Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheLostOne
Mondtam én, hogy akarjuk amúgy? Csak azt mondtam, hogy képesek lehetnénk rá, ezért ezt megpróbálják megakadályozni mielõtt egyáltalán megfordulna a fejünkben, hogy ilyet akarjunk.

Csak amúgy azt felejtik el, hogy így pont be fogják ezt teljesíteni, anélkül hogy mi egyáltalán akarnánk. Annyira rettegtek, rettegnek tõlünk, hogy valóságként gondolnak erre, így egy idõ után azzá is teszik.

Ha küzdesz valami ellen, ami nem létezik, létrehozod ez által.

Az a fránya ok-okozat törvénye ugye 😊 A kettõ csak együtt létezik, ha nincs ok, de okozattal reagálsz, létrehozod az okot is hozzá utólag.

Persze ez így nagyon le van egyszerüsítve, hogy tisztább legyen a kép, és ne kelljen részletesen elmagyarázni több oldalon keresztül, megközelítem más szemszögbõl a dolgot:
A részletek alkotják a teljeset. Piszkáld a részleteket, mert félsz hogy csúnya képet alkotnak, de ha örökké a csúnya képre gondolsz a részletek piszkálása közben, aztán néha összekutyulsz véletlenül nagyobb számú összefüggõ részletet, nem az eddigi valós kép alapján rendezed vissza õket, hanem az elképzelt csúnya kép alapján, mert abban hiszel, azt látod ha megpróbálsz visszaemlékezni hogy is volt eredetileg.

Ulvar
Rundika sose tanul hibáiból, mindig visszaesik abba.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Narxis
Ne igyál gyógyszerre alkoholt. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

De mi a retekért világuralmat, mond már meg? <#wow3>
TheLostOne
Látod ez a baj, nem hisztek abban, hogy nincs lehetetlen.

Pedig csak az lehetetlen, amirõl hisszük, hogy az 😊

Meg amúgy is, túl kell méretezni amit akarunk, és akkor reális méretben biztos sikerül a dolog.

Egy ilyen nemzetet, amelyik át akarja venni a világhatalmat (höhö)..... talán nem is gond, ha nem hagyják.
Aki picit jártas a történelemben, az tudja mit akarsz mondani... 😉

www.smart-bus.hu

TheLostOne
Ilyen körülmények között természetesen nem 😊

De ha sikerülne kicsit nyitottabb szemmel gondolkodnia mindenkinek, nem lenne lehetetlen.

És amúgy igen, a "meglennének a lehetõségeink" kissé pontatlan így, inkább azt mondom megvan hozzá az adottságunk, hogy képesek legyünk megteremteni hozzá a lehetõségeket.

Én is ezen röhögtem. Elöször iróniának hittem. De ne az... D%
"Félnek attól, hogy egységes nemzetként átvennénk a hatalmat az egész világ fölött, mert erre valljuk be meglennének a lehetõségeink."

"Azért félnek tõlünk, mert ha miénk a világhatalom, az övék nem lehet..."

ezt komolyan is gondolod?<#nevetes1>

Ez így most tök jó, de ettõl még az általad leírtak nem változtak, azokhoz nekem semmi közöm! 😊

www.smart-bus.hu

Minek szóba hozni? Mit lehet erre mondani? Ha ezt az alapvetõ tételt nem érted, akkor nem igazán van mirõl beszélni.

www.smart-bus.hu

igen, valami hasonló választ vártam, a jó öreg Solt, sose változol 😊

WHAT?! An interference pattern?!

Ne haragudj, de a te fantázia világodhoz nekem semmi közöm. Próbálj meg azzal vitázni amit én írok, ne azzal, amit te próbálsz bele látni a mondandómba.

www.smart-bus.hu

Mert akkor minek szóbahozni Trianont? Mi célja? Igen, fáj, meg szar meg minden, és emiatt kell folyton-folyvást errõl keseregni, mint egy zsémbes vénasszony?

TheLostOne
Amúgy az egész Trianon témáról meg az a véleményem, hogy a magyarság tudatos és szándékos szétszabdalása folyik itt sok-sok éve.

A világ, miután felismerte, hogy hatalmas tehetségek, kiemelkedõ intelligenciával rendelkezõ emberek kerülnek ki közûlünk nagy számban, félni kezdett tõlünk. Félnek attól, hogy egységes nemzetként átvennénk a hatalmat az egész világ fölött, mert erre valljuk be meglennének a lehetõségeink. Ha nem lettek volna magyarok, a technológia többszáz évvel visszamaradottabb lenne. Mi alkottuk a mai világ nagy részét, és mindig az alkotó ismeri legjobban az alkotását, mindig õ képes a legjobban irányítani, felhasználni azt.

Nem azért félnek tõlünk, mert csúnya gonosz emberek lennénk, akik a világhatalommal visszaélnének, pont ellenkezõleg. Azért félnek tõlünk, mert ha miénk a világhatalom, az övék nem lehet...

Egyszerûen ezért érzik nagyon sokan szükségesnek nemzetünk lerombolását. A magyar embereknek egyénileg nem akarnak ártani, de azt akarják, hogy a kiemelkedõk ne képezzenek egységet, hanem legyenek szétszórva a világon szerte-szét. Ezt el is érték mára nagyrészt.

Akik ittmaradtak, azokban meg megpróbálják elnyomni a tehetségüket, egészen addig, amíg el nem hagyják a hazájukat. Erre a jelenlegi módszer a gazdaság tönkretétele külsõ befolyással, ami az életkörülmények, ebbõl adódóan a felemelkedési lehetõségek romlását idézi elõ.

De még folytathatnám, sok-sok módszerrel próbálkoznak, uszítanak minket egymás ellen, aminek néha élõ példája ez a topic, rendszeresen egymásnak ugrunk, ahelyett hogy összefognánk. Elhomályosítják a látásunkat, önzésre kényszerítenek minket megélhetési válság generálásával, stb stb stb...

Szerencsére sokan vannak, akik azt mondják ez csak idõhúzásra elég, és minél durvábban próbálkoznak, annál durvább pofont kapnak majd tõlünk egyszer. Személy szerint azért remélem, ez a pofon inkább nevelõ célzatú lesz majd, mintsem véres.

A Horthy rendszer volt haszonélvezõinek fiai unokái illetve többségében fotelforradalmár tulajdonképpen nem is érdemes velük vitatkozni.

2011-ben utálni a szomszédainkat egy olyan okból amihez se neked, se nekik nincs már közük, gyerekes, és olyan állapotokhoz vezet, mint a balkánon: különbözõ nemzetiségiek háborúznak egymással több száz éve, már senki se emlékszik miért. Persze a nagyhatalmak meg jól megszedik magukat rajtuk. Ezt akarod a Kárpát-medencében is? Mert ide vezet a gyûlölködés. Miért nem lehet végre felnõni, és nem más népeket okolni a helyzetért, hanem erõt venni magunkon és azt mondani, hogy önerõmbõl teszem ezt az országot jobbá.

Rundibundi... már megint ez a Horthy ellenesség... jó lenne már, ha kicsit utánanéznél mirõl is beszélsz...

www.smart-bus.hu

Miért van az, hogy ha valaki szóba hozza Trianont, akkor az egybõl úgy csapódik le, mintha háborúzni akarna?

Az emlékezés, a lelki összetartozás ereje senkinek nem jelent semmit? 90, vagy 900 év, teljesen mindegy... ezt soha nem lehet elfelejteni, mert annak nemzethalál a vége.

Akiket elszakítottak tõlünk, azok dönthettek volna úgy, hogy asszimilálódnak, és akkor jóval kevesebb nyûg éri õket. De nem így döntöttek... rengeteg szenvedés árán is vállalták a magyarságukat, a legkevesebb, hogy mi is vállaljuk õket, és legalább lélekben velük vagyunk minden körülmények között...

www.smart-bus.hu

Horthy õfelsége adót sosem fizetett,a birtokai jelentõsen gyarapodtak kormányzósága alatt.Odadobta egész Magyarországot a nyilas hordáknak,amikor megtudta fia elhurcolásának hirét.Horthy akit nem érdekelte a hitlerista rabló háborúban több tizezer magyar katona halála hiszen mást sem látott mint egy zsiros koncot gyõzelem esetén.....
Jah valóban igaz MAGYAR volt...semmi hasonlóság Szálasival.

Ezenkivül belinkelsz egy propaganda videót.A Dél-vidéki magyar vérengzésrõl miért hallgatsz?

jhetedikj
Úgy gondolom, ha az eltelt 90 év alatt nem szerezték vissza a területeket az õseim akkor én már minek rágódjak Trianon miatt. Ennyi maradt ami van, ebbõl kell kihozni a legjobbat. Ha meg annyira magyarnak érzi magát az a külföldi akkor költözzön ide úgy is fogyóban vagyunk

anno 1987

Kifejtenéd nekem, hogy jutottál erre a következtetésre?

www.smart-bus.hu

Szóval balkánt akarsz csinálni a kárpát-medencében?

TheLostOne
"Most hétvégén kézenfogom a gyereket, és kulturális program gyanánt tolerancia múzeumba megyünk?"

Pontosan ezt tennéd, ha a zsidó lennél és a világuralomra éhes rétegükbe tartoznál, hogy a gyereked amikor felnõ támogassa ezt az álszent mozgalmat, és nehogy objektív szemszögbõl legyen képes megítélni a dolgokat, fellázadva ez ellen a bizonyos réteg ellen.

Mondtam már, hogy vannak zsidók (ismerek is párat), akik szinte szégyellik a származásukat emiatt az ámokfutás miatt, és véget akarnak ennek vetni. Ezért kellenek az ilyen felhajtások, hogy nehogy túlságosan elszaporodjanak a felvilágosult zsidók, akik önzetlen célokra, illetve a jelenlegi zsidó vezetõ réteg ellen használnák a nemzeti tehetségüket, a businesselést.

(Aki most rasszizmussal vádolna a hsz miatt, olvassa el újra, figyelmesebben!)

De ezt ugye nem hajlandóak felfogni...

www.smart-bus.hu

Kik intézték el Trianont pollux? Gyanítom te nem a patkányforradalom gusztustalan férgeire gondolsz, pedig ott kéne keresgélni... ha pedig onnan indulsz, akkor egy másik vallás képviselõit kéne ostoroznod...

Amíg a kint élõk igényt tartanak az emlékezésre, addig az ilyen kirohanások totál értelmetlenek. Õk nem olyan gyávák mint mi... bátorság ahhoz kellett, hogy valaki magyar maradjon román, vagy szerb terror alatt.

Tudom, hogy nehéz feldolgozni, de kérnek belõlünk... még mindig anyaországnak hívják a csonka országot, és ameddig ez így van, addig nekünk is kötelességünk minimum lélekben velük lenni.

Ha egy kint élõ magyar bele olvasna ebbe a topikba, joggal tenné fel a kérdést magának, hogy ugyan minek maradjon õ magyar...

Nekem meg abból van elegem kedves pollux, hogy amíg a buzik jogaiért rettentõ hangosan tudnak vonyítani a kedves liberális honfitársak, addig, ha az elszakított országrész magyarjai jönnek szóba, akkor rögtön adott ország érzékenysége lesz fontos, nem a kint élõk...

www.smart-bus.hu

Ulvar
Csak sajnos ha inzultál a másik fél, akkor nem fogom hagyni magam, mint ahogy itt a magyar békeszeretõ pacifista liberális politikusok gondolják, mert az nem vezet sehova, csak körbe röhögnek hogy ezek a szerencsétlenek még magukat sem tudják megvédeni.

polluxware
én meg azt tartom tragédiának, hogy akik "elintézték" trianont.. azoknak a kölkei (fattyai) a mai napig rázzák a nyálukat ,és nem nyugszanak addig amíg az egész k. országot el nem szarják, vagy szabdaltatják fel..

mindezt áhitatban ittas keresztyén lelkülettel és erkölccsel

ki éljenezte trianont?? senki!

csak unalmas már az ahogy hol nyiltan, hol sundám-bundám módon próbáltok utalni olyasmire ami miatt a másik tábor hülyéi a honfitársaimat VERIK! mert képtelenek békében élni.. (egyik hülye a másikat szítja)

a kettõ között meg ott van az elszenvedõje

legjobb példa erre a legutolsó délvidéki szavazás ahol azt a fideszes picsát elküldték a véreresbe

nem kérnek belõletek, nem kérnek belõlünk

úgyfest csak ti nem tudjátok felfogni

polluxware
az más<#whatever>

arty
Te most mit háborogsz? A véleményem szerint szégyellnie kéne magát, ennyi. Mit fáj ez neked?

Próbálj meg abban a stílusban kommunikálni, ahogy én is beszélek veled... ezt a mostanit meg tartsd meg olginak... 😉

Ha valaki veszi a bátorságot ahhoz, hogy egy nemzet tragédiáját ennyire semmibe vegye, akkor azt hiszem én is vehetem ahhoz a bátorságot, hogy az illetõt minõsítsem.

Akinek Trianon nem fáj, nem érzi át a tragédiáját, az a szememben nem magyar lelkû ember. Ehhez a véleményemhez meg jogom van még akkor is, ha ez neked nem tetszik.

www.smart-bus.hu

Aki nem baloldali beállítottságú, az ne is írjon ide? Régebben elõszeretettel megfordultál a magyar mentalitás topikba, akkor nem hiszem, hogy bárki elzavart volna...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
sokkal jobb lenne ha végre mindenki a saját kis közegében élné ki magát..

Lakáshitel a kormán új garanciákat hajlandó válalni
http://www.hiteluniversum.hu
polluxware
Ki a franc vagy te hogy bárkinek is beszólj? Szégyelje magát?

nem veszed észre ,hogy ez bárkirõl lepereg miután beleolvas a régebbi mentalitásos pogrom eszmecseréitekbe?

gondlod hogy bárkit is megérint az ahogy próbálod minden szarnak meg hazaárulónak elugatni?

én imádnak szeretlek, mert relatíve normálisan kezdessz bele a dolgokba, meg nem vagy olyan hóótt primkó... de azért ezt a nemzeti személyeskedést hanyagolhatnánk végre?

uncsi..

inkább mondj valami vulgáris aranyköpést, és azt legalább tudja hova tenni az ember

de tõled ilyet hogy "szégyelje magát"... Felesleges

polluxware
<#eljen><#eljen><#eljen>

No, ez meg az a hsz, amire reagálni sem érdemes érdemben. Szégyelld magad...

Csak azt nem értem, ilyenkor hova lesz a nagy liberális érzékenység más emberek iránt?

www.smart-bus.hu

Vannak dolgok, amiket egy pillanatra sem lehet felejteni, vagy degradálni. Ettõl még nem seggel megyünk a jövõbe.

Pollux: Azt hiszem ezt inkább magadnak kéne mondogatnod.

www.smart-bus.hu

Rundibundi alregjeit is bannolni kellene.

Ulvar
Tanultál történelmet?

Mike
akkor miért nem a románoknak üzentünk hadat, miért az angoloknak és az amcsiknak?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

De, de most még visszafelé húznak. Ha ellökjük a kezüket, könnyen elveszíthetjük az egyensúlyunkat.

(ki is hangoztatta, hogy KELL az Unio, KELL az Euro, stb.?)

Ulvar
Akkor nem csak én vagyok a hülye...Runstedt17-re gondolsz mi? 😊 Szépen bannolva lett amikor létrehozta az Észak Korea topicot, és annyira sötét hogy nem hogy eltûnne a francba csak azért is mondja a marhaságát. Legalább már balosabb nevet választott 😊.

Valami olyasmi lehet, mint a népjóléti minisztérium.

89
nyammmi egy alreg 😊 tessék, hogy sír a sok magyar, hogy bevonulnak a nácifasiszták, csak nehogyj eldurranjon az agyad mialatt nézed

Horthyt és Szálasit egy lapon emlegetni pedig hatalmas tudatlanságra enged következtetni. És ügyes vagy, hogy a gazdasági világválságot is az õ számlájára írod.olvasnivaló

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Igazából nincs hírértéke, de valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az a tolerancia múzeum?
Most hétvégén kézenfogom a gyereket, és kulturális program gyanánt tolerancia múzeumba megyünk? Ez milyen röhejes már. Kinek kell ez, ki megy oda?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ott is esik a színvonbal. <#shakehead>