Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Réthelyi Miklós nemzeti erõforrás miniszter azért döntött a miniszterelnök kifejezett kérése ellenére Horváth Ádám kinevezése mellett az Operaház fõigazgatói posztjára, mert úgy gondolta, a döntés joga õt illeti meg - írja a pénteki Népszabadság. A lap információi szerint a kinevezés visszavonásáról szóló közigazgatási minisztériumi közlemény egyértelmûen azt jelenti: Réthelyi felkészülhet rá, hogy a kormányátalakításkor távoznia kell posztjáról.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nem is kell beleírni, manapság nagyobb divat körülírni a dolgokat, olyan mintha nem lenne közbe mégis van. Az se lesz beleírva "ha" törvénybe foglalják, hogy cigánynak munka fejében jár ház, vagy a meglévõ költségeinek a kormány által átvállalt teherviselése, "ha" dolgozik, de úgyse fog. Magyarnak nem ? Jóanyám átdolgozta az egész életét és nem jutott egyrõl kettõre, de szerintem még sokan járnak ebben a cipõben, holott a kisebbség egész jól él(!) (a kamu jajgatás az rtl klubbon nem érdekes) és elvannak árasztva lehetõségekkel (itt most gondolok a kínaiakra is), bár az a cigányok saját ígénytelensége hogy az arany és a merci virít, de a nagyszobában legel a disznó.
Hát erre én is kíváncsi lennék. A kormányunknak külföldrõl diktálnak, a vállalatok külföldi kézben vannak.
Ezek a cigányok megrendszabályozása azért is nehéz dolog, mert ugye ha a "gyerekgyártást" korlátozod, akkor a magyarok gyerek vállalását is visszavetheted, pl kevesebb családi pótlékkal. Azt meg nem lehet beleírni a törvénybe, hogy magyarnak jár cigánynak nem, meg azt sem, hogy bizonyos fényerõsség alatt nem látszódó embereknek nem jár a világosaknak meg jár.
De van azért sok lehetõség, csak sajnos a fentebb írt "mi a miénk" rész miatt úgysem az lesz ami a magyaroknak jó hanem az ami a külföldi tõkés érdekcsoportoknak.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ne feledd, hogy akkor a cigánynak is lehetne, õk meg nem biztos, hogy csak védelemre használnák. A bíróságon meg jönne az "az is lehet ott sem vóltam" duma.
Minél kevesebb éles fegyver van egy ország civil lakosainál annál jobb.
A megoldás egyszerû, semmi más nem kell hozzá mint akarat. Ha valamelyik kormány beáldozná azt - az egyébként egyre több szavazatot - két hét alatt rendet tehetne.
Ebbõl milyen végkifejlet következik ?
A Magyar rasszista, mi nem tudunk együtt élni a romákkal, továbbá a mû sztorival jóllakott igazságszolgáltatás a romáknak ad igazat, és elfolyt minden olyan civil intézkedést, ami a Magyar lakosságot védelmezné, pl. egyenruhás bûnözés, ami nem az aminek beállítják, ugyanis nem bûnözés hanem egy olyan csoportosulás ami elvégzi azt a munkát, amit a rendfenntartóknak kéne.
Qrwa átlátszó a story, azt lehet itt rasszistázni, meg hogy a kuruc milyen szélsõséges, de én már saját példámon is tudom hogy a cigány milyen, és NEM LEHET velük együtt élni, de ezt a szánalmasan, vagy tudatosan vak vezetés nem fogja fel.
Ide nagyon drasztikus megoldások kellenének, és törvényes keretek közé venni néhány dolgot, pl. éles lõfegyver önvédelemre, vagy saját tulajdon védelmére való használatát.
Azt megértem, hogy az orvosok nem teszik meg, õket köti az orvosi eskü. Viszont én vagyok annyira primitív, hogy örömmel végrehajtom.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ezt a cikket a pc humorba is be lehet linkelni xD
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .