61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#48361 Hűha náci vagy:) -
#48360 #48353
Melyik a rosszabb? -
#48359 az elsőt? :) -
#48358 Gyerekmolesztálást ismert be egy német pap
Pont a tegnapi témába vág. -
#48357 Baloldali liberális lap idéz baloldali lapot. -
Garfield #48356 Van annak egy diszkrét bája, amikor
a) a Magyar Nemzet
b) egy baloldali
c) zsidó
lap cikkjét szemlézi, amely
d) arról szól, hogyan akarják Izraelben elfojtani az ún "nemzetellenes", vagy legalábbis annak bélyegzett megnyilvánulásokat.
Itt most két lehetőséget látok:
a) Magyar Nemzet kezd lemenni vadliberális jogvédőbe;
b) különös figyelmet tanúsít minden olyan, a médiában megjelenő írás iránt, melyben az "Izrael" és "fasizmus" szavak szerepelnek.
Pedig hogy örülnének Izraelben annak, ami nálunk ilyen esetben történik a nemzetvédők részéről: szimplán lezsidózzák. -
#48355 Ámokfutó gyilkolt a chilei metróban -
#48354 Izrael megtette az első lépést a fasizmus felé? -
#48353 Pszichológiai vizsgálatnak vetik alá a brooklyni ortodox zsidó negyedben történt gyermekgyilkosság gyanúsítottját, aki ártatlannak vallotta magát, és azt állította, hangokat hall. -
ManoNegra #48352 -
#48351 Szerintem ez az összes többi párttal is így van, ez engem nem aggaszt.
Nézd meg a Népszava kommentjeit.
Vagy nézd meg az lmp-seket, amikor egy holokaióusztos hozzászólás kapcsán valaki iskolákra dobott foszforbombáról mer beszélni.
Az értelmesebbje mindenhol tud rendesen reagálni.
Nézd meg, milyen hangnem volt itt az elmúlt 1-2 napban!
Mindenki szídja a másik tábort. Az egyszerűbbje csak ennyire képes. És persze elhiszi, hogy igaza van és hogy a küldetése, hogy szídja a "nyilas majomparádékat", vagy a "hülye libsiket". -
#48350 Van a Kurucon komment, a facebookon keresztül, és sajnos tényleg cseszettül szomorú a helyzet. Én bírom a jobbikat, a kurucot is, de nagy satu-nácik fordulnak meg ott akikre sajnos minden ilyen negatív jobboldali sztereotípia elmondható..
Ami a legtöbbet elmond hogy ha valaki akár viccból, teljesen nyilvánvalóan cinikusan nyilvánul meg valamiről.. mondjuk " én szeretem a cigányokat " akkor kb fél oldalon küldi mindenki a k*rva anyjába és lesz mindjárt b*zi,zsidó,hazaáruló g*ci..mire leesik nekik hogy ja..csak viccelt..
De egyébként ha nem viccelt volna, ez a reakció akkor is egy seggfejre vall.
Ez a nagy baj a jobbikkal..a feje rendben van de a követők között akadnak ilyenek, és ugye a legvállalhatatlanabbak a leghangosabbak. -
#48349 Igen tele is van a tökük a sok bevándorlóval. -
#48348 Leadom a tippem.
Szerintem izrael nem fog támadni idén. -
#48347 ellendrukkolni? miért ne lehetne? (és sajnos(!) vszeg neki lesz igaza...) -
#48346 Békeharcosok. -
#48345 Miért nem tudnak már nyugton maradni? Az is lehet hogy le van már zsírozva az újabb hadjárat és azért vonja ki az USA a csapatokat Afganisztánból hogy majd Iránban vethessék be őket. -
ManoNegra #48344 Valahol megértem azokat az embereket, akik a Szentírás szerint próbálnak élni és állandóan önellentmondásba keverednek. Egyrészről ott van az Újszövetség, ami a Krisztusi utat, az önfeláldozást hirdeti, az igaz Keresztény hitet. Másfelől pedig ott az Ószövetség, ami azt hirdeti, hogy rettegjétek az Urat.
Aki nem ismeri fel, hogy a Teremtő Atya és az Úr nem azonos egymással, az nem is tudom mi alapján dönti el pontosan, hogy mi helyes és mi nem. -
#48343 Félnek a zsidrákok. -
#48342 nem mennek, csak beposhadnak, színesedik a paletta :P -
#48341 Jaja azert mennek a nyugatiak egyre keletebbre.. -
#48340 meg is van az eredménye:D -
#48339 Nyugaton is szerencsere több van belöle mint mininacibol. -
#48338 De sok itt a libsi -
#48337 Az MSZMP és az előítélet:
"Korózs Lajos az MSZP országos elnökségi tagja vasárnap este azt mondta: reméli, hogy ez felnyitja a Fidesz szemét, és megértik, hogy hallgatólagosan sem lehet támogatni a szélsőjobboldalt. "Szociális problémákat nem lehet rendészeti eszközökkel és demagógiával megoldani. Meggyőződésem, hogy egy év múlva egy jottányit sem lesz több munkahely, jobb oktatási helyzet, erősebb szociális biztonság Gyöngyöspatán, hiába jobbikos a polgármester"
Nekik ezt is lehet. -
#48336 Az LMP az, aki csokit osztogat az idős nyugdíjasokat köpködő gyerekeknek. -
#48335 Na igen, a Nézőpont szerint csökken.
Aztán időközi választást nyer magas részvétel mellett.
Most akkor minek kell hinni? Amit mondanak, vagy amit látunk?
És vajon a jobbikos szavazóknak tetszik-e, amit az Országgyűlésben Novák Előd mond?
Mert szerintem igen. -
#48334 Hát attól még azok, nem engem pénzel egy ameikai zsidó, aki nyíltan rasszistázza a magyarságot külföldön, sőt arra költi a pénzét, hogy műbalhét kreáljon amivel még jobban tud minket rasszistázni.
Utálom azt az embert és mindenkit aki a a barátja. Embert barátjáról, kutyát gazdájáról, csak azt nem tudom eldönteni, hogy az lmp az a ember vagy kutya ebben a történetben.
Miért nem evakuálja az összes cigányt usa-ba aza geci? Ja mert hogy ott is szabadulni akarnak tőlük, ugyanúgy mint a világ összes többi országa? Oh ,ez mindig kimarad a rasszistázásból.... -
#48333 kuruc.info-s volt -
#48332 ok de őket én nem számolom. szánalmas zsidókcsicskái. (na ez elég keresztényes volt?) -
Ironman2 #48331 Nem kritizáltam senkit -
#48330 Előre ne ítélkezzünk. Először nézzük meg az "előadást" aztán kritizáljuk azt. -
#48329 Az LMP-é nő. Mondjuk most nyár van és uborkaszezon ilyenkor az emberek kevésbé foglalkoznak politikában -
#48328 Bár elvileg oda hívhatja a polgárőröket, mert az van az új törvényben ,hogy ha együtt működnek az önkorményzattal akkor mehetnek.
Helyzet megoldva. -
Ironman2 #48327 Semmit se tud csinálni ő se -
#48326 mindenkié csökken. (kivéve ferié, mert okosak amagyarok) -
#48325 Hát arra én is. -
#48324 Ezt értem, hogy ilyen szépen megmagyarázod, hogy mi az uzsora. De a kérdés, az, hogy ez ellen van egy törvény amit kizárólag egy zsidó cég nem tart be, ráadásul a tv-ben reklámozza magát. Hogy lehetséges ez?
Tehát ha valakik nem tartják be azokat az értékeket amik szerintem helyesek akkor azt ne tegyem szóvá? Például a fentebb leírtak is ide tartoznak.
Vannak-e jó zsidók? Biztos, itt ahol lakom van egy hentes elég kedves ember. Minden hétvégén templomba(vagy minek híják azt ők) megy, betartja a hite szabályait, max respect. Igen jobb volna a személyes felelősségre vonás de ez nem a mai világban nem működhet, ha a jó zsidók is fellépnének a rossz providensek ellen akkor nem így zsidóznék hanem providenteznék. De ehelyett ők megvédik mert zsidó, bár belegondolva ez a mentalitás is max respectet érdemel mert összetartanak.
Sokat tanulhatnánk tőlük. -
#48323 Jobbikot le fogja járatni? Folyamatosan csökken a népszerűségük az okos parlamenti beszólásaik miatt... -
Garfield #48322 Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a hétköznapokban milyen konkrét és jogszerű tettekkel kívánja megoldani a helyzetet?