Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Meggyes magát járatta le szerintem,az õ regnálása alatt mással sem volt tele a 24 óra (napilapunk) hogy ezért meg azért tüntet a nép,hatalmas a közfelháborodás,eladósodott a város úgy hogy már a mindennapi mûködése is veszélybe került.(ekkor még sehol nem volt Tétényi)Anno minden esztergomi ismerõsöm azt várta hogy Meggyes húzzon el és ez a hangulat általános volt-nyilván nem ok nélkül.Meggyesék az idõhúzásra játszottak az elmúlt idõszakban-kifundáltak egy támadó kampányt,tudják hogy hatalmas baklövéseiket elfelejti majd neki a nép ha erõtöbbségbõl lejáratják Tétényit mint tehetetlen ostoba tyúkot.Ehez csak annyi kell hogy sokat ismételgessék hogy alkalmatlan meg minden elképzelését azonnal megtorpedózzák-így valóban nem tud majd cselekedni és akkor elõállhat majd a jó Meggyes aki a múltkori gikszerek után természetesen a megfelelõ ember lenne a megfelelõ helyre.A lakosok meg elhallgatnak majd mondván mégiscsak a Meggyes a kisebbik rossz-és ki tuja talán másodszorra jobban fogja csinálni.

Totti5
Megyót lejáratták ( biztos szemét hibás és õ tett mindent tönkre, de most ez lényegtelen ), jött tétényi aki az egész kampámyba jobb oldalinak mutatta magát, ezért szavazott rá a város, illetve maradt a fidesz 2/3adban, mert amit tett az elmúlt években azzal a város fejlõdött és tetszett az embereknek. Tudom hihetetlen, de ha itt élnél láttad, érezted volna, de így közöd nincs hozzá, így ezt ne is feszegesd kérlek.

Ez mind szép és jó, csak mint kiderült tétényi és bandája nem hogy nem jobb oldali aki nem akar megyóval dolgozni, hanem az egész fidesszel országosan, orbánnal és a kormánnyal is bajuk van és a szocikkal együtt fújolnak és kampányolnak ellenük. Szerencsére nagyon kevesen vannak már, mert a többség belátta hogy nem ezért választották meg hogy semmit ne csináljon, így mára már csak 70 evesekbõl álló kemény mag maradt körülötte => komcsik akik ezekre a megbeszélésekre járnak hetente ahol orbánt és a fideszt gyalázzák 2 órán át ( plusz tétnyi elmondja a szokásos agymenéseit ), miközben a fidesz frakció ott ül a városházán és várja hogy jöjjön a polgármester és levezesse az ülést és aláírja a testület álltal megszavazott dolgokat hogy érvénybe lépjenek és ne álljon meg minden ( már mindegy mert megállt hisz most még volt sansz rá, de most sem jelent meg az ülésen pedig felszólította õt a kormányhivatal rá már másodszorra ). Õ nem jön nincsenek határozatok és leállt minden. Ennek semmi köze megyóhoz már rég. tétényi a saját embereit akarja maga köré ezért bevállalja a vagyonfelosztást is, hisz nem képes elfogadni a választás eredményét és hogy õ van egyedül 12 ellen... tisza poltika az egész semmi más, a szoci polgármester(iségre alkalmatlan nõ ) a fideszes többséggel szemben.

Szopóág keményen. Aki itt hülyének nézi az embereket az nem a fidesz, de még ha úgy is lenne, akkor is eltörpül tétényi viselkedése mellett minden más.

ha gondolod megnézheted az üléseket ahol mondta a városállamot : rtve.hu

Befejeztem, mert ti csak megyót látjátok, de nem érzitek helyzet súlyosságát, meg most ugyis a fidesz van a kormányon és õk a rosszak, így nyilván Esztergombe is õk a rosszak.

Bocs a sok offért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hagyjuk már a süket dumát, a várost jelenleg a Meggyes vezette FIDESZ-frakció obstrukciója bénítja meg, amely során mindent elkövet, hogy az elõzõ vircsaft felelõsségérõl, a felhalmozott többmilliárdos adósságról elterelje a figyelmet. És vannak, akik csont nélkül beszopják az egészet.

Tudod, nem kellene azon elgondolkodnod, hogy vajon miért van az, hogy míg a képviselõtestületben nem volt kifogása a városnak a FIDESZ ellen, sõt, kétharmados többséget szavazott meg, addig viszont a volt polgármestert egyértelmûen leszavazták? Tudod, lehet az embereket hülyíteni, de az ilyen elképesztõ valóságtévesztésekbõl lesznek az oltári zakók: jelenleg a helyi FIDESZ totál hülyének nézi az embereket, és az általad is írott, konkrétumok nélkül, hangulatkeltést nyomják, abban bízva, hogy senki sem néz utána a hazugságaiknak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Amúgy ez az oldal tétényi oldala

Õk állítanak valamit, alá is támasztják, szívesen elolvasnám, hogy szerinted miben nem mondanak igazat. Konkrétan rámutatva, nem holmi általánosságokat puffogtatva.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Khm, kaphatok egy linket a városállamról?

Totti5
Amúgy meg ne dumáljanak már jogokról, amikor 1 azaz EGY ember teljesen megbéníthatja egy ekkora várost, hisz ez történik most szánt szándékkal törvénytelen módon. Akkora hatalom van a polgármester kezében, amit röhögve ki is használ, hogy félelmetes, itt van rá az élõ példa, csak eddig nem volt egy olyan barom sem aki ilyennel próbálkozott, mert azárt mindenkinek van némi elhivatottság érzete afelé hogy nem a rombolás a cél.

Totti5
Nincs még egy olyan hülye az országban aki a 2/3dos kormánnyal szembe pisál, õ megtette, és a város kárára... így is rettentõ káros amit eddig csinált, és ideje már felülrõl eltakarítani innen, persze amit maga után hagy azt kemény meló lesz visszaállítani eredeti állapotára.

Amúgy ez az oldal tétényi oldala, ami kb annyit ér... ugye õ sem szavazta meg az adósságrendezést, de elindította, és ugye õ nem jár be dolgozni azóta, és miatta áll minden és megy tönkre a város mert nem történik semmi, még az adósság rendezési eljárás sem folyik és így ebbõl is a legrosszabbúl fogunk kijönni, mert minden elveszik, hála neki.

És ha már itt tartunk, egy újabb testreszabott törvény: Lex Esztergom/Tétényi

Nem, de szívesen olvasnék róla. Tudsz hozzá adni valamilyen linket? Merthogy én semmit sem találtam a Gugliban.

Bronx South
Szerintem felesleges másról beszélni, mint amik a tények. A hírek nagy részét általában a politika teszi ki, és a hozzá szorosan kapcsolódó életfeltételek kérdése. Ezt viszont millióképpen lehet taglalni, én hozzám a szélsõségesebb dolgok pl. közelebb állnak mint spontán a híradó kielemzése. Persze tény hogy mindenkinek különbözõ nézete van, és sokszor nehéz, vagy nem elfogadható a másiké.

Bronx South
A tegnap felhozott Magyarság, összetartás témára, itt egy példa arra hogy hová süllyedt ez az ország. Azthiszem hamarabb el fogunk tûnni a történelem színérõl mint gondoltam, itt a mai fiatalság egy általános gondolatmenete. Viszont ne csak arra tessenek gondolni, hogy hát a határon túli vs. hazai Magyarok, hanem a hazai Magyarok(?) közt is kb ilyen szálak vannak. Semmilyen. Tessék Itt most nem a mûsor a lényeg, hanem a gondolatmenet.

Azt hinné az ember még ezek után, hogy esetleg eltérítheti még a másik rossz gondolatait pár célzó tõmondattal, de ez támadásnak van fölfogva, és jön a dolgok kiforgatása. Ennyit errõl, nem adok én már 30 évet se az országnak.

polluxware
<#gonosz1>

Totti5
Kit érdekel megyó? ti csak ebben tudtok gondolkozni? nem róla van szó már egy jó ideje.

polluxware
ha igény van rá.. akkor lehetne egy új totyikot létrehozni

csak nehogy azt érezzék páran hogy ki lennének közöcííítve

polluxware
te figyu.. keressél már itt valakit a totyikban aki szerint megyó a faszacsávó

komolyan... kicsit fájsz már

csige791
<#puszis>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Látom egy hónap után se változott szinte semmit a topik.
Éjjen az antilibsizmus, a zsidózás meg a trollkodás!

na pye

WHAT?! An interference pattern?!

csige791
Sehol.
Megvilágosodtam. Köszi.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Inkább itt nézelõdjön most kivételesen mert emiatt nincs kedvem fennt maradni de kösz a reklámot. 😊 <#eljen>

Totti5
Hallottátok tétényi legújabb tervét? MOn belül létrehozna egy városállamot😄 reménykedjünk hogy miután páros lábbal rudossuk ki Esztergomból hamarosan, nem kezd bele az országos szoci turnéjába és nem lesz belõle képviselõ vagy miniszterelnök, mert akkor jön a sötét középkor ránk...

Bandee1987
Sztem tuti lesz valahol stream is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt nézelõdj: http://stream.forumx.hu/

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Akkor nekem felejtõs.
Nekem olyanom nincs. <#falbav><#rinya>
tényleg. kösz.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

banok
Hajnali 2-kor lesz.

meccs b+

Mai mecss nem?

SportM

OFF

Erdei Zsolt holnapi meccsét melyik csatorna közvetíti?
Mondjuk Bokros orra... <#hehe>
Ulvar
"Most, hogy az önzés, a hatalomvágy, a kapzsiság és a nemzetárulás bandériumait nyolc év tarolás és pusztítás után kiszorítottuk, jobb jövõt remélve ünnepelhetjük a nemzeti összetartozást, hiszen ígéretünkhöz híven a 2010-ben alakult új Országgyûlés elsõ döntéseivel biztosította a magyar állampolgárságot minden magyarnak, aki nem Magyarországon él, és õseinek földjét nem kívánja elhagyni" - mondta Kövér László az ópusztaszeri Árpád-emlékmû elõtt elmondott, nemzeti összetartozás napi beszédében.

Erre volt jó ezt a napot behozni? Erre? Hogy pártpolitikai célokra használjuk fel ezt is ér propaganda beszédek ezreivel sorozzák a népet? Véletlenül nem arra kéne emlékezni mi volt 91 évvel ezelõtt??? Elvtárs......

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Bronx South
Az igen. Jórég néztem ezt a wikipedián, de úgy emlékszem hogy akkor még a tagok nem voltak felsorolva. Ez most meglepett.

Bronx South
Én azt vettem észre, hogy azok az emberek akik a hívatalos médiától eltérõ világképet alkotnak, azok mind idióták bizonyos emberek, csoportok szerint. Azt jön a szokásos szlogen, hogy összeesküvés elmélet gyárosok, stb. és az állításuk igazságáért még helyenként meg is cáfolják a történelmet. Nem mondom azt hogy az úgymond "New World Order" féle világszemlélet mindenféle megközelítésbõl helyes, sõt elég sûrün találkozni bizonyos fogalmak mint pl. cionizmus / szabadkõmûvesség összemosásával és egyéb hülyeségekkel, de azért olyan dolgokat amit az ember már a saját bõrén tapasztal, továbbá egybeesések, lassan már átláthatóan mocskos dolgok öveznek, azokat én már hülyeségnek érzem megpróbálni megcáfolni. Az tény hogy a politika az nem egy egyszerû dolog, nem lehet egykönnyen eligazodni benne, és sok a téveszme, de ami ott van az ember szeme elõtt már szinte, jobb levenni a szemellenzõt és észrevenni, és nem szemellenzõ mögül tapogatózni.

Ahol természetesen nem csak zsidók vannak.

A rossebbe, Bokros református. :@
Bronx South
"Háromszor vett részt a Bilderberg-konferencián." - Ejnye. Bocs, csak szemet szúrt.

csige791
"Mellesleg bankok kapcsán zsidózni az egyszerû gondolkodású emberek végsõ menedéke, akik érdemben nem tudnak hozzászólni az adott témához, de valamivel azért mégis igazolniuk kell a bankok iránti ellenszenvüket."

Az állandó burkolt vagy burkolatlan személyeskedés, célozgatás kiknek a menedéke?

Nagyobb kérdés, hogy mire alapozod a fenti feltevésed, talán az összes nagyobb bank élén nem zsidók állnak? FED, IMF (ja az mos épp betöltetlen mert egy perverz állat volt a vezetõje), világbank stb.

Ha nem így van akkor elhiszem, hogy alaptalan az a feltevés, hogy õk irányítják a pénzvilágot ami azon alapul, hogy a dolgozó embereket e lehetõ legjobban kizsigerelje. Ehhez felhasználják a gyengébb államok vezetõit is (gyurcsány, orbán) a saját népük ellen. Kicsit olvass utána mi zajlott Argentinában nem is olyan régen.

De ha nektek így jobb, akkor nem nem a zsidók gazdagszanak meg mások kétkezi munkáján, a rotchlid család nem, a te pénzedbõl utalgat milliárdokat Izraelnek.

Ok, hogy nem tehetsz ellene semmit, de miért véded ezt a szart? Esküszöm nem értem. A Cigányokat is védtétek (véditek?) aztán tessék, felzabálnak titeket pár év múlva reggelire. <#taps>

Mindezt csak azért mert a média szerint aki zsidózik, cigányozik az primitív, ettõl pedig azt gondolod, ha te nem teszed, vagy fel lépsz ez ellen akkor inteligensebbnek bölcsebbnek tûnhetsz mondjuk nálam?

A bankok már felzabáltak, de mikor már csak a fejetek fog kilógni a szájukból akkor se mondod ki mi a történet.

Azzal meg lehet védekezni, hogy nem minden zsidó bankár, de leszarom, mert minden bankár zsidó.

Szóval akkor feriék azért nem hoztak a devizahitere szabályokat, mert teljesen hülyék, vagy azért mert akiket szolgáltak ezt a parancsot adták ki nekik?

Mind a kettõ szar ügy, azonban a második színtiszta hazaárulás, viszont bármelyik történet esetén alkalmatlanok egy ország vezetésére.

Éljenek meg belõle.
Bronx South
különbség.. bocs

Bronx South
A hszed második felével azthiszem egyet értek, bár az a kilógó láb lehet hogy azért van mert azonos népcsoportból kivált szélsõségrõl beszélünk ? Bár ezt te is megírtad, attól függetlenül én még mindig kitartok amellett hogy "...az nem jelenti azt hogy a Földközi tenger partján...", az egy dolog hogy heves, és már már valóban gyûlölet vezérelt véleménynyilvánításkor mit süt el az ember.

"szimpla bûnbakkeresés. Az illetõ az adott téma kapcsán nincs képben, ezért keres egy egyszerû, számára is felfogható magyarázatot, az "azért történt, mert õk zsidók" tipikusan ilyen..."

>> Hülyeségeket állítasz, de hagy ne elemezzem már ki neked a bankrendszer történetét a keletkezéstõl a napjainkig, továbbá hogy ez az egész a zsidó arisztokrata rétegre vezethetõ vissza, csak hogy ne általánosítsak még mindig nem a zsidó földmûvesekrõl van szó.

Tudod te pont ugyanaz az ember vagy mint aki a "bûnbakot" keresi, csak éppen te mindennek a megcáfolására keresel érveket, de mennyire vagy abban biztos hogy mindaz amit állítasz helyes ? Mennyire vagy biztos abban hogy átlátod a helyzetet, jelen esetben MO béka segge alá süllyedt helyzetét ? Vagy te csak kérdéseket vetsz fel és hagyod megválaszolatlanul ? Esetleg te is látsz ezekre válaszokat és mindent megteszel annak érdekében, hogy egy másik verziót badarságnak hordj el ? Tudod ezek fontos kérdések abban az esetben ha valamit meg akarunk cáfolni, de az ellenérvek imbolyognak.

"Hagyjuk már az ilyen borzasztóan közhelyes általánosságok puffogtatását..."

>> Nem úgy hiszem hogy bizonyos konkrétumokra általánosítottam pl hitel, tulajdonképpen amit te lereagáltál az a pár napja folyó, az ország helyzetével kapcsolatos véleménynyilvánításom része, ilyenkor célszerû általánosítani, és azt hinni hogy a vevõ felek is valamennyire képben vannak. De ha ezek az általános tények nem lennének, valószínûleg hatalmas jólét uralkodna, ugyanis a rendszerváltás után jelentõs elõrelépés nem történt, pedig ha minden igaz szárnyalnia kéne a Magyar gazdaságnak, ehelyett mélyrepülés van annak ellenére hogy a kárpát medence mekkora elõnnyel és adottságokkal rendelkezik.

Hatalmas külföldi tõke, az ország eladósítása, a gazdaság leépítése az únió javára, hatalmas végkielégítések, az emberek kifosztása politikai eszközökkel, csak hogy folytassam az általánosítást, de mindezeket te minek neveznéd ?

Ebben az a szép, hogy valószinüsíthetõen a szlovén politikusok is lopnak. Miért ne lopnának mikor megtehetik. Viszont nem árulták ki a hazájukat külföldi érdekeknek...

Ez volna a külömbség? Érdekelne engem hogy ez vagy az a politikus lop, mikor virágzik az ország?

Az átalakulás mikéntjének megválasztásában konszenzus alakult ki az új politikai szereplõk és a régi elit között. A régi elit szövetséges lett a jugoszláv hatóságok ellen, gyorsan alkalmazkodva az új körülményekhez. A gazdasági elit megõrizte, sõt növelte befolyását. A Peterle-kormány rövid regnálása alatt nem sikerült megbontani a kapcsolatot a politikai és a gazdasági élet között, a régi erõk visszanyerték a politikai hatalmat. Ennek a tényezõnek nagy szerepe volt abban, hogy a gazdaság átalakítását fokozatosan sikerült végrehajtani. A külföldi tanácsadók által javasolt "sokkterápia" nem valósulhatott meg.

A politikai megrázkódtatások elkerülése és a külföldi tanácsadók elutasítása gazdaságilag hasznosnak bizonyult, ezért a szlovén gazdaság mutatói és a rendszerváltás szociális ára is kedvezõbben alakultak. A viszonylagos siker elsõsorban a kedvezõ indulófeltételeknek volt köszönhetõ. A rendszerváltással Szlovénia nem kényszerült a társadalmi tulajdon kiárusítására, a privatizáció kisebb nemzetgazdasági kárt okozott. A kialakult rendszer korporatív elemeket hordoz, az állam a munkaadókkal, a munkavállalókkal és a társadalom egyéb érdekcsoportjainak képviselõivel egyeztetve keresi a megoldásokat.

link

nem akkoriban hanem a délszláv háború után természetesen.

Hogyan kezdõdött? Kádár idejében vettünk fel elõször hitelt 20 millio dollárt egy bizonyos Fekete János által. Azóta most mennyi is az az adósság? A kamatok törlesztésére vesszük fel az újabb hiteleket? Látta valaki azt a pénzt? Mire fordították? Mennyi az annyi? Ha Te tudod, igazán leírhatnád! Egyszer s mindenkorra tisztázni ezt az anomáliát <#worship>

Azt pletykálják, hogy akkoriban Szlovéniát is rá akarták beszélni erre a nagyszerû üzletre de õk köszönték szépen nem kértek belõle.

Két kérdésem lenne:
1. Az említett számokból mennyi az állam és mennyi a magánszektor, illetve a magánszemélyek (pl. devizahitel) adóssága?
2. Az említett idõszak alatt mennyi hitelt vett fel az állam?

No, ezért írtam én azt lentebb, amit. Az általad hivatkozott oldal összehasonlított egy 1990-es, nem tudom, hogyan kijött számot egy 2010-es, nem tudom, hogyan kijött számmal, körített köréje egy hangulatkeltõ ideolgóiát és totálisan figyelmen kívül hagyta az említett idõszak gazdasági történéseit. Milyen jó kis hangulatkeltés a tuggyukkik ellen az, hogy szegény magyar csak fizet, fizet, a halálba sarcolják, és milyen jól elvagyunk, hogy eközben senki sem mondja a szemünkbe, hogy de hát mi vettük fel azokat a további hiteleket, mert tovább kívántunk nyújtózni, ameddig a takarónk ért.

oké bocs.