Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
valaha liberálisak voltak, aztán "arctalanok"... a korrupción kívül semmi másra nem emlékszem

Forza.

jhetedikj
Én nyertem meg.

anno 1987

nem a tiszteletrõl van szó, hanem a himnuszukról. Nem õk az egyetlen nép, akik segítettek már nekünk valamiben, mégsem állok vigyázba, csak a magyar himnusznál (vagy még ott sem, ha nem valami ünnepségen vagyok).

WHAT?! An interference pattern?!

Nem. 😊 Ez minõsítés, én pedig besorolást várnék... Tehát, ha Kövér szélsõjobb, akkor a volt szdsz ... bal!? 😊

www.smart-bus.hu

arty
'korrupt gennyládák' megfelel?

Forza.

Ha neked a Kövér szélsõjobb, akkor, hogy minõsítenéd a megboldogult szdsz-t? 😊

www.smart-bus.hu

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Ha nincsenek Székelyek, ma te sem nagyon vagy itt. Amikor a seggünket védik akkor jók, ha tisztelni kell õket, akkor le vannak szarva. Derék...

www.smart-bus.hu

...és aki ezt elhiszi, az vessen magára.

Ulvar
Az én szememben még a jobbik se szélsõ jobb...annyira nem radikális, mert megtartják a demokratikus elveket, és szabályokat. Az, hogy az emberek agyát leszívja a média és teletömi ökörséggel, attól még nem szélsõjobb egy olyan párt aminek más az érdeke, és érdekcsoportja. Az MSZP meg kommunista párt ilyen alapon... meg jönnek hogy "Foaciszták" stb... ez meg az én szemszögem.

Szélsõjobb nálam Mussolinivel kezdõdik...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A Kövér Laci szélsõfideszes.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

aki*

Na igen minden nézõpont kérdése. Sokaknak jelenleg az a szélsõjobb akik azért adják a szavazatukat a Jobbikra, mert az életüket ellehetetleníti a falvakban található etnikai terror. Pedig õk messze nem széljobb.. Egyszerû emberek akiket eddig egyik párt sem érdekelt. Nagy ívben tettek rájuk, és tettek a problémára is. Azért is tettem idézõjelbe mert ak Neked szélsõjobb az nekem nem feltétlenül az.

arty
kinek mi a szélsõjobb? nekem a kövérlaci is az és õ most "ottvan" 😞

amikor a helyi általános iskola egyházivá válik, akkor is beleszólnak. amikor lesittelnek, mert ha van nálad egy füvescigi, akkor is beleszólnak.

stb

Forza.

Emlékszem arra én is. Az a f@sz karon foghatná ezt a f@szt aztán elmehetnének messzire. Addig is békénhagynak minket. Gyanúsan provokátornak tûnik mindkettõ.

Mike at home
és jómultkor amikor beugattak azoknak akik nem álltak vigyázba a székely himnuszuk alatt az utcán? nekem a székely himnusz nem himnuszom. Õk csinálnak amit akarnak, de az utcán ne inzultáljanak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

jhetedikj

Alább valahol egy évben határozták meg a limitet, ami a házigazda joghoz jutás feltétele.

kakimakifsz
Inerciarendszer függvénye😄

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Amúgy meddig számít valaki újregnek?
Ezt láttam én is. Nem semmi, hogy a saját lábán hagyta el a baleset helyszinét 😄 Igaz kicsit támogatni kellett.

kakimakifsz

Nem lehetsz, mert újreg vagy. Akárhány szavazattal se.
Ulvar
Tudom de nem érdekel. Nem régóta vagyok ebbe a topicba. F1 topicba nem régen szavaztam, mert ott is mást választottak, de ott évek óta írogatok. Szavazzon más errõl.

kakimakifsz
Az jó.

azt ugye hallottad, hogy rám szavazni, mint házigazda jelöltre?😊

Ulvar
Én jót nevettem haverral xDDD

<#wow3>

kakimakifsz
Hírportálokon csak olyan van.
Lazulj és olvass!

ja, most nézem, hogy hírcsárda.
direkt linkelted, vagy nem tudod, hogy ez kamuoldal?

"Az esélyegyenlõség jegyében hamarosan kerekesszékes és vak pilótákkal is találkozhatnak az utasok."
wat

kakimakifsz

kakimakifsz
A Twitteren is mióta followollak<#idiota>. Keressünk már valami kiskaput😊
Az 500 hsz sincs winyóba vésve, ez sincs.
Támogass. kösz<#hawaii>

desigo
nem lehetsz
majd jövõ április közepén nézz vissza...
kakimakifsz
Nem a lényeg, hogy még csak 1 szavazatom van, a tied😊 Úgyhogy:

Szeretnék házigazda lenni. Támogassatok és jó lesz. Kösz 😊

L Viper
Ennyi lett volna a lényeg.
Ha azt nézzük a "szélsõjobb" talán soha az életben nem volt hatalmon, ezért igazán nem is szólhatott ble az életedbe.

Az már más kérdés, hogy a mindenkori kormányzati intézkedések mindenkinek a bõrére mennek. Erre mindenkinek más a reakciója.

Ha Te hagyod õket õk (akár lehetek én is) hagynak téged.

Mike at home
naja, de õk mégis szeretnek beleszólni, hogyan éljek, vagy hogy mi jó nekem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ööh, ha liberális vagy, a faszokat is hagyod érvényesülni
a libaralizmus kicsit olyan mindenbe beleszarok stílus

Eszerint a logika szerint élni kell hagyni azokat a magyarokat is akiket beskatulyáznak szélsõjobboldalinak, pedig a legtöbbjüknek pont ugyan ez az értékrend fontos. Élni és élni hagyni!

Mike at home
hm, lehetséges, de szarintem liberális az, akinek alapelve az élni és élni gahyni, illetve el tudja fogadni azt, ha mások mást gondolnak mint õ, és nem hiszi azt, hogy mindig neki van mindenben igaza, vagy hogy õ tévedhtetlen

<#eljen>
Tudom hogy fideszes újság, de itt most nem ez a lényeg.

Mága: A kiút a tanulás!

Arra kellene odafigyelni aki példát mutat! Nem a köztörvényes cigány vezetõre (Kolompár Orbán).

TheLostOne
Na igen, ez meg a másik, hogy manapság sokan, akik a saját hülyeségük miatt kirekesztésben részesülnek, kapásból liberalistának vallják magukat, így próbálnak kibújni mindenféle társadalmi felelõsség alól.

Fogadni mernék, hogy a legtöbb igazi liberalista, akik a dolgot az eredeti értelme szerint veszik, már nem is meri magát liberálisnak vallani, mert szégyellné magát ezek miatt az emberek miatt.

Sõt, ha úgy vesszük, akár én is lehetnék liberalista, mert a magánügy az nekem szigorúan az, utálom ha valaki kíváncsiskodik utánam, beleszól mit csinálok, hogyan csinálok. Sok törvényrõl úgy gondolom ok nélkül korlátoz, mert átlagonfelüli felelõsségtudatom, ítélõképességem van, hullarészegen sem vagyok képes elveszteni a fejem (pedig néha jól esne, de egyszerûen nem megy), meg vagyok gyõzõdve róla, hogy ugyanúgy nem ártanék senkinek tágabb korlátok között sem, mint egyébként.

Ennek ellenére nem vallom magam liberalistának, mert nem találtam köztük eddig olyan embert, akivel a legkevésbé is azonosulni tudnék, ellenben olyat, akitõl hányni tudnék már nagyon sokat.

TheLostOne
Tudod az a baj, hogy hasonlóan a cigányokhoz, zsidókhoz, a liberálisok is hagyják, hogy az ilyenek képviseljék õket a nyilvánosság elõtt, és emiatt rendkívül negatív kép alakuljon ki róluk kollektívan.

Ezt egyszerûen nem értem, én ha valami csoporthoz tartoznék, biztos nem hagynám, hogy a közösség szégyenfoltjai legyenek elõtérben.

Ott volt az a vajda, aki megmondta, hogy ez így nem állapot, igenis el vannak vadulva a cigányok, MERT ILYEN PÉLDÁT LÁTNAK, tenni kell ellene, mert ha ez így megy tovább háború lesz, amibõl a cigányságnak is bõven lesz kára. Konkrét megoldásokat is felsorolt, amik nagyon korrektek lettek volna.

Mi volt erre a cigányság reakciója? Kitagadták ezt a vajdát...

Amíg ez nem változik, addig csak nõni fog a rasszizmus, a liberálisokat pedig egyre jobban köpködni fogják.