Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kizárólag a borkultúra nemes oltárán adózom én is néha
Ezen veszekszünk?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
www.smart-bus.hu
Mellesleg te direkt címkézel fel mindenkit liberálissal, aki nem tetszik neked? Komolyan kérdem, mert én még nem írtam szerintem ebbe a topikba olyat, amibõl ez kiderülne 😊
WHAT?! An interference pattern?!
www.smart-bus.hu
a támogatók száma dominál.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Mellesleg elég beszédes, hogy Borg primitív provokációja után még engem találsz meg, aki a szemére veti, hogy miért kelti szándékosan a feszültséget. Ez olyan igazi liberális(?) mentalitás... Szép példa megint, hogy páran mégis, hogy képzelitek a világot... köszönöm.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Támogass😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Támogassatok és megszûnik a fröcsögés.
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Szó volt róla, hogy újraírják a szerzõdést, ami kb annyit jelent:
1.: Van egy Közlekedési Felügyeletünk és egy nem EU konform törvénycsomagunk, ami alapjáraton egy agyrém. Ezzel a fékrendszerrel ellátott kocsik, más országokba simán mennek, de nekünk meg kell mutatni, hogy nem hiába fizetjük a sok csinovnyikot😊
2.: Megírták a szerzõdést, amit sikerült úgy megfogalmazni, hogy mûszakilag félreérthetõek legyenek az elvárások, és a követendõ konstrukciós irányelvek
3.: Be is húzták a gyárat a csõbe, mert jogilag Magyarországnak van igaza, de a gyár befektetése már igencsak tetemes
4.: Lehívhatjuk a bankgaranciát is itt többfelé ágazik a történek
5a: Alstom szopik, mert BKV új tendert ír ki és az Altomot kizárja, mint a szart
5b: Mehet a mutyi, hogy a szerzõdés paramétereit utólag ráigazítsák az amúgy tökéletes kocsikra. (szerintem ez lesz), mert az Alstom ebbe, így nem rokkan bele és Magyarország 35-40 milliárddal kevesebbért vehet metrókocsikat.
Ha tervszerû lépés volt, akkor nem rossz, csak ezzel azt érjük el, hogy sok ilyen szopatás után már csak a kínaiak max.: az oroszok fognak velünk érdemben foglalkozni.
Egyébként nem a személyeddel van bajom, bármennyire is próbálod ezt a látszatot kelteni. Azzal van bajom, hogy egyre gyakrabban viselkedsz gusztustalanul, provokatívan. Ha értelmesen nyilvánulsz meg, akár hiszed akár nem, engem cseppet sem zavarsz.
www.smart-bus.hu
Sajnos több, rád nézve kompromittáló kép ezeken kívül már nincs a múzeumban 😞
A lényeg, hogy kezdj magaddal valamit, mert kezdesz megkattanni! 😄
www.smart-bus.hu
Szerintem élvezed, ha valaki erre ugrik. Aztán még a végén beállítod magad áldozatnak, hogy veled flémelnek te szegény, akit tisztelni kell.
sétálj át az úton csukott szemmel és ha túlélted, terjeszd az igét, hogy nem is veszélyes! 😄
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
-Ha több a tisztességes zsidó, mint a lelketlen, akkor hamarosan megunják, hogy lejáratja õket a hisztériázó állam, remélhetõleg forradalmat robbantanak ki.
-Ha igazak a sejtések, miszerint Izrael mindenkinek púp a hátán, csak mindenkit zsarolnak, ezért senki nem mer nekik beszólni, most majd teremtenek egy alkalmat ha megtámadják Palesztínát, hogy szépen mindenki szarban hagyhatja õket, amikor a legnagyobb támogatásra lenne szükségük katonailag.
Nagyon korrekt és részletes elemzés a németországi járványról.
Szépen össze van foglalva. Hihetõbb is, mint a "konspirációs teória".
Az esetleirásod egynek jó, csak arra gondolj, hogy ezekkel az apróságokkal vajon nyersz-e annyit, amennyit késõbb a káros hatásokon elbuksz..."
Valóban nem vizsgálhatja, de azért nekik is kéne tudni hol a határ, szerintem tovább nem kéne növelni a jövedéki adót, de sajnos fogják.
Az a baj, hogy kemény dolog egy függõség, és a függõk képesek akármit megtenni, hogy megkapják a függõségük tárgyát. Nagyon sok a dohányos, egy rossz anyagi helyzetben lévõ embernek nagyon nagy akaraterõ kell, hogy le tudjon szokni rövid idõn belül, miközben a problémák csak gyûlnek körülötte. Sokan lesznek, akiknek nem engedheti meg majd a továbbiakban a pénztárcája, de ennek ellenére nem lesznek képesek leszokni, és ez tudjuk hova fog vezetni. Szerintem senkinek nem hiányzik, hogy leszúrják az utcán egy doboz cigi miatt. Hogy enyhébb példával éljek, egy kisbolt eladója sem örülne neki, hogy minden nap járnai kell a rendõrségre tanúskodni a rendszeres rablások miatt.
Az egy dolog, hogy az állam fõleg az adóbevételekbõl él, de szerintem azt mérlegelni kell, hogy megéri -e növelni egy adót, ha az egyértelmûen bûncselekmények elszaporodásához fog vezetni. Aki dohányos, szerintem simán el tudja képzelni mire lenne képes egy szál cigiért, ha nem gyújtott rá pár napja. Innentõl kezdve már csak az önuralma és esetleg az elvei választják el a bûnözéstõl, de ezek sajnos sokakból hiányoznak.
Amúgy valóban nem egészséges, ezt nem tagadom. Személy szerint saját magamat azért annyira nem féltem, egyetlen rákos esetrõl sem tudok még a családban sok generációra visszamenõleg. Érrendszeri problémák voltak, de nagy mennyiségû koffein fogyasztása képes valamilyen szinten kompenzálni a dohányzás káros érrendszeri hatásait, erre élõ példa a saját apám, aki 30+ éve 3 dobozzal szív naponta, de mellé megiszik 10-15 (rendes fekete) kávét. Nemrég volt orvosnál (csak elõvigyázatosságból), ahol nézték az érrendszerét is, de az életkori átlagának megfelelõ nagyon kismértékû meszesedéseken kívül teljesen rendben találták a dolgait, azt mondták az eredmények alapján nem is mondták volna meg róla, hogy ilyen komoly dohányos, ha õ nem mondja el.
Mivel én a napi kb 15 szálam mellé szintén megfelelõ mennyiségû (3-5) kávét iszom, nem aggódok túlságosan 😊
Ha azon mulna az életem, hogy lebukok-e vagy sem, tuti nem kockáztatnék. Egyébként irták, hogy szakács, ergo azért használt olajat, mert könnyen hozzájutott, ilyen egyszerû. "alkalom szüli a tolvajt".
Rákkeltõséggel meg a többi baromsággal arra próbáltam célozni, hogy kell egy határ, egy szabály, amihez tartania kell mindenkinek magát, különben a káosz szélsõséges, káros helyzeteket eredményezhet. Aki megszegi, vállalja a felelõssége, ha lebukik.
"Igen, akkor nagyon is okés, ha 10x annyit keresünk, mint aki épp éhen akar dögleni a kemény munkája ellenére."
Nem csak a gazdagok fizetnek miatta többet. Így a becsületes, de szegény még rosszabbul jár ezek miatt a nyerészkedõk miatt. Ez igaz a viz-gáz-villanytolvajokra, adócsalókra is és megannyi minden másra... 😞
Kivételek lehetnek, csak az állam nem vizsgálhatja egy doboz cigi adótartalmát attól függõen, mennyire vagy rászorulva 😊 Ezt remélem belátod, mennyire abszurd. Ráadásul mivel dohányosként többet kiveszel a közösbõl (gyógykezelések) reális, hogy többet is fizess (adó).
Az esetleirásod egynek jó, csak arra gondolj, hogy ezekkel az apróságokkal vajon nyersz-e annyit, amennyit késõbb a káros hatásokon elbuksz...
Forza.