61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Garfield
    Felőlem annak tartod magad, aminek akarod, csak légyszi ne érvelj olyan értékek mellett, amit magad sem, vagy csak erősen a saját szájadíze szerint szelektíven tartasz be.
  • Garfield
    Mégegyszer: semmi gond, le lehet ilyet írni meg gondolni. Csak annyit kérnék, hogy amikor ez az illető, aki ilyet ír/gondol, az a keresztényi értékekről kezd papolni - természetesen önmagát is ezen értékek követőjének gondolva -, lesz szíves szemen köpni magát.

U.i.: A Provident alapvető oktatási hiányosságokat használ ki, aka "emberi hülyeség". Senki sem kényszerít senkit arra, hogy a fizetésképtelenségét még nagyobb kiadásokkal súlyosbítsa.
  • csige791
    A Jobbik nyert Gyöngyöspatán

Hát nem teljes az örömöm, az a Juhász Oszkár elég rossz választás. látszik rajta, hogy kihasználja ezt az egész "mókát". Ezzel elfogja járatni a Jobbikot. Kb olyan mint az egyház, ráült a témára ezért vagy azért.
  • csige791
    Ok akkor nem vagyok keresztény hanem egy mocskos állat.
  • Garfield
    Szóval mivel a személyes felelősségre vonás kivitelezhetetlen, ezért az a megoldás, hogy akkor kollektíve utálunk egy csoportot, annak egyes tagjainak tulajdonított, vélt vagy valós tettek miatt.

Egyre szebb, és egyre messzebb az Újszövetségtől. Amivel végül is semmi gond, csak ne tessék arra a könyvre hivatkozni, jó lesz az továbbra is nehezéknek az íróasztalon.
  • csige791
    Ha hegedűs írta ha nem, teljesen igaz amit írt. Nézz körül a világban. Ismétlem a személyes felelősségre vonás nem működik azon a szinten ahol tilos az uzsora de zsidóknak lehet törvényesen is. (provident)
  • csige791
    A személyes felelősségre vonás ezen a szinten nem működhet, mert ezek az emberek kilóra vesznek meg államokat a vezetőiken keresztül. Lásd még Obama befenyítése címszó alatt. Azért az, hogy valakik befenyítsék a világ legerősebb országának elnökét kicsit erősnek tartom.

Azt ne feledd, hogy sosem gondoltam megoldásnak egy újabb holokausztot vagy hasonlót, olyat írtam, hogy esélyes hogy kiharcolják maguknak de nem örülnék neki.
    Én más alapokra helyezném a társadalmunkat ahol magán emberek nem kerülhetnek az állam fölé legyenek akármilyen gazdagok is.
  • Garfield
    Hát persze, hogy mindenről a cigányok és a zsidók tehetnek. Vagy inkább minden negatív eseményt a zsidók és a cigányok nyakába varrunk, zárójelben megemlítve, hogy vannak magyar bűnözők is.
  • Garfield
    Ezt egy Hegedűs Lóránt nevű lelkész írta le.

Lelkész. Tudod, egyházi ember. Olyasvalaki, akinek a tanítása iránymutatásul kellene szolgálnia a vallási közösségének.

A verbálkeresztény archetípusa.
  • Garfield
    Tudod, az a szép, hogy észre sem veszed az egészet, és nálad az újszövetségi tanítás szépen megvan az azzal totálisan szembemenő zsidózással.

1. Nem igazán látok kivételt az újszövetségi legfőbb parancsok alól azon az alapon, hogy egy ilyen-olyan módon összetákolt elméleti rendszerben hiszünk.

2. Nem veszed észre, hogy folyamatosan zsidózol, miközben ha olyan nagyon fel lennél háborodva, akkor követelned kéne a személyes felelősségre vonást? Ehelyett te zsidó hadseregről beszélsz, általad elképzelt holmi zsidó bankárok ideatípusáról. Téged nem a személyes felelősség érdekel, hanem az, hogy akár látványosan, akár suttyomban, de minél inkább ki tudd terjeszteni az általad vélt felelősséget egy egész népcsoportra - lásd a klasszikus antiszemita eszmefuttatásodat a "zsidó bankárokról".
  • csige791
    Hát azért kb 20 éve közel sem voltak ilyen szélsőségesek az emberek. Nem lehet, hogy a körülmények hozták ki belőlük? Amikor azt látják, hogy cigányok pokollá teszik nagyszüleik életét, zsidók meg kirakják őket az otthonaikból?

(igen vannak magyar bűnözők is)
  • csige791
    "Hát halld meg magyar az ezredik keresztyén állami év ezer év ősi jussán és jogfolytonosságán alapuló, egyetlen életre vezető üzenetét: Rekeszd ki őket! Mert ha te nem teszed meg, ők teszik meg veled!"

Ezt még sosem olvastam sehol, de ha ezt valaki nagyon régen megírta, akkor azt mondom ,hogy max respect neki, mert pontosan a leírtak történnek napjainkban.
  • Garfield
    Ejnye, tudhatnád, hogy a a rendpártiság csak addig tart, amíg az a rend az ő érdekeiket szolgálja; ha azokat sérti, akkor aztán kitör belőlük az a szélsőséges vadliberális jogvédő, akinek láttán Mohácsi Viktória is elpirul.
  • csige791
    Normális keretek között be vannak tartva ezek a parancsok, de amikor zsidó bankárok 100ezer számra tesznek utcára keresztényeket, vagy zsidó hadsereg foszfor bombával szór meg civileket azt szóvá kell tenni. Azt is szóvá kell tenni, hogy zsidó bankárok rabláncon tartják egész európát mert jól keverik a pénzvilágot, mert okosabbak nálunk, emberek, családok millióit teszik tönkre ilyen olyan hivatkozásokkal. Ők okosak mi buták vagyunk, ők irányítanak minket a pénzvilágon keresztül, ezzel nem is volna gond, de millió példa van rá ahogy szorgalmas kreatív embereket tesznek tönkre, csak hogy pár milliárddal több legyen a kasszában, mindezt úgy hogy már most is annyi van, hogy sosem tudják elkölteni.

Igen szóváteszem, hogy az én vallásom szerint ők bűnöket követnek el, kapzsiság, mohóság stb.

(kérlek ne gyere azzal, hogy 100bankból kettő nem zsidó kézben van, mert leszarom)
  • Garfield
    A zsidózás nagyrészt tények ismertetésében nyilvánul meg, és nem annyiban ,hogy "mocskos zsidók nyírjuk ki mind".

Azért remélem, nem nagyon kell magyarázni, hogy ez közepesen felel meg az újszövetségi tanításnak:

Hát halld meg magyar az ezredik keresztyén állami év ezer év ősi jussán és jogfolytonosságán alapuló, egyetlen életre vezető üzenetét: Rekeszd ki őket! Mert ha te nem teszed meg, ők teszik meg veled!
  • Garfield
    Én messze nem egyházról beszélek, hanem a vallást eszközként/takaróként felhasználó személyekről, aki lehet, hogy a keresztes hadjáratot vezető király, de lehet a zászlóégető vallásvédő: a tetteiket nem az minősíti, hogy látszólag minek a védelmében járnak el, hanem az, hogy a tetteik mennyire egyeztethetők össze a szavaikkal. Számomra a zsidózó keresztény egy két lábon járó önellentmondás, mert az Újszövetség alapvető parancsát nem tartja be.
  • csige791
    Azt hittem az ilyen idióták már elfogytak. Ha tegnap óta olvasol politikai híreket akkor megértelek.
  • Garfield
    Akkor légyszíves vezesd le, hogy a Biblia tanításával (pl. Mk 12,31) hogyan egyeztethetők össze a te "tényállításaid", illetve a mögöttük húzódó szemlélet, köszi.

Tudod, miről van inkább szó? Arról, hogy a kereszténységre hivatkozni egyfajta divat, konzervatív szemlélet divata, csak azt felejtik el a kedves hivatkozók, hogy rém könnyen látszik az, mennyire tartják be a hivatkozott vallás szabályait. Nem véletlenül hívom én verbálkeresztényeknek a két zsidózás/cigányozás közt nyilvánosan mellverő, vallásvédő álkeresztényeket.
  • csige791
    Az, hogy betartod azokat a parancsolatokat meg leírtakat nem jelenti azt, hogy erre az egész mókára ráült "vezetőket" is ajnározod. Én nem is tudom mikor voltam utoljára istentiszteleten (valamikor gyerekkoromban), nem fogok adni egy fillért sem pár ingyen élőnek, főleg úgy, hogy utána ha meghal valakim akkor 20-50 ezert kérjenek el 2 óra "munkáért". A papok meg az egyház számomra egy maffia akiknek csak biznisz ez az egész történet, és biztos vagyok benne ha igazak a leírtak az összes a pokolra jut.

Szerintem igenis nagyon fontos útmutatások vannak leírva az élet minden területére. Úgy gondolom, hogy az aki azok szerint él az boldog és büszke emberként tekinthet vissza az életére amikor annak eljön az ideje. Még akkor is ha szegénységben hal meg. Ehhez pedig nincs szüksége semmilyen egyházra.

A zsidózás nagyrészt tények ismertetésében nyilvánul meg, és nem annyiban ,hogy "mocskos zsidók nyírjuk ki mind". Amikor a BBC leközölt egy tényfeltáró filmet a Brit politikai pártok zsidó szervezetek általi irányításáról ők is "zsidózó antiszemiték voltak".
  • Danny1987
    WC-pucolóból világhírű lett
  • Danny1987
    Ez nem rólam szól hanem arról hogy kell egy megoldás a c. kérdésre.

És akármennyire szar a libsiknek az ő megoldásaik legjobb esetben is fekete afrikához vezet.
  • Tsol
    "Igen a sterilizálás itt is alkalmazható lenne.
    Mondjuk ha 18 év alatt szül valaki akkor első gyerek után sterilizálás"

Te ilyenkor menőnek érzed magad?

• ManoNegra
    Ez szerintem a tisztességes cigánynak is óriási probléma, mert nem elég, hogy a többségi társadalom kiközösíti őket, még a többi cigány is lenézi őket.
  • tviktor91
    Hogyne lenne probléma,és az se megoldás hogy néhány vérliberális oda megy tüntetni vagy sorfalat állni meg ,,jajszegénycigányozni" ...nem baj az ha összefossák magukat egy kicsit.
  • Danny1987
    "Milyen általánosításról beszélünk?"

A te általánosításodról. Neked szabad. Ha valaki ezt a cigányokkal teszi akkor minináci (na ezt mondjuk még itt nem olvastam)

"Mutass egy jobbikost aki nem egy kis minináci és akivel le lehet ülni beszélgetni"
    Balczó Zoltán

"Elég csak felmenni a kurucra aztán elolvasni egy pár "felvilágosult" kommentet."

Lehet kommentelni a kurucon?

"Parlamenti viták hogy zajlanak?
    Egyetértés .: Néha van,akkor minden ok.
    Ha nincs.:1.) te rohadt zsidó.:DDD 2.) folyosón megbeszéljük"

1,Nem követed a parlamenti felszólalásokat
    2,Megint általánosítasz. Persze neked szabad és te nem leszel minináci :)
  • ManoNegra
    Ugy látod, hogy amit a cigányság nagy része művel ebben az országban az nem probléma? Mindannyiunk problémája?
    Felhívnám a figyelmed arra az apróságra, hogy nema jobbik kormányoz...
  • tviktor91
    :DDD liberál idiótákkal látod erről van szó.
    Egyébként általánosítás? Milyen általánosításról beszélünk? Mutass egy jobbikost aki nem egy kis minináci és akivel le lehet ülni beszélgetni...Elég csak felmenni a kurucra aztán elolvasni egy pár "felvilágosult" kommentet.Mindegyik azzal jön hogy .: 1. cigányok 2. zsidók 3. multi 4. ? Ja az nincs mert csak ezzel a 3-al tudnak életben maradni.
    Parlamenti viták hogy zajlanak?
    Egyetértés .: Néha van,akkor minden ok.
    Ha nincs.:1.) te rohadt zsidó.:DDD 2.) folyosón megbeszéljük
  • Danny1987
    Éljen.
    Kis általánosítással az általánosítás ellen.
    Ez a jó a liberál idiótákban.
    Köpd le magad.
  • ManoNegra
    A legnagyobb gond az, hogy ez a kereszténység nem az aminek eredetileg indult. Az ószövetség és az újszövetség között akkora az ellentét, hogy az már önmagában paradoxon.
  • ManoNegra
  • tviktor91
    Hagyjad..már rájöttem kiről van szó neki csak annyit lehet mondani hogy..
    Fúj cigányok,fúj zsidók,fúj multik , LÁV kereszténység hagy ne mondjam melyik sötét párthoz tartozik...abba amelyikben sok kopasz van és bohócjelmezben mászkálnak az utcán.
  • Danny1987
    Ez valami burkolt zsidózás:)
  • tviktor91
    Ezt senki se mondta..de nem egy esetről van szó..és elég negatív reklámnak tartom a klub számára.
  • banok
    Arra gondoltál már , hogy van esetleg olyan a világban aki esetleg téged szeretne sterilizáltatni de gyorsan?
  • banok
    Könyörgöm ez is olyan általánosítás mint, hogy minden cigány lop meg minden néger egy agresszív állat.
    Nem vagyok hívő, nem hiszek semmilyen istenben, nem imádok bálványokat de azért azt se gondolom, hogy minden ami kereszténység és egyház az csak rossz lehet.
  • tviktor91
    Mondjuk igazad van a pedopapok sokkal jobbak.:DDD
  • Danny1987
    A parancsolatok is erre voltak jók.
  • Danny1987
    Felborulóban a nemek közötti egyensúly Indiában

"Számos megfigyelő ugyanakkor azzal vádolta a hatóságokat, hogy el akarják tántorítani az indiaiakat a családépítés céljától.
    A népszámlálás adatai szerint Indiának ma 1,21 milliárd lakosa van, s ebből 377 millióan (31,1 százalék) élnek városokban."

Igen a sterilizálás itt is alkalmazható lenne.
    Mondjuk ha 18 év alatt szül valaki akkor első gyerek után sterilizálás.
  • banok
    Azért ne a Hegedűs-dinasztia alapján ítéljük meg a keresztény egyházat.
  • tviktor91
    A törvény az törvény és nem azért van hogy valamilyen személynek/kitalált emberkének a seggét nyaljad.

@279 Akkor már lelőtték a poént.