Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Caesar nem Kleopátrát heggesztette? De lehet rosszul emlékszem mert egy idõben gyakran csak aludni és melegedni (höhöhö) jártam be az iskolába.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ki mondta, hogy ne éljenek nyugodt életet? Nem kell vonulgatni és reklámozni a devianciát... éljenek nyugodtan sokáig, magukkal, egymással... csak ne legyen a többségre erõltetve egy kisebbség betegsége.

www.smart-bus.hu

Ja, hogy addig okés, amíg feltalálnak valami rendhagyót, esetleg megnyernek egy világháborút, de az már nem, ha normális, nyugodt életet akarnak élni? Kicsit izzadtságszagú ez logika.

WHAT?! An interference pattern?!

kakimakifsz
Ez már lényegtelen. Nem arról beszélek, hogy eltüntetni õket.
Faludy György pl: tudta tartani a száját haláláig.
Õ legyen a követendõ példa, ne a szarkeverõ réteg.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

"Változik a világ és abban a homárságukat nyíltan vállalóknak nincs hely."

Ugyanezt mondtad volna nekik is (ha ma is élnének)? Leonardo Da Vinci, Sir Francis Bacon, Alan Turing(!!), Freddie Mercury, Cicero, Julius Caesar, Donatello, Oscar Wilde, stb.

kakimakifsz
Tudálékos egy írás, meg olyan regényszerû.

Logikus érveket meg nem lehet felhozni, így leírni sem.
Változik a világ és abban a homárságukat nyíltan vállalóknak nincs hely.

Nem fogsz érveket olvasni.

hát ha el sem olvasod... 😊

Fõleg nem ebben a cinikus gúnyolódó stílusban... már a kezdés irritáló. De azért legyûröm... kíváncsi vagyok az érvekre.

www.smart-bus.hu

A horvátok is szittyamagyarok? Nem gyanús, hogy turbómagyarozástól eltekintve mindenhol betámadják õket? Miért kell ezt is e felé terelni? Nem lehet, hogy spontán egy egészséges társadalmi reakcióról van szó?

www.smart-bus.hu

kakimakifsz
Nem, nem lehet.

Mi van akkor ha a vérbuzi találkozik a szittyamagyarral?

Gordon Agáta leszbikus író sorai. Érdemes elolvasni, meg lehet belõle érteni szerintem a vonulás motivációját.

Willenbrock
Szerintem pedig senki nem fél tõlük csak azt nem értik az emberek hogy miért ad okot büszkeségre valami kromoszómahiba? Érdemeikre szoktak az emberek büszkék lenni alapesetben,a kromoszómahiba pedig nem az.

Ne csak mindig az legyen, hogy egymás haját húzzuk. Jelen esetben mélységesen egyetértek Önnel. 😊

www.smart-bus.hu

Az már csak reakció, bár sok értelmét nem látom.

www.smart-bus.hu

Szerintem az. Fõleg amikor vallási jelképeket is gyaláznak közben...

A szexuális beállítottság magánügy, a hálószobában a helye. Otthon mindenki azt csinál amit akar, és azzal akivel akarja.

Fényes nappal az utcára nem való sem heteroszexuális, sem homoszexuális felvonulás.

www.smart-bus.hu

kakimakifsz
Úgy tudom van heteró büszkeség felvonulás is😊

Semmi szükség rá, hogy felvonuljanak, mutogassák magukat, a heterók se vonulnak a szexualitásuk miatt utcára. Tehát igen, provokáció.
arty
provokácio???

szerintem ehez homofobnak kell lenni, hogy ez provokáljon - ezesetben máris nem õk a hibások (így születtek, ugyebár)... én általában azt se szoktam tudni, hogy mikor van a felvonulásuk itthon, nemhogy menjek és dobáljam õket 😊 elgondolkodtató 😉

vajon a homokat provokálná egy hetero felvonulás?

Forza.

Nem védem õket, csak fura a párhuzam. Mindenhol ez a menetrend... jön a provokáló felvonulás, a hevesebbek ugranak rá, aztán megy a mutogatás ilyen olyan címszóval. Színtiszta politika, a buzik meg nem veszik észre, hogy csak eszközök...

Én buzi lennék, én lennék az elsõ, aki tiltakozna ez ellen. Senkinek nem jó az ilyen felvonulósdi, kizárólag a rájuk akaszkodott politikai érdekeknek...

www.smart-bus.hu

arty
egyébként ezekre a menetekre pont addig van szükség, ameddig akár csak egyetlen ellentüntetõ is akad... mert ha tényleg senkit nem érdekel, ha valaki homo, akkor nincs is miért kiállni, megvalósulna az egyenlõség 😊

Forza.

arty
fenyegették õket a homoszexuálisok?

nem értem mért véded a sok primkó parasztot...

Forza.

kakimakifsz
Nem is muszáj rájuk szavazni.
Húzod máshova az X-et

Inkább önvédelem.

www.smart-bus.hu

banok
Balkán...

banok
Átvitt értelemben értettem ha nem jött volna át...

Vona az Isten? Vagy Morvai néni?

Viszont ma Magyarországon is találunk sok olyan embert, aki bár magyar állampolgár, nem tartja magát Magyarnak. Különben nem írna olyat, hogy megyek magyart ölni...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
gameover...

Forza.

NEM
XDXDXDDDDDDDDDD

Na az durván betenné a kaput nálunk... 😞(

www.smart-bus.hu

Ulvar
Te mindent elhiszel amit a Wikire kiírnak? 😄DDD xDDDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nálunk semmi nem az, aminek látszik, vagy aminek vallja magát. 😊

www.smart-bus.hu

De olyan nálunk szerintem nincs. Ezért emeltem ki, hogy a hazai bal, a hazai liberális...

Ha egyetemes szinten nézzük, akkor liberális én vagyok! 😊

www.smart-bus.hu

Ezen definíció szerint igazad is van, ezért jeleztem még az elején, hogy "nem állampolgársági alapon"... 😊

www.smart-bus.hu

arty
de egy tisztán baloldali gondolkodású párt ilyet sose kezdeményezett volna 😊 persze lehet róla vitatkozni, hogy akkor mennyire balos is egy mszp ...

meg, hogy mennyire jobboldali a fidesz, miközben államosítgat 😊)

Forza.

banok
Én az egyetemes balodaliságról beszélek/írok.

arty
ha azok a magyarok, akik a magyar államhatáron belül élnek, magyarnak vallják magukat és még magyar állampolgárságuk is van, akkor ezen definicio szerint a határon túli székelyek nem magyarok... 😊

nyilván aki szerint magyarok, õk nem ezen definicio szerint ítélik meg valaki magyarságát

Forza.

Ott a pont! 😄

www.smart-bus.hu

arty
na, ezért kellett volna rábólintanod az elsõ definiciomra: "korrupt gennyládásk" 😊)

Forza.

Látod, ez megint egy olyan megjegyzés, amit nem tudok hova tenni. Minõsített az ellentétes véleményen lévõk közül bárki is téged? Nem! Akkor miért kell ez?

Adott egy vita, ahol, ha jól látom nem voltál túl meggyõzõ, erre a további érvek helyett jön ez az övalatti beszólás burkoltan... most komolyan kell ez?

Inkább informálódj, és akkor nem kerülsz olyan vitákba, ahol már az elsõ pillanatban nincs esélyed a rossz információid miatt. És mielõtt megsértõdnél, nem a képességeidet vonom kétségbe, hanem az információid forrását.

www.smart-bus.hu

A magyarországi baloldalra tipikusan jellemzõ volt.

www.smart-bus.hu

Elbeszélünk egymás mellett? Van aki azt állítja nem olyan magyarok mint mi, van aki igen. Hol itt az elbeszélés? 😊

www.smart-bus.hu

banok
Így van, a vizitdíj és a kórházi napidíj az nagyon balodali volt...

állatkertben felolvasó est, tudod.

Nálam a magyarországi bal, és a magyarországi liberális egy kategória abból szempontból, hogy mit mûveltek. Ezért vannak egy kalap alatt.

www.smart-bus.hu

arty
(amugy itt szépen elbeszéltetek egymás mellett a "magyarok-e a székelyek" témában...)

Forza.

arty
csak mert szerinted szétcseszték az oktatást és az egészségügyet, nem "baloldali" a jelzõ - az önmagában ugyanis nem szitokszó 😉

de ha szerinted a kórházak magánosítása és az alsó osztályosok nem-osztályozása nem liberális ötlet, hanem baloldali, akkor felesleges vitatkoznunk...

Forza.