61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • ManoNegra
    Ideje lenne elgondolkodnod azon, ki irányítja ezt az országot. Ha megvan akkor talán nem mondanád ezt szüleidről nagyszüleidről...
  • tmp
    ez a sok buta nyugdíjas építette fel az országot, hogy most az a sok hozzád hasonló hangembernek legyen egyáltalán lehetősége kinyitni a száját..
    Lehet, hogy felépítették az országot, de a szavazataikkal most szépen lerombolják azt.

te mit építettél fel ebben az országban? vagy úgy kérdem a mi korosztályunk?
    Tanuló vagyok, semmit nem építettem még fel, viszont lehetőségeimhez képest mindent megtettem a "haza" építésére.

normális országban ha valaki olyat mond ,hogy a nyuggerek felélik a fiatalok jövőjét, azt szimplán elkergetik..
    Talán elfelejtetted, hogy Magyarországon élsz :)

Minden tiszteletem az idősebbeké, viszont lásd be jelentős részük nagyon de nagyon buta, fogalma sincs arról mi merre hány méter. És itt most nem arról van szó, hogy egyetem meg főiskola, nekem sincs ilyen végzettségem, de el nem tudják képzelni mekkora kárt okoznak a szavazataikkal, és közbe meg ugyanúgy hülyének nézik őket a pártok is, és bedőlnek százszor is mert nem lát kettőnél tovább.

• 0Fritz0
    1. Az irónát most inkább nem fogom elmagyarázni.
    2. Az írásomból hogyan jött ide a nemzeti érzelem? :)
  • csige791
    "Annyira örülök, hogy te egy ennyire tudatos, keresztény magyar érzelmekkel teli emberke vagy, csak akkor nem értem, hogy miért Angliában vagy buszvezető?! Miért nem nagyrabecsült országod érdekében teszel valamit (amit mellesleg te is számonkértél rajtam/rajtunk?! ...és köszönöm, nem érdekel a magyarázat, mert eleve a kérdés is csak ironikus, a válasz meg csak magyarázkodás lenne. "

Ez egyáltalán nem magyarázkodás kérdése.

Röhögök rajtatok innen messziről, és közben sírok, hogy mennyien vagytok, mennyien szavaztatok az egyszer már bizonyított viktorra és majd pár év múlva mennyien fogtok újra ferire.
    El is jutottunk a miérthez. Hát ha megbocsájtasz én személy szerint többnek érzem magam annál, hogy magatokkal rántsatok a pöcegödör legaljára. Amíg boldogan tartotok el 2 millió lusta szar "embert" addig én haza nem megyek az kurvaélet.

Sajnálom azokat akiknek kicsit több eszük van de valamiért nem tudnak onnan eljönni (család/lakás stb) így kénytelenek a pár millió "tudatos szavazó" miatt nyakig ülni a trágyában.

Majd én kérek elnézést azért ami ott van nem?
  • Tikal #48517
    Hát hogyne, ők a legjobb adós, kár hogy szegény obamára mindjárt rádől a fehér ház, épp most gondolkoznak azon hogy eltöröljék az adósságplafont, mert már hiába emelgetik, semmi értelme...
  • ManoNegra
    És az usának talán még mindig AAA besorolása van...
  • Tikal #48515
    az meg hogy görögország = csőd, szerintem nélkülük is világos.
  • Tikal #48514
    tehát szerinted az a legjbb ha a farkas mondja meg a bárányoknak mi legyen a vacsora.. értem... szerintem meg rendet kéne rakni a házuk táján. egybként is elég érdekes, hogy a három nagy véletlenül pont amerikai cég, és véletlenül pont onnan indult a baj, köszönhetően a nulla szabályzásnak a pénzpiacokon, mert még az utolsó pillanatban is azt mondták minden rendben, vigyétek a hiteleket... szóval higyj akinek akarsz, de miért pont a három leghazugabbnak akarsz?
  • desigo
    gyerekezik otthon meg nyaral...
  • ManoNegra
    Jó kérdés, de ha ők visszaélnek ezzel a szerepükkel, azzal sem vagyunk előbbre.
  • arty
    ha ők nem, ki mondja meg, hogy görögország = csőd?
    higyjünk inkább a görög önbevallásban? vagy a magyarban? :D
  • Tikal #48510
    nem, a probléma nem fog megoldodni ha nem beszélünk rola, de nyilvánvaló hogy a hitelminősitoknek rohadt nagy szerepe volt az egész válságban, ha emlékszel még ők voltak azok akik a bovli hitelek felértékelték hogy a paraszt megvegye... ugy ugatnak ahogy a nagyok mondják nekik, szóval huzzanak a picsába
  • polluxware
    tényleg... ő hova tünt?

addig lehetett látni amíg azt bizonygatta ,hogy a pízt elzárják és nem nyúlnak hozzá

• polluxware
    ez a sok buta nyugdíjas építette fel az országot, hogy most az a sok hozzád hasonló hangembernek legyen egyáltalán lehetősége kinyitni a száját..

legyen balos, vagy jobbos egy sokmindent megélt korosztály.. nem illik őket szapulni

te mit építettél fel ebben az országban? vagy úgy kérdem a mi korosztályunk?

undorom van az ilyen kijelenteésektől..

normális országban ha valaki olyat mond ,hogy a nyuggerek felélik a fiatalok jövőjét, azt szimplán elkergetik..

nálunk viszont:))) ő a KIRÁLY!
  • polluxware
    egyem a szíved;) én azt kérdeztem ,hogy az adott interjúban szted hol mond hülyeséget?

érdekes módon pont ,hogy azt mondogatja amit néhány jobboldali érzelmű... csak 100Xor értékelhetőbb stílusban

nézd meg.. majd mondj véleményt a konkrét dolgokra
  • polluxware
    kívánom hogy ilyen nemzeti érzelmű doktorok lássanak el, ha kilóg az aminek nem kéne...

talán akkor átértékelnéd...

MÉGVALAMI!

nem azért linkeltem ,mert szélsőjobbal kapcsolatos vonulat van benne..

azért néha döntsük már el az adott szituban mit pártolunk
  • polluxware
    a magyar emberek hátán szántani lehet! csak nemzeti színű legyen az eke..
  • Tsol
    Őrá?
  • Ironman2
    Nálunk melyik politikusra gerjednének?
  • Ronny
  • Ronny
    Matolcsyné férje egy tehetségtelen vazallus - érdemes elolvasni a korábbi munkáit, sok minden visszaköszön belőlük -, viszont kvalitásaiban Róna sem több.

• tmp
    Az ország érdekében nem sok mindent lehet tenni, sajnos a 3 millió nyugdíjas rendre eldönti az országgyűlési választásokat. Amíg ők szavaznak itt nem lesz rend, és nem lesz felemelkedés. Írhatnék egy egész regényt, emlékezzetek vissza miért váltották le a fideszt 2002-ben. És 2010-ben mindenki várta a megváltást, KÖNYÖRGÖM, NEM VÉLETLENÜL LETTEK LEVÁLTVA. Sok buta nyugdíjas, kurvára haragszom rájuk. De ha bemásznak a kertbe és ellopják a tüzelőt, akkor tudnak sírni. HÁT AKKOR KELLETT VNA GONDOLKOZNI AMIKOR SZAVAZNI TETSZETTEK.
  • Bandee1987
    Baszki, itthon ilyen miért nincs?

Legalább lenne 1 kis örömünk is a választásokban...
  • 0Fritz0
    Mi ebben a furcsa?
    Egyrészt állítólag a melegeknél sem hátrány a szokásostól eltérő elmeállapot, hiszen őket sem hátráltatja a mindennapi életben.
    Másrészt pedig az épeszű doktor is hagy meghalni, ha nincs kipengetve a hálapénz.
  • Lantee
    Ha a mai állapotok mellet (400Ft-os benzin, 240Ft körüli frank, 280Ft körüli euro, politikusi balhék, "Már csak két szűk esztendő, de aztán minden jó lesz", stb.), a Parlamentben ülő kormányzó párt neve MSZP lenne, Magyarországon már forradalom lenne.

DE úgy látszik, ha viktorka nyúzza le az emberek bőrét, ahhoz még tapsolnak is.

Csige: Annyira örülök, hogy te egy ennyire tudatos, keresztény magyar érzelmekkel teli emberke vagy, csak akkor nem értem, hogy miért Angliában vagy buszvezető?! Miért nem nagyrabecsült országod érdekében teszel valamit (amit mellesleg te is számonkértél rajtam/rajtunk?! ...és köszönöm, nem érdekel a magyarázat, mert eleve a kérdés is csak ironikus, a válasz meg csak magyarázkodás lenne.
  • arty
    így van, a gonosz hitelminősítők menjenek a fenébe! ha nem beszélünk a problémáról, azok hipp-hopp el is tűnnek!
  • arty
    (a közmédiára gondoltam)
  • arty
    kirugnak rengeteg embert, arra hivatkozva, hogy "olcsósítanak". ezekután a költségvetésből sok sok milliárdal többet kapnak, évről évre, ujra és ujra.

fidesz
  • arty
    naja, az egészségügynek minusz 9 százalék jut jövőre. az orvosok mennek küföldre... a paraszt megdögölhet.

eközben a földesuraknak külön, extra ellátás jár ...

hogyrohadnamegmind.
  • DaemoonHunter
  • Tsol
    Miért?
  • polluxware
    nem zsidó vagy cigány téma, de talán érdekes..
  • polluxware
    riportot tekintve mi az amiben szted rosszul látja a dolgot, vagy dolgokat?
  • polluxware
    matócsi a csúccsávóó, mi?

• polluxware
  • Ronny
    Róna Péter egy idióta.
  • polluxware
    Róna Péter közg.
  • csige791
    Igen akartam is írni zárójelbe, hogy figyelem ez reklám, de úgy is tudja mindenki így kitöröltem elküldés előtt.

amúgy nem az a célom ,hogy milliók olvassák azt a blogot, csak azért csinaltam ,hogy ött összegyüjtsem a dolgaimat, illetve, onnan nem tudnak banolni úgy mint innen ha esetleg elmondom a véleményem valakiről aki itt tiszteletre méltó státuszban tecceleg és ezt kihasználva mások munkáit sértegeti.

(nem sértődöm meg ha törlöd mind2 hozzászólást)

De amúgy szerintem videó tök poénos, én jót nevettem rajta
  • Hegi90
    egy kis reklám?
    (nem kell válaszolni, csak benéztem, hogy változott-e valami)
  • csige791
    (off)

Hogyna védjük meg gyermekeinket?