61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#48561 jaaa... és ebből kiindulva a nácik sokkal jobbak? ;)
nekem nem hiányoznának..
amúgy is kínában van már csak (azúj haverjainknál;) -
ManoNegra #48560 Miért tartod rossznak a húzást?
"-a nálam szintekkel alsóbbrendűbb-" Vigyázz! A kevélység az első főbűn. Nem vagy felsőbbrendű senkinél! -
ManoNegra #48559 hehe :D -
#48558 A Fidesz jobboldali pártnak indult?
Mikor kapcsolódtál be az eseményekbe? -
#48557 Hát én eléggé szimpatizálok a vármegyésekkel, de ezt a húzásukat kifejezetten rossznak tartom.
Ok, hogy sok lesz ott -a nálam szintekkel alsóbbrendűbb- drogos szar tróger, de ezzel csak még jobban megerősítik bennük, a negatív érzéseket.
Az index.hu olvasótábora meg a világ szégyene, milyen undorító emberek is lakják azt a szerencsétlen országot. hihetetlen. Már bánom, hogy beleolvastam. -
#48556 ... és sikerült nekik -
#48555 Nagyon helyes, a kommunisták több embert öltek meg mint a nácik, szégyen, hogy egyáltalán azt a szót pozitív környezetben ki lehet ejteni. -
#48554 Betiltaná a kommunista pártot a cseh kormány -
#48553 Vazze atv-n fél órája betelefonált egy libbant hogy a gyöngyöspatai emberek kirekesztők meg a gárdistáknak tudnak főzni akkor a cigányoknak is főzhettek volna és nem mentek volna lopni.
Ilyen hülye emberek hogy lehetnek?? -
#48552 Guruló emlékművet avattak a Gödörnél: egy biciklit, amit mindenki megtekerhet. Kilométereket és adományokat gyűjtenek a romagyilkosságok áldozatainak.
A magyar áldozatoknak mikor gyűjtenek ilyet?
Ja hogy ők feláldozhatók? -
#48551 [URL=http://www.origo.hu/itthon/20110720-bevallt-e-az-erpatai-modell-videoriport.html]"Az agresszívet letörik, a hülyítőt semlegesítik" - hogyan működik az érpataki modell?[/URL]
33 mp-nél a kislány megmondja az igazat. -
#48550 A hét embere: Juhász Oszkár, Gyöngyöspata új polgármestere -
ManoNegra #48549 Tudsz a dologról valamit, vagy csak csípőből tüzeltél? -
#48548 vagy csak zsidók pénzelik... -
#48547 Anno a Fidesz liberális pártként indult és úgy 96-98 között fordult jobbra. Tanulj még egy kicsit az iskolában. -
#48546 Jaj már megint a zsidók! Már úgy vártam. Orbán Viktor meg a egész Fidesz zsidókból áll. Most már mindent értek. -
#48545 dehogynem, amióta itt fórumozgatok (1-2 éve), és ennek kapcsán olvasgatok háttéranyagokat a hozzászólásaimhoz, egy csomó dologban változott a véleményem, pedig mikor elkezdtem megvoltam róla győződve, hogy jól látom a dolgokat.
Kérdés mennyit fogok még tanulni és változni... -
#48544 nem vagy buta.. nem is tartalak annak
van egyfajta véleményed a világról, bizonyo körülmények hatására -
#48543 én meg már azt hittem hogy szíjgyártó, meg az igazmondó lézer család valami ilyesmi lehet..
őősi komcsiüldöző nemesi sarjak akik, hogyhogy nem a cuculizmus alatt lopkodták magukat össze -
ManoNegra #48542 Az hogy én nem ismerek, az még nem jelenti azt, hogy nincsenek. :-) De én tényleg nem sajnos... -
#48541 otthon nem a zsidók zsebét tömném? na ne röhögtess...
a különbség csak annyi, hogy itt miután tele tömtem a zsebeiket, nem veszik el azt is ami miatt tömtem őket. (ingatlan pl)
Én már nagyon régen nem tartom magam hazafinak, kb azóta mióta elkezdtem véglegesre tervezni az itt létemet. Az oka már más kérdés, de annyit elárulok, hogy a hozzád hasonló atv fanok (ha már egyenes beszéd) nagyban segítettek meghozni a döntést.
Minek definiálnám magam? Egy buta buszsofőrnek talán. ...aki ráadásul rasszista is.
-
#48540 hát jó.. akkor nem is léteznek;) olyanok mint a koboldok.. eltünnek -
ManoNegra #48539 Én nem ismerek mélymagyar nemeseket sajnos. -
#48538 ilyen hülye címet hogy "belső trianon"
jaj....
matóóócsinak egyszerűen nem jött be a "nagy bumm" -
#48537 őket mikor sarcolja meg kedves vezetőnk? -
ManoNegra #48536 Ezt hogy érted? Mikor kerül hatalomra? -
#48535 mélymagyar nemességre mikor kerül a sor? -
#48534 "14e szaros zsidónak? Szánalmas"
szánalmas -
#48533 sztem jó helyen vagy;) tömjed csak az angolok, meg a jidóók zsebét..
közben meg magyarázd be magadnak milyen fasza hazafi vagy külföldön
-
#48532 bakker többetszerre repülök már rád...;)
annyira meggyőzően nyomod... -
#48531 Bethlen bőrszín szerint különbözteti meg a Gyöngyöspataiakat, mindezt az M1 műsorán.
(figyelem reklám) -
ManoNegra #48530 De akkor miért ostorozod az időseket? Tudom, hogy meg van kötve a keze, de ez van. Ez nem fog változni egy szavazás után sem, maximum anyiban, hogy az ország melyik rétegein kezdik a nadrágszíj szorítását. De végül mindenki sorra kerül. -
#48529 Aztán a 14 történelmi egyház között 3 zsidó egyház is van? Mi a büdös francnak? 14e szaros zsidónak? Szánalmas. -
#48528 El nem tudod képzelni mennyire meg van kötve orbán keze, egy akkora bábú mint az usában obama. Csak egy karakter aki végigviszi a felette állók akaratát. Minek is indult anno a fidesz? Egy jobboldali pártnak, mi lett ma ebből a jobboldaliságból? Maximum annyi hogy mindent átneveznek nemzetivé, de itt meg is áll a nagy jobboldaliság.
Aztán gondolkozz csak el miért volt olyan fontos hirtelen meghozni a holokauszt törvényt, a tinik meg legálisan vehetik a drogokat a netről az nem baj, de ha valaki tagadja a holokausztot, nah itt van baj. -
#48527 Pedig egyszerű... Arra kell szavazni aki hallatán a zsidók a legjobban vonyítanak, hisz biztos(?), hogy azokat nem ők irányítják.
(nem, nem az lmp-re gondolok) -
#48526 Az év első öt hónapjában csaknem 10 százalékkal kevesebb gyermek született, mint az előző esztendő hasonló időszakában, a halálozások száma pedig mintegy három százalékkal nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel, hozzáfűzve: az ország becsült lélekszáma május végén 9 millió 969 ezer volt. -
ManoNegra #48525 Ezt így konkrétan nem jelenteném ki, de legyen neked igazad. Arra próbáltam célozni, ha ez így van, akkor nem tök mindegy kire szavazol Te, meg az idősek, meg bárki?
Egypárt rendszer van most is csak nem úgy néz ki... -
#48524 "Minden tiszteletem az idősebbeké, viszont lásd be jelentős részük nagyon de nagyon buta, fogalma sincs arról mi merre hány méter."
De viszont mentségükre legyen, hogy ők kb 1 párt rendszerben éltek, én idős korban már nehezen tanul az ember. Velük ellentétben például a nyugati nyugdíjasok amióta élnek szinte ugyanaz a rendszer van, így tisztában vannak mikor mit kell behúzni.
A nyuggerek nagy része mszp re szavaz, mert az volt akkor is amikor ők fiatalok voltak. Azzal a korosztállyal együtt fog halni az mszp is, feri jól látja ezt, nem hiába szervezkedik még időben. -
#48523 Tudod kik irányítják ezt a szar országot? A zsidók, úgyhogy ezt a kijelentésedet nem veszem magamra. -
#48522 "Röhögök rajtatok innen messziről, és közben sírok, hogy mennyien vagytok, mennyien szavaztatok az egyszer már bizonyított viktorra és majd pár év múlva mennyien fogtok újra ferire"
Ennél jobban senki sem foglalhatta volna össze az elmúlt 17 évet