azóta az életüket, ezért is elképzelhető, hogy sok ilyen egyén jobb útra tért.

Egyébként nyugodtan forgasd csak ki a szavaimat, másokkal ellentétben nekem az igazság másik oldala is összeegyeztethető a véleményemmel, szal max véletlenül elismered egy korábbi igazamat tudtodon kívül, amit előtte cáfoltál :)
  • Atomreaktor
    melyik város?
  • ManoNegra
    Az LMP szerint a támogatás azért is visszás, mert ezzel egy időben a kormányzat olyan hamburgeradót vezetett be, amelyből a hamburgert az utolsó pillanatban kivették.

Mástól ezt még nem hallottam, de érdekes lesz a hamburgeradó hamburger nélkül.

• 89
    felhúzzuk ezeket, majd jól meghamburgeradóztatjuk őket (bár rájuk MÉG nem érvényes :( )
  • 89
    Nálunk például sokkal sűrűbben járőröznek, múltkor gyalogosan sétált az utcában két rendőr...kicsit megnyugtató érzés :D a problémásabb helyeken is egyre gyakrabban jelen vannak (sajnos még így sem elég sűrűn)
    Sorra újítják a régi épületeket, szedik a szemetet a fkf-esek, tisztítják a parkokat, ezelőtt nem igazán volt ilyesmi
  • ManoNegra
    Állami pénzből épült McDonald's Szombathelyen

• arty
    "régen még itt is megfordultak sokszor olyan egyének akiktől az embernek felállt a szőr a hátán."

és velük mi történt hirtelen? hova lettek? rencerváltás és pikk-pakk 1 év alatt ők elmentek máshova? :)))

nem lehet esetleg, hogy csak azt látod, amit NAGYON látni akarsz? ;)
  • Lteebee
    Igen, de a célod nem az kell legyen, hogy leszarozod őket, hanem az, hogy felnyisd a szemüket.
    Ezt nem lehet úgy, hogy elmagyarázod nekik, hogy hülyék, mert rossz oldalon harcoltak eddig.
    És természetesen ez fordítva is igaz. Engem is meg lehet próbálni meggyőzni arról, hogy Nagy Imre, Horn Gyula, Gyurcsány Ferenc mind a nemzeti progressziót szolgálták, csak a nemzet nem volt elég jó hozzájuk.
  • TheLostOne
    Nem tudom ez hogy van máshol, de itt nálunk elég jól jön ki, hogy Fideszes önkormányzat van. Az elmúlt egy évben sok pozitív változást tapasztaltam, a közlekedéstől kezdve, amit előtte teljesen felforgatott a volt MSZP-s önkormányzat, egészen az okmányirodáig, ahol múltkor sikerült két ügyet is elintéznem fél órán belül, pedig tízen voltak előttem a sorban.

A közbiztonság is sokat javult, régen sok rossz környék volt, ahol örökké ment a bandázás, mára azok sem olyan gázos helyek már. Én itt lakom a rendőrség, bíróság, ügyészség, börtön közvetlen közelében, ennek ellenére régen még itt is megfordultak sokszor olyan egyének akiktől az embernek felállt a szőr a hátán. Ez mostanában nincs, pedig az a vicc kevesebb (járőröző) rendőrt látni azóta az utcákon, de valahogy mégis nyugodt lett a környék újra.

Az meg egyenesen büszkeséggel töltött el, amikor a polgármesterünk nekiugrott Tarlósnak a Pesti közlekedési helyzet miatt, és felajánlotta, hogy ha BP nem akar főváros lenni, akkor mi szívesen lehetünk :)))
  • arty
    elég lett volna, ha annyit irsz, "bocs, jogos, hülye voltam"
  • csige791
    Na igen, ez egy olyan kérdés amire nem tudom a választ. Azt hiszem át kell értékelnem magamban a világról alkotott képem. Mikor is lesz a köv büszkeség nap, lehet csatlakozok hozzájuk, szívárványos zászlóval a kezemben.
  • DaemoonHunter
  • arty
    itt nem is lehet külföldinek földet vásárolni, mégis miről beszélsz?
  • csige791
    A lényeg, hogy sok tábla legyen kirakva különböző beruházások elé melyeken az szerepel, hogy igen ez EU-s pínzbűl épűűl. A birka meg nyálcsorgatva tapsikol hozzá.
  • ManoNegra
    [URL=http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2011/07/nemzet-talpa-alatt-ropulo-szonyegge.html]"A NEMZET TALPA ALATT RÖPÜLŐ SZŐNYEGGÉ VÁLIK A FÖLD!"[/URL]
  • csige791
    Felvásárolják Romániát a külföldiek

Egyre több külföldi befektető vásárol mezőgazdasági területeket Romániában. A román külügyminisztérium aggodalmát fejezte ki emiatt, a tárca szerint a jelenség terjedését sürgősen meg kell akadályozni.

Ők legalább meg akarják akadályozni. Nálunk aki ezt felveti az szélsőséges neonáci.
  • csige791
    Hát nekem sok olyan kérdésem van ami itt már fel lett vetve és nem jött rá egyértelmű válasz.

Tisztán emlékszem azokra az időkre amikor a Magyar mentalitás topicba berobban Gérfild és tsai majd el tűntek amíg a kérdés el lett felejtve.

De ettől függetlenül, igazat adok neked, vagy is igazat adnék ha nem gondolnám úgy, hogy a ballibek miatt veszít el ez a nép mindent. Ezeknek már a Magyar kifejezés is szúrja a szemét.
  • ManoNegra
    Na igen. Addig jár jól a nevető harmadik, míg magyar marja a magyart...