61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#48481 Nekem veszőparipám ez a szó, nap mint nap olvasom (nem Banoktól) olyan mondatkörnyezetben amibe nem is illik bele.
Emberek egyszerűen leírják, merte ezzel próbálnak másokat nevetségessé tenni, pedig maguk sem tudják a jelentését, hisz a szöveg környezet teljesen másról szól a bejegyzésükben.
Fájdalom.
-
#48480 Tegyük hozzá politikusok. Ők tehetnek arról is, hogy a "liberális" és a "nemzeti érzelmű" szavak jelentése degradálódott.
Hétköznapi emberek között szerintem nem kell ezt annyira negatív jelentéssel társítani. -
#48479 "ami a legolvasottabb a piacon, ez pedig felelősséggel is jár."
"Lószart jár, mama." Most komolyan, aki gamestar-ról szerzi a történelem ismereteit az sikeres ember nem lehet. Ennél még az is jobb ha csak HírTV-t vagy ATV-t vagy Echo-t néz. Remélem nem felejtettem ki egyik párt talpnyaló médiafelületét se, újságokat most nem sorolom. -
#48478 Abból, hogy egy ország szellemi hangadói évente hányszor használják a demagógia szót, pontosan meg lehet állapítani, hogy milyen mértékben tartják műveletlennek azokat, akikhez szólnak.(Illyés Gyula: Demagógia Nyugat 1937.5.szám ŐRJÁRAT
A kifejezést manapság elsősorban a politikai ellenfél lejáratására használják. -
#48477 Mr. Demagógia. -
#48476 Cohn Benditnek nem tetszik valami és a Fitch leminősít. Ennyi. -
#48475 Mégis igazam volt még annak idején,mikor Mo-t minősitgették le,h mit pofáznak.Jó lassúak,de legalább rájöttek már ők is.... -
#48474 Már kezdik semmibe venni a hitelminősítőket -
#48473 Ennyit tudnak. -
#48472 Ezzel fejeztem be a gs-os témát:
"Volt mostanában a magyar történelemmel kapcsolatos tudományos felfedezés?"
MVSZ: Előkerült Petőfi hajtincse, azonosítható a barguzini lelet
A Magyarok Világszövetsége sajtószolgálatának értesülése szerint Kéri Edit megtalálta a Magyar Tudományos Akadémia tudományos gyűjteményében Petőfi Sándor és Szendrey Júlia hajtincsét. Az illetékesek előbb tagadták a hajtincsek meglétét, ám Kéri Edit művésznőnek közismert rátermettségével sikerült az épen megőrződött hajtincseket tartalmazó dobozt elővetetnie. Petőfi Sándor hajtincsének az MTA gyűjteményében való megtalálásával elhárul minden akadály a barguzini lelet egyértelmű azonosítása elől.
Kéri Edit maga is tagja volt annak az expedíciónak, amely két évtizeddel ezelőtt Barguzinban feltárta azt a sírt, amelyben a helybéliek állítása szerint Petőfi Sándor aludta örök álmát, amiről könyvet is írt. A sírból akkor kiemelt csontvázat az expedíció tagjai kalandos körülmények között kihozták a Szovjetunióból. A Magyar Tudományos Akadémia akkor a tudományosságtól idegen magatartást tanúsított, dogmatikus álláspontra helyezkedett, megakadályozva ezzel a barguzini lelet és Petőfi Sándor édesanyja földi maradványainak genetikai összehasonlítását.
Az MVSZ Petőfi Bizottságának álláspontja szerint az a tény, hogy a két évtizeddel ezelőtti hangos sajtóvita idején az MTA mélyen hallgatott arról, hogy birtokában van Petőfi Sándor hajtincse, amellyel akkor még egyértelműen el lehetett volna dönteni a barguzini lelet ügyét, súlyosan megkérdőjelezi az MTA eljárását mind szakmai, mind politikai értelemben.
(MVSZ Sajtószolgálat)
Ezért kerestem rá Petőfire a keresőben mert ezt a hírt a napokban olvastam több helyen is. (origo, mandiner, kuruc)
Ismétlem! Ha nektek ez nem igényetek akkor megérdemlitek, én meg leszarom. (bár sajnálom a dolgot)
"Szó nincs holmi történelemoktatásról a GS-on, ezt te találtad ki és szajkózod újra meg újra. A rovat címe az, hogy "Legfrissebb hírek", amelyben az egyik háziblog bejegyzését linkelik, amelyik pedig a pár nappal azelőtt megjelent, CNN-es hírt ismerteti. "Legfrissebb hírek", rémlik még? Nem, nem "Történelem"."
A gamestar.hu egy elsősorban játékokkal foglalkozó oldal, ami a legolvasottabb a piacon, ez pedig felelősséggel is jár. De ez a belinkelés dolog meg elég szar érv amúgy is, akkor a kuruc.info is csinálhatná azt, hogy átnevezi magát sport.info-ra és a spot hírei közé belinkelget valami blogról holokauszt tagadó írásokat, a végén meg azzal védekezik, hogy háddeaztmicsak belinkeltük.
A gamestar ingerküszöbét nem lépi át egyik legnagyobb magyar ember hajtincsének előkerülése, mer sok kérdésre választ adhat, de holmi II. izraeli király tököm tudja milyen városát azonnal ki kell tenniük főoldalra.
És még1x utoljára:
ha nektek ez nem igényetek akkor megérdemlitek, én meg leszarom. (bár sajnálom)
-
ManoNegra #48471 -
Garfield #48470 Akkor a Gamestaron miért van történelem (nem baj ha van) de ha már van akkor miért CSAK Izraeli. Szívesen látnék egy történelem rovatot ahol van minden, de nagyobbrészt magyar ha már .hu val végződik.
Ne haragudj, de kissé fárasztó a rögeszmékhez ragaszkodás. Szó nincs holmi történelemoktatásról a GS-on, ezt te találtad ki és szajkózod újra meg újra. A rovat címe az, hogy "Legfrissebb hírek", amelyben az egyik háziblog bejegyzését linkelik, amelyik pedig a pár nappal azelőtt megjelent, CNN-es hírt ismerteti. "Legfrissebb hírek", rémlik még? Nem, nem "Történelem".
"Ééén, doktor úr? Maga mutogat állandóan pinákat!" -
kennedy69 #48469 Minden napra jut egy-két ilyen hír.Félő,hogy ez csak a kezdet. -
#48468 Volt mostanában a magyar történelemmel kapcsolatos tudományos felfedezés? -
#48467 [url=http://index.hu/belfold/2011/07/19/ezeket_a_csapokat_te_elzartad_magad_elott/]Balázs József "megfenyegette" Gyöngyöspata új polgármesterét[/url]
Balázs József azonnal mondjon le!
És sajnos ma nem csak Valkón voltak tragédiák
Felgyújtotta magát egy nő Óbudán
Anya-lánya öngyilkosság Ózdon
[url=http://index.hu/bulvar/2011/07/19/gyerekeivel_es_magaval_is_vegezni_akart_egy_bajai_no/]http://index.hu/bulvar/2011/07/19/gyerekeivel_es_magaval_is_vegezni_akart_egy_bajai_no/[url]
-
kennedy69 #48466 Hangfelvételen zsarol a fideszes? -
#48465 tőlem hagyhatod :) -
#48464 Mégis milyen munkára?
Már a harmadik generáció nőtt fel úgy,hogy semmit nem csinál csak otthon döglik és várja a segélyt.
Mégis ki alkalmazná ezeket és mire? 5 percet nem tudnának ezek koncentráltan és hasznosan dolgozni.
Engem inkább az bosszant,hogy ilyen problémás esetben az ORFK semmit sem tesz.Már régen fix rendőrőrsöt kellett volna ott vagy közeli településeken felállítani és 24 órában körözni és a jelenlétükkel rendet rakni.
De persze abból nincs pénz ezért inkább több 100 autóval és több 1000 rendőrrel az út mellett pózolnak trafival.
gyász -
#48463 Már éppen kezdtem furcsálni, hogy a szokásoshoz képest nincs holobaszakodás, de aztán szerencsére megjött a menetrendszerű vonat. :)
-
Pares #48462 Hiába, nagyon kemény kézzel, de rá kell őket szoktatni a tisztességes munkára. A vajda meg hogy: "Továbbra is rettegünk és félünk...". Azért az eszem megáll, elég nagy idiótának kell lennie az embernek (mondjuk az ilyen cigány jogvédő rang már elég képzettséget ad az idiótasághoz), hogy ilyen süket dumát elhiggyen.
Teljesen egyszerű a jelenlegi helyzet: a cigányok megszokták, hogy nem kell az égvilágon semmit csinálniuk, semmilyen megrendszabályozástól nem kell félniük, nyugodtan lopkodhatnak, terrorizálhatnak, a segély meg csak jön. Most meg, hogy a Jobbikosok pénzért cserébe munkát és rendet is kérnek, már megy a jajveszékelés, szélsőségezés, meg ezerrel rettegnek. Van aki másképp látja? Ki is a hibás akkor? -
#48461 Nem tetszik a cigánynak, hogy melózni kell. (vége felé)
-
#48460 -
#48459 közmédiába nagyon kell ám nyomni a pénzt.. sok hülyét valahogy szinten kell tartani;)
egészségügy? minek oda pííz.. a nagyok úgy is kijárnak külföldre, a prosztó meg kit izgat:)
hosszú a nép kötele, jut mindenkinek -
ManoNegra #48458 "igen szoros összefonódásban voltak ugyebár a zsidókkal."
rá is fáztak... -
#48457 Az ilyen kis sikerek tartják bennem a reményt.
-
Tsol #48456 Folytatódik a szigor – itt vannak a kormány 2012-es tervei!
-
ManoNegra #48455 Félreértesz. Tanulságos volt, azért linkeltem be. Ha azokat a pontokat életbeléptetnénk itthon, sikerülne integrálni a cigányságot elég hamar.
Ami még érdekes, hogy "mondj igazat betörik a fejed" mennyire igaz.
Ja, a hozzászólások is jók. -
#48454 Ez mekkora! XD -
#48453 Jó. És?
Lemondott, mert nyomást gyakoroltak rá, vagyis lapátra tették.
Hogy jön ide, hogy megírta a könyvét? -
Ronny #48452 Akkor a Gamestaron miért van történelem (nem baj ha van) de ha már van akkor miért CSAK Izraeli. Szívesen látnék egy történelem rovatot ahol van minden, de nagyobbrészt magyar ha már .hu val végződik.
Nem olvasod és kész. Kár erre a sávszélességet pazarolni. -
#48451 *első mondatot elrontottam, remélem azért értitek és nem kell leírnom újra. -
#48450 Tehát, mint írtam is a gondom az, hogy ha már történelemmel foglalkoznak akkor miért nincs egyetlen Petőfi vagy bármilyen más tényleg Magyar történet.
A múzeumokon nem vagyok kiakadva a következő nagyon egyszerű okok miatt:
1. Nem csak zsidó múzeumok vannak, ha érdekel Izrael történelme elmehetek egy olyan témájú múzeumba.
2. Ha egy múzeum meghatározza, hogy mivel foglalkozik akkor eldöntöm, hogy bemegyek-e. Pl a közlekedés történeti múzeumban nem igen fogok találkozni Dávid II. Izraeli király városával, miközben egy játék hír oldalon találkozom.
Akkor a Gamestaron miért van történelem (nem baj ha van) de ha már van akkor miért CSAK Izraeli. Szívesen látnék egy történelem rovatot ahol van minden, de nagyobbrészt magyar ha már .hu val végződik.
Ismétlem! Ha nektek ez nem igényetek akkor megérdemlitek, én meg leszarom.
(tapsoljatok is a saját szopatásotokhoz én meg majd szégyellem magam közben mert antiszemita vagyok) -
#48449 nem egyről beszélünk. hagyjuk. -
ManoNegra #48448 "elvégre a honfoglaló magyar vezéreknek kötelessége volt felvenni a zsidó vallás, mint a Kazár-birodalom vezető személyeinek."
Erről én még nem hallottam. Elmondanád hogy is volt? -
harcu #48447 Hát baszki, te nagyon agybeteg vagy. Mintegy mellékesen az a "zsidó" történelem része a magyarnak, és szerves része a keresztény kultúrának. Szerves része a magyar történelemnek, elvégre a honfoglaló magyar vezéreknek kötelessége volt felvenni a zsidó vallás, mint a Kazár-birodalom vezető személyeinek. Az meg, hogy egy régészeti lelet mióta zsidó és nem közös kultúrkincs, és ez miért zavar téged, az már az orvosodra váró probléma. Avagy miért nem vagy kiakadva a múzeumokban mutogatott múmiákra? Egyfelől a csúnya egyiptomi többistenhitet hirdetik, másfelől meg igen szoros összefonódásban voltak ugyebár a zsidókkal. -
#48446 ezeket a mocskokat sose értettem, ölte volna meg csak magát -
#48445 Durva :/
inkább magával kezdte volna az idiótája... -
Ironman2 #48444 Most volt a TV-ben is,a déli hiradóban -
#48443 Valkón családi mészárlás történt. -
#48442 ezt én sem értem... magyar mentalitás tökéletesen jó hely erre