Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár volt lezárni a területet.Lehet hogy meg is hivta volna õket egy teára,vagy ebédre<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Variációk egy témára:

Egyeske
Ketteske

Háta mögött a kétharmaddal, mi félnivalója van a kedves miniszterelnök úrnak?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Több kárt okoztak õk, csak azt nehezen lehet pénzben mérni...

"Tömjén Zsoci"<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tipikusan hülyéknek szólnak a híreik, akik képtelenek maguk besorolni, értelmezni egy amúgy sallangtól mentes tényszerû tõmondatot, amit bármely más hírportálon megtalálsz szalagcímként, és oda könyveled el, ahova a saját intelligenciád szükségesnek tartja. A kuruc nem ilyen. Ott a szádba rágják a saját stílusnak nevezett hülyeségüket, az egyéni igazságelméletüket. Egyszerûen nem bírják megállni, hogy minden egyes mondatot ne körítsenek valami szélsõjobbos idióta megjegyezéssel. Tipikusan a megvezethetõ, saját gondolatoktól mentes droid közönségnek szól, akik nem találják fel magukat az életben, és igénylik, hogy valaki tiszta ellenségképet tárjon eléjük egy 1.0-s fogalmazásmóddal.
Tikal
<#nyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amúgy ti is alig tudtátok értelmezni a hírt? Tök értelmetlenül van megszerkesztve.
Eleve a hírforrás jelzõ nem illik rá.
Tikal
számomra a kuruc egy huszadrangu hírforrás 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tömjén Zsocit inkább látnám kirúgva. Na midnegy. 😞
Népszabadság: Réthelyi megkapta a selyemzsinórt

Réthelyi Miklós nemzeti erõforrás miniszter azért döntött a miniszterelnök kifejezett kérése ellenére Horváth Ádám kinevezése mellett az Operaház fõigazgatói posztjára, mert úgy gondolta, a döntés joga õt illeti meg - írja a pénteki Népszabadság. A lap információi szerint a kinevezés visszavonásáról szóló közigazgatási minisztériumi közlemény egyértelmûen azt jelenti: Réthelyi felkészülhet rá, hogy a kormányátalakításkor távoznia kell posztjáról.

Keress egy hírt a kurucon, amiben nincs szó ezekrõl 😄
Tikal
Tényleg nem történik más a világon csak a fidesz meg az mszp meg a cigányok? <#szomoru2>

Lehet én vagyok a hülye, de egyszerûen nem értettem meg a szöveget. <#nemtudom>
Most is az mszmp van hatalmon.
byzhouse
AKÁR 3év,de 0 lesz.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

DDD.Én meg bevettem hogy Népszabadság

csige791
Népszabadság Csak, hogy tudjuk mint várjunk ha újra az mszmp kerül hatalomra.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Bronx South
"nem lehet beleírni a törvénybe, hogy magyarnak jár cigánynak nem"

Nem is kell beleírni, manapság nagyobb divat körülírni a dolgokat, olyan mintha nem lenne közbe mégis van. Az se lesz beleírva "ha" törvénybe foglalják, hogy cigánynak munka fejében jár ház, vagy a meglévõ költségeinek a kormány által átvállalt teherviselése, "ha" dolgozik, de úgyse fog. Magyarnak nem ? Jóanyám átdolgozta az egész életét és nem jutott egyrõl kettõre, de szerintem még sokan járnak ebben a cipõben, holott a kisebbség egész jól él(!) (a kamu jajgatás az rtl klubbon nem érdekes) és elvannak árasztva lehetõségekkel (itt most gondolok a kínaiakra is), bár az a cigányok saját ígénytelensége hogy az arany és a merci virít, de a nagyszobában legel a disznó.

csige791
"igazából mi a miénk ezen a földön ?"

Hát erre én is kíváncsi lennék. A kormányunknak külföldrõl diktálnak, a vállalatok külföldi kézben vannak.

Ezek a cigányok megrendszabályozása azért is nehéz dolog, mert ugye ha a "gyerekgyártást" korlátozod, akkor a magyarok gyerek vállalását is visszavetheted, pl kevesebb családi pótlékkal. Azt meg nem lehet beleírni a törvénybe, hogy magyarnak jár cigánynak nem, meg azt sem, hogy bizonyos fényerõsség alatt nem látszódó embereknek nem jár a világosaknak meg jár.

De van azért sok lehetõség, csak sajnos a fentebb írt "mi a miénk" rész miatt úgysem az lesz ami a magyaroknak jó hanem az ami a külföldi tõkés érdekcsoportoknak.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Bronx South
Végülis igaz, de ha a vezetés kicsit is a Magyarok oldalán állna a drasztikus dolgokat meg lehetne határozni úgy is, meg lehetne a pontokat úgy is írni hogy azok 100% -ig a Magyarság érdekeit szolgálják. Nem minden esetben lenne fair, de hát kéremszépen ! Egyelõre még Magyarországon vagyunk, és a tét már nagyon haza szagú. Zsidó tõke, lassan cigány többség, továbbá ott a kérdõjel is hogy igazából mi a miénk ezen a földön ?

Bronx South
Ez az emberjogi szervezet egy nagy vicc, kb. a kegyetlen gyilkosokat, vagy bûnözõket védik folyton. Vannak országok, ahol a bûnözõk, a bûnükkel egyenértékû büntetést kapnak, ez így fair. Irán számomra egy kedvelt ország, tetszik az az eszme amit futtatnak politikailag, de az igazságszolgáltatás is 100% -os.

Davidus
rekordkísérlet😄

V9ykn8_TZL0

csige791
"éles lõfegyver önvédelemre, vagy saját tulajdon védelmére való használatát."

Ne feledd, hogy akkor a cigánynak is lehetne, õk meg nem biztos, hogy csak védelemre használnák. A bíróságon meg jönne az "az is lehet ott sem vóltam" duma.
Minél kevesebb éles fegyver van egy ország civil lakosainál annál jobb.

A megoldás egyszerû, semmi más nem kell hozzá mint akarat. Ha valamelyik kormány beáldozná azt - az egyébként egyre több szavazatot - két hét alatt rendet tehetne.

Bronx South
Ehhez a cigány mûsorhoz annyit szólnék hozzá, hogy a helyzet nagyon is egyszerû és átlátható. A cigányok megcsinálják a balhét, lopnak csalnak, az ellenállásra terrorral válaszolnak tömegesen, de mellette mû, nem megtörtént dolgokkal védekeznek az igazságszolgáltatás elõtt.

Ebbõl milyen végkifejlet következik ?
A Magyar rasszista, mi nem tudunk együtt élni a romákkal, továbbá a mû sztorival jóllakott igazságszolgáltatás a romáknak ad igazat, és elfolyt minden olyan civil intézkedést, ami a Magyar lakosságot védelmezné, pl. egyenruhás bûnözés, ami nem az aminek beállítják, ugyanis nem bûnözés hanem egy olyan csoportosulás ami elvégzi azt a munkát, amit a rendfenntartóknak kéne.

Qrwa átlátszó a story, azt lehet itt rasszistázni, meg hogy a kuruc milyen szélsõséges, de én már saját példámon is tudom hogy a cigány milyen, és NEM LEHET velük együtt élni, de ezt a szánalmasan, vagy tudatosan vak vezetés nem fogja fel.

Ide nagyon drasztikus megoldások kellenének, és törvényes keretek közé venni néhány dolgot, pl. éles lõfegyver önvédelemre, vagy saját tulajdon védelmére való használatát.

DaemoonHunter
már vártam erre az idióta eszméket hogy ha megtennéd te is a szintjére süllyednél!<#idiota> amúgy ennyit érdemel

csige791
Rekordkísérlet: óvónõt és dadust is sikerült verniük egy nap alatt - különbözõ helyszíneken

csige791
Nem hajlandók megvakítani orvosai az iráni elítéltet

Azt megértem, hogy az orvosok nem teszik meg, õket köti az orvosi eskü. Viszont én vagyok annyira primitív, hogy örömmel végrehajtom.

csige791
Ez igaz.

banok
Ehhez elõször tudni kéne, hogy honnan ered ez a járvány mert ezt az uborkás dolgot nem kicsit benézték a németek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Várjuk meg ezzel a másodfokú ítéletet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"számítógép-programozóként dolgozó apuka"

ezt a cikket a pc humorba is be lehet linkelni xD

2011-es Darwin-díjasunk.

csige791
A baj nem azzal van, hogy Sthol menti a bõrét, mindenki ezt tenné. A probléma az, hogy valaki drogosan piásan okoz balesetet és megúszhatja börtön nélkül, még akkor is, ha már csinált egyszer ilyet, azaz visszaesõként.

kakimakifsz
te is mentenéd a bõröd....

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

csige791
Jobbik az államadósság újratárgyalásáról. Azt hiszem errõl beszélgettünk pár napja így most pont idevág.

csige791

desigo
A retek Stohl akár heti egy mûszakot is bevállalna a balesetin csak ne kelljen ülni
csige791
nem én voltam... <#rolleyes>

csige791

DDD

vagy valamelyik alulszocializált vendégmunkás beleszart a veteményesbe.

A végén majd kiderül hogy bevetették a biológiai fegyvert

Tikal
nem tunt fel hogy idén nem volt hiszti az influenza miatt? Valamit már kellett villantani a gyogyszergyártoknak...