Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Magyarázd meg a franciáknak is, meg az amerikaiaknak is, meg az izraelieknek, angoloknak is, stb.
Nálunk sokkal nacionalistább népek. Ja, nekik lehet.
Megint ez a szélsõjobbos riogatás.
Nálunk nemhogy a nacionalizmus, de a nemzeti érzelem is szálka egyesek szemében.
Nézd csak meg ezt a félelemkeltõ honlapot.
Micsoda elvetemült egy hely lehet ez? (Csak az ott élõk mondják az ellenkezõjét)
Ha esetleg nem ismernéd a történetét: Ez az a falu, ahol a bûnözési statisztika a közelmúltban még a gyöngyöspatait is "ûberelte".
Ezt már mindegyik mondta. Önkritikusnak kell látszani. Azt szeretik a törzsszavazók. "Ó ez a Gábor jó ember. Elismeri ha hibázik" -.-
89
"Egyúttal elismerem azt is, nem biztos, hogy mindenben igazunk van. "

sztem nagy arc 😄😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ez már régi szlogen. Sokra nem mennek vele ha az a Jobbikos a Fideszre adja a voksát.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
Neeeem, nem azért. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

89
"Görögöket ne bántsuk, rendes nép volt."

Finoman fogalmazva: "mások" 😄

Görög csõdör <#idiota>
Elnézést kérek a Görögöktõl.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Õ kap ennyit? Gondolom ez nem a klubbok közti pénzmozgás. Az majdhogynem 12 millio naponta...

Narxis
Görögöket ne bántsuk, rendes nép volt.

Más

Alaposan kiosztották az Orbán-kormányt

Majd egyszer megvitatjuk ezt, ha sok idõm lesz.

www.smart-bus.hu

"Nem mondtam ilyet, csupán jeleztem, hogy nem tartom mértékadónak õket annak ellenére sem, hogy jó a "sajtójuk"

A legtöbb fejlett eszköz, amit a mindennapi életben használsz valamilyen módon kapcsolódik a görögök által kikövezett úthoz. Ez attól függetlenül így van, hogy Te mit gondolsz és mit tartasz fontosnak.

Nem mondtam ilyet, csupán jeleztem, hogy nem tartom mértékadónak õket annak ellenére sem, hogy jó a "sajtójuk". Voltak köztük zsenik, ezt elismerem, de komolyan mondom, hogy számomra már ezzel is túltárgyaltuk õket, nem kívánok erre energiát fordítani...

Magyar vonatkozású társalgásra szívesen szakítok idõt, de erre nem. 😉

www.smart-bus.hu

arty
görögökrõl tul sokat beszéltünk? te nem mondtál jóformán semmit, csak hogy "lófütty népség" 😊))

Forza.

Neked van valami forrásod arról, hogy a honfoglaló magyarok örömmel gyilkoltak nõket és gyermekeket? Én sokat kerestem ilyet, de egyet sem találtam, így nem tudom, hogy egy MTA elnök honnan veszi ezt... mert ugye forrást õ sem jelöl meg, csak tesz egy kijelentést.

Hogy ki volt kegyes és ki nem, forrás nélkül feltételezés... mint ilyen pedig nem egy MTA elnök könyvébe való... fõleg, ha ezzel a saját nemzetét degradálja.

Mert ugye a magyarok nyilaitól ments meg uram kevés ahhoz, hogy örömmel elkövetett gyermekgyilkosságról beszéljünk, fõleg általánosságban...

A görögökrõl így is túl sokat beszéltünk eddig. Én nem kívánok erre több energiát fordítani, mert, hogy õszinte legyek cseppet sem érdekelnek. 😊 Magyar vonatkozású dolgokról szívesen beszélgetek, de a görögökbõl ennyi elég volt részemrõl. 😊

www.smart-bus.hu

arty
hátööö, ez a rész merült fel nem elõször itt 😊 nem hiszem, hogy a középkorban "itt" bárki is kegyes lett volna bárkivel...

görögök: a nevek önmagukban érvek a görög kultúra mellett! Ronny azért nem csak matematikusokat említett és nem csak egyet + a mûveltebbek(én nem) még biztosan számos kiváló tudóst említhetnének, akik sok területen elvitathatatlanul fontos alapokat fektettek le. hogy átvettek másoktól, számít? bár nem tudom abban az idõben hol álltak kulturálisan még oly magasan, annyira nem is fontos, hiszen elsõsorban õk maradtak fenn 😊

hogy szabadosan* éltek, az zavar konkrétan? ettõl máris métely a kultúrájuk? miért?

(*nem biztos, hogy ez a jó szó)

Forza.

Érveket? Mutatsz egyet? Örülök, hogy a görög kultúrának ennyi ügyes matekosa volt... a gond az, hogy kultúra egy picit összetettebb...

Nézz utána, hogy honnan vették át a dolgaikat... no meg nem ártana megnézni egy görög drámát sem...

De nem kívánok görög kultúra offot szítani... a szememben közel sem olyan hûha, mint amennyire futtatva vannak, ennyi a lényeg.

www.smart-bus.hu

Neked abból az idézetbõl ennyi ment át? Ne csináld ezt velem...

www.smart-bus.hu

arty
jah, birkásításra még a vallásnál is jobban bevált az elmúlt évszázadokban 😄

(najo, araboknál most spec a vallás a nyerõ, mikor-hol-mi, amire vevõ a sok félhülye...)

Forza.

arty
"Trianont pedig vannak akik ünneplik:A komáromi híd északi hídfõjénél slota felállíttatott egy emlékmûvet trianon dicsõségére.Ezen több nyelven dícséri Európa népeinek bölcs döntését amivel szlotákiának ítélték a felvidéket.(szerencsére mindíg akadnak jólelkû emberek akik "kezelésbe veszik" ezt az ocsmány emlékmûvet)"

nekem errõl a dömperen veszekedõ ovisok jutnak eszembe... ráérnek, más dolguk sincs 😄

Forza.

Felesleges ellentét szítása ember és ember között, hazaszeretetnek álcázott agresszió, stb.

arty
"Egyébként mi a baj a nacionalizmussal?"

rengeteg gond forrása 😊 érzés, amit ha eléggé sulykolnak, mögé fel lehet sorakoztatni embereket és a halálba lehet érte õket küldeni ...

játszunk el a gondolattal, hogy ez nincs: az emberiség együtt dolgozik, az ellenségeskedés csak lokális, stb stb stb

(nyugi, nem szívtam 😄 )

Forza.

arty
szerintem meginta, hogy õ érveket hoz, te pedig jopofizva válaszolsz.

de nyugodtan hozhatsz valamit Euklidész ellen, a "kérdés" még nyitott 😊

Forza.

arty
akkor a "magyarok nyilaitól ments meg uram minket" kitalácio, hazugság?

gondolod pont a magyar volt a kivételes, kegyes nép európában, aki nem "mészárolt"? 😊

Forza.

<#eljen><#eljen><#eljen>

WHAT?! An interference pattern?!

Willenbrock
Trianont a franciskák intézték el,Wilsonék csak rájukhagyták hogy õk intézhessék Európában az "újjárendezést".Ezért Közép Európa teljes egészében a francia külpolitikai igényekhez lett igazítva,a nemzetközi jog bevett normái nem játszottak.
Trianont pedig vannak akik ünneplik:A komáromi híd északi hídfõjénél slota felállíttatott egy emlékmûvet trianon dicsõségére.Ezen több nyelven dícséri Európa népeinek bölcs döntését amivel szlotákiának ítélték a felvidéket.(szerencsére mindíg akadnak jólelkû emberek akik "kezelésbe veszik" ezt az ocsmány emlékmûvet)

11-12 millió euro

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mennyiért vették meg?

Narxis
Attól függ, legtöbb focista nem nagyon akar visszatérni a civil életbe csak ha biztos helye van. Balázs lehet azért vállalta el ezt a melót, hogy meg legyen majd a nyugdíja.

Nem örökre ment oda.Amugy Beckham is sztár maradt,még a vándorlásai után is.A név a fontos.És hogy ilyen jó áron veszik.Lehuz ott egy pár évet,és majd közben tesznek ajánlatot nekik a nagyobb klubbok is.Szerintem már az örvendetes hogy ilyen jó áron vették meg.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

89
jódeérted ilyen szinten már nem a pénz a lényeg, hanem hogy klasszissá válj egy klasszis csapatban

Ennyi pénzért én is bevállaltam volna az oroszokat.Mindezen Balázs röhög a legjobban.Jól teljesít,elrakja a lóvét,és dusgazdag lesz.Ennyi.Amugy most hallottam elöször a Mahacskaláról...

hüje vagyokelnézést...

Ebben nem szerepel a Mahacskala!

89
Elvileg az Inter is érdeklõdött 😊
Legalul vannak az érdeklõdõk

Ez rendben is van, de a szokás az, hogy a játékosok oda utaznak orvosi vizsgálatra, ahol az adott klub leledzik...

Persze ez csak egy kapaszkodó, amibe az ember az utolsó fûszálat keresi..

www.smart-bus.hu

Narxis
Valószínûleg mert nem egy orosz háziorvos vizsgálja hanem valami nevesebb intézet ahol erre specializálódtak(nagy pénz van a fociban külföldön, ezért komolyak és részletesek az orvosi vizsgálatok, nehogy egy sérült labdarúgóért perkáljanak milliókat). De én is csak akkor hiszem, hogy oda igazolt ha már rajta van a mez.

reménykedik <#rolleyes>

Például ezért.

Nem minden a pénz... fõleg azon a szinten, ahol már majdnem napi egy milliót keresel... nem mindegy, hogy napi egy, vagy kettõ, vagy három? Ezen a szinten én biztos, hogy inkább a szívemre hallgatnék... fõleg azok után, hogy nem is egy intõ példa van, hogy miért ne menjen oda...

www.smart-bus.hu

Miért lenne buta lépés? Ha annyira nagy sztár lenne akkor megkeresi az Inter,vagy Barca DDD.Amugy ha nekem valahova több pénzt ajánlanak,akkor oda megyek.

Mert még mindig mindenki feltételes módban beszél, és nem igazán értjük, hogy aki Oroszországba igazol, az miért Olaszországban vesz részt orvosi vizsgálaton...

Persze lehet, hogy csak a vágyaink mondatják velünk, hogy kacsa... nagyon buta lépés lenne a részérõl, remélem tényleg csak kacsa a hír...

www.smart-bus.hu

Dagesztán.. bocs.

Ha megengedtek nekem egy tippet akkor az az volna, hogy a Dzsudzsák dagesztáni igazolása egy kacsa a nagy bejelentés elõtt.

L Viper
A helyi szintû kicsinyeskedések, irigykedések a máról holnapra élés következményei egyes arra hajlamos embereknél. Ha van létbiztonság, nem a másikat lessük.
Nehéz elmozdulni egy gazdaságilag ennyire leamortizált országnak.
Atomreaktor
Hányadszor adják-veszik? Ez a "Hogyan lopjunk közpénzekbõl?" c. tankönyv fejezetei között biztos helyet kapna.

Atomreaktor
Csak még nem jött rá a nagy többség, hogy most tényleg nagy a baj ország szinten és összefogás kellene.

Én nem tudok olyan területet sajnos (amire rálátásom van), ahol ne a széthúzás, acsarkodás, árulás, pletyka, hatalomszerzés, stb. állnának a középpontban. (Itt most munkahelyekre gondolok elsõsorban).

L Viper
Azért ennyire nem rossz a helyzet. Ha valahol nagy a baj, rögtön megy az összefogás, adakozás. Devecser és Kolontár pl.
Egy kultúra csak akkor mósodik bele a többibe, ha a többi ember nem lát benne semmi olyat, amit érdemes lenne megõrizni.
Ez az, amiért a magyar konyha sosem fog elveszni az európai kultúrális süllyesztõben, például. Ha magunk között õrizzük amit fontosnak tartunk az egy dolog, de a többségre ráerõltetésnek úgysincs értelme. Amit egyre kevesebb ember támogat önszántából az kikopik, ez a világ rendje. Akár természetes szelekciónak is nevezhetjük. Más országokban is ugyanez zajlik, nem a mi kultúránk tûnik el, hanem az egész katyvasz alakul át.