61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • polluxware
    különélés jót tenne talán... hátha leesik
  • Solt
    Egyikhez sem. Infókat gyűjtök, háttérből követem a vitákat, néha hozzászólok, de 80%-ban csak figyelek...

(Reagálok neked is pollux, pillanat... )
  • polluxware
    úgyértem téma....

• Solt
    Én nem emlékszem, hogy rám bárkinek is szólnia kellett volna előre! De, ha megvan a hozzászólás, hátha jobban érteném mire gondolsz...
  • Hegi90
    Nem a hangnemről vagy a stílusról van szó...
  • polluxware
    fogós kérdés k.ra;)
  • polluxware
    nem vágod ,hogy totál nem veled van személyszerint baj..

csak veled együtt valahogy átjön a szifon aljáról más is..

hátha így már dereng:)
  • Hegi90
    jó, az NWO topik társaságától annyira kiráz a hideg, hogy ha tehetem messziről elkerülöm.
    Mondom ezt úgy, hogy nem tudom melyik félhez tartozol.
  • Solt
    Aki a vázoltak alapján annak néz, azzal nem tudok mit kezdeni. Bárki, aki normális hangnemben szól hozzám, annak normális hangnemben válaszolok. Aki nekem ront, azzal én is lekezelő vagyok.
  • polluxware
    csak azok mennek innen a másik totyikba akik "izgalomra" vágynak...

normális ember nem jár oda vitázni... főleg a mélyenszántó témák miatt
  • Solt
    Mert az internet óvó védő névtelenségében jó pár emberke úgy gondolja, hogy bármilyen stílus megengedett a másikkal szemben, ha az ő véleménye eltér, esetleg a másik véleménye bosszantja.

Például NWO topik. Pont a napokban zártunk le egy vitát annyival, hogy másképpen látjuk a világot. Anyázás, vita, minősítés nélkül.
  • Hegi90
    egyébként mikor először megjelentetek itt pár hónappal ezelőtt, már ELŐRE szólt Efreet, hogy viselkedjetek, mert nem véletlenül volt külön topikban eddig a két társaság.

Ez szerinted miért van?
  • polluxware
    gondlom erre gondolsz..

kezdjük azzal hogy konzervatív volt aki indítványozta, és talán az sem igaz hogy "éppenhogy" megszavazták..

most fogná ezt a szar új alkotmányt egy puccs után jövő valmilyen balos kormány és használná..

na akkor elkezdenétek ti is csipogni

de addig.......... Támadják vikikét...

fájjjj a setétség
  • Solt
    Én meg azt unom, hogy általánosítasz. Nekem ne tulajdoníts se niggerező, se zsidózó hozzászólást, mert ilyet tőlem nem tudsz idézni.

Ez a cinikus ( mélymagyarmentalitás ) stílus pedig megint nem értem mire jó. Bármennyire meglepő nem erről szól a topik... és érdekes módon ott jól elvagyunk komolyabb viták nélkül, pedig innen is elég sokan írnak oda, akikekkel általában nem értünk egyet...
  • Hegi90
    Nem azt mondtam, hogy troll vagy, hanem azt, hogy annak néznek. Nem mindegy.
  • Hegi90
    és ez szerinted miért van? és milyen topikokban pl?
  • Solt
    Tehát nem az a troll, aki nem képes emberhez méltóan kommunikálni, hanem az, aki ezt elvárja, és szóvá teszi, ha nem így van... Egyre jobb...
  • Solt
    Milyen érdekes, hogy ez csak bizonyos emberkékkel van így... más topikokban, hasonlóan kényes témákban meg sikerül. Pont úgy beszélek, reagálok, ahogy hozzám szólnak.
  • Solt
    Na látod ez megint egy valótlan állítás. Én nem az alapján ítélek meg egy hírt, hogy honnan származik, hanem az alapján, hogy mi van benne. Én elolvasom az indexes, népszabis, stb cikkeket is, te tegnap sem voltál hajlandó végig olvasni amit linkeltem, mert jöttek a címkék...

Más kérdés, hogy döntő többségében nem értek egyet velük, de legalább nem utasítom el csípőből.
  • polluxware
    okés..

unom már az itt előferdülő niggerezzünk, zsidózzunk témákat..

ott mélymagyarmentalitás

meg megyófanok is kiakasztanak a fizetett vikifanokkal együtt
  • Hegi90
    akkor viszont ne lepődj meg, ha pár ember trollnak néz
  • Hegi90
    ez nálad valahogy sose szokott sikerülni :)
  • eksy
    Jogos :)
  • Solt
    De nem is kell meggyőzni egymást. Elmondod, elmondom én is. Le lehet zárni annyival, hogy nem értünk egyet.
  • polluxware
    úgyse hiszem el!
  • Solt
    Tehát megint én vagyok a hülye, mert nem értem meg a kristálytiszta érveket! Zseniális! :D

Tudod, ha valamiben nem értünk egyet, vagy nem értjük egymást, akkor az ember addig kérdez, amíg nem lesz tiszta a történet. Ha ehhez nincs türelmed, arról nem én tehetek. Az pedig, hogy ki mit ért meg, megint nézőpont kérdése.

Viszont mártírt nem szoktam magamból faragni ok nélkül, még akkor sem, ha erre próbálsz célozni. Kíváncsi lennék mit szólnál hozzá, ha pár naponta a fejedhez vágnának valamit, amihez semmi közöd csak azért, mert nemes egyszerűséggel nem értik amit mondasz.

Az pedig egyes emberkék embertelen viselkedését kikérem magamnak, még mindig jobb, mintha lesüllyednék én is oda.
  • Hegi90
    Jövőhéten fogja az első Nap körüli pályáját megtenni a Neptunusz, mióta felfedezték 1846-ban.
  • polluxware
    mivel támasztod alá?

vhonnan linkelek valamit amire az a válasz hogy balos média??

ugyanez pepitában
  • polluxware
    mást mondok!

ÚGYSE FOGJUK EGYMÁS ÉRVELÉSÉT ELFOGADNI!

mert hiába ugat a szíjgyártó ,hogy az az alma kék ha én látom hogy piros... másrészről egyre többen látják így alulról hogy az tényleg piros

aki meg a fán van az ágak között, annak meg tökmind1 mert eléri...
  • Solt
    Erre vannak az érvek. Ha van egy véleményed, alátámasztod, hogy ezért és ezért ez a véleményem. Aztán arra lehet reagálni, hogy én ezt nem így látom, mert...

Ez lenne a normális szerintem.
  • polluxware
    talán nem is annyira;)

legjobb példa erre a sok köpönyegforgató ittisvagyokottisvagyok egyénke
  • Hegi90
    Nem, olyan topik kéne, ahol nem kell elmagyarázni tízszer egy érvet, és ha végre megértette az "illető", nem válaszol valami egyáltalán nem releváns/idióta/fárasztó kérdéssel. Ha pedig az ember szóvá teszi ezt a rossz tulajdonságát, akkor máris mártír lesz az "illetőből", vagy neki áll feljebb.
  • polluxware
    ezt még elfogadom... egy tökéletes világban, országban ez lenne a normális

csak amikor két külön valóságról, avagy dimenzióról megy a vita az egy idő után annyira fárasztó tud lenni
  • eksy
    "vérmagyar/viktornyaló"
    Hol élsz te? Ez a két szó egy mondatban vicc.
  • polluxware
    jaj.. pontosan

most megfogtál...
  • Solt
    Egyébként szerintem egy ilyen topik lényege az, hogy az ember sokféle látószögből kapjon információt...
  • Solt
    Tehát olyan topikra vágysz, ahol megerősítést kap a véleményed, és nem olyanra, ahol a tiédtől eltérő vélemény is jelen van, olykor "vita" árán is. Már értem miért szereted olgit! :D
  • polluxware
    nem hiszem hogy menne;)

tudod néha elfogynak az érvek... meg unja az ember a "szitut"
  • Solt
    Tehát az a megoldás, hogy lépjenek le azok, akiknek a véleménye nem egyezik a tiétekkel? Jól értem?
  • polluxware
    "gerjeszti a feszültséget" :)))

új totyik kéne... sakkor nem sértenénk meg az érzéseiteket;)