61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Lteebee
    Ez a te véleményed.
    Szerintem rendben van, amit mondott.
  • tviktor91
    Én nap mint nap olvasom a gamestart es csodak csodajara nem vettem meg eszre hogy olyan nagy zsido partiak lennenek-.-
  • banok
    Jennifer Lopez válik
  • banok
    "És vajon a jobbikos szavazóknak tetszik-e, amit az Országgyűlésben Novák Előd mond?
    Mert szerintem igen."

Elég szomorú....
  • csige791
    ...és tudom, hogy nincs olyan, hogy történelmi kategória a gamestaron. Pont ezt kifogásolom, hogy ha már történelemmel is foglalkoznak, vagy linkelgetnek be történelmi írásokat akkor linkelgessenek be magyar történelmieket is.

Tehát vagy ne legyen egyáltalán, vagy ne csak zsidó legyen. Ennyit kérek, de ha ez ma Magyarországon egy magyar embernek nem igénye akkor meg megérdemlitek.
    (és ez most nem csak a gamestarról szól, hanem arról, hogy miért mindig izrael és miért már a gamestaron is aminek köze sincs sem politikához sem történelemhez)

Az meg, hogy az egy linkelt cucc, hát akkor linkeljenek magyar cumót is, pl petőfi nemrégiben megtalált valamilyen tököm tudja már ,milyen leletéről .
  • csige791
    Nemrég volt aktuális, ezért is őrá kerestem rá.
  • tviktor91
    Latod pontosan errol beszelek..meg az olyan allatokrol akik a harry pottert és a hupikek törpikeket kapcsoljak össze a nacizmussal-mindkettö iden törtent-
  • tviktor91
    Pont ez a baj.Mert a kettö nem következik egymasbol.
  • ManoNegra
    Az Magyarország legnagyobb hibája/szégyene, hogy a kommunista bűnelkövetők nem a bíróságra járnak, hanem a hatalomban ülnek, vagy éppen egy állami luxusszanatóriumban vegetál, miközben a tisztességesen ledolgozott élet után egy egyszerű embert a gyereke kell eltartson ha már nem képes magáról gondoskodni.
    Képíróval kapcsolatban nem tudom mi az igazság, így nem foglalok állást.
  • 0Fritz0
    Olvastam néhány Wiesenthal Központos véleményét az ítélettel kapcsolatban és érdekes módon szerintük ez Magyarország hibája/szégyene, nem pedig a rég elkésett és bizonyítékok hiányától szenvedő eljárásé.
  • Garfield
    Azt próbáld már megérteni, hogy nincs olyan, hogy történelmi kategória, az általad kifogásolt hír mint friss hír került be, éppen ezért Petőfi max. akkor kerül be, ha újra aktuális lesz egy hír kapcsán.
  • Garfield
    Szerintem egyszerűbb lenne, ha előbb megnéznéd, a Lezser kategória milyen írásokat tartalmaz, mielőtt még belelovalod magad az enyhén paranoid feltételezésekbe. Mert mondjuk akkor eszerint az Anna Karenyináról szóló olvasónapló az holmi komcsi restaurációs kísérlet? Vagy az egyik NATO-oldal elleni támadásról szóló hír az pontosan micsoda?...

Igen, ugyanarról a blogról beszélünk még mindig a Lezseren belül.
  • Garfield
    Ahogy elnézem, a GS-on van egy Lezser nevű kategória, amelybe egyéb, kulturális jellegű írások kerülnek be, többek közt például könyvkritikák és olvasónaplók, mit ad isten, pont arról a blogról, ami úgymond zsidó történelemre oktatja a fiatalokat egy aktuális hír átvételével. Mellesleg a "Lezser" látszik is a bekarikázott linkben.
  • csige791
    én inkább az kifogásolom, hogy magyar történelem meg nem igen van, legalábbis én nem láttam. Mert akkor legyen valami történelem rovat, úgyis sok fiatal olvassa és annak részeként legyen magyar, izraeli, meg minden féle. Akkor nem sokat rinyálnék, de egyszer van történelem akkor is zsidóké.

Elég sok blog van, hihetetlennek tartom, hogy ezt teljesen véletlenül rakták be.
  • Garfield
    Nem tudom, milyen logika alapján, egyszerűen az IDG lapcsaládhoz tartozó blogszolgáltatónál levő blogokból átvesznek híreket. És azért ezt, mert nem holmi történelemoktatásról van szó, hanem mert friss hír, ahogy ugyebár a kategória is mutatja. Mellesleg az Ószövetség az része a Bibliának, azaz zsidó helyett talán judeokeresztény kultúrkört kellene írni, de jó, tudom én, miről szól ez.
  • ManoNegra
    A Gamestar közönsége valószínüleg önkéntelenül is ignorálta azt a hírt :-)
    Mondjuk ha oda tévedek akkor engem is a játékokkal kapcsolatos cikkek érdekelnek.
  • csige791
    Tehát egy játékokkal foglalkozó hírportálon mit keres történelem, de ha már ott van (ami nem is annyira baj) akkor az a történelem miért nem magyar történelem, vagy mondjuk finn, vagy német, vagy dél afrikai. Miért pont megint zsidó? Miért mindig zsidóknál lyukad ki a média?

Persze most a hozzászólásoddal jön a "paranoid,öszeesküvéselmélet, demagóg és még kitudja milyen jól bevált módszer. Nem volna egyszerűbb leírni a választ két mondatban? MIÉRT mindig Izrael?
  • Garfield
    Azért ugye érzed, hogy egy CNN hír közvetett átvétele kapcsán tudatos kvázi zsidó agymosásról/propagandáról vízionálni, hááát legalábbis kissé paranoid dolog...
  • Attila8805
    Itthonra is ez kéne!
  • csige791
    Zsidó történelemre oktatja a gamestar.hu a magyar fiatalokat.
  • csige791
    "Nyugaton is szerencsere több van belöle mint mininacibol."

Most akkor elismered, hogy önmagadnak mondasz ellent? Vagy nem értem.
  • tviktor91
    Használtam már a turbómagyar kifejezést és nem nézek heti hetest.

Amiket pedig leírtál azokat mindenki tudja szerintem..

Németo-t viszont kihagytad mert ők meg török genyókkal vannak tele...és már már lassan ijesztő lesz München belvárosában egyedül végigsétálni úgy hogy 5-ös 6-os csoportokban jönnek veled szembe,olyan "ruhában" amit már pl Franciao-ban asszem betiltottak.
    [spoiler][spoiler]
  • Totti5
    Érdekes hogy a műsor arról szól hogy jajj szegény testvírek a polgármesterék de gonoszak mert falat emelnek és kirekesztik őket... aztán amikor a fal túlsó felére lép fogja az fejét hogy odaszarnak a szomszéd ajtaja elé meg egymás mellé a szemétben élnek és térdig a gázolnak mocsokban. Persze az is érdekes hogy sír a jóember, aztán odanyögi hogy 12 gyerekkel élnek itt... ember esze megáll amikor ezt látja.
  • csige791
    Ékes példája vagy annak az embernek aki arra szavaz amit a heti heteeben mondanak neki, és ugyanazt az álláspontot ismételgeti ami ott "elhangzik".

Franciaország:
    Cigányokat toloncolnak ki faji alapon. Nem bevándorlókat hanem CIGÁNYOKAT. Miközben a francia futball válogatott feketékből áll, illetve beengednek mindenkit még svázi földről is a cigányokat faji alapon toloncolják ki az országból. SŐT erről még nemzetközi tárgyalásokat is fojtatnak a fogadó államokkal, plusz az unióban is vállalják, sőt szembe mennek az uniós ajánlással.

Finn ország:
    Cigányok agyonlőttek egy finn sportolót. Ennek(is) a hatására a legerősebb párt az ottani Jobbik lett azt nem tudom, hogy végül megnyerték-e a választásokat, de a felmérések szerint vezettek. (pedig tagjaik cigányokat lincseltek)

Dánia:
    Dániában a Jobbikhoz hasonló párt az egyik koalíciós tag a kormányban. stbstbstb

Ezenkívül nagyon kíváncsi lennék mi történne mondjuk angliában ha sorozatban ölnék az angol nyugdíjasokat a travellerek.

------------------------------------------------------------------------
    nálam lehet fogadást kötni, hogy új klubtagunk tviktor91 egy esetleg két héten belül írja le a -először a heti-hetesben elhangzott- turbómagyar kifejezést.
  • Willenbrock
    Micsoda lepratelep,szlotákiában pár éve láttam ilyet de ott mára eltűntette az önkormányzat,ledózerolták és valahová áttelepítették a cigányokat.
  • csige791
    Épül a fal, tv2 cigányvédője majdnem elhányta magát a bűztül.

• Lteebee
    Jó, de már most sem egy gyár van csak.
    Ha a Magyarországon gyártott mennyiség itt lenne lekötve, az már perspektívát mutathatna.
  • Danny1987
    Ez is antiszemitizmus.
  • Danny1987
    Legalább már tudom miért mindig egy fehér keresztény a rasszista a filmekben.
    Persze ha mindig néger lenne a rosszfiú vagy zsidó akkor az az előítéleteket erősíteni a liberálok szerint.
    (előítélet=tapasztalat).
  • Danny1987
    De nekik szabad!
  • Danny1987
    Európai minőségben, kínai árakon dolgoznak Szolnokon

"A tervezett bővítés keretében 2012 elejére egy második forrasztó robot telepítésével 65 megawattra emelik majd az üzem kapacitását"

Király akkor 30 év alatt majdnem kitesznek egy paksot.

De akkor meg kezdhetik előröl mert a napelem elhasználódik.

Hajrá rossi!!
  • 0Fritz0
    Nem tudom, mivel ez "zsidózás" és "cigányozás" valamiféle unikum lehet.
    Miért nincs "Svédezés", Oroszozás" és a többi?
    Főleg vicces ez pont attól a két néptől, akiknek külön szavuk van a tőlük különböző összes emberre.
  • Lteebee
    És egyik pillanatról a másikra elkezdték a hírportálok kitakarni Képíró Sándor szemét.
    Hirtelen érdekesek lettek a személyiségi jogai, amit eddig lábbal tiportak.
  • polluxware
    túl sokat nem oszt nem szoroz az ürgének...

hamarosan úgyis valaki "más" mond majd ítéletet felette

(magyar bíróság meg a nemzet tollával van egy szinten)
  • arty
    Nike és Adidas - egykutya
  • ManoNegra
    Felmentették Képírót

"A 97 éves Képírót - akit azzal vádoltak, hogy 1942. január 21.-23. között egy Újvidéken tartott razzia során az egyik járőrcsoport parancsnokaként közreműködött ártatlan civilek törvénytelen kivégezésében - a Fővárosi Bíróság nem jogerősen felmentette."
  • Lteebee
    De a zsidózás az nem egy fajgyűlölő kategória?
    Itt van szó arról, hogy baj, hogy zsidók.
  • ManoNegra
    Nyíltan zsidózik a maláj kormánylap

""Zsidó összeesküvést" emleget egy maláj kormányzati újság. Az Utusan Malaysia szerkesztőségi cikke szerint a zsidó csoportok a "láthatatlan kéz" szerepét játsszák, cinkosaik külföldi nem kormányzati szervezetek, céljuk pedig az ország gyarmatosítása az emberi jogok leple mögé bújva."
  • Ronny
    Filoszemita libbantak kontra turulkomcsik.

Egyre jobb a topik:)
  • Lteebee
    A keresztényeket szídni pc.