61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#48650 ezért mondom hogy nem tudod mirol beszélsz.. egy rádioban hallott beszélgetés alapján hozol véleményt, amiben amugy is gyanitom a heroinrol volt szo meg más kemény drogokrol.
alkohol más tészta.. ja, más tészta, az egy millio alkoholista országában ez azért erős, de ki is fejthetnéd hogy miért is más tészta, roppant érdekel :) -
ManoNegra #48649 Ha itt Magyarországon egyszer tényleg terrorista támadásnak lesz kitéve miniszterelnök, vagy bárki, akkor majd visszatérhetünk a "száni" kérdésre...
-
#48648 "...A norvég kormányfő ismeretlen helyre menekült..."
Ezeknek ilyen gyáva szar a miniszterelnökük? Oké, hogy ritkán robbangatnak Norvégiában de azért ez elég száni... -
#48647 Netanjahu: a leghelyesebb, ha leülünk, és tárgyalunk -
#48646 Halálos éhezés Szomáliában -
#48645 Végülis aki azt mondja hogy x Ft-nál nem tankol majd rendszeresen az úgy is vissza fog ülni a kocsiba ha rájön hogy a tömegközlekedés kényelmetlen a gyaloglás/kerékpározás meg fárasztó:) -
#48644 Amit írtam az csak az igazság.
Te jobban szereted a hamis képmutató dolgokat? -
cargame #48643 Az a vicc, h meg most sem tudjak h mi volt igazabol...mondjuk egy ilyen kormanynegyednel rengeteg a biztonsagi kamera szoval hamar meglesz a megoldas. -
#48642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki drogozni akar hevesen, csinalja csak, annal kevesebb marha lesz a foldon.
aki akarja, ugyis csinalni fogja, persze en is ismerek kozvetlenul olyan barmot, aki vihette volna valamire, most meg semmije nincs, a godor aljan szenved, hiaba magyarazott neki mindenki, nekem aztan ne sajnalkozzon az ilyen, bizony inkabb az ilyen veglet a gyakori, masok is regelnek hasonlokat boven. -
#48641 Kicsit elkanyarodtunk a drogoktól a paradicsomig... amúgy teljesen véletlen miközben zötykölődtem fel pestre a Kossúthra váltottam és pont erről volt szó másfél órákja, a partydrogok, a fiatalok, egy kis szipu, egy kis más, ahol "volt" drogosok is nyilatkoztak, szülők és egy szakorvos is. Ennyi nekem elég volt, hogy tőlük halljam hogy KÁROS, rombol, leépít ( ami amúgy a csókák beszédén is hallatszott hogy nem voltak 100asok, persze ehhez kellett 10 év kitartó munka ( nem kemény drogosok, nem heroin ) ).
Nem tudom mit kell védeni, én amúgy a cigaretta árát/adóját felvinném triplájára hogy ne tudja megvenni a hülyegyerek naponta és ne tegye tönkre magát, mert nincs rá szüksége és attól senki nem lesz menő hogy már reggel bűzlik a füstöl, és hogy fél óránként szívja azt a szart.
Alkalmi fogyasztás megint más, bár drogot akkor se, mert veszélyes... egyszeri alkalomba is beledögölhet valaki a party hevében, annyit meg nem ér.
Alkohol megint más tészta, azt nyilván mindenki fogyaszt, persze egy bizonyos határ betartása azért ott sem árt. -
Ironman2 #48640 hehe,ez jó volt -
#48639 "(3ból 2 szembejövő fiatal kb fehér porral a tárcájában járkál manapság hogy minden legális)"
lemaradtam valamiről? :D
háromból kettő?!
legális?!?! -
#48638 manapság szerintem nem tudsz semmit magadhoz venni, ami nem káros :) még a paradicsom a boltban is az, kismértékben.
a pia/drog onnantól gáz, amikor valaki nem alkalomszerűen (pl elmegy szórakozni) fogyasztja, hanem rendszeresen, mondjuk egy sima kedd este is bedob két sört/teker egyet. az talán valóban lehet a lejtő teteje...
viszont a módosult tudatállapot (mindegy mitől) kellemes, az élet rövid... a többit tudod :)
(igen, a tea is "drog", csak irtó enyhe. esetleg gondolj bele, miért is iszod ;) ) -
#48637 nna, ezt is kihoztad négerre, grata -
#48636 még több kép -
#48635 Oslóban ismeretlen eredetű robbanás történt pénteken a kormányzati negyedben. Többen megsérültek.
-
ManoNegra #48634 Azt tényleg nem. -
#48633 jó, nem tudod melyik topicból mentem oda és miért :D -
ManoNegra #48632 "pont látszik a stílusodon hogy egy megcsömörlött fail ember vagy aki sose volt boldog, vagy nagyon nevetséges dolgokban leled örömöd és fogalmad nincs semmiről"
Aki ilyet meg ilyet leír, annak nem tudom van e jogalapja másokat minősítgetni... -
#48631 Newm, szerintem csak keveset tudsz a drogokrol.
'egyrészt ki kell fizetni őket ami egyéb problémákat szül, másrészt hatással van az emberre mint belsőleg mint külsőleg... ' alkoholért, cigiért, kávéért nem fizetsz? nincs hatással rád? hát nem azért szeretik az emberek mert hatással van rájuk? És igen, az alkohol, a kávé és a cigi is drog... -
#48630 pont látszik a stílusodon hogy egy megcsömörlött fail ember vagy aki sose volt boldog, vagy nagyon nevetséges dolgokban leled örömöd és fogalmad nincs semmiről
barátaid is szép agybeteg emberek lehetnek ha bármi történik velük mert ilyen vagy olyan cigit szívnak. egy átlag emberen azt se látod meg ha minden nap felránt valamit (3ból 2 szembejövő fiatal kb fehér porral a tárcájában járkál manapság hogy minden legális)
a börtönbe zárás előtt meg ajánlok londonból hazafelé egy kitérőt hollandiába, és nézz rá az emberekre. semmi mást ne csinálj csak nézz rájuk. és ne amszterdamba menj mert ott csak turisták vannak. -
#48629 ja persze, mert most is annyira uresek az utak :D -
#48628 Igaz, nem vagyok gyógyszerész így a pontos hatásukat a szervezetre nem ismerem.
Viszont a SAJÁT szememmel láttam mit tett pár ismerősömmel a "nem lehet rászokni ez csak sima fű" cucc.
Nekem az elég volt, mindnekit aki terjeszti börtönbe zárnám min. 10 évre. -
#48627 A buzik mellett az afrikai bevándorlók a másik fő forrás csak hogy korrektek legyünk(persze nem politikailag korrektek). -
#48626 Üres utakat hozhat a 400 forintos benzin -
#48625 Bogár László: elitünk afrikai szintű
Bogárral egyre több interjút olvasni. Mi van készítik a népet? -
#48624 Tehát szerinted a drogok és a függés egyenlőségben van a tea fogyasztással? -.- -
#48623 rá a halo van hatással
örül a fejének amikor az aimbot lelövi az ellenfeleit :D -
#48622 az ember mindig is kereste azokat a cuccokat amik hatással vannak rá... gondolom te nem iszol teát, kávét, sört vagy akármilyen alkoholt és nem is dohányzol... -
#48621 ha a fű helyett alkoholt irnál változna valami? ilyen torténetek százával vannak, heroinnal alkohollal, munkanélküliséggel... -
#48620 ja, ez montreálban volt :) -
#48619 jol mondod, voltak idők mikor alap dolog volt az opium, és nem volt elitélve a társadalom által... na ma ez van, el vannak itélve a társadalom által a drogok. és mivel a többiek azt mondják a drog rossz, te is azt hiszed. ilyen egyszerű, ugyanis a hozzászolásodbol egyértelműen lejön hogy nem sokat tudsz a drogokrol. -
ManoNegra #48618 Nálunk kétforintost kellett dobni, és azért nyomta a gép a jegyet :-) -
#48617 én anno még ugy szálltam fel, hogy aprot dobtam egy perselybe, a sofőr azt sem nézte mennyit :) -
#48616 londonban valahogy úgy van, hogy a buszokra 1.30-ért szállhatsz fel, ilyen oyster nevű kártyával amit előre fel kell töltened (ha nincs akkor 2.20 a jegy). Viszont ha jól emlékszem naponta max. 4 font körüli összeget von le, tehát 3-4 utazás után már ingyen mész. (minimal ber 5.75/ora). Metrora nem vonatkozik az elég drága. -
#48615 van 1 ajánlatom
ingyen kipróbálhatsz bármit a barnát kivéve (pesten)
ha utána is ez lesz a véleményed akkor én is beírom a halot a logomba, de ha nem akkor neked kell kivenned :) -
#48614 erről jut eszembe:
A spanyolországi Murciában megtalálták a megoldást a dugók mérséklésére. Aki leadja működő kocsiját, örökös bérletet kap a frissen átadott villamoshálózatra. -
#48613 off:
Két barátnő igyekszik a munkahelyére a villamoson. A szőke megjegyzi:
- Hogy itt mekkora tömegnyomor van!
Erre a barna:
- Érdekes, tegnap a diszkóban még atmoszférának nevezted. -
#48612 Akármilyen könnyű drogokról is van szó, káros... egyrészt ki kell fizetni őket ami egyéb problémákat szül, másrészt hatással van az emberre mint belsőleg mint külsőleg... gyerekkori barátomon láttam jó pár éve ahogy elindult a lejtőn miatta, szerencsére még időben sikerült leállnia. -
ManoNegra #48611 Főleg, ha valaki klátástalan helyzetbe kerül ami manapság elég könnyű.