Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"vagy legalábbis õ ezt mondja..."
Budaházy egy feltûnõségi kényszeres senki. Hangoztatja, hogy úgy szar az egész, ahogy van, de megoldása... na, az nincs. Lázadjunk, gyújtogassunk, aztán "majd lesz valahogy".

ez poén😄

és én ilyenekbe lakom szép lenne, ha a WC-ben mászna egy skorpió

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Danny1987
http://nol.hu/archivum/20110609-a_tanulas_nem_ertek___mar_ket_kereset_sem_eleg

"Rászoruló családok - A pedagógusok szociális helyzete nem jobb, mint a problémás gyerekeké"

Na pedagogusokkal van teli a börtön tuti. Vagy mégsem???

Live for nothing or die for something.

Danny1987
http://nol.hu/belfold/nem_a_borszinuk_miatt_teljesitenek_gyengen_a_roma_gyerekek

Persze hogy nem a bõrszín miatt hanem a genetika miatt aminek egyik része a bõrszín.

Ja hopp ez megint nácira sikerült😊

Danny1987
minden relatív

Nálam Budaházy is benne van a pakkban. Hohó, mégcsak õ...
Te normális vagy, hogy ilyen szélsõséges nácirasszistafaszista jobbikos antiszemita oldalakat linkelsz be egy ilyen kultúrált topicba?

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.

Danny1987

Az a "baj", hogy aki meg azt mondja, hogy ez az egész pártokráciásdi úgy szar ahogy van, az Budáházyval ért egyet. Vagy legalábbis õ is ezt mondja.

Viszont õ meg terrorista, szóval az se jó...

...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.

Tudom én. Meg is van a véleményem az egész - 386 - fõs bagázstól. A "mélymagyaroktól" egyészem a sarlókalapácsig...
Egy kis segítség a döntéshez:

Az IMF-fel kötött szerzõdés szerint az egyes lehívások törlesztésére – két év türelmi idõvel – két év alatt, nyolc egyenlõ mértékû részlet keretében kell sort keríteni.

A cikk a hirdetés után folytatódik
Mindezek alapján a törlesztés 2010 utolsó negyedében kezdõdik, a jövõ évi tétel mintegy 170 milliárd forintot tesz ki. Az utána következõ két esztendõben kell visszafizetni a hitel oroszlánrészét, ez 2011-ben mintegy 1150 milliárd, 2012-ben pedig több mint 900 milliárd forintos összeget jelent.

A törlesztési idõszak – feltéve, hogy további lehívásokra már nem kerül sor – 2013-ban ér véget, amikor is egy csupán 50 milliárdos hitel megújítására kell sort keríteni.

Na most ha ehhez hozzáadjuk a "dübörög az ország", és a "még csak egy kicsit kell összehúzni a nadrágszíjat, hogy utána jobb legyen" nagy sikerû elõadásokat akkor talán már nem is kell gondolkozni sokat.

(Nem azt mondom ,hogy a fidesz jobb, mert ezt jelenleg még nem tudom)

Van. Hogy ez jó -e vagy rossz. Izé... Ki tudja ezt eldönteni Zsákos Frodó. <#idiota>
Vággal jobb volt.

(Hasraütés + sacc) / kb = Századcvég nagyon hivatalos felmérési eredménye.

tehát van az 15%is... Ez ennek a nemzetnek az egyik tragédiája. <#falbav>

*vég
századvág...
Századvég: 5%-os Gyurcsány támogatottsága

Szétesés, dezintegrálódás fenyegeti a politikai baloldalt Gyurcsány Ferenc visszatérése kapcsán – derült ki a fideszes (tehát fenntartásokkal kezelendõ) Századvég május végén készített közvélemény-kutatásából, amely a frissen alakult Demokrata Párt hatását is vizsgálta.
A kutatás tanúsága szerint a választókorúak 55 százaléka semmilyen politikai szerepben nem látná szívesen az aktív nyilvánossághoz nemrég visszatért volt kormányfõt. A megkérdezettek egyötöde (20 százalék) csak parlamenti képviselõként tudná elfogadni jelenlétét. A választók 6 százaléka látná szívesen újra pártelnökként, miniszterelnökként pedig mindössze 5 százalékuk.

Ez az 5% nem sok egy csöppet?

Á, dehogy.
A Kétharmad egy éve fárasztja az egész országot.

kakimakifsz
Mire szavaztál? Francért vergõdsz? Mindig szar lesz és kész!
Nézz meg egy afrikait, vagy közelebb: egy albánt, vagy ukránt....
Naugye!

Tanuljon már meg ennek az országnak a lakói kicsit élelmesebbnek lenni!
Vazze Urugvayból/Boliviából vehetsz nagy tételben banánt, Indiából 12 magos processzort, mi a faszt nyafogtok? Nincs Q7-es Audid? ééésssssss?
nekem se (még)<#zavart1>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

kakimakifsz
Valami rémlett😊

Nem semmi. Gondolom idén ez a rekord marad.
A Vízipók-csodapók c. rajzfilmsorozat errõl szólt. 😊

Ezután jön a kenyér- és krumplijegy?
Rajzoljunk egy sarlót és egy kalapácsot a narancssárga zászlóra, azt' jónapot.

L Viper
Ez a részlet felettébb az:
"Hogyan jöhet létre egy olyan baktériumtörzs, ami nyolc különbözõ gyógyszerosztály majdnem egy tucat antibiotikumával szemben rezisztens, két halálos génmutánssal és ESBL enzim képességgel rendelkezik?
Erre kizárólag egy mód van: a szóban forgó E-coli törzset ki kell tenni mind a nyolc gyógyszertípus hatásának. Normális körülmények között ez nem történik meg egyszerre. Elõször penicillinnel kezelik a törzset majd megkeresik a túlélõ kolóniákat és azokat tetracyclinnel kezelik. A túlélõ kolóniák ezt követõen rezisztensek lesznek mindkét antibiotikummal szemben és így szépen egyenként végig kell vinni a mûvelet mind a nyolc antibiotikum családdal. Tudatos genetikai szelekcióról van szó, amit laboratóriumi körülmények között végeznek egy kívánt hatás elérése érdekében. Minden biológiai fegyver így készül az Egyesült Államok hadseregének"

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

kakimakifsz
Hoffman vs. Pokorni

FIDESZ oktatáspolitikája borzalmas....

Narxis
Az nem ugyanaz. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én a dobozos jégkrémek miatt sajnálkozok 😞((

WHAT?! An interference pattern?!

Erre felemelik a tb-det mert sárgák az újjaid és redbull szagú a lehelleted. <#eplus2>
89
ha tovább iszod drágább lesz a kezelésed mint a bevételük a baromságokból

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Persze a bevétel a lényeg. Már tudják is mire költik. 😄 Az nekik a rossz verzió, ha egészségesebbek leszünk, mert akkor nem vesszük meg. Ha tovább iszod állambácsi szeretni fog.
Én nem fogok lemondani semmirõl se ezek miatt.Amugyis vannak akciók mindenhol.Azt se tudják már honnan szedjenek be pénzt.WC-papir adót mikor vezetik be?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na most látom, hogy igen.
Energiaitalokra nem akarnak? Nézni is rossz ahogy isszák.
Azokra már most is van külön adó...
Én megnyugodtam,mert az alkoholfélék nem kerültek még fel a listára

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DDD

89
hát megcsinálod otthon a teát és behûtöd 😄

Narxis
Mint kiemelten jeges tea fogyasztó, ennek nagyon nem örülök. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt(csak kivételes alkalmakkor), utóbbi idõben már kávét se. Az tény, hogy jelentõs összeg marad így a zsebemben, de a kedvenc italom megadóztatásával az is elvész... Nem baj, jöhet a light cola.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fabio Capello
Kérdés: mi van a light/zero kólával? Abban aztán meg nem haladja a cukormennyiség a határértéket az hótfix 😄

89
nagyonhelyes, hamburgert nemvágom miért szedték le

89

kakimakifsz
majd.....

kakimakifsz

Síppal és kereplõvel tüntetnek a mozdonyvezetõk

A székháztot má fel se gyújcsák? Amatõrök... <#sniffles>
L Viper
A multikultis modell világszerte egyértelmû kudarcot vallott. Meg lehet nézni, hová jutott vele Európa.

Ezek a "bohócok" végre rendet tudtak rakni. Másnak eddig nem sikerült.