Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk sokkal nacionalistább népek. Ja, nekik lehet.
Megint ez a szélsõjobbos riogatás.
Nálunk nemhogy a nacionalizmus, de a nemzeti érzelem is szálka egyesek szemében.
Nézd csak meg ezt a félelemkeltõ honlapot.
Micsoda elvetemült egy hely lehet ez? (Csak az ott élõk mondják az ellenkezõjét)
Ha esetleg nem ismernéd a történetét: Ez az a falu, ahol a bûnözési statisztika a közelmúltban még a gyöngyöspatait is "ûberelte".
sztem nagy arc 😄😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Finoman fogalmazva: "mások" 😄
Elnézést kérek a Görögöktõl.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
A legtöbb fejlett eszköz, amit a mindennapi életben használsz valamilyen módon kapcsolódik a görögök által kikövezett úthoz. Ez attól függetlenül így van, hogy Te mit gondolsz és mit tartasz fontosnak.
Magyar vonatkozású társalgásra szívesen szakítok idõt, de erre nem. 😉
www.smart-bus.hu
Forza.
Hogy ki volt kegyes és ki nem, forrás nélkül feltételezés... mint ilyen pedig nem egy MTA elnök könyvébe való... fõleg, ha ezzel a saját nemzetét degradálja.
Mert ugye a magyarok nyilaitól ments meg uram kevés ahhoz, hogy örömmel elkövetett gyermekgyilkosságról beszéljünk, fõleg általánosságban...
A görögökrõl így is túl sokat beszéltünk eddig. Én nem kívánok erre több energiát fordítani, mert, hogy õszinte legyek cseppet sem érdekelnek. 😊 Magyar vonatkozású dolgokról szívesen beszélgetek, de a görögökbõl ennyi elég volt részemrõl. 😊
www.smart-bus.hu
görögök: a nevek önmagukban érvek a görög kultúra mellett! Ronny azért nem csak matematikusokat említett és nem csak egyet + a mûveltebbek(én nem) még biztosan számos kiváló tudóst említhetnének, akik sok területen elvitathatatlanul fontos alapokat fektettek le. hogy átvettek másoktól, számít? bár nem tudom abban az idõben hol álltak kulturálisan még oly magasan, annyira nem is fontos, hiszen elsõsorban õk maradtak fenn 😊
hogy szabadosan* éltek, az zavar konkrétan? ettõl máris métely a kultúrájuk? miért?
(*nem biztos, hogy ez a jó szó)
Forza.
Nézz utána, hogy honnan vették át a dolgaikat... no meg nem ártana megnézni egy görög drámát sem...
De nem kívánok görög kultúra offot szítani... a szememben közel sem olyan hûha, mint amennyire futtatva vannak, ennyi a lényeg.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
(najo, araboknál most spec a vallás a nyerõ, mikor-hol-mi, amire vevõ a sok félhülye...)
Forza.
nekem errõl a dömperen veszekedõ ovisok jutnak eszembe... ráérnek, más dolguk sincs 😄
Forza.
rengeteg gond forrása 😊 érzés, amit ha eléggé sulykolnak, mögé fel lehet sorakoztatni embereket és a halálba lehet érte õket küldeni ...
játszunk el a gondolattal, hogy ez nincs: az emberiség együtt dolgozik, az ellenségeskedés csak lokális, stb stb stb
(nyugi, nem szívtam 😄 )
Forza.
de nyugodtan hozhatsz valamit Euklidész ellen, a "kérdés" még nyitott 😊
Forza.
gondolod pont a magyar volt a kivételes, kegyes nép európában, aki nem "mészárolt"? 😊
Forza.
WHAT?! An interference pattern?!
Trianont pedig vannak akik ünneplik:A komáromi híd északi hídfõjénél slota felállíttatott egy emlékmûvet trianon dicsõségére.Ezen több nyelven dícséri Európa népeinek bölcs döntését amivel szlotákiának ítélték a felvidéket.(szerencsére mindíg akadnak jólelkû emberek akik "kezelésbe veszik" ezt az ocsmány emlékmûvet)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Legalul vannak az érdeklõdõk
Persze ez csak egy kapaszkodó, amibe az ember az utolsó fûszálat keresi..
www.smart-bus.hu
Nem minden a pénz... fõleg azon a szinten, ahol már majdnem napi egy milliót keresel... nem mindegy, hogy napi egy, vagy kettõ, vagy három? Ezen a szinten én biztos, hogy inkább a szívemre hallgatnék... fõleg azok után, hogy nem is egy intõ példa van, hogy miért ne menjen oda...
www.smart-bus.hu
Persze lehet, hogy csak a vágyaink mondatják velünk, hogy kacsa... nagyon buta lépés lenne a részérõl, remélem tényleg csak kacsa a hír...
www.smart-bus.hu
Nehéz elmozdulni egy gazdaságilag ennyire leamortizált országnak.
Én nem tudok olyan területet sajnos (amire rálátásom van), ahol ne a széthúzás, acsarkodás, árulás, pletyka, hatalomszerzés, stb. állnának a középpontban. (Itt most munkahelyekre gondolok elsõsorban).
Ez az, amiért a magyar konyha sosem fog elveszni az európai kultúrális süllyesztõben, például. Ha magunk között õrizzük amit fontosnak tartunk az egy dolog, de a többségre ráerõltetésnek úgysincs értelme. Amit egyre kevesebb ember támogat önszántából az kikopik, ez a világ rendje. Akár természetes szelekciónak is nevezhetjük. Más országokban is ugyanez zajlik, nem a mi kultúránk tûnik el, hanem az egész katyvasz alakul át.