61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#47760 -
#47759 eggyeztetünk ám! -
#47758 témánál vagyunk megen... -
#47757 "nekem bizonyíték kell nem ígéret" -
ManoNegra #47756 Azzal mártírt csinálnának belőle. Ez pedig nem történhet meg... -
#47755 inkabb annak oruljon, hogyha valaki nem lovi le. -
ManoNegra #47754 Ejj a betyár mindenit. Remélem nem tartóztatják le... -
#47753 „A holokauszt hazugság” – mondta Budapesten az egyiptomi pártvezető -
#47752 Lehet hogy meglepödsz de a hit/vallás nem a tudományról szól.
Teljesen más dologról.
Akkor ezek szerint te abban hiszel amit meg tudsz magyarázni?
-
ManoNegra #47751 A két forduló szerintem is baromság, de ez a listás hely is az. -
Ironman2 #47750 Egyfordulós,vegyes választási rendszert akar a Fidesz -
ManoNegra #47749 9 08:01 Komment-szabadság: nemzedéki kérdés?
"Talán egyszerűen arról van szó, hogy ez nemzedéki kérdés. Aki megszokta, hogy a nyomtatott lapban megmondja a tutit, és nincs visszacsatolás – maximum a szerkesztőségben megveregetik a vállát, hogy jót írtál, és néhanapján kap egy-két olvasói levelet –, az kiakad a kommentelőkön."
-
commissioner #47748 Pedig az arany középút a legjobb, mint az élet sok más területén. Az elsődleges feladat az lenne, hogy erőteljesen beleverjük az emberek fejébe, hogy a jogok csak akkor járnak, ha előbb teljesítve vannak a kötelezettségek. Ez az alapja az egész rendszernek. -
#47747 talán az is lehet a mai rendszerrel a baj, hogy egyszerre szeretnénk szabadságot, jogokat és fegyelmet, rendet is? és ezek egyszerre valahogy nem sikerülnek. -
#47746 ezzel nem is lenne gond, csak azért gondolom sokan vissza is éltek a verési lehetőséggel. szerintem nem kéne verés, csak itt is betartani a fegyelmet. ha a diák visszadumál fegyelmi, ha még egyszer visszaszól, akkor ki van rúgva. csak ilyen esetben mindig a szülőnek áll feljebb (magyarnak is sajnos, nem csak a svédnek). -
#47745 Hát sajnos most arról is olvasni, hogy lassan haladnak a változások Tunéziában és Egyiptomban, utóbbiban nemrég volt nagy tüntetés is.
Az biztos, hogy a mostani rendszer nem jó, valami új, s valami jobb kellene. -
ManoNegra #47744 Látod, pont ez a baj a vallással! Bálványimádat. Ez vagy jön vagy nem. Erőltetni nem szabad! -
#47743 Új ország Afrikában - Dél-Szudán -
#47742 Engem a bálványimádattól kiráz a hideg. Nekem alapvető problémáim vannak a vallással az, hogy nem racionalitáson alapul. Ha én iskolás lennék én nagyon ellene lennék minden hittan oktatásnak ami engem érintene - lázadnék az fix. -
#47741 én lassan önvédelmi oktatást is adnék nekik;) -
ManoNegra #47740 Több jogot, meg 24 órás biztonsági szolgálatot... -
#47739 Heti pár óra hittanba nem hal bele senki, még ha életében nem volt templomban akkor sem!, rosszat nem mondanak nekik ott az 100%... csak tanulhat belőle. Második felével egyetértek! -
ManoNegra #47738 Ott voltál Tunéziában? Én nem lennék olyan biztos abban, hogy az a forradalom spontán tört volna ki, nem állt e az ország élére egy ugyanolyan (vagy rosszabb) mint aki előtte volt. Sok minden múlhat egy országon, jelen esetben ez szvsz az USA lehetne. Ha ott a rendkívül sok fegyverrel rendelkező nép sikerrel fellázadna, és végigsöpörne a világon, akkor lehetne némi remény egy szebb életre. De akkor is nagyon észnél kellene lenni, hogy kit engedünk a hatalom közelébe és milyen módon... -
#47737 (Y)
a vallás erőltetés szerintem is hülyeség lenne, etika nyugodtan mehetne nekik, errefele a kisvárosokban nemhogy emós, hanem cigány az alsósok több mint fele, de egyébként legyen a gyerek akármiféle az otthon történtek nagyobb hatással vannak rá mint a suliban, szóval én a tanároknak több jogot adnék pl egy két pofon a kölöknek ha odaszól vagy valami, régen bevált, nem mondom hogy mindenkinél de szerintem jobban lehet nevelni a gyerekeket ha tudja magáról hova való(nem nemzetiségileg!) -
#47736 felvidékre;) -
#47735 "Az iskolában ugyanis kötelező lesz a hittan, az evangélikus mellett például a katolikus és a református órákat is választhatják a diákok, a nem vallásos gyerekeknek pedig - a szülőknek küldött tájékoztató szerint - "kifutó rendszerben a hittanoktatás alternatívájaként az etikaoktatást" biztosítják."
Az biztos hogy ártani nem árt nekik, mert ez az emós teljesen 0a értelimeg, 0tisztelet, 0erkölcs generáció szörnyű... -
#47734 múlhat egy országon is sok minden, lásd Tunézia. ha pl. mi elzavarnánk az összes mostani politikust és egy új rendszert vezetnénk be, ahol pl. a közintézmények is tényleg a köz-é, ahogyan a közalkalmazottak is, tehát a politikusok is. visszahívhatóság, azonnali börtön, független rendőrség, stb. ok-ok, úgysem lesz ilyen, de tegyük fel, hogy megcsináljuk. előfordulhat, hogy több ország is követné a példánkat ezek után és mégis megváltozik valami. minden kölcsönhatásban van mindennel, akár annak is lehet jelentősége, hogy mosol-e fogat reggel, vagy épp elfelejted. -
#47733 ezzel tökéletesen egyetértek... én is jártam így csak pepitában... ott az illetőnek az apukája járt át annó felvivédekre "kiengedni a feszültséget"
tündéri jellemek vannak itt is ott is;) -
#47732 Újabb egyházi iskolák. -
#47731 magyarországon már nincs köztársasági elnök.. köztársaság sincs már:)))
szóval nem nehéz felülmúlni -
#47730 Lassan jönnek a kritikák. -
ManoNegra #47729 Attól nem is fog megoldódni semmi, hogy ide irogatunk. Attól még beszélgetni lehet, én meggyőzhető vagyok bizonyos esetekben:-) A világ dolgai nagyon rossz irányba mennek, és akármennyire is próbálják beadni egyesek, ez nem a mi hibánk!
Az egészrendszer rossz, a maga nemében zseniális, csak a földöntúli gonoszságra nem használjuk ezt a szót...
Ahhoz, hogy megváltozzanak a dolgok, az egész világban változásokra van szükség. Mi a fejünk tetejére is állhatunk. Nem rajtunk múlik. -
#47728 ha törlöd őket a kedvencekből? :) -
#47727 Az a bajom, hogy ezek a lentebb említett topicok semmire nem jók, viszont nem bírom ki, hogy ne írjak beléjük. Ez viszont sok időt vesz el ráadásul láthatóan nulla eredménye van.
A teljes ban meg nem jó, mert sok szimulátoros topicot látogatok és azokat továbbra is látogatnám. -
ManoNegra #47726 Máshova is írsz? -
#47725 ilyent nem tudnak csinálni, csak teljes ban van -
#47724 Ha van itt moderátor, akkor kérdezem, hogy van-e olyan ban ami csak bizonyos topicokra érvényes?
Ha igen, akkor a következőkből kérem magam banolni:
-hír topic
-magyar mentalitás
-közel keleti konfliktusok
Előre is köszönöm.
-
Ronny #47723 Rád kiemelten rossz hatással voltak az angolok:) -
Ironman2 #47722 Elképzelhető -
#47721 A Jobbik fog nyerni. :)