61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Tikal #48441
    ha elmész keletre, sok arab országban tőled is megkövetelik am egfelelő öltözéket, a nők nem lehetnek szoknyában stb.. szóval ha merkel néni azt mondja nincs burka akkor nincs, a franciák megtették, ez van, ha nem tetszik lehet hazamenni a sivatagba.
  • Ronny
    Vagy rátalál a magyar nemzet a küldetésére és ismét aszerint cselekszik, vagy az öreg Európának vége

Azért a nagyzási hóbortnak is vannak határai...
  • Danny1987
    Holokauszt-per: van joghatósága a chicagói szövetségi bíróságnak
  • tmp
    Nincs fajvédő topik? Átmehetnének páran....
  • ManoNegra
    Érdekes érdekes.

Thilo Sarrazin a könyvét megírta
  • Lteebee
    Azt mondtam, lapátra tették.
    Lehet, hogy a felnőtt társadalom támogatta, de a fiatalok már toleránsak lesznek.
  • Danny1987
    Tévedsz.
    Sarazint a német társadalom jelentős része támogatta.
    A német elit viszont német ellenes.
  • Lteebee
    Bezzeg, ha a Szentkoronát gúnyolta volna, vagy a Szentjobbot, vagy a doni hősöket.
    Esetleg Trianonról viccelt volna, vagy a megszállt területeken élő magyarokról.
  • ManoNegra
    Zuschlagnak is sokba fáj a viccelődése a kamerák előtt...
  • Lteebee
    Nem, a többség nem is sejti. Kimosták az agyukat.
    A német társadalom öngyűlöletből jeles.
    Mi esetleg 2-est, vagy 3-as alát kaphatnánk.
    Kurvanagy tolerancia van.
    Sarrazint(vagy Sarazzint) szinte azonnal lapátra tették.
    Ott volt az a buta pics a atv-ben, aki nem tudta, hogy az "a munka szabaddá tesz" idézet honnan való, ezért viccből bedobta. Mint a leprástól, úgy húzódott el tőle a másik picsa. Azonnal kirúgták.
    Vagy rátalál a magyar nemzet a küldetésére és ismét aszerint cselekszik, vagy az öreg Európának vége.
  • ManoNegra
    Egy kicsit erős igen.
  • csige791
    Én teljesen egyetértek veletek ebben. De itt most nem erről szól a vita, hanem arról, hogy egy olyan ember náciz le engem és közel 1 millió jobbik szavazót, aki öltözék alapján ítél el embereket kollektíven.

ezt egy kicsit erősnek tartom.

nem beszélve a vallási történettel, a kis Hitler nácizik. beszarás.
  • ManoNegra
    Ez teljesen érthető amit mondasz. De amint látom neked sem a burkával van problémád, hanem az antiszociális viselkedéssel.
    Engem pl nem zavar, ha az lmp-s képviselőnő cigány népviseletbe megy be a parlamentbe, de nem zavar Vona gárdamellénye sem. Ez a legkissebb probléma itt, és valószínüleg Németországban sem konkrétan a burka a gond hanem amit írtál... Csak nem lehet azt mondaniuk, hogy minden török bűnöző (ami nyilván igaz), mert gyorsan nácit kiáltanak ott... Gyorsabban mint nálunk, de az már világrekord! :D

De azt ők is tudják, hogy valamit tenni kell mert ennek nem lesz jó vége...
  • DaemoonHunter
    a gond velük nem abból adódik hogy nem otthon vannak, hanem hogy nem tudnak beilleszkedni a társadalomba. a cigányok hozzájuk képest szelíd báránykák. ezeknek saját kis birodalmuk van az országon belül, bűnöznek, gyilkolásznak, nem csoda hogy merkel néninek is tele van velük a hópipője már.

• csige791
    1) nem otthon vannak
    - Tehát akkor mindenki éljen a saját országában? Jó gondolat, de akkor lépjünk ki az unióból, ez egy nagy lépés lenne az álmod eléréséhez.

2) nem muszlim országban vannak
    - Vallási alapon döntöd el, hogy ki léphet be egy országba és ki nem? Mintha Hitler is hasonló módon szelektált volna, ha rosszul emlékszem javíts ki.

3) az okosabbik fajta már nem hordja azt a ruhának nem nevezhető szart,hanem csak egy egyszerű fejkendővel megy ki az utcára vagy már azzal sem...azokkal nincs is bajom,hiába hogy törökök.
    - Még mindig öltözék alapján ítélsz el embereket ismeretlenül. Ha szembe jön veled egy olyan muszlim akinek két munkahelye van reggeltől estig dolgozik DE tetőtől-talpig "egyenruhában" van akkor te lecigányozod, jajjjj bocs össze kevertem, lemuszlimozod?

"Ellenben veled aki ha meglát egy tisztességes cigányt még akkor is lecigányozza..vagy ha pénzről van szó akkor zsidó szálakat keres."
    - Tehát egy tisztességes cigány nem is cigány? Honnan tudod, hogy lecigányozom? ennyire ismersz 5 hozzászólásból?
    Mi a gond azzal, hogy érdekel kik mozgatják a szálakat? Vagy antiszemitizmus az, ha az ember kihasználja a google lehetőségeit? Nem nagy dolog ám, pl az Arena Plázáról kb 8 perc alatt kilehetett deríteni, hogy milyen érdekeltségbe tartozik, de az index.hu is megírta a Magyar ingatlan piaci helyzetet, most akkor ők is antiszemiták mert megírták?

Elég csak az első háromra válaszolni, mert már így is túlságosan önellentmondásba keveredtél.

De igazán tisztellek, mert legalább egyenesen leírtad a dolgokat, és nem kezdtél el másról beszélni, mint ahogy a többi heti-hetes fan szokott amikor egy magasabb szintű vitába keveredik. respect.
  • eksy
    Drágul a benzin? Örüljünk, hisz a mol a miénk
  • Vlala #48425
    Első kettő: Erre a két hírre az ellenzéki orbán már verné az asztalt.
    Alulról, mert nem éri fel.
  • tviktor91
    Na ezért nem szabad/lehet jobbikossal vitázni,de ezt már többször mondtam.
  • Danny1987
    "az okosabbik fajta már nem hordja azt a ruhának nem nevezhető szart,hanem csak egy egyszerű fejkendővel megy ki az utcára vagy már azzal sem"

Kurva Freud. Te kis minináci :)

"Ellenben veled aki ha meglát egy tisztességes cigányt még akkor is lecigányozza"

Jaj micsoda pofátlanság minimum sárgának kéne néznie és képmutató baromnak lennie.
    Ha cigány akkor cigány ez van.

"vagy ha pénzről van szó akkor zsidó szálakat keres."

És aki keres az talál. Persze már a keresés is antiszemita dolog.
  • tviktor91
    Félig-meddig nem tolerálom,mivel 1) nem otthon vannak 2) nem muszlim országban vannak 3) az okosabbik fajta már nem hordja azt a ruhának nem nevezhető szart,hanem csak egy egyszerű fejkendővel megy ki az utcára vagy már azzal sem...azokkal nincs is bajom,hiába hogy törökök.Ellenben veled aki ha meglát egy tisztességes cigányt még akkor is lecigányozza..vagy ha pénzről van szó akkor zsidó szálakat keres.
  • ManoNegra
  • Ronny
    Gondolom az ország gazdaságát irányító kínai kisebbséggel nincs semmi probléma:)
  • Ronny
    Éger megszüntetné a járulékfizetést

Végre egy értelmes javaslat!
  • ManoNegra
    Én azt hittem, hogy csak ironizálsz. :D
  • csige791
    Tehát nem tolerálod más nemzet viseletét. Azaz a ruha alapjám diszkriminálsz és előítélsz.

Hát ennél bármelyik vérnáci turbómagyar is jobb. Ők legalább a nyugdíjaok rettegésbentartását és gyilkolászását hozzák fel a cigányok ellen, és össze tennék a két kezüket ha csak a cigányok ruhájával lenne probléma.

ne is fáradj helyesbíteni, mert ha esetleg előjössz azzal ,hogy ők bűnöznek akkor arra azt mondom, hogy igaz. De ha őket ezért nem szereted akkor mi a bajod azzal, ha én nem szeretem a cigányokat ugyan ezért?
  • ManoNegra
    Ez tényleg ügyes. :D
  • banok
    Csak ingyen akarnak bejutni a Szigetre. Ügyes...
  • tviktor91
    Nem szabad,nekem csak azokkal van bajom akik "nemzeti viseletben" álá fekete betörőjelmezben piszkítják be München belvárosát.
  • ManoNegra
    Hatvannégyvármegyések tüntetnének a Szigeten

"Lefoglalta a Hajógyári Sziget területén a nagyszínpadnak helyet adó rétet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy tagja a Sziget fesztivál idejére – tudta meg a Mandiner. Gerendai Károly kapott tájékoztatást a rendőrségtől, de szerinte neki nem kell alkudoznia. A HVIM a benzinárak ellen akar demonstrálni"

• banok
    Szerdától drágul a benzin

A svájci frank tovább erősödik

8 méteres Marilyn Monroe
  • Danny1987
    Vazze neked szabad általánosítani te kis minináci:)
  • DaemoonHunter
    ezt csak megerősíteni tudom...kb mindennapos a gyerekrablás, gyilkosság, erőszak az elkövetők nagy része török, de albánból is van már egy pár, róluk meg jobb nem is beszélni.
  • Danny1987
    Izrael megsérti a kődobáló kisfiúk jogait

"A kérdés az elmúlt években került előtérbe, amióta a palesztinok hetente tüntetnek a ciszjordániai falvakban, és a fiatal férfiak és fiút kövekkel és cementdarabokkal dobálják meg az izraeli katonákat. A katonák könnygázzal, gumilövedékkel, néha éles lőszerrel válaszolnak. Ilyenkor több tüntető életét veszíti, mások súlyosan megsérülnek."
  • kennedy69
    Sokkolóval törik fel a kocsikat
  • csige791
    ok.
  • csige791
    Az ítélet hírdetés előtt még, hogy mosolyog a megélhetési zsidaja. Hamar megváltozott a szájának a görbülete, nagyon hozzá volt szokva az mszmp-szdsz bíróságának a szokásaihoz.

• tviktor91
    Nekem egyaltalan nem igenyem hogy törtenelem bonbonokat kapjak egy ilyen tipusu oldalon..legyen az zsido cigany vagy magyar,mert többnyire nem olvasom el öket.

• csige791
    Juhász Oszkár együttműködést ajánl Gyöngyöspata érdekében

A vasárnapi gyöngyöspatai polgármesterválasztáson az igazság mellett a tisztességes, településükért tenni akaró magyar emberek győzedelmeskedtek - írja közleményében Gyöngyöspata új polgármestere.
    Együttműködést és összefogást ajánlok mindazoknak, akik képesek és akarnak is dolgozni annak érdekében, hogy Gyöngyöspata önállóan oldja meg problémáit, valamint elfogadják a társadalmi együttélés alapvető szabályait. A mai napon hasonló szándékomról biztosítottam Matalik Ferencné alpolgármestert, aki polgármester-jelöltként ellenfelem volt. Minden tisztességes ember munkájára számítok Gyöngyöspata érdekében - zárja szavait Juhász Oszkár.
    (Kuruc.info)

• csige791
    Én is olvasom, és én sem vettem észre. Azon kívül, hogy maga az egész oldal egy fizetett reklámokat cikként közlő szeméthalom, nem is volt velük túl sok gondom.

De ha nektek nem igényetek az, hogy ha már történelmet is csempész a hírei közé azok között több magyar legyen mint izraeli akkor mint írtam is, csak a sajnálat marad.
  • csige791