61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#47841 Ha te egy melegfelvonulást megy egy keresztény menetet egymás mellé teszel(holott te is elismerted hogy sok a melegek között a provokatív elem) akkor ne csodálkozz hogy megkapod a jelzőket.
Tudod elöször inkább érvelni tanulj meg.
Ha pedig megy és jól vitázol akkor talán egyszer majd lezsidózlak.
Addig marad az ostoba jelző. -
#47840 Én amit írtam azt statisztikákkal támasztottam alá.
Az hogy a valóság rasszista az már nem az én hibám. -
Lantee #47839 "sok=Magyar keresztények, gondolom minimum pár millió"
Wikipedia: "Magyarországon a hivatalos becslések alapján 13-15% körülire tehető az igazi, a vallás tanai szerint élő katolikusok száma."...és szerintem ez is jelentősen túlbecsült szám.
Ha te akkora nagy kereszténynek vallod magad, akkor legalább a Tízparancsolatot olvasd már el, könyörgöm! A Bibliát nem kérem, mert az biztos megfeküdné a gyomrodat.
Biztos sokkal egyszerűbb leparasztozni valakit, vagy danny esetében lehülyézni, mint ÉRVEKKEL válaszolni. -
#47838 ez azért tőled erős eme totyikban;) -
#47837 "
Amit viszont te nem értesz meg, hogy ez az egész cirkusz, OK-OKOZAT összefüggésben keresendő"
Ha nem lenne melegfelvonulás akkor nem lenne megdobálás sem.
Amúgy mi az hogy büszkeség menet?
Mire büszkék hogy melegek?
Európa szépen lassan elrohad. -
#47836 hát ez ül -
Lantee #47835 És hogy a képekre is reagáljak:
Igen, megértem, hogy az általad belinkelt két kép valóban sértheti a keresztények lelkét. Teljesen megértem!
Azt is megértem, hogy ezért aki éppen arra jár, és ezt meglátja, annak valóban eldurranhat az agya, és az első kezébe eső tárgyat hozzájuk vágja. Teljesen megértem!
Amit viszont te nem értesz meg, hogy ez az egész cirkusz, OK-OKOZAT összefüggésben keresendő. Ha a melegek a lehető legnagyobb nyugalomban vonulgathatnának 5-10 éve, akkor szerintem saját maguk közül is kivetnék ezeket az általad linkelt egyéneket. DE! Mivel minden egyes évben kordonok mögött, rendőri védelemmel, bekiabálások és tojás/kőzápor alatt kénytelenek tenni, amit tesznek, ezért náluk is elgurul a gyógyszer, és direkt rátesznek egy jó nagy lapáttal, hogy ha már úgyis megdobálják őket, legalább adnak rá okot. Érted?
A keresztény körmenethez no comment, bár azt azért el kell ismerni, hogy az elmúlt években előtérbe került információk alapján lenne okunk utálni a keresztény egyházat is...bőven! -
#47834 Ha nem tudod felfedezni a képek között a különbséget akkor mit mondjak? Vak vagy vagy hülye?
Az egyik nyilvánvalóan offenzív és sértő sok ember számára. (sok=Magyar keresztények, gondolom minimum pár millió) Az, hogy téged nem sért attól még mást sérthet.
Lehet, hogy retek klub nem mutatta, de az ellentüntetők között voltak egyszerű emberek is, akik nem bakancsban nyomták. Biztos a 60 éves nyugdíjas néni is náci rqasszistqa faszista.
A személyeskedést te kezdted öreg, ezért neveztelek parasztnak, egyszerű nem? Vagy sajnáljalak hanem érted?
-
#47833 szdsz wtf mond hogy részegen mentél be. -
#47832 Vazze nekem nem szálasi a példaképem nem álmodok morvaival és nincs horogkeresztes tetkom sem.
Sőt nincs nagy mo-os matricám se a kocsimon.
Te viszont egyik sem vagy az általad felsoroltatkból (na jó homokos lehetsz de a többire rákérdeznék lehet hogy gondban lennél) te egyszerűen buta vagy. -
Lantee #47831 Köszönöm, pontosan ezt vártam! Sziklaerős érvekkel lemostál a placcról, majd egy jó nagy parasztozással pontot is tettél a dolgok végére.
Hát nem érted, hogy mi a baj VELETEK! Igen VELETEK, radikális jobboldali hőzöngőkkel? Akinek nem szálasi a példaképe, nincs horogkereszt a nyakára tetoválva, és nem morvai krisztinával álmodik minden este, az a ti felfogásotokban homokos/hazaáruló/zsidó/cigány, de minimum kommunista. -
Ironman2 #47830 Ádám és Béla
-
#47829 Melegek
Keresztény körmenet:
Ha ezek után sem érted, hogy mi a baj az érveléseddel akkor már csak a sajnálat marad. (Ha már személyeskedsz te paraszt)
Kb egyet értek Havassal, ezt talán már érted, mert nem egy náci mondja. -
Ironman2 #47828 Miért kell bocsánatot kérni? Mindenki arra szavaz amire akar.Az más kérdés hogy utána át.asszák a választókat -
Lantee #47827 "pucér seggű férfiak gyalázzák az én egyházamat"
Bocs, de ez nagyon magas labda, kénytelen vagyok lecsapni.
Szóval, ha legközelebb bármilyen vallási ünnepen körmenet lesz, akkor teljesen jogosan dobálhatnám meg a "felvonulókat" tojással/kővel? Hiszen az a TE egyházad, nem az enyém, miért kéne nekem elfogadnom, hogy TI ott és akkor vonulgattok?
Ha még ezek után sem érted, hogy mi a baj az érveléseddel, akkor már csak a sajnálat marad. -
#47826 "és a 2006-os szdsz szavazatomért is"
Ez brutális és megbocsájthatatlan. DE mivel nem vagyok zsidó és ez a tulajdonságom képessé tesz a megbocsájtásra így azt mondom elfogadva. :D -
#47825 én mindenkitől bocsánatot kérek ezuton a 2002-es mszp szavazatomért (és a 2006-os szdsz szavazatomért is...)
2010-es "áldozatom" nem került kormányra, így azért mosom kezeimet! :D -
ManoNegra #47824 -
#47823 köszi;) -
#47822 erre azt mondom, hogy ez valóban egy kontraproduktív dolog..
csak több ellenállást fejt ki -
Ironman2 #47821 Mert szerinted aki a Fideszre szavazott az mind idióta.Mert aki anno az Mszp-re szavazott,azok is idióták,és ha jövőben a Jobbikra,vagy Lmp-re fognak többen szavazni,akkor azok is idióták?
Senki nem fog bocsánatot kérni emiatt,mert nem az emberekben van a hiba.
-
Vlala #47820 Tűzraktér.
Fidesz, 2011, DEMOKRÁCIA.
Még mindig várom a fidióta szavazók és a tavalyi-tvalyelőtti hangadók bocsánatkérését! -
ManoNegra #47819 FT: az EU már elfogadná a görög törlesztési leállást
"Az uniós vezetők most már elfogadnák, ha Görögország egy új pénzügyi segélyprogram keretében leállna bizonyos kötvényadósságainak törlesztésével, ha ezzel sikerülne fenntartható pályára állítani a görög államadósság-folyamatot - írta magas rangú EU-forrásokat idézve a hétfői Financial Times."
Nocsak -
ManoNegra #47818 "50 millió forintot csöppöt túlzónak tartom érte" -
#47817 Plusz beperelték a mávot milliárdokra meg még kitudja kit. Az mszp utolsó cselekedete is az volt, hogy valamelyik aláírt valami papírt, hogy mittudomén már melyik zsidó szervezet kap valami félmillárd értékű ingatlant ingyen mert holokauszt.
Hát azt mondom, ok sajnálom hogy megtörtént a "móka" de azért most már elég legyen. Koszorúzzák meg évente 1-2x a kis emlékművüket adjanak ki évente egy oszkárdíjas holokausztos filmet, leszarom, de ennyi és ne több. Ezek már annyi zsetont begyűjtöttek holokauszt címén, hogy azt egy gerinces ember már szégyelné.
A másik gond az, hogy ezt nem az egyszerű zsidó emberek csinálják, hanem van egy réteg amelyik ebből él. Pl az a f*szkalap amelyik azt az öreget idézgeti a bíróságra.
A másik meg az amit ManoNegra írt, ha jól tudom jelenleg is van börtönben olyan embert (talán németben vagy ausztriában) aki holokausztot kutatott. Nem embert ölt csak érdekelte a történelem. (lehet azóta már kiengedték)
A fesztivál zene meg majális nem arról szól, hogy pucér seggű férfiak gyalázzák az én egyházamat. Igen maguknak keresik a bajt, ha nem buzulnak a főutcán akkor ellentüntetés sincs. Ennyi a történet, szerintem ezt nem kell tovább ragozni. Szégyen, hogy ilyen vonulgatás megtörténhet egy 1000+ éves országban. -
Ironman2 #47816 Mennyi álmatlan éjszakát okozott-e nagyszerü grafika megalkotójának? -
ManoNegra #47815 Itt az alapvető probléma nem az, hogy bárki is elfelejtené, hanem egyszer az hogy nem lehet független kutatóknat történészeknek a témában vizsgálódni, a másik pedig a büntetés kilátásba helyezése egy gumitörvénnyel, ha nem fogod be a pofád.
Szörnyű történet, de nem egyedülálló... -
#47814 jahogy maguknak keresik a bajt a felvonulással :))) ééééértem.
lóvélehuzás szerintem is a holokausztozás kifordulása, ebben szerintem teljesen egyetértünk. de a lehuzás azért nem kéthetente megy - évente fizetünk :)) izé... :(((((((((((
"Igen az emberek direkt járnak a fővárosuk főutcára, direkt akkor amikor ott meleg parádé van. Amúgy oda se mennének, hisz az egy annyira félre eső helyen van, hogy a kutya sem jár arra."
tudomásul kell venni, hogy időnkánt 1-1 rendezvény miatt kerülőt sétálj, ennyi. engem is zavar pl a fesztiválzene, ha az én lakóhelyemen ilyen van, kikerülöm - nem megyek kővel dobálni őket, hogy takarodjanak -
#47813 "fogalmam sincs mennyi fizikai/pszchiologiai támadás ér melegeket. visszakérdezek: miért nem rendeznek a kődobálók "felvonulás az heterókért" megmozdulást?"
Ez egy kitérő válasz. Kérdezem akkor máshogy: Ha nem volna melegfelvonulás akkor volna ott abban az időben tüntetés a melegek ellen?
Segítek: Nem nem volna. Az emberek le se sz*rják a melegeket amíg normális keretek között melegek. (Nem az nem normális, hogy Magyarország legnagyobb egyházának hívőit sértegetik Jézusnak is két apja volt táblákkal.
"azt mondtad, ne emlékeztesssenek a holokausztra. miért ne? + fegyvert fognak a fejedhez, hogy menj és ünnepelj velük? miért zavar ez téged? sz*rd le :)
- Emlékeztessenek rá, de ne kéthetente illetve ne lóvélehúzásról szóljon a dolog, mert az számomra undorító. (A keresztények a tragédiáikra emlékezést nem haszon szerzésre használják). Amúgy le is szarnám, de ha szóba kerül a téma emlékeztetnem kell az egybegyűlteket néhány dologra, mert még a végén túlságosan a zsidók által készített zsidó zsűri által odaítélt oszkárdíjas filmek hatása alatt maradnak. (apu ebbe a sorba, anyu abba sorba, pici gyerek meg a harmadik sorba történet).
"direkt odamész, hogy sértse a közszemérmedet? :D és miért is vonulnak ők és a fehéringes, fekete mellényesek? tényleg nem érzed a különbséget?"
Igen az emberek direkt járnak a fővárosuk főutcára, direkt akkor amikor ott meleg parádé van. Amúgy oda se mennének, hisz az egy annyira félre eső helyen van, hogy a kutya sem jár arra.
Hogyne érezném a különbséget.
Nagyon örülnék ha lenne olyan lehetőség a jövőben, hogy a topic házigazdája kitilthasson embereket a saját topicjából. (Ha van vagy lesz ilyen akkor az itteni házigazda tiltson ki innen engem, mert kurva szar ez itt)
-
#47812 cdsige,
#47808: fogalmam sincs mennyi fizikai/pszchiologiai támadás ér melegeket. visszakérdezek: miért nem rendeznek a kődobálók "felvonulás az heterókért" megmozdulást?
#47809: azt mondtad, ne emlékeztesssenek a holokausztra. miért ne? + fegyvert fognak a fejedhez, hogy menj és ünnepelj velük? miért zavar ez téged? sz*rd le :)
#47811: direkt odamész, hogy sértse a közszemérmedet? :D és miért is vonulnak ők és a fehéringes, fekete mellényesek? tényleg nem érzed a különbséget? -
#47811 számomra hihetetlen hogy embereket nem zavar az a súlyos közszemérem sértés ami azokon a felvonulásokon. De az még ok hogy nem zavarja némelyik embertársunkat, de hogy még meg is védi.
De ha valaki fehér ingben meg fekete nadrágban megy az utcán az baj.
Beteg egy állatok vagytok ti. -
#47810 sajnos nem.
http://www.mnb.hu/ -
#47809 Ezt mondtam volna? -
#47808 Mikor dobáltak meg nem felvonuló meleget? Mikor rendeztek melegek elleni tüntetést?
-
#47807 ez valami vicc? -
#47806 -
#47805 "nem nem a melegek ellen"
követ és tojást is csak a felvonulásra dobják, nem a felvonulókra, ugye? -
#47804 azt mondod felejtsük el a világ eddigi legdurvább faji tisztogatását?
ha nincs hetente a pofádba tolva, akkor is emlékezlnél rá, képben lennél?
ugyanmár... -
#47803 "Mondjuk olyanok felháborodását várom, akik folyton a holokausztról ajvékolnak."
Azt várhatod. Akik folyton a holokauszt miatt ájvékolnak azok nem véletlenül teszik. -
#47802 Hát azért vannak olyan emberek akik tényleg csak "divatból" zsidóznak meg náciskodnak. Erre az egyik legjobb példa az egyik melegfelvonulós videón az a hülye gyerek amelyik lendítgeti a karját mint a nácik. Alapban látszik rajta, hogy egy lelkileg sérült f*szkalap, de arra pont jó hogy a retek klub/index páros mutogassa az embereknek, hogy lám-lám a melegfelvonulás ellen (nem nem a melegek ellen) tüntetők is nácik, majd még valami más kapcsán félpercen belül elhangzik a Jobbik szó is és már meg is van az egyszerű ember fejében a kapcsolat rendszer.
Kicsit vissza még a zsidókhoz:
Egy példa, Most azt a kilencven x éves öreget rángatják a bíróságra. Én még el is hiszem ,hogy az öreg bűnös csak a keresztény tanítás szerint "bocsásd meg a mi vétkeinket és mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek".
Ez zsidóéknál kicsit máshogy müxik: Büntesd meg azokat akik a mi vétkeinkről beszélnek, mi is megbüntetjük az ellenünk vétkezőket.
Vajon a foszfor bombát ENSZ iskolára szoró Izraeli tábornokot mikor láthatjuk bármilyen bíróság színe előtt?