Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a feketék mellé még ösztönösen is erõszakosak.
Ezért van az hogy pl az usaban õk vezetik a gyilkosságog nemi erõszakok számát.
De európában sem maradnak szégyenben.
Ez van.
Live for nothing or die for something.
WHAT?! An interference pattern?!
szerintem a kettõ nehezen elválasztható és egy ember viselkedését mindkettõ erõsen befolyásolja 😊
Forza.
szerintem nagyon kevés. Sajnos a genetika közbe szól. Lehet hogy a munkamorált elsajátítaná.
De az ázsiai átlagot intelligenciában nem érné el.
"Illetve fordítva, ha egy ázsiait nevel fel egy USA-beli gettóban egy néger család, mennyi az esélye, hogy a gyerek intelligens vagy ugyanolyan drogos majom lesz, mint a környezete?"
Valószínû bûnözõ lesz.
Csak éppen õ lesz a banda esze.
"tanultál szociológiát, vagy pszichológiát, vagy saját meggyõzõdésedbõl érvelsz?"
Egyik sem. A neten fellelhetõ forrásokból.
az általad emlitett iq teszt kulturális elemeket is tartalmazhat(pl mit jelent ez a szó ez a közmondás).
De van olyan ami kifejezetten a logikai készségre a térbeli gondolkodásra irányoz.
A börtönben is az átlag iq a 80
De az olvasás szövegértelmezés matematika az már nem iq.
Abban is lemaradás van.
"bocs, de a szocializált néger szerintem nem ugyan azt jelenti nekem és neked - hogy a rendezett körülmények közt élõ feketéknél nem 85 az átlag iq, az fix"
Te kevered az intelligenciát meg a szocializációt.
Lehet hogy nem szarik maga alá meg nem erõszakol nõket és kecskéket de ettõl még nem lesz intelligens.
A kutyám sem szarik a házba.
Akkor most õ is 100 iq-t érdemel???
Szerinted ha egy középosztálybeli, szorgalmas japán családban nevelnének fel egy négert születésétõl fogva (egészséges szülõktõl), akkor mennyi esélye van rá, hogy õ is ugyanolyan intelligens, szorgalmas legyen, mint az ázsiaiak?
Illetve fordítva, ha egy ázsiait nevel fel egy USA-beli gettóban egy néger család, mennyi az esélye, hogy a gyerek intelligens vagy ugyanolyan drogos majom lesz, mint a környezete?
Harmadiknak: tanultál szociológiát, vagy pszichológiát, vagy saját meggyõzõdésedbõl érvelsz?
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
bocs, de a szocializált néger szerintem nem ugyan azt jelenti nekem és neked - hogy a rendezett körülmények közt élõ feketéknél nem 85 az átlag iq, az fix (hiszen az a retardált kategóriája), amcsi rokon is fura, de nem rájuk, hanem a mexikoiakra panaszkodott...
a fehérjén a korai években múlik minden, egész egyszerûen nem fejlõdik olyanná az agyad nélküle, amivel késõbb tudnál tanulni! hajléktalan és minimalnyugdijas máshonnan jön, mint az átlagroma... esélyes, hogy nekik valaha volt "rendes" életük 😊 hogy a szegényes étrend miatt leépülnek, az egy dolog, õk már kondicionálva (=szocializálva) vannak az emberi normákra!
gyilkosságok mennyisége sokmindenen múlik, milyen könnyen jutsz fegyverhez, mennyire kontrollál az állam, stb. csoda, hogy az állandóan polgárháborúzó afrikában extrém nagy az erõszak, míg mondjuk koreában, kínában, indiában alacsony?
tény, igen, kicsit rasszista vagyok 😊
papíron egyébként magyarországon is kapnak kaját, segélyt, stb 😉
Forza.
A toleranciád érdekes.
Amint azt mondom amit te nem igazán szeretnél hallani jobb lenne ha nem léteznék???
Nem vagy egy kicsit csõlátású???
Hányszor leírtam hogy a sárgák jobbak mint a fehérek??
A zsidók intelligenciáját sem firtatom.
Ostoba vagy azt sem tudod mi az hogy white powers csak az érvek elfogytak a valóság meg kellemetlen.
Az átlag iq 85 a négereknek az usaban.
Úgye nem gondolod hogy a gettokban iq-teszteket irogatnak.
Ezek már a szocializálodott négerek.
Amúgy a 85 az enyhén retardált.
Õk lesznek a többség.
sárgák:
az iq szintjük magasabb.
Amerikában pedig az iskolákban jobban teljesítenek mint a fehérek tudod kutyán élve is okosabbak mint a csirkemelles fehér😊
Ha a kaján múlna akkor a börtönök hajléktalanokkal lenne teli meg minimál nyugdíjasokkal de cigókkal van teli.
Vajon miért???
"és erõszakosak lesznek! döbbenet! mennyivel egyszerûbb õket meg leniggerezni, mi? 😊)"
Hasonlísd össze ázsiát meg bármely afrikai (feka) országot gyilkosságok arányában.
A leniggerezés csak annyi hogy nevén nevezem õket.
Vagy ezt csak fekete mondhatja??
Nem vagy egy kicsit rasszista arty??? 😊))
Mellesleg nyugat európáûban is kapnak kaját de mégsem megy a dolog.Tudod itt van szoc rendszer pozítiv diszkrimináció de mégis állatok maradnak.
Ez van.
Ha neked könnyebb a rasszistázás😊
Csak errefelé,meg a világ értelmes részén kinevetik a hozzád hasonló "white poweres " hülye gyerekeket.
Még jó hogy felkészült van.
Amúgy ilyenkor lehet általánosítani??
Forza.
- aztán 6-8-10-12 évesen a bandákban elkezdõdik a szocializációjuk...
és erõszakosak lesznek! döbbenet! mennyivel egyszerûbb õket meg leniggerezni, mi? 😊)
- a kinaiak nem erõszakosak? nem lehet, hogy egyelõre csak nincsenek elegen (itthon) ill nincs elég mozgásterük (otthon) és/vagy komcsi kamu az egész?
mi abban a hazugság, hogy a cigánygyerekek korai életkörülményei eleve ellehetetlenítik a késõbbi beilleszkedésüket? talán szerinted ugyan azt megkapják kajában és szeretetben, mint az átlagmagyar?
Forza.
Szerintem ez a feltétel lehet a Nabucco terv feladásának a követelése.Az oroszoknak az kell hogy az õ vezetékeikbõl vegyük a gázt,Európának meg az hogy exportálhassa a mezõgazdasági termékeit a legnagyobb importõrnek-Oroszországnak.
A kínaiak fõleg rizst zabálnak mégsem erõszakosak sõt a dagadt burgert zabáló fehéret lenyomják mint intelligenciában mint szorgalomban.
Tudom neked a "liberális" hazugság a bejövõs.
Ez van.
Én is leszoktam a tévérõl, március óta csa Dr. House.
- mekkora retaldáltnak kell ahoz lenni, hogy az ötévesed horrort nézzen este 11-kor a film+-on?
- gyerek (majdnem 5 éves) multkor a minimaxon valami mókusos mesében olyan farkasembert látott, hogy 1 hétig hiszti volt a lefekvésnél (félt)
= elég lenne kiírni a mese elején a korhatárt - de AZT MEG KELLENE TENNI!
viszont a karika valahol jó is: leszoktatott a tévézésrõl, még évekkel ezelõtt 😊
Forza.
Akkor viszont kicsit erõs, hogy a mi ... térdünket vered a csalánba 😉 Egyébként távolról, néhány alapvetõ gondolatoddal részben egyetértek.
Forza.
tudom, neked a bõrszín a bejövõs ok 😄
Forza.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Vagy az a baj, hogy szerintem hazugsággal akarja Vala lejáratni a multikulti ellenzõket érvek helyett?
De az is elég lett volna, ha gyorsan pár mondatban összefoglaltad volna, hogy mi lett az eredménye a százszor átrágásnak. Lehet számomra is elfogadható érvek hangzottak volna el. (pl az olcsó munkaerõ egy ilyen érv lehetett volna, hogy ne csak az egyik oldal mellett érveljek) De ez a vegyél vissza stílus csak arra jó, hogy indulatokat gerjesszen.
Ha meg nem akarsz róla beszélni nem kell hozzászólni. Én nagyon sokáig csak bele bele olvastam ebbe a topicba és nem szóltam hozzá semmihez, mert annyira nem egyezett az itt leírtak az én értékrendemmel. Aztán 1-2 hónapja eljött a pillanat amikor úgy éreztem, hogy most már hozzá kéne szólnom, de ekkor sem a vegyetek már vissza ebbõl a "libeláris mocsokból" stílusban szóltam hanem normális tisztelet tudó hangnemben. (más kérdés, hogy késõbb borg stílusán be sokaltam és ki lett banolva az elõzõ regem)
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség.
Az már fel sem tûnik, hogy az olyan országok akik úttörõi voltak ennek a nagy multikultinak, már mind egytõl egyik próbálja az ellentétét csinálni? Elég csak olvasni az alap hírforrások külpolitikai rovatait, még csak nem is kell nagyon belemélyedni a szörfölésbe.
Mi megint ne tanuljunk más kárán, majd mi megmutatjuk, hogy ami nem mûködött angliában németben franciában az nálunk mûködni fog!
Hát hajár de ha ezt hangoztatod akkor költözz gyöngyöspatára vagy valami kínai negyedbe, mert mindaddig csak álszentkedés ez a duma.
Ezt mikor és ki mondta??? Ezt vagy visszavonod vagy mutatod az adott hozzászólást. Minden más esetben hazugsággal vádollak amit más ember lejáratására használsz.
Gratula minden retardáltnak.