Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki az az õrült aki parlamenti közvetítéseket tölt fel a youtubra?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tmp

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

tmp
Sneider Tamás a szociális kártya bevezetésének módosító indítványának vitája +szavazás

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Atomreaktor
nem azt mondom, hogy akkor jobb volt élni, mint most. csak nem voltak "turbómagyarozások", meg "felejstük már el trianont", meg "a romániai magyar az román", stb.

és tessék belelapozni. mondhattam volna 1900-at is, vagy 1860-at. akkor még sehol nem volt trianon, de ekkora széthúzás sem. persze, akkor is marakodtunk, de más országokban is így van, igaz nálunk mostanában ez akkora mértéket öltött, hogy a jövõnket veszélyeztetjük.

ha meg már elitrõl és urakról beszélünk, akkor orbán épp a felé halad, h. az ország fele szegény legyen.

"Lapozzatok bele 1920-tól a napilapokba, újságokba. Akkor is csonkaország voltunk már, mégsem ejtették le a többieket."

A revizionista politikai koncepció a negyedszázados Horthy fasiszta uralkodó rétegét jellemezte.
Fõ céljuk volt mindenáron biztositani a nemzeti elit az urak,egyházi méltóságok uralmát.Békében és háborúban is,sõt egy eljátszott ország romjain,egy elvesztett rabló háború után is(44-45).
Szerencsére a Horthy rendszer(röviden:a több millió koldus országa,földtelen cselédek zsellérek tömegei,kivándorolt százezrek)azaz a régi uralkodó osztály a REVIZIÓ-val és NACIONALIZMUS-sal együtt végre a megérdemelt helyére,a történelem szemétdomjára került.

Kik is ezeknek a Horthynak,Szálasinak,uraknak jog utódjai?

Utcai "politikusok"
Megtévesztett gyerekek(olyan jól hangzik interneten olvasva vissza a rég múlt idillbe,mikor nagy volt az ország kolbászból volt a kerités)
Egyetemisták egy része(csöppet sem zavarja õket hogy a régi idillben sosem tanulhattak volna tovább ha nem úri osztályból származnak/illetve ágyútöltelék egyik sem szivesen lenne)

Esküszöm kívánom neki hogy (persze ha nem kamu hír) nyerje meg a bl-t a Mahacskalával, de legalább jól szerepeljen. Az egyetlen világklasszis focistánk.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
Azért ez még nem hivatalos és elvileg csak 2 év, másrészt most annál a klubnál irdatlan pénzek vannak, nem kizárt, hogy ott is BL szereplés a cél.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az biztos hogy irdatlan pénzt fog keresni, de egy európai elitklubban is ha nem ennyit de nagyon sokat keresne. A karrierje szempontjából nem mindegy! Eltûnik szem elõl.
Jelenleg a PSV-nél is évi egy milliárdot keresett asszem.

Narxis
Vagy csak több pénzt ígértek neki. 😊

Atomreaktor
44873-at idéztem, ez nem az én hozzászólásom.

A kultúrális autonómia törekvéseket az anyaországnak támogatnia kell, amenyiben a határontúliak igénylik azt. Nem volt itt szó határrevízióról.

"még ha nem is olvasol róla. "

Itt ülsz mellettem miközben gépezek? <#levele>

Én úgy értette, hogy a Görög, Portugál stb. csõd nem az euró miatt következett be. Igen volt drágulás. Meg kiszámíthatóbb árfolyamok...
polluxware
"nekem nem hiányoznak valahogy azok az országrészek"

ha hiányozna tudnál mit csinálni?

LENNE RÁ JOGOD? ennyi idõ elteltével..

vagy te képes lennél megjátszani azt amit annó õk?

(mindenki a saját faszával verje már a csalánt egyszer az életben..)

Atomreaktor
"Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem nem hiányoznak valahogy azok az országrészek.Nem kéne már abbahagyni ezt a Trianonozást? Ezt a kis országot kéne elöbb rendberakni nem? Hogy mindenki jó körülményben éljen,és boldog.legyen munka,fizetés,nyugdij,aztán a többi ország meg le van szarva.Kellett nekünk megint ez a szarkeverés odaát."

Én nem irtam hogy le vannak szarva,csak hagyni kéne már a határontúliakat élni nyugodtan.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

polluxware
de nem errõl van szó!!!!

hanem arról hogy elmúlt!!

most újra felbasznád a méhkast, hogy te itthon jól ki tudd magad hõõzöngeni, az a magyar amelyik ott él azt meg erõszakolják meg vagy verjék össze a görcsös csakazééris mentalitásod miatt

senki nem örül annak ami történt.. de nem tudod jová tenni, és nincs JOGOD a most ott élõk körülményeit mégjobban elbaszni

Magyarországon az egyik legjobb a termõföld? Ha igen akkor mizu a mezõgazdasággal?

Magyarország rengeteg víz van, forrás..stb. Miért drágább a víz mint Dániában? Hajdú-Bihar miért az olcsóbb Nagyvárad felõl próbálja beszerezni a vizet?

...amúgy most az EU-val nem szakadék szélén állunk?

Narxis
Ezt kár lenne csak az Unió nyakába varrni, legalább ugyanennyire hibásak voltak a politikusaink is akik vagy hozzá nem értés vagy korrupció miatt nem védték a magyar ember érdekeit. Bár az Unió nem is arról szól, hogy a nemzetek a saját érdekeiket elõrébb helyezzék, vagyis nem errõl kellene, azért mi még a minimális képviseletet se kaptuk meg. Azt se feledjük, hogy mi csak 2004 óta vagyunk tagok, a legtöbb kár viszont a "rendszerváltás" után történt amikor kiárusítottak mindent ami állami tulajdon volt. Persze ez csak az én véleményem. 😊

Marokkó és Törökország megoldja majd a flamand Vs vallon kérdést.

Menne is a válás, csak Brüsszel területileg Flandria, és errõl nem mondanak le a Flamandok. De ha ezt nézem, vagy pedig ezt a videót, amelyek Gent-ben készültek a Belgium-Töröko meccs kivetítõje elõtt, akkor lesznek még itt gondok... bár tény flamand nacionalisták szerint sokszor le kell nyelniük a vallon radikális toleranciát.

Ulvar
Ahha...lehet hogy igazad van...csak azért egy dolgot ne felejts el! Hány üzem, bánya, mezõgazdaság ment tönkre ez idõ alatt! Amíg nem volt Unió érdekes módon jobban éltünk...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Narxis
"Az emléknapok MINDEGYIKÉT!!!! Párt politikai célokra használják/használták. "

Pontosan ez az ami nagyon nem tetszik. Jó lenne ha az ünnepnapokon azt ünnepelnénk amit kell és a megemlékezéseken arról emlékeznénk amirõl kell, méltósággal politikai mocskolódás nélkül.

És azt is, hogy Magyarország a szakadék szélén áll, Unió nélkül már egy szinttel lejjebb lennénk. Merjünk nagyot álmodni, nem kell Unió...

Auf wiedersehen in deutscher Ungarn...

Ulvar
Az emléknapok MINDEGYIKÉT!!!! Párt politikai célokra használják/használták. Nem arról beszéltek hogy milyen fájdalmas nap volt ez a Magyar történelemben, hanem hogy milyen jól fogunk élni majd jövõre meg utána meg utána olyan gazdagok leszünk hogy szarni fogjuk a pénzt...

Én azt is elítélem aki olyan turbó magyar hogy szétveri az utcát buliból és más elméletileg Magyar társának kárt okoz!! Sok és hosszú munka, de legalább ezt az "áldemokráciát" kéne valahogy elõbbre vinni!

500 miliárd? Szerintem adjuk el a MOL 32,5%-át az oroszoknak, az épp ennyibe kerül.

Narxis
Kifelejted, hogy Görögország évekig kozmetikázta a Brüsszelnek küldött adatokat, amikor borult a bili akkor meg már késõ volt.

Az Íreknél meg olyan rendszer volt, hogy sokaknak megérte munkanélküli segélyen tengõdni, gyakorlatilag az történt, hogy a csóró kelet-európai odament dolgozni és bármit elvállalt az ír meg válogatott, hogy neki milyen állás elég jó.

Ulvar
Áhh hol...végülis amint Euróra váltott Görögország, Olaszország minden csak drágább lett, és azóta semmit nem javult a helyzet csak romlott.

Hol tartunk? Az Európai Unió összeomlásának szélén, mivel a nagy központ Belgium ketté akar válni, még ha nem is olvasol róla. A Vallonok és Flamandok kezdenek elválni egymástól, Olaszországi Padánia megerõsödött, mivel Olaszországnak az Északi része erõs gazdasággal rendelkezik, míg a dél szinte csak turisztikából él, így Észak Olaszország tartja el a déli területeket, valamint ott vannak a Katalánok, akik szintén így gondolkodnak, hogy az õ területük GDPje többszöröse a többi tartományéval szemben Spanyolországban...és sorolhatnám a példákat.

Narxis
Nem az emléknappal van a baj hanem, hogy egyesek, hogyan képesek ezt az emléknapot átélni.

Narxis
Ja, azért leszarni nem kéne.

Egy emléknapot megengedhetünk magunknak ugye? Elfér a holomegemlékezések mellett?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Atomreaktor
ezzel nincs is baj, csak azzal mikor valaki azt írja, hogy õ leszarja a határon túliakat. õk is ugyanolyan MAGYAROK, mint MI.

kellene egy kis összetartás, meg autonómia, stb. és akkor nem fogynánk el, sem itt, sem ott kint.

Ulvar
Autonómiát Padániának, Flandriának, Vallóniának, Katalánoknak, Baszkoknak, Koszovónak, Okszitániának, Szápminak, Sealandnak, és ugyanígy a Csecseneknek, és Erdélyi magyaroknak.

Vajdaságot kiirtották, Kárpátalján többször voltam, azokat úgy lenézik mint a cigókat ha nem jobban, az Ukránok...

Atomreaktor
<#eljen>
ez az amcsi példa nagyon jó. és ami a nagyon szomorú, hogy sok csoportnak érdeke, hogy a magyarok így szemben álljanak egymással. 40 év agymosás, majd 20 év globalizáció után mondjuk nem csodálkozok, hogy ennyi embernek csak az a fontos, hogy õ egyénileg jól érezze magát, a többi meg le van ejtve. Lapozzatok bele 1920-tól a napilapokba, újságokba. Akkor is csonkaország voltunk már, mégsem ejtették le a többieket.

Köze nincs az euróhoz.
Narxis
Nekem némelyik Trianonnal kapcsolatos mai gondolkodásról ez jut eszembe:

Mindamellett persze, hogy igazságtalannak és fájdalmas döntésnek tartom, hogy megcsonkították a hazámat, sajnos a történelmet a gyõztesek írják. Véleményem szerint több méltósággal kellene emlékezni és nem egy délibábot kergetni azzal kapcsolatosan, hogy nekünk bármi esélyünk lenne arra, hogy jóvátételt kapjunk. Arról nem is beszélve, hogy amíg foggal-körömmel hirdetjük a revánsot addig nem leszünk békében a szomszédokkal, õk meg példát fognak statuálni az ottani magyarokon.

Ulvar
És azzal mit érsz hogy Euróval fizetsz??? 😄DDD Valami Görögország, Portugália, meg valami Írország is rémlik...neked nem??

Ulvar
Látom te iszonyatosan sokat foglalkozol a gépnél ülve, hogy megold az ország problémáját. Iszonyatosan...fantasztikus munkát végzel csak így tovább elvtárs!! Megtudod csinálni, ez az csak így tovább!

Ulvar
Nagymamám 1921-ben született Kassától nem messze, a mai "Szlovákia" nevezetû állam helyén. A Benes dekrétum lakosságcseréjében szenvedte el anyai ágon lévõ családom a legnagyobb arcon csapást a világon. Francia származású értelmiségbõl származtunk, jó anyagi körülmények között, és ezek a tót..............................(hosszú káromkodás) egy pillanat alatt semmivé tették, mert egy szál ruhában nagyanyámat áttoloncolták a határon túlra, és a házunk helyére beköltöztettek Magyarországról áttelepített szlovákokat...ezek után 50 évig szenvedett nagyanyám és nagyapám a szocializmus átka miatt, míg 1995ben meghalt nagyapám mert nem bírta elviselni a ránehezedõ terhet, míg nagyanyám teljesen elvesztette emlékezetét 85 éves korára. Ma 90 éves, még mindig él, de sohasem mertem megkérdezni a múltról. Ha most kérdezném tuti nem adna normális választ állapota miatt...

És aki leszarja a Trianoni határokat, annak aztán nem tudom milyen nemzeti érzése lehet, mert kb. 0. És ne kezdje el nekem a süket dumát, hogy elõször itt kéne rendet tenni...TEGYÉL BASSZUS DE MÉG MINDIG ITT IRKÁLSZ AHELYETT HOGY TENNÉL VALAMIT, FELEMELVE A SEGGED A SZÉKTÕL! Mit tettél eddig? Behúztál egy X-et egy papíron 2-er 3-or? Ez a nagy tett az országért? Okoskodók, szemtelen, szégyenteljes "Magyar"-nak nevezett emberek. Csak emberek vagytok, de nem magyarok, mert még az Amcsi néger is nagyobb hazafi mint ti valaha lesztek, és ez a nagy szégyen uraim és hölgyeim! (ez csak egy két emberre vonatkozik aki így gondolkodik).

#44885: Ennyire szereted Kádárt hogy az õ szavait írogatod? Nem sül ki a szemed? Szégyen!

Atomreaktor
Neked is: 44897.

Atomreaktor
Neked szintén 44897.

Atomreaktor
menj el egyszer Erdélybe és utána mondjad, hogy le vannak szarva. de addig egy rossz szót se róluk, csak egy hétre menj el kérlek.

polluxware
lássál már végre 1x az orrodnál tovább...

Azért ez nem egészen így van. Ha ilyeneket írsz, meg kisarkítod angliai autonómia jellegû ökörségekre, akkor csak a nyakadnak ugranak a nacionalisták (jogosan), és megint megy a sírás. Nem kell ilyen túlzásokba esni (neked se, meg nekik se).
Atomreaktor
Te ebben az országban élsz? 😊
"Orbán ott próbál pénzt fogni, ahonnan még lehet elvenni, viszont azoktól nem vesz el, akik nem kapnak semmi pluszt a normálhoz képest."
Ezt most mire érted? Nekem itt 10 közvetlen kollégám van és már nem évrõl évre, hanem hónapról hónapra élünk egyre rosszabbul. És igenis tõlünk akarják elvenni, a multik meg visszahárították ránk a költségeket. A boltokban úgy van 10-30%-os árnövekedés, hogy észre sem veszed. Nem akarom tovább sorolni, 3-4 millió ember biztos, h rohadt sza*ul él. És most nem kell jönni az elmúlt 8 évvel, mert most MOST van.

Annak azért bizonyára örülnének, ha nem vegzálnák õket azért, mert magyarul beszélnek. De mint mondtam nem a területrõl van szó elsõsorban.

Én sem éltem akkor, de sok dolgot lehet olvasni, és aki akarja átérezheti azt, hogy mit éreztek akkoriban az emberek: link

Én csak szlovákiai magyarokat ismerek, de még egyiktõl sem hallottam, hogy milyen szívesen élne inkább magyar területen. Fõleg, hogy õk már rég euróval fizetnek...
Itt elsõsorban nem a területekrõl van szó, hanem az ott élõ magyar emberekrõl...

Egy országot sem büntettek úgy mint minket ez minden csak nem igazságos döntés. Ettõl még persze azt gondolsz amit akarsz.

Tudod, amiket most visszaköveteltek, az sem tartozott soha olyan helyhez, hogy Magyarország!
Az Osztrák-Magyar Monachia része, pontosabban a Magyar Királyság része volt. Buktuk a háborút, buktuk a monarchiát, buktuk a területeket is.
Lehet sírni még 1000 évig, addig sem kell a fontos dolgokkal foglalkozni.
Illyés Gyulát lekölyközni...<#wow3>