61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Danny1987
    A kereszténység nem egyenlő azzal hogy gyertek üssetek oda fordítom a másik orcámat is.
    Ami neked zsidózás cigányozás stb. az valójában tények.
  • Danny1987
    "Viszont ha már valaki parancsolatok meg mittomén mik szerint él azt csak sajnálni tudom,meg esetleg kinevetni. "

A törvények is egyfajta parancsolatok.

Ezek szerint magadat kinevetett ha törvénytisztelő vagy?
    Végül is kell az önkritika.
  • Danny1987
    "Legjobban azzal járnánk ha csinálnánk egy "zsidkereszt" vallást és akkor a szombati és a vasárnapi is pihenő nap lesz."

ilyen már van hit gyülekezete.
  • tviktor91
    Mivel az emberek többsége keresztény,és az emberek többsége irigy fasz így nincs miről beszélni...persze nincs összefüggés közte,csak mondtam hogy akkor fölösleges klubtagnak lenni.

@276 Ugyan ezt tudom erre is mondani,mindenki az , de a többség leszarja a pontokat,innentől kezdve megint nincs sok értelme valakikhez tartozni.

Legjobban azzal járnánk ha csinálnánk egy "zsidkereszt" vallást és akkor a szombati és a vasárnapi is pihenő nap lesz.
  • Garfield
    De, jobb volna. Csak a gond ott van, hogy még azok sem tartják be, akik fennhangon hirdetik magukról. Amíg a felebaráti szeretetet tanító vallás nevében, annak vezetői ún. "pogányok" ellen hirdetnek keresztes háborút, amíg ugyanezen vallás állítólagos követői habzó szájjal zsidóznak (Hegedűs "lelkész" úr rémlik?) vagy épp zászlót égetnek annak nevében, addig teljesen felesleges a vallás jobbító hatásáról elmélkedni: pont azok élnek vele vissza, akiknek példát kellene mutatni.
  • csige791
    Nem keresztényezel:
    "Keresztíínység"

- Akkor mit csinálsz? Hazudsz?

"Ettől függetlenül minden vallást baromságnak tartok,nem is vagyok megkeresztelve és nem is érdekel az egész.
    Viszont ha már valaki parancsolatok meg mittomén mik szerint él azt csak sajnálni tudom,meg esetleg kinevetni."

- Tehát szerinted ha mindenki betartaná azokat a parancsolatokat, akkor nem lenne jobb a világ?

• banok
    R.I.P. Nagy edző volt!!
  • Ironman2
    22 éve
  • bertino
    ennek mar tobb, mint 10 eve nincs jo vege...
  • Danny1987
    Egyre súlyosabb lesz a probléma és senki sem lép semmit.

Ennek nem lesz jó vége.
  • Lteebee
    Ja, ja, nem keresztényezel.
    Csak szerinted a keresztények 55%-a irigy fasz.
  • ManoNegra
    Igazad van. Belénk vannak programozva azok a bűnök ami mentén a nagy többség éli az életét, de annak a lehetősége is megvan bennünk hogy ezeket elfojtsuk!
    Igyekszem úgy élni, úgy viselkedni mással, ahogyan szeretném, hogy velem szemben viselkedjenek. Ehhez nem kellenek parancsolatok.
  • ManoNegra
    Én se vagyok megkeresztelve, de nem vallásfűggő, hogy valaki higyjen Istenben, vagy hogy ne vétkezzen.
    Miért neveted ki azt, aki tisztességesen próbál élni?
  • ManoNegra
    Nyugodjék békében!
  • SHADOWEYES7
    R.I.P
  • SHADOWEYES7
    Elhunyt Bicskei Bertalan.
  • DaemoonHunter
    a parancsolatok alapján élés nem lenne rossz dolog, ha mindenki így lenne programozva, de nem nekünk találták ki ezt...
  • tviktor91
    Bocs 9millát akartam írni.
    Nem zsidózok nem keresztényezek nem cigányozok -van cigány haverom is aki abba az 5%-ba tartozik aki normális és nem egy ingyenélő ***-
    Ettől függetlenül minden vallást baromságnak tartok,nem is vagyok megkeresztelve és nem is érdekel az egész.
    Viszont ha már valaki parancsolatok meg mittomén mik szerint él azt csak sajnálni tudom,meg esetleg kinevetni.
  • desigo
    Súlyos betegség következtében rövid szenvedés után, életének 67. évében szombat este elhunyt Bicskei Bertalan, a magyar labdarúgás meghatározó személyisége.
  • csige791
    "A népesség közel 55 százaléka, a vallást megjelölők csaknem háromnegyede a katolikus egyházhoz tartozik. Közülük 5,3 millió a római katolikusok száma, a görög katolikusoké megközelíti a 269 ezret. A református egyházhoz tartozónak vallották magukat 1 millió 623 ezren, az evangélikusok száma 304 ezer. Az izraelita vallást 13 ezernél némileg kevesebben jegyezték be. Evangélikusnak 305 ezren, baptistának 18 ezren vallották magukat. Meglepően alacsony volt azoknak a száma, akik Magyarországon nem keresztény vagy zsidó vallásúnak vallották magukat, összesen 14 ezren. Viszont közel másfél millióan jelölték be azt, hogy nem tartoznak semmilyen egyházhoz, felekezethez, és több mint egymillióan nem kívántak válaszolni a kérdésre."

Valami olyasmit olvastam, hogy jelenleg 800 ezer körüli a devizahitelek száma. Nem lehet, hogy az az utolsó mondatban elhangzott 1milla nagy átfedést mutat a devizahitelekkel?

Honnan tudod, hogy egy irigy ember keresztény, zsidó, vagy esetleg ateista? Kérsz egy 20-ast kölcsön és ha nem ad megkérded milyen vallású? Esetleg tudnál adni valami kézzel fogható dolgot ami alapján a kijelentésedet tetted?

(egyéb iránt ha a zsidókat tüntetted volna fel ugyan ilyen mondat környezetben,m ár meg kaptad volna a figyelmeztetésed, legalábbis már kaptam hasonlóért "keresztíínység")
  • tviktor91
    Keresztíínység....MO-n 900.000 ember keresztény,ebből az 50% irigy fasz, a maradék 40 meg hiteleket vesz fel hogy gazdagnak tűnjön.:DDD
  • csige791
    nagyon helyes.
  • tviktor91
    Én mindig egy híres lámára gondolok mikor kimondják a nevét XDD
  • banok
    Obama a Fehér Házban fogadta a dalai lámát
  • csige791
    Az út végére teljesen tönkreteszik, vécének használják a buszt a beilleszkedni vágyók

Ha egyáltalán behajtanak, akkor is csak gázpisztollyal felfegyverkezve – így vallott egy közmeghallgatáson Réti Zoltán, a Borsod Volán egyik gépkocsivezetője, amikor arról mesélt, hogy miért bojkottálják a buszsofőrök Ózdon a Bánszállás nevű városrészt.
    A 33-as járat igazi lidércnyomás: az elviekben Bánszállást is érintő vonal utasai általában az út végére teljesen tönkreteszik a járművet, késsel felhasogatják az üléseket, állítólag olyan is volt, hogy vécének nézték a kocsit. Jegyet természetesen egyik bánszállási utas sem vesz, ha pedig a sofőrök leparancsolják a renitenseket a buszról, akkor azok téglákkal vagy lábbal törik szét a járművek lámpáit.
    A vállalat most a polgárőrök és a városőrök segítségét kérte, emellett több ellenőrt is küldenek a 33-as vonalára - írja a Blikk.
  • ManoNegra
    Ez bizony nem egy friss "hír".
  • tviktor91
    Milyen baromságot olvastok ti...melyik állat találta ki ezeket a bűnöket?
  • ManoNegra
    Mi? "Te csak saját magadért tartozol felelősséggel!"
  • csige791
    mi ezt már olyan régen elbasztuk...

• ManoNegra
    Te csak saját magadért tartozol felelősséggel! A végítéletet senki sem kerülheti el.
  • csige791
    Azért ha betartanánk ezeket a dolgokat (egytől egyig mindenki) amik le vannak írva mennyire komolyan lenne jó világ? Még csak rendőrság sem kéne.
  • Freeda Krueger
    Nem gond az még csak nem is bűn :)
  • ManoNegra
    Oké Te nyertél, csak én nem tudok szerkeszteni :-) Ezt azért még ide:

"A fösvény ember mindent magának akar, mindent meg akar szerezni, és semmit sem tud kiengedni a kezei közül. Azt hiszi maga rendelkezik az anyagi javaival, gazdagságát csak a saját ügyességének köszönheti. Ezért a fösvénység a kevélység édes gyermeke. Aki magát Isten fölé helyezi, az előbb-utóbb azt hiszi, az egész teremtett világ őérte van, és ezért minden őt illeti meg."
  • Freeda Krueger
    Ezen wiki alapján mondtam én is.
    link
  • ManoNegra
    A wikin nagyon szépen le van írva.
  • Freeda Krueger
    A fösvénység amikor ragaszkodsz hozzá,nem akarsz adni,nem azonos a mohósággal.
    a lényeg átjött,csak rossz szót használtál.
  • ManoNegra
    Lehet hogy nem a legjobb szót használtam, de a mohóságot a pénz iránt gondoltam. Azaz fösvénység.
  • Freeda Krueger
    A második főbűn a fösvénység.
  • ManoNegra
    az a harmadik
  • tviktor91
    A lószex?