Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feladtunk mindenünket, pár kacatért.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A pártok a nép irreális elvárásaihoz - ami egyrészrõl táplálkozik a teljes pénzügyi analfabetizmusból és a kádár nosztalgiából - próbálnak a választásokon eladható csomagot gründolni.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Én mondjuk hazamentem, mert csak londonban lehet az meg nekem oda vissza 12 óra út lett volna akkor kocsival.
Nagyon sokan leszarják már az otthoniak nyomorát, és még csak nem is tervezik, hogy hazamenjenek. Amit írtam azt arra vonatkozólag írtam ,hogy ha nem lehetne külföldön lenni. Szóval maradjunk az alap feltevésénél.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A német és brit cuccok koránt sem olyan megbízhatóak.
Minõséget gyártani az munkamorál és tapasztalat kérdése.
Ûrhajót és mágnesvasutat nem lehet csak úgy gányolni😊
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Rendkívül magas sugárzási szintet, óránként 4000 millisievert értéket mértek a Fukusima–1-es atomerõmû egyes reaktorában – közölte szombaton a földrengés és szökõár következtében balesetet szenvedett erõmû üzemeltetõje.
Szakértõk szerint ez az eddig mért legmagasabb sugárzási szint az erõmû levegõjében.
A Tepco (Tokyo Electric Power Co.) energetikai társaság adatai szerint a sugárzás váratlan megugrása „valószínûleg arra vezethetõ vissza, hogy gõz szabadult ki a reaktor alsó nyomáskiegyenlítõ kamrájához tartozó rendszer egyik sérült csövébõl” – jelentette az ITAR–TASZSZ. Az adatokat az az amerikai robot szolgáltatta, amelyet pénteken küldtek be a nukleáris balesetben leolvadt egyes reaktorblokk épületébe.
(MTI)
Saját rossz emlékeire hivatkozva arra kérte a rendvédelmi dolgozókat blogjában Gyurcsány Ferenc szemkilövetõ miniszterelnök, hogy ne tüntessenek Orbán Viktor otthonánál.
"Amit követelnek, abban azt hiszem igazuk van, de nekik nem Orbán Viktor magánemberrel van bajuk, õk Orbán Viktor miniszterelnökre akarnak nyomást gyakorolni. Ez esetben viszont nincs sok keresnivalójuk a miniszterelnök magánéletében" – fogalmazott Gyurcsány.
"Ültünk a nappaliban, és hallgattuk, ahogy az ablakunk alatt összegyûlt pár száz fõs feldühödött tömeg felajzva üvölti: hazaáruló, hazaáruló! Néztem gyerekeimet, vajon mennyit értenek abból, ami velünk történik. Addigra már a sokadik tüntetésen voltunk túl. Tudtam, hogy volt ennél szörnyûbb élményük is. 2006 õszén golyóálló mellényeket hoztak a gyerekeknek is, hátha szükség lesz rá. Az volt a mélypont. Börtönbe, börtönbe – váltottak új rigmusra odakint!" – idézte fel Gyurcsány saját élményeit. A blogjában visszaemlékezett arra is, hogy a Kossuth téri Satu bácsi hetekre letáborozott a kapujuk elõtt, és jöttek "a szélsõséges csoportok", "hol tízen, máskor pár százan". "Jöttek hétköznap, jöttek hétvégén, tüntettek délután, tüntettek éjszakába nyúlóan az ablakunk alatt" – írta Gyurcsány.
A volt miniszterelnöknek azért jutott eszébe errõl írni, mert hallotta, hogy "lezárták Orbán Viktor házának környékét, mert a rendvédelmiek a miniszterelnök magánlakása elé akarnak menni tüntetni".
(Index nyomán)
Hát most elmorzsoltam egy könnycseppet. <#rinya>#rinya>
Fogalmam sincs, hogy ezt melyik hozzászólásomra írtad. DE azért leírom, hogy mi lenne akkor, ha a magyarok nem tudnának külföldre menni dolgozni bármilyen ok miatt.
Azt azért ne feledjük, hogy ez a külföldi munka nem móka és kacagás, jókora bátorság, talpraesettség kell hozzá, és rengeteg dolgot fel kell adni. Nem beszélve arról, hogy akik kint vannak azok közül sokan nem a ballibeláris körökhöz tartoznak, ismerek olyat, aki szimplán azért jött ki, mert gyurcsány másodszorra is megnyerte. Megtörtént a választás, "másnap" összepakolt és lelépett. Még fogadott felem egy egy apróbb összegben, hogy rövid idõn belül követni fogom, persze akkor még ellenkeztem, de igaza lett.
Tehát ez a nagy eu történet arról szól, hogy aki nem akar csicska lenni, az szépen átvándorol olyan országba amelyiknek a csicskáztató szerep jutott a csicska szerep helyett.
Na most, ha ez a 2-300 ezer ember otthon maradt volna, akkor pl 2006-ban feriék nem tudtak volna hatalmon maradni, mert minimum + 50-100 ezer ember lett volna az utcán. Ezenkívül most nem lenne vikiéknek 2/3-ad mert jóval többen szavaztak volna a Jobbikra. Szóval kicist más lenne ott a helyzet.
Mielõtt még páran besérülnek, itt is vannak tróger magyarok, meg otthon is vannak talpraesett, bátor emberek, én csak annyit mondok, hogy az utóbbi évtizedben túl sok jó génállománnyal rendelkezõ lépett le, mert nem bírta elviselni, hogy a sok félhülye váltásban szavazza meg a szarabbnál szarabb kormányokat és miattuk kellene nekik is "szo*niuk".
Ezenkívül a felvetésed szerint akkor senki nem mehetne sehová, tehát pl nem lenne tele a magyar piac kínai szeméttel. A magyar föld,víz és egyéb mókák meg talán még a magyaroké lenne.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Kár törnöd ezen a fejed...amennyi atom robbantást csináltak az amcsik, szovjetek britek franciák stb...
(ezeket a robbantásokat a svéd védelmi minisztérium emberei érzékelték...igen Svédországból, igen a sugárzásból kikövetkeztették honnan érkezett, pontosan).
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://sosjapan.blog.hu/2011/06/03/nuklealis_ful_nelkuli_nyul_video
Vajon hány évnek kell eltelnie majd hogy megtudjuk valójában mi történt Japánban?
Azt is el tudom képzelni hogy csernobilt is túl tette.Semmi sem változott politika ugyanúgy nem tiszta ha csak nem rosszabb
Semmi gond nincs.Sehova se jutott el.A japán áruk is tökéletesek stb....
most meg maradt a rakás takony, amelyik a birságoláshoz ért csak
ez a magyar valóság
Csige, szerinted te minek számítasz odakint, Angliában?
Mit szólnál, ha egyik nap egy hasonlóan "értelmes" angol banda, úgy szétrúgná a segged, hogy sírva futnál Hegyeshalomig?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Drágább lehet a cigi és a bioüzemanyag Matolcsy javaslata szerint
A sok dohányzás elleni rendelet miatt nem cigiznének"felkopna az álluk".
Könyörgöm milyen országban élünk??? Én nem hogy orron basztam volna, de biztos hogy kinyírom ha a lányommal csinálna ilyet valaki! Elmehet ez a kamu törvényhozás, a bírák, a büntetési végrehajtók a tudjuk hova...
van egy nyugdíjas katonatiszt ismerõsöm õ azt mondta hogy elkelnének az öregebb tapasztalt katonák a seregben,a rendõrségnél is meglenne a helyük,csak nem az aktív járõrös állományban.Jelenleg hiányoznak a tapasztalt idõsebb tagok azt mondja.
anno 1987
anno 1987