Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csige791
Hát ez azon múlik, hogy megtudnak e egyezni az erõs és fontos szakszervezetekkel. Mert az egyszerû nép ugy sem csinál semmit, ezt már láthattuk a gyurcsányi idõkben is.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
A baj inkább az, hogy mi lesz utána? Mert ok, hogy vitya el lesz hajtva. De nyilván nem gyurcsányék jönnek vissza, LMP alkalmatlan, Jobbik meg akár mit csinál náci marad a tájékozatlan emberek körében, szóval kb esélytelen a kormányzásra.

Milyen lehetõségek maradtak?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ulvar
Pedig kifognak tartani még 3 évig, nem hiszem hogy elbírnák viselni, hogy a Feri és utód részét 8 évig tûrte a nép míg õket 2-3 évig sem. Foggal körömmel ragaszkodni fognak székükhöz. Ha nem...akkor nem tudom mi lesz. Magyarország a következõ Görögország? Lehetséges?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Vitya még nem látott igazi tüntetést. Amit õ szervezett 2006-ban, az kismiska volt ahhoz képest, amikor az ország rendvédelmi dolgozóinak elege lesz a pofátlanságból.

csige791
Hát amikor ilyeneket látok, duplán mérges vagyok, hogy hova jutottunk, vagy is inkább azon, hogy honnan sikerült ekkorát süllyedni. <#szomoru1>

Négy éve sem tudták.

A Kossuthra öszehívtákk a "monnyonlea... ki is? Ja, a gyurcsány!" és a "fradit vissza az enbéeggybe" követelõi, és közösen támadták meg Mazsolát és Tádét.

Idén egy-két fokkal szervezettebbek a tüntetések.

csige791
Olyat nem tud építeni nagyon erõs támogatás nélkül.

Az orvosok felmondó levele a borítékban, a rendvédelmisek rühellik vikit mint a sz*rt.

Örülhet az a majom, ha kitudja tölteni a 4 évet, nemhogy még itt diktátoroskodni próbál.

Ulvar
Apropó újságírás...ilyenre gondolsz? 😊.

Ulvar
De hát azt se tudják miért "harcolnak"...

Egy erõteljes fenékbe rúgás.
Mégpedig annak a fenekébe, aki azt építi, amely ellen néhány éve még foggal-vekkerrel harcolt.

csige791
A taxis blokád idején a rendvédelmi dolgozók nem oszlatták fel magukat. Azaz, volt rendõrség, tûzoltóság stb. Ha ezek nincsenek akkor vagy a hadsereg, vagy új kormány jön aki meg tud egyezni a rendvédelmisekkel.

Ulvar
Kifordult...pusztul a neoliberalizmus. Ki tudja mi lesz a vége.

Csige hadsereg alatt az orsós által kézivezérelt TEK-re gondolt, akik terrorizmusgyanú miatt nem engedtek Orbán házánál tüntetni.
Marha érdekes, hogy Gyurcsány háza elõtt is felmerült a terror gyanúja - a tüntetõk ellen fellépõ rendõrök részérõl.

Mekkorát fordult a világ!

Ulvar
A mit? Hadsereg? Olyan nem is létezik itt..

Mike
a hadsereget még a taxisblokádnál sem vetették be, elment a józan eszetek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ulvar
Ebben ne legyél annyira biztos.

Ennél csak jobb lehet.

csige791
Az index dolgozik a Magyar önbecsülés helyre állításán.

Ha nyerünk az is szánalmas. Értem én, hogy gyenge az ellenfél, meg stb, de ennek a népnek most nem erre a fajta újságírásara van szüksége. Bár az olvasottsági adatokból más jön le.

Ulvar
Én nem csodálkoznék, egy polgárháborún, egy szikra és az egész ország robban. Mindenki a másikra fog mutogatni, hogy te miért erre szavaztál, jönne a válasz: Miért a tiéd jobb lenne? A harmadiknak már szava se lenne és az emberek csak mutogatnak egymásra, és egymást hibáztatják.

Szar bevallani, de Magyarországon élõket akárhogyan is nézem, csak egy szoros önkényuralmi rendszerben lehet elõre hajtani, hogy kijusson a szarból.

A szélsõségek erõsödni fognak mind két oldal, bár aki azt mondja hogy a Jobbik szélsõséges az tuti nem olvasott könyveket a fasizmusról és a nacionalizmusról 😊. (NSDAP).

Ulvar
Talán 1949-napjainkig. Nem hagytuk...kényszerítettek rá, hogy elfelejtsd. Tudod a mottót: "Itt minden ember egyenlõ".

Szigorúan linkben, és nem provokálás...inkább elgondolkodtató.

csige791
Mondjuk a "hadsereget" még bevetheti vitya a rend fenntartására, de azzal konkrétan külföldön le is írnánk magunkat, a bankok vinnének mindent ami menthetõ stb...

Esetleg ha lemond vitya akkor új választások.

De akkor meg mi lesz? Jön újra Feri? Esetleg az emberek kínjukban behúzzák az LMP-t.

csige791
<#eljen>

Bronx South
Az ország már gyakorlatilag is darabokban van. Egy ország összetartó ereje a nemzetben rejlik, és ez gyakorlatilag is hiányzik. Azon gondolkozok hogy a múltban mikor szûnt meg az összetartás, mert hát ez már nem az a nemzet ami régen volt, ez már valami elkorcsult társadalom. És igen, az hogy itt tartunk ez a mi hibánk is, mert hagytuk belülrõl rohadni a nemzetet, tehát elsõsorban a hiba bennünk keresendõ, és utána a zsidó tõkében, cigány kisebbségben, stb.

polluxware
ez egy tipp volt😉

köszi<#eljen>

mégvalaki?

csige791
Szerintem amiket itt leírtál az nagyon nagyon rossz lenne. Kb polgárháborús helyzet állna elõ. Aztán még a végén jönne valami InKal-os "felmentõsereg" mint régen az oroszok.

A TEK meg a Gárda alkalmatlan a rend fenntartására, gyakorlatilag bevettek mindenkit aki jelentkezett csak azért, hogy többen legyenek, nulla képzést kaptak stb...

Szóval ha feloszlik a police akkor kiszámíthatatlan, hogy mi lesz, gyanítom ,hogy a cigányok fosztogatni kezdenek a súlyosan fertõzött területeken, akár még pest szarabb környékein is, egy-két tökösebb magyar csoport (betyársereg stb) meg nekik megy és kész is van a polgárháború.

Hazafognak menni a rendvédelmisek, csak még egy kicsit erõlködnek.

polluxware
mondjuk megértem, hogy mindenki köp a rendõrökre... büntetnek, nincsenek ott.. ráadásul szabaccságharcosokra támadnak

ha vityának sikerül a népet összeharagítani velük mégjobban, ahogy bárkit képesek voltak összeugrasztani

gyakorlatilag onnantól esik darabjaira az ország sztem

polluxware
jelen pillanatban egy ország rendvédelmi dolgozóiról van szó..

másrészrõl a tûzoltók összetartását én példul nem hasonlítanám a civilekéhez... ha voltál esetleg katona, akkor ezt köbö megérted

szted elképzelhetõ az ,hogy ha a helyzet úgy hozza.... és esetleg feloszlatják a rendõrséget akkor a TEK-es srácok a Gárdával karöltve átvennék a rendvédelem szerepét?

aki esetleg ilyen téren tûzközeli... úgyértem Gárda tag ismerõse van... az mit szólna ehhez a felvetéshez?

csige791
"rendvédelmi szervek miként folytatják a demonstrálást"
- Tök mindegy mert ez a demonstrálós történet benne van vityáék forgatókönyvében. Tehát amikor kitalálták ezt a mókát, tudták, hogy lesznek tüntetések. Valószínûleg ugyanazt gondolják amit feri pajtásuk legalább ki is mondott: "tüntetni fognak? tüntessenek, majd megunják és hazamennek."
Pontosan tudja mind, hogy azoknak a tüntetõknek is van családja meg deviza hitele, ezért ha azt mondja a kormány, hogy már pedig volt nyugdíj nincs nyugdíj akkor azt fogják mondani azok az emberek, hogy jól van vitya akkor maradok ,mert fizetnem kell a lakáshitelem meg ennem kell adni a gyerekeimnek. Most egy kicsit lázadoznak aztán majd megunják és hazamennek.

"vitya miként fogja elsimítani a dolgokat"
- Sehogy, megvárja amíg megunják a dolgot. lsd elõzõ pont.

"mekkora lehet az a tömeg amelyik elhiszi még ezeket a konzultációs hazugságokat"
- A szélsõjobb sosem hitte el, Feri hívõk elhitték egy darabig, de csak azért is tüntettek, mert nem a feri az úr a parlamentben. Vitya hívõk akkor is elhiszik majd, ha vitya bevezeti a királyságot, és nem lesz több választás amíg õ él.
(Ez kicsit olyan, hogy megint a szélsõjobbnak lett igaza, az bizonyosodott be amit õk mondtak az elejétõl fogva. Mindenesetre ez érdekes)

Milyen lesz az õsz:
- Az emberek elkezdenek pénzt gyûjteni arra a szép díszes golyóstollra mellyel majd 3 év múlva szépen behúzhatják ferit, mert biztosak benne, hogy õ majd helyrehozza amit vitya elb*szott. <#worship> Hát azt mondom hajrá!

polluxware
mi lenne ha az aktuális, és múltbéli anyázásokkal szemben picit elfoláznánk a közel jövõrõl?

példul:
-rendvédelmi szervek miként folytatják a demonstrálást
-vitya miként fogja elsimítani a dolgokat
-mekkora lehet az a tömeg amelyik elhiszi még ezeket a konzultációs hazugságokat

egyszóval... milyen lesz a nyár ,valmint az õsz?

Tippeljünk!

polluxware
hogy õszinte legyek ezt nem pont neked linkeltem...

ugyanakkor, ha !végig nézted! és van észrevételed azt szívesen elolvasom

Róna Péter Matolcsyval egy súlycsoportban játszik, ez lenne a fantasy közgazdász kategória.

csige791

És Te ezzel egyetértesz. Ugye?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
Mike at home
én

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

csige791
Ha már fejlesztik, azaz vesznek buszokat, miért ne lehetne alacsony padlós rampával felszereltet venni? Igaz kicsit drágábbak, de legalább kevesebbet tudnak ellopni orbánék.

Gondolom azért nincsenek a buszon kerekes székesek, mert a lépcsõn nem tudnak vele felszállni.

kakimakifsz
ja a sok rohad mozgáskorlátozott<#idiota>?
Amúgy minek a buszokba mozgáskorlátozott rámpa meg alacsony padlós villamos?
Kezeket a magasba ki már látott kerekesszékest buszon? (babakocsis nem játszik)

Igen is szokjanak rá a mozgáskorlátozottak a buszra ilyesmi. Igaz a jármûpark megérne egy fejlesztést......

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Bronx South
#44488 -ban az én hozzászólásomat erõsítetted, holott idáig azt erõltetted hogy milyen súlyos nyugaton a helyzet, miután ezt észrevettem visszavontam amit már megírtam. Szerintem te már rég elvesztetted a fonalat és írsz a semmirõl, egy gond van hogy ezzel engem is +keversz.

Igen láttam, vissza is vontad, annyira igazad volt 😄
Bronx South
Már válaszoltam erre, de most olyan érzésem van hogy a saját késedbe dõltél bele, de már engem is összezavarsz, mert kb. összevissza beszélsz.

Elképesztõ! És még õk pofáznak? Ezután semmi joguk nincs nyavajogni. Ha ilyen alakok tiltakoznak, akkor biztos Viktornak van igaza! <#idiota><#idiota>
Te röhögtethetsz, én meg nem? 😞
Bronx South
.

Gyújtogatásra felbujtás.
Esetleg hajtogatás elbújva.
Biztos smitpali találta ki a szót... az viszont tuti, hogy ilyen bûncselekmény a magyar büntetõjogban nincs.
Bocs.
Tegnap még nem volt.

Nem átltászó. Cseppet sem.

Akkor, hogy definiálnád magad?

Mellesleg az gondolom nem csak nekem tûnt fel, hogy szándékosan gerjeszted a feszültséget!? Csige forró fejû, de teljesen értelmesen el lehet vele beszélgetni, ha valaki nem arra játszik rá, hogy kihozza a béketûrésébõl.

Nem tudom milyen szélsõjobbosnak lenni, de azt tudom, hogy középen maradni elég fáradtságos, és megvan az a "szépsége", hogy mindkét oldalról osztanak.

www.smart-bus.hu

Sosem voltam liberális. Ésszel is lehet homofób, vagy bevándorlás ellenes az ember. Persze nem olyan egyszerû, mint szélsõjobbosnak lenni 😊
Ilyen a pimasz liberális! 😊) Nem szabad ugrani rá, ennyi a titok...

www.smart-bus.hu